چی زدی شما؟نقل قول:
چه مدلیو انتخاب کردی؟
Printable View
چی زدی شما؟نقل قول:
چه مدلیو انتخاب کردی؟
پس شتاب سنج این گوشی به چه درد میخوره؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
راهش اینه که پول خرج کنی یه هندزفری دو سه چند تیکه بخری:31:نقل قول:
من چجوری میتونم sentbox رو تو ویجت بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه دوست عزیز.نقل قول:
inbox رو میشه گذاشت ولی sentbox رو نمیشه
سلام عزیزنقل قول:
بیا 3 تا لینک از Crazy Taxi 3D میزارم هرکردوم تونستی دانلود کن
کد:http://camilomaiden.co.cc/rl/files/forexet_3D_taxi.jar
کد:http://powercpm.com/rapidleech/files/forexet_3D_taxi.jar
سلام
دوستان لطف میکنید این چند تا گزینه رو برام توضیح بدید:
کیوورتی ؟
فري تاچ يا مالتي تاچ و يا تاچ همزمان ؟
حالت gesture lock ؟
اینترفیس ؟
مرسی:11:
سلامنقل قول:
کیورتی یا QWERTY به حالت کیبوردی کامل گفته میشه که هر حرف یک دکمه برای خوش داره مثل کیبورد کامپیوترت یا لپ تاپ که همه حرفها جداگانه کلید مخصوص دارند ، ولی غیر کیورتی مثل موبایل های معمولی باید مثلا 3 بار شماره 4 رو بزنی تا I تایپ بشه
مالتی تاچ یعنی بتونی همزمان 2 نقطه رو در صفحه لمسی لمس کنی و این 2 نقطه شناخته بشه ، مثلا در این سامسونگ استار این ممکن نیست ، یعنی اگه هم زمان 2 نقطه رو فشار بدی هیچ عکس العملی نشون نمیده و در واقع هیچ کدوم از نقاط رو نمیشناسه ، ولی مثلا در ایفون میتونید در برخی جاها مثلا در تصاویر 2 انگشتتون رو در صفحه لمسی بگذاید هم زمان و مثلا با دور کردن 2 انگشت روی عکس بزرگنمایی انجام بدید
در حال حاضر برخی گوشیهای صفحه لمسی خازنی این قابلیت رو دارند و تا الان گوشی مقاومتی(استار هم مقاومتیه) نبوده که این قابلیت رو داشته باشه
Gesture Unlock یا Smart Unlock در این گوشی یعنی وقتی گوشی در حالت قفل هست شما اگر حرف مثلا S رو روی صفحه لمسی بکشید گوشی بعد از آنلاک شدن مستقیم به صفحه SMS ها میره البته قابل تنظیم هست که چه حرفی به کجا بره و...
اینترفیس هم تا جایی که من میدونم لایه ای نرم افزاری هست که با کاربر در ارتباطه و رابط کاربری حساب میشه ، یه جورایی به نظر من سیستم عامل رابط بین سخت افزار و نرم افزار هست و اینترفیس رابط بین نرم افزارها و کاربر و خوب هرچه این اینترفیس بهتر و کاربر پسند تر ساخته شده باشه ، یه کاربر راحت تر میتونه با گوشی کار کنه و از همه امکانات گوشی راحت استفاده کنه
موفق باشی
اگه اشتباه نکنم تاچ مقاومتی اصلا نمیتونه مولتی تاچ باشه و مولتی تاچ مختص تاچ خازنی هست . درسته ؟
بازم سلام...:20:
من کاربر جدید هستم و فعلا مدیر داره پیغام هامو تایید می کنه...برا همون نتونستم سوال هامو بپرسم و بعد چند روز الان دیدم تایید شدن:41:
یکی میخواستم ببینم این گوشی زنگ اس ام اس ش عوض نمیشه؟؟
اگه میشه از کجاس؟؟؟
بقیه سوالامم یادم رفت بس که دیر تایید شد...:2:
اینو جواب بدین میام بازم می پرسم:27:
مرسی
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه اینطور نیست که نتونه مولتی تاچ باشه ، تاچ مقاومتی هم میتونه مولتی تاچ باشه ولی خوب تا الان نیومده همچین گوشی ای تا جایی که اطلاع دارم
اینم یه عکس از مولتی تاچ مقاومتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک عکس از نحوه کار سری اول مولتی تاچ های مقاومتی:
فکر میکنم شرکت Stantum اولین صفحه مقاومتی مولتی تاچ رو ساخته (مطمئن نیستم که قبل از این شرکت شرکت دیگه ای نساخته باشه) و سامسونگ احتمالا به زودی گوشی های مقاومتی مولتی تاچ وارد بازار کنهکد:http://lh6.ggpht.com/_UFzUtkKEfLs/SjJiuzO8yeI/AAAAAAAAAHc/i777fluO_YE/s1600-h/image32%5B5%5D.png
موفق باشید
نمی دونم خبر خوبیه یا بده .:5:
اما امروز علاءالدین بودم و چندتا از فروشنده ها گفتن که استار پرفروش ترین گوشیشیون بوده و رکورد فروش گوشی تا این قیمتو زده.
