[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام دوستان..یه هارد ۵۰۰ گیگ میخواستم بگیرم..چه مدلی رو پیشنهاد میکنید..لطفا قیمتشو هم ذکر کنید..(اینترنال)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
دوستان هارد وسترن دیجیتال 720 گیگ اینترنال 190000 قیمتش خوبه..؟
سلام .نقل قول:
هارد 2.5 اینچی (لپتاپی) میخواهید یا 3.5 اینچی (برای PC) ؟
این هارد از کدام سری هست ؟ البته فکر نمیکنم از 3.5 اینچی black یا green باشه ، احیاناً blue نیست ؟ قیمت یکترابایت سیگیت حدود 220 هزارتومن هست که این قیمت 190 هزارتومنی بنظر مناسب میاد .نقل قول:
سلام میخوام از آلمان یه هارد بگیرم فعلا اینو پیدا کردم به نظرتون چطوره ؟WD مدل های خوبش چیه؟(واسه لپ تاپ)
Western Digital My Passport External Hard Drive 1TB (6,4 cm (2.5 inches), USB 3.0)
بنظرم همين خوبه . با توجه به اينكه از آلمان هارد ميخريد پيشنهاد ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باهاش بخريد و هارد رو براي محافظت بيشتر داخل آن بذاريد .نقل قول:
من 3 هفتس دنبال هارد می پاسپورت 1 ترا هستم.
هیچ جا نداره!!!!!!شما جایی رو سراغ دارین؟
هفته ی پیش 240 بود امروز پرسیدم 300 شده ولی باز هم نمیفروشن!!!!!!!!!
تهران هستید ؟نقل قول:
مرکز کامپیوتر ایران یا بازار رضا رفتید ؟
سلام
من هارد اینترنال کامپیوترم بد سکتور گرفت و بعد انقدر زیاد شد که برنامه health، Hard Disk Sentinel شو صفر درصد نشون میده
و هی هنگ میکنه،و سیستم بوت نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سال و خورده ای بیشتر کار نکرد ،طبیعی که به این زودی خراب شده؟من زیاد دانلود میکنم و بازی نصب میکنم یعنی به این خاطره؟
(هارد Seagate مدل1TB- ST31000528AS )
این هارد درست بشو هست؟
الان میخوام یه هارد جدید 1TB بگیرم اما نمیدونم چه مارکی و مدلی خوبه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟
سلام .نقل قول:
سال 87 یه هارد اینترنال مکستور 320 گیگ خریدم و با گذشت تقریباً چهارسال که هر روز هم روشن میشه هنوز سالم هست . خرابی هارد علتهای مختلفی داره مثلاً پاورهای نامناسب و نوسانات ولتاژ ، دمای بالا ، ضربه و تکان در هنگام کار ، ویروسی شدن و حتی دست زدن به برد (pcb) هارد بدون تخلیه بار الکتریسیته بدن و یا پوشیده شدن breather hole هارد میتونه موجب آسیب دیدن هارد بشه . همچنین کیفیت پایین برخی مدلها و یا وجود خطا در حین تولید در خرابی زودرس هاردها موثر هست .
در مورد مشکل هارد ، یه عکس از قسمت health برنامه HD Tune Pro بذارید (آخرین ورژن) .
برای یک سیستم معمولی هارد seagate barracuda 7200.14 با سریال ST1000DM003 مناسب هست .
قسمت health برنامه HD Tune Pro
خدا رو شکر که اطلاعاتم رو به هارد اکسترنال منتقل کرده بودم وگرنه الان همش پاک میشد
این هاردی که گفتین سرعتش خوبه و اینکه سخت جون هست؟
اگه بهتر از این هم هست بگین؟چون میخوام بهترین رو بخرم
اين هارد براي استفاده هاي معمولي كاملاً جوابگو هست و سرعتش هم مناسبه و كيفيت خوبي هم داره . بهتر از اين مدل هم هست ولي قيمتش خيلي بالاست و نميارزه مدل WD black .نقل قول:
در مورد سخت جون بودن حتي اگر هارد از بهترين مدل باشه باز هم احتمال خرابي وجود دارد . اگر از هارد بدرستي اسفاده بشه ميتونيد انتظار داشته باشيد كه به اندازه كافي عمر كنه .
