مرسی بابت راهنماییتون اما مشکل اینه که من هنرم افتضاحه واسه ی همین نمیتونم اصلا به معماری فکر هم بکنم اگه پیشنهاد دیگه ای باشه خوشحال میشمنقل قول:
Printable View
مرسی بابت راهنماییتون اما مشکل اینه که من هنرم افتضاحه واسه ی همین نمیتونم اصلا به معماری فکر هم بکنم اگه پیشنهاد دیگه ای باشه خوشحال میشمنقل قول:
خب عزیز دل میگفتی رتبه منطقه یک هست یا کل کشور؟نقل قول:
و اینکه اصفهان یا صنعتی اصفهان ؟؟
چون برق تو تهران حداکثر تا 800 جا داره (( بطور متوسط البته )) و شاید بشه رو اصفهان یه حسابی باز کرد
حرفم رو اصلاح میکنمنقل قول:
شما به احتمال خیلی زیاد مهندسی برق قبولی :46:
عزیز دل من با 7000 منطقه یک مکانیک دورگوز آباد هم قبول نشدم و الان دارم آزاد تهران جنوب درس میخونم اونقوت چجوری اون اقا یا خانم با 9600 که از رتبه کشوری منهم بیشتره مکانیک اردبیل یا سمنان قبول شده ؟؟؟؟نقل قول:
من قشنگ یادمه مکانیک سمنان رو زده بودم و قبول نشدم.
یه سوال
این پذیرش تو نوبت دوم سال تحصیلی یعنی اگه قبول شدیم باید از ترم بهمن بریم ثبت نام کنیم ؟؟
ممنون . من حدود 156 سهمیه شدم. به نظرت شانسی هست؟چون قطعا یک عده هم دندون یا بهشتی میزن.نقل قول:
دوستان سلام
نقل قول:
عمران چیه ؟ لطفا در جریان نیستسن حرف الکی نزنین , کافیه یک پروانه نظام مهندسی بعدش بگیری پول پارو می کنی !
دوستان بنده وقتی میام می بینم توی سازمان نظام مهندسی فقط عمران شهر خودمون حول و حوش 400 نفر ثبت نام کردن و حق امضا دارن خوب مشخصه که چه قدر اشباع هست یا نیستنقل قول:
واقعا درسته
وقتی پروانه نظام مهندسی بگیری حق امضا داری دیگه، هر رشته ای هم که حق امضا داره توپه مثل عمران و معماری..
از اون طرف توی معماری به 25 تا نمیرسن. اینجا با وجود اینکه فارغ التحصیلش هست ولی طرف که میخواد ساختمون بسازه نقشه رو هم میده همون عمرانیه واسش میزنه که معمولا هم درست نمی زنن
در ضمن بستگی به این نداره که به شما حق امضا بدن
به اینه حق امضای شما به چند طبقه میرسه
زیادن که تا 4-5 طبقه حق امضا دارن
باید پایه شما بره بالا که بتونی ساختمون با تعداد طبقات بالا حق امضا داشته باشی
اون وقت پول پارو کردن شما یا هر کس دیگه کاملا درسته
این اطلاعاتی هست که بنده دارم حالا هر کی دوست داره این رشته رو بخونه که بخونه دوست هم نداره نخونه
ربطی به من نداره
فقط بنده به اون دوستمون گفتم که بهتره به جای عمران با این رتبه خوب به رشته های بهتر فکر کنن
همین
نقل قول:
اردبیل و تبریز و ... که اگه زدید و قبول نشدید بخاطر بومی گزینی بوده
میکانیک سمنان هم کلیه ی گرایش هاش نهایتا تا 5000 روازنه گرفته اما اینطور که توی مقدمه ی یادگارماندگار اومده رتبه هایی که پذیرش شدند ولی با عقل جور در نمیاد دارای شرایط خاص بودند وگرنه پارسال یکی اتفاقا از تهران با رتبه ی 8444 جامدات سمنان قبول شده
یکی به من بگه با 1537 منطقه دو و بومی فارس میشه برق و مکانیک صنعتی اصفهان دانشگاه اصفهان و داشنگاه شیراز رو اورد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سهمیه ای داری؟!؟!نقل قول:
ممنون . من حدود 156 سهمیه شدم. به نظرت شانسی هست؟چون قطعا یک عده هم دندون یا بهشتی میزن.
تا وقتی تهران باشه هیشکی بهشتی نمیره...معمولاً رتبه های خوب اولین انتخابشونو تهران میزن بعد میرن سراغ بهشتی و ایران پس همچین امکانشم نیست...چون پر میشه همون اول.
حمید جان دانشگاه شیراز از صنعتیش معتبرتره :27:نقل قول:
دانشگاه اصفهان:
هر چی بخواید قبولید
دانشگاه شیراز:
برق(تمام گرایشها) - معماری - عمران - مهندسی نفت(فکر کنم!!!)