بازاریاب ها هم تایید کردن.
سلام عزیزنقل قول:
برو قسمت Settings بعد قسمت Phone Profiles حالا اون پروفایلی که باهاش کار میکنی جلوش 2 تا فلش به جلو داره روی اون فلشها کلیک کن بعد اون بالای بالا سمت راست نوشته Incoming روش کلیک کن و New Messages رو انتخاب کن ، بعد از قسمت Message alert tone میتونی زنگ اس ام اس رو تغییر بدی
موفق باشی
خبر بدیه :31: از این نظر که از لابد به زودی به " استار جوات " معروف میشهنقل قول:
شاید از این نظر خوبه که راحت فروش میره گوشیهامون :10:
درسته بدیش جواد شدنشه.نقل قول:
خوبیش اینه که نشون میده گوشی خیلی خوبیه که حتی فروشش از نوکیا بیشتر هستش.:18:
لطفا جواب بدین یه سوال داشتم چرا وقتی یه جایی هستی انتن نداری از اونجا که میری جای دیگه انتن بالا نمیاد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنیم تا انتن بده.البته بیشتر وقتا نه همیشه!!(محدودیت سرویس)
سلامنقل قول:
من همچین مشکلی ندارم ، ببر فریم ور رو آپدیت کن شاید درست شد
.
Frimware S5230XEII4 (Final Version) Europe
[HTML]www.4shared.com/file/184308515/c8aed691/S5230XEII4_Final.html[/HTML]
multiloader_v5.60
[HTML]www.4shared.com/file/184308570/ee9e8598/multiloader_v560.html[/HTML]
(PASS :Kiumars_Hemmati@yahoo.com)
Unlike the standard firmware:
-Removed completely mobile coupons
-Remove any debris from flash
-all the standard content is unlocked and can optionally delete
-increased heap-java
set-gray theme
-have the most needed applications (the latest version to date)
Differences from S5230XEII4 (edition):
touch-optimized settings Scrin, now flipping and move widgets on a lot more convenient and easier
-moved the FM radio to music
-removed the debris that had not previously noticed
-added a couple oboin
Now, after the reconfiguration will install обоина and menu background (although vapsche all changes will be visible after reconfiguration)
-Set also has a couple of tweaks
Now, at the same time you can run 5 applications
run MultiLoader
Above choose BRCM2133, put in jackdaws BOOT CHANGE and FULL DOWNLOAD.
Click BOOT folder and paste there with BOOTLOADER, then on the order of AMSS, RSRS1, RSRS2 select (LOW), FACTORY FS, if all done correctly, connect the phone (must be from Simcoe and enabled), press PORT SEARCH, the phone appears DOWNLOAD , then click DOWNLOAD and wait for the end of the firmware.
Right at the top appears to be ALL FILES COMPLETE.
Phone perezaguzitsya, after this procedure safely disable the cable from your PC.
After flashing to make "Prekonfiguratsiyu": a combination of
* # 6984125 * #
Choose item Pre-configuration.
Password - * # * # 73561
Select a country depending on the residence.
Phone reboot.
After the reconfiguration to make a full reset: * 2767 * 3855#
Warning After that, all you can configure the body fly off!
multi loadr پسورد ميخاد.:20:نقل قول:
نقل قول:
(PASS :Kiumars_Hemmati@yahoo.com)
سلام.منم یه استار خریدم.قبلا اصلا نظر خوبی نسبت به گوشیهای سامسونگ نداشتم ولی این استار یه چیز دیگس.:31:
گوشی من فارسیه با کیف و قلم مخصوص.بدون گارانتی 160تومن.فریمورش دیدم آخرین ورژن بود که الان یادم نیست چی چی بود ولی نمی دونم چرا رو کارتن گوشی نوشته تاچ وایز یک!فکر می کردم چون ورژن آخره باید تاچ وایز 3یا حداقل2باشه!