ممنون
ببخشید منظورتون از استفاده های معمولی چیه؟
مدل WD black و seagate barracuda 7200.14قیمتشون چنده؟
چطور باید از هارد استفاده کنم که خراب نشه و عمر بیشتری داشته باشه؟
کاربرد های عادی مثل تماشای فیلم ، اینترنت و دانلود ، بازیهای عادی و موارد مشابه که یک هارد معمولی از عهده اش برمیاد . بعضی از هاردها هستند که با توجه به مشخصاتی که دارند مناسب برای کاربردها و سیستمهای حرفه ای هستند . شما میتونید این هارد ها رو برای سیستم خودتون بخرید اما هیچگاه متوجه تفاوت سرعت آن با یه هارد معمولی نخواهید شد در عوض پول بیشتری خرج کردید . یک هفته پیش قیمت WD black یکترابایتی حدود 380 هزار تومن بوده (الان دقیق نمیدونم چقدره) در صورتی که ST1000DM003 فکر کنم حدود 220 هزار تومن باشه .نقل قول:
پاور خوب ، خنک نگهداشتن هارد ، نصب صحیح و بدون لرزش در کیس ، آنتی ویروس آپدیت شده ، defragment و clean کردن هارد هر چندوقت یکبار و ...
این هارد (ST1000DM003) برای بازیهایی مثل 2 assassins creed , call of duty ,crysis و ...... مناسبه؟
سلام
من امروز ییه هارد اینترنال سیگیت با سریال ST9750420AS گرفتم. اینجور که تحقیق کردم هارد خوبیه .7200 و 16 مگابایت کش. شد 205 تومن . هارد قبلیم توشیبا بود که بد سکتور گرفت و مجبور شدم اینو بگیرم!
این قیمتا رو هم بابت کمک به دوستان عرض کردم!
همگی موفق باشید
بله مناسبه . مشکلی نداره .نقل قول:
سلام به همه
دوستان من یه سوال اساسی دارم. من یه هارد سیگیت گرفتم ولی روش زیر آرم سیگیت نوشته repaired hdd این معنیش اینه که این هارد دسته دومه؟ یا یه بار تعمیر شده؟ کسی از دوستان اطلاعی داره؟
سلام .نقل قول:
ممكنه refurbished باشه .
ميتونين يه عكس از ليبل هارد اينجا بذاريد ؟
دوستان من یه هارد سونی خریدم این مدلشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی سرعت کپیم خیلی کمه اولش 25 میزنه بعدش میرسه به 16 چه کنم؟ کمکم کنید ممنون من قبلا وسترن داشتم سرعتم تا 70 بود یعنی این مشکل داره رو جعبشم زده 3 برابر از هاردهای دیگه بیشتر سرعتش ولی....usb3.0 هست خیر سرش
با برنامه usbdeviev هم تست کردم سرعت write speed 26.10 read spead 35.18
سلامنقل قول:
ممنون از وقت گذاشتنتون بفرمایدد اینم لیبل هارد
اگر تعمیری هست بفرمایید تعویض کنم چون گارانتی داره
سلام .نقل قول:
ممنون از بابت عکسی که گذاشتید . با توجه به نوشته های روی لیبل میشه گفت هارد مشکلی داشته که به کمپانی سیگیت جهت تعمیر مرجوع شده (refurbished) . اون کلمه ای که زیر برچسب گارانتی هست احتمالاً certified هست . با گارانتی صحبت کنید ببینید آیا برای تعویض قبول میکنند یا خیر . پیشنهاد میدم که برنامه hdtune را هم نصب کنید و از قسمت health بررسی کنید آیا نوار زرد یا قررمزی میبینید ؟ برنامه Hard Disk Sentinel pro را هم نصب کنید و ببینید هارد چقدر کار کرده . البته با ریسیت کردن smart هارد میتوان سوابق ثبت شده از جمله مقدار ساعات کارکرده و ارورها را پاک نمود .
خیلی ممنون از توضیحات جامعتوننقل قول:
پیگیرم که تعویض کنم هارد رو چون به نام نو گرفتم وطبعا باید تعویضش کنن هارد رو .هارد رو تا حالا حتی به سیستم وصل نکردم .....
بازم خیلی ممنون:n12:
سلام آقا عطا ، خدا قوت
نرم افزار HD Tune pro 5.00 رو سیستم دارم ، آیا همین ورژن مناسبه برای چک کردن سلامتی هارد یا نسخه جدیدتر داره ، لطفا اگه نسخه بهتر و دقیقتر را میشناسید لینک دانلود را برای بنده بزارید .