با توجه به رتبتون رفتن به این دانشگاه اصلا خوب نیست.شما در حد صنعتی هستی
شاید به قول تو تهران زود پرشه ولی تو سالهای پیش که اینطوری نبوده.من خودم کلی رو میشناسم که سالهای قبل بهشتی رو اول زدن و اتفاقا امسالم میشناسم.ناراحتم نمیشم اگه بهشتی قبول شم چون هم به من نزدیکتره هم میگن تو سالهای اخیر از تهران بهتر عمل کرده.در ضمن اینم در نظر بگیر من 156 منطقه شدم نه 156 تهران چون ظرفیت دانشگاهها برای شهرهای مختلف یک منطقه هم فرق میکنه.به ما گفته بودند که 50% کل ظرفیت هردانشگاه تهرانی در نهایت به خود بچه های تهران میرسه (حدود 80 نفر مال دانشگاه تهران)یعنی هرکی تهرانه فقط باید با بقیه تهرانی ها رقابت کنه.حالا از این 155 نفر که جلوی منن یعنی 80 تا تهرانی هستند که بزنند پزشکی دانشگاه تهران؟:23:در ضمن خیلی از تهرانی ها هم میزنند دندون.شایداینم ندونی که دندون بهشتی تراز بالاتری از پزشکی تهران میخواد.راستی شما خودت رتبه ات چند شد؟نقل قول:
سلام
به نظر شما با رتبه 25164
زیر گروه1: 25547
زیرگروه2: 24483
و سهمیه فرزند جانباز 25 تا 49 درصد
چه رشته ای از روزانه یا شبانه میشه آورد
منطقه 2 هستم
ناحیه و قطب هم 5
میدونم شاید به خاطر این که سهمیه دارم از من بدتون بیاد
ولی تو رو خدا جواب بدید
من بین برق شاهد با کامپیوتر شهید بهشتی یا علم و صنعت یا خواجه نصیر کدوم رو اولویت بدم ؟ هر دو رشته رو دوست دارم برای همین موندم چه کنم
سلام
ببخشيد مي خواستم از کساني که ايميلي از نفرات برتر کنکور و يا نفرات زير 1000 دارند به من بدهند.
چون من امسال رتبه ي افتضاحي اوردم و مي خوام از اين عزيزان مشاوره اي بگيرم
با تشکر بي نهايت از لطف شما
ما برای چی باید از شما بدمون بیاد ؟ شما هم یکی مثه همه !:27:ما از کسایی بدمون میاد که این قوانین رو وضع میکنننقل قول:
در ضمن با این رتبه اگه سهمیه نداشتی که صد در صد روزانه و شبانه مهندسی هیچ جایی نمی اوردی و علوم پایه هم همین طور اما با سهمیه شرایط کلی فرق میکنه اما بازهم بعید میدونم شهرهای بزرگ مهندسی رشته خوب بیاری
ببخشید دوستان با رتبه ی 2505 منطقه 1 بومی شیراز(شیمی 60)با توجه به اینکه شیمی کشوری هست و بومی نداره.می تونم مهندسی شیمی شریف در میام؟
فحش ندین سوال پرسیدم فقط.
می دونم که خیلی دست بالا گفتم
بچه ها راهی برای اعتراض به درصد یه درس هست؟؟
ممنوننقل قول:
ما برای چی باید از شما بدمون بیاد ؟ شما هم یکی مثه همه !ما از کسایی بدمون میاد که این قوانین رو وضع میکنن
در ضمن با این رتبه اگه سهمیه نداشتی که صد در صد روزانه و شبانه مهندسی هیچ جایی نمی اوردی و علوم پایه هم همین طور اما با سهمیه شرایط کلی فرق میکنه اما بازهم بعید میدونم شهرهای بزرگ مهندسی رشته خوب بیاری
ولی حتی امام حسین رو هم به نظرتون نمی تونم بیارم؟
آخه سال قبل 15000 از شهر خودمون امام حسین رفته بود بعد دیده بود شرایط رو ول کرده بود
الان یعنی من با وجود سهمیه اندازه یه 15000 نمی تونم باشم؟
65 درصد زدم!:31:نقل قول:
دوست عزيز، از اين استفاده کن:نقل قول:
کد:http://srv20.sanjesh.org/response/azmoon/index.php
میخواستم در مورد انتخابهایی که یه نفر با رتبه ی 30000 منطقه 1 بومی تهران (ریاضی) میتونه بکنه راهنماییم کنید
یه بار دیگه هم سوال کردم کسی جواب نداد
ولا به نظر من فکر نکنم اصلا قبول شی مگر پیام نور رشته های به جز خوب !نقل قول:
تو رو خدا جواب من تازه وارد رو هم بدید
ببخشید دوستان با رتبه ی 2505 منطقه 1 بومی شیراز(شیمی 60)با توجه به اینکه شیمی کشوری هست و بومی نداره.می تونم مهندسی شیمی شریف در میام؟
فحش ندین سوال پرسیدم فقط.