گوشی مشکل خاصی نداره.یه بار با دو خط شارژ باتری بلوتوث روشن نشد و ضایعمون کرد که با یه بار روشن خاموش کردن گوشی مشکل حل شد! بیشتر همون افقی نشدن کیبورد فارسیه که حال گیری می کنه.:13:
تقریبا نصف برنامه هایی که تو سونی اریکسون کار میکردن تو استار هم جواب میدن.الان حدود هفتاد تا برنامه و بازی رو گوشی ریختم.تو سرعت مرور منوهای گوشی تاثیری نداشته ولی وقتی میخوای بری به پوشه بازیا اون پوشه با 3ثانیه تاخیر باز میشه که با توجه به نصب برنامه ها رو حافظه خود گوشی این مورد قابل پیش بینی بود.:13:
گوشی تشخیص دست خط فارسی داره.منشی تلفنی هم داره که خیلی خوب کار می کنه.اون قسمت دک کردن کنه هم (تماس مجازی) خیلی جواب میده خدایی.:38:
صدای گوشی چنگی به دل نمیزنه و هدست هم کیفیت ساخت خوبی نداره.:44:
برای تبادل اطلاعات از برنامه پی سی سایت استفاده نمیکنم.کار با خود کارت حافظه خیلی سریعتر و راحت تره.اینقدر اون سونی اریکسون موقع وصل شدن به کامپیوتر منو دق می داد که با دیدن سرعت انتقال استار اینجوری شدم.:26:
با سلام و درود
دوستان یه سایت رو معرفی میکنید که برای استار بازیهای توپ گذاشته باشه و همینطور تم
مرسی
این چیه؟؟؟نقل قول:
Fake Call، اگه دکمه ولوم پایین رو چند ثانیه نگه دارید، بسته به تنظیمات شما بعد از چند ثانیه یا دقیقه تلفن زنگ میخوره و میشه بهش جواب هم دادو حتی میتونید یه فایل صوتی بزارید تا وقتی تماس برقرار میشه شروع به خوندن کنه! :دینقل قول:
این چیه؟؟؟
راستی Air Born جان چرا اینقدر گرون گرفتید؟! با گارانتی 155 هستش، بدون گارانتی 145 و پایینتره!
سلام
خدمت دوستان
من يه مشكلي با گوشيم تازه گيها پيدا كردم. اگه لطف كنين راهنماايي كنيد ممنون مي شم.
مشكل اينه كه T9 گوشي خاموش شده در موقع اس نوشتن فارسي بايد با كيلد رو با عدد مربوطه بزنيم
چجور مي شه به حالت معمولي برگردونمش؟
قبلا هم چندبار توضیح دادم. فارسیش همونطوریه. حالت دیگه ای نداره. اون حالتی T9 نیست.نقل قول:
یه نگاه به پست شماره 1569 هم بنداز:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331647&page=157
ممنون از راهنمایی شما اگه مشیه مسیر دانلود یا سایتی که میتونم ازش دانلود کنم را بفرمایید :20:نقل قول:
تم که نمی خوره این گوشی اما تو سایت زیر(که بهترین سایت موبایله) می تونی بازی و والپیپیر واسش دانلود کنی:نقل قول:
کد:gallery.mobile9.com
از s523AJPIH3 جدیدترم اومده دوستان؟
مشکی با گارانتی اصلی سامسونگ چنده الان؟
دوست عزیز نتونستم لینک پیدا کنم. اگه صبر کنی شنبه واست آپلودش میکنم.نقل قول:
آخه از خونه نمیشه، حجمش زیاده با دیال آپ نمیتونم آپلود کنم.
شنبه میرم دانشگاه اول وقت آپلودش میکنم.
سلام
کسی از دوستان نرم افزار بانک صادرات یا بانکهای دیگه رو روی این گوشی نصب کرده؟
بله ،نقل قول:
من بانک ملی رو نصب کردم و بسیار راحت داره میترکونه ...
خیلی ممنون از شما..دوست خوب...نقل قول:
راستی من استارم رو
بسیار ارزون خریدم...
با گارانتی + مموری کارت که خودم خریدم شد 160 و خورده ای!!!
البته بیرون با گارانتی 170 هست...اینجا...یعنی تبریز...من از آشنا خریدم:31:
بعدش اینکه روش قلم هم داشت...کیف هم داشت...
و نسبت به قیمتی که داره کارایی ش خوب هست به نظرم..من راضی هستم..
ولی خوب سخته برام کار کردن باهاش...
چون سری قبل نوکیا داشتم..
مثلا اینکه اسمایل نداره...یا تو اس ام اس حتی این» * رو هم نداره!
من میخوام این گوشیا بگیرم، اونایی که ازش استفاده کردن مشکل خاصی باهاش نداشتن ؟ تم و والپیپر و کاستومایز داره ؟
اینم یه برنامه واسه کار کشیدن از شتاب سنج :31:.
برنامه ای برای پیدا کردن تراز در زوایای مختلف(تراز سنج) که با استفاده از شتاب سنج گوشی کار می کنه و انصافا خیلی دقیق و راحت زوایای مختلف تراز رو میشه باهاش پیدا کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1098172/?view=download
سلام
کسی تونسته نقشه تهران 88 رو روی گوشی نصب کنه؟
بچه ها فکر کنم سامی تو ساخت این گوشی یه اشتباه کرده! :دی حواسش نبوده به جای باتری ژنراتور برق گذاشته توش! :27:
8 روز گذشت هنوز 2 خط داره.....فکر کنم 10 روز رو جواب بده این دفعه! :27::27::27:
من تونستم نصبش کنم. :31:....... اما نتونستم اجراش کنم.(error ).نقل قول:
88 نصب میشه اما اجرا نمیشه.
فقط 85 و 87 .