با سپاس از شما
سلام :n01:نقل قول:
نرم افزاري كه روي سيستم شما نصب هست آخرين ورژن هست . براي كنترل سلامتي هارد چندين نرم افزار وجود دارد كه اكثر آنها بر اساس s.m.a.r.t هارد كار ميكنند . نكته مهمي كه بايد در نظر گرفته بشه اين هست يك برنامه ممكنه مشكلي اعلام نكنه و برنامه ديگري ممكنه هارد را معيوب تشخيص بده بعبارت ديگه ممكنه ريپورتها يكي نباشه و حتي وجود يك ريپورت منفي به منزله خرابي هارد نميتونه باشه .
دیروز هارد WD black یکترابایت با گارانتی سازگار 350 هزارتومن قیمت گرفتم .
دکتر جون این مریض ما حالش چطوره؟ زنده میمونه! (:n06:)
سلام به همه دوستان و آقا عطای عزیز
من یه دونه هارد اینترنال 2 ترابایت Seagate 7200.64Mb buffer گرفتم. توی نرم افزار Hd tune بافرشو نشون نمیده اما توی نرم افزار Hard Drive Inspector بافرشو 32 مگابایت نشون میده. سریال هارد هم ST2000DM001 هست خواستم ببینم مشکل از کجاست؟؟
مگه نباید بافرش 64 باشه؟؟
سلام .نقل قول:
cache هارد ST2000DM001د64MB هست . توصيه ميكنم برنامه AIDA64 Extreme Edition را نصب کنید و از قسمت storage مشخصات هارد را بررسي كنيد . عكس زير مربوط به هارد اينترنال لپتاپم هست .
این پست رو صرفا برای تشکر از آقا عطا میدم که همیشه تنها پاسخگوی کاربران در زمینه هارد بوده اند و هستند.:n16:
من این برنامه رو نصب کردم و بافر هاردو 64 مگابایت نشون داد. ممنون از آقا عطای عزیز که راهنماییم کردن.نقل قول:
قیمت هارد 2 ترا سیگیت با پارت نامبر st2000dm001 را می خواستم
آیا سری باراکودا همگی 7200 دور هستند
من یک سری هارد سیگیت با پارت نامبر st2000dm001 دیدم ولی روش هیچ مشخصاتی در مورد بافر دور (7000-14) نبود
آیا احتمال دارد برچسب مشخصات هارد دستکاری شده باشد
البته گارانتی امرتات داشت
حدود 380 هزارتومن هست که با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیر هست . هر Barracuda حتماً 7200RPM نیست . مثلاً Barracuda LPد5900RPM هست . ولی st2000dm001د7200rpm و 64MBcache هست .نقل قول:
با گارانتی معتبر بخرید برچسبها دستکاری نمیشن .
اگه پارت نامبرش st2000dm001 باشه حتما 64 مگ 7200-14 می باشد همون هاردی که شما تایید می کنید من این هارد رو از چندین مغازه قیمت گرفتم 310 تا 315 قیمت دادند ولی تو سایتها 380 قیمت زدند
از کجا بفهمیم قطعات تشکیل دهنده کامپیوترمون(مثل رم سی پی یو هارد) چیه؟
مشخصات هارد ST2000DM001د، 7200rpm و 64MB cache و SATAIII هست و هارد خوبی هم هست .نقل قول:
نکته ای که بهتره بدونید این هست که هارد ST2000DM001 دو جور هست . یه مدل که از سه پلاتر 666 گیگ و 6 هد ساخته شده و دیگری دو پلاتر یکترا و 4 هد دارند (پلاترها چگالی بیشتری دارند) . همانطوریکه در عکس پیوستی میبینید هاردی که فرو رفتگی بیشتری دارد دو پلاتر هست . بدیهی هست هاردی که دو پلاتر دارد سریعتر هست نسبت به انواع سه پلاتر .
محتوای مخفی: عکس
برنامه های مختلفی برای اینکار هست مثلاً برای CPU یا RAM میتونید از نرم افزار CPU-Z استفاده کنید یا میتونید از نرم افزار pc wizard یا AIDA64 Extreme Edition برای فهمیدن مشخصات استفاده کنید .نقل قول:
ولی در سایت اصلی سیگیت به صورت 6 هد 3 پلاتر ثبت شده است
Heads/Discs 6/3
علت این همه (حدود 65 هزار) اختلاف بین قیمت سایتها با قیمت بازار چیست
آیا اختلاف قیمت به علت تعداد پلاتر است یاقیمتها کشیده پایین