می دونم که خیلی دست بالا گفتم
سلام
من 2 تا سوال دارم...
الان رتبه 1070 رشته تجربی داروسازی بهشتی میخونه... این 1070 که میگن رتبش با سهمیس یا رتبه کشوریشه؟!؟!
تو این برنامه گزینه جوان که گفت رتبه کشوریشه... فقط نمیفهمم چرا درصداشو با درصدای بقیه که مقایسه می کنم
نسبت به بقیه کمتره ولی رتبش اینقد خوب شده!!!!
یه چیز دیگه هم اینکه من رتبه کشوریم با رتبه سهمیم حدود 10000 تا فاصله داره!!!!!!!!!!
واسه بقیه رو تو اون تاپیک نگا کردم هیشکی اینطوری نبود... یعنی 2تا رتبه به هم نزدیک بودن...چرا؟!
2 حالت داره:نقل قول:
رتبتون خیلی بالا شده_30000 یا 20000 یا حتی 10000)
یا اینکه منطقه 3 یا 2 هستید
:10:
اصلا امکان نداره که رتبه ی سهمیه و کشوری نزدیک به هم باشننقل قول:
یه چیز دیگه هم اینکه من رتبه کشوریم با رتبه سهمیم حدود 10000 تا فاصله داره!!!!!!!!!!
واسه بقیه رو تو اون تاپیک نگا کردم هیشکی اینطوری نبود... یعنی 2تا رتبه به هم نزدیک بودن...چرا؟!
مگر کسی رتبه ی کشوری زیر 500 داشته باشه
در کل هر رتبه ای (چه جزو ده نفر اول باشی چه 100000 نفر اول) رتبه ی کشوری حدودا 3 برای رتبه ی سهمیه است
آخه یکیو دیدم که گفته بود رتبه سهمیش حدود 1000 رتبه کشوریش حدود 3000 ...نمیشه یعنی؟!!
بچه ها یه سوال OFF TOPIC :
کسی که رتبه کشوریش تو رشته ریاضی 150 باشه ، رتبه اش تو منطقه یک حدودا چند باید باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من در خوشبینانه ترین حالت هم نمیتونی حتی فکر شریف رو بکنی..حتی همون شیراز هم فکر نکنم قبول شی !نقل قول:
چرا نمیشهنقل قول:
این دقیقا همون حرفی بود که من زدم دیگه رتبه ی کشوری 3 برابر رتبه ی سهمیه است
حدود 50 تا 60نقل قول:
نه ...زیادم بالا نیس...نقل قول:
رتبتون خیلی بالا شده_30000 یا 20000 یا حتی 10000)
یا اینکه منطقه 3 یا 2 هستید
سه برابر نمیشه مال من چرا؟!؟!نقل قول:
مال من 2 برابره !نقل قول:
حالا چرا گیر دادین به اینکه چن برابره ؟!نقل قول:
سه برابر نمیشه مال من چرا؟!؟!
گزینه 2 بنظرم خیلی خوب انتخاب رشته میکنه
حالا چند تا سوال اساسی .....
1- اگه اشتباه نکنم از بالا به پائین شانسمون واسه قبول شدن بیشتره (البته تو انتخابای گزینه 2) همینطوره؟
حالا ، اگه من بخوام درصد قبولیم تو دانشگاهی که دوست دارم بالا بره این کد رشته رو باید کجای انتخاب رشته اصلی بزنم ؟
2- اولین انتخابمو اوو کد رشته ای که خیلی میخوامش بزارم یا کار دیگه ؟؟
لطفا یکی جواب بده چون خیلی حیاتیه واسم
حالا بسته دوم سوالاتم (با عرض شرمندگی)
3- شانس قبولی تو پیام نو ر بیشتره یا غیر انتفائی ؟
4- اگه من بخوام پیام نور قبول شم اول دانشگاهای پیام نورو بزنم ؟
پیشاپیش از بذل توجه دوستان سپاسگذارم
اینو گفتم که منو دریابید (چشمک)
دوستان قبول شدن در رشته های زیر چه رتبه هایی میخواد؟
1.مهندسی های مربوط به شیمی
2.مهندسی it
فقط دانشگاه آزاد و دولتی این رشته ها را دارند؟
1 - گزینه ی 2 بر حسب علایق شما و اماری که قبل انتخاب رشته بهش میدی از بهترین دانشگاهی که ممکنه بیاری تا بدترین دانشگاه لیست میکنه . منم 4-5 تا نرم افزار رو امتحان کردم ولی گزینه ی 2 با وجود اینکه درصد احتمال نمیده ولی بنظرم بهترهنقل قول:
2 - انتخاب رشته کاملآ بر حسب علاقه ی طرف هست و هر رشته ای دوست داری رو زودتر از قبلی ها انتخاب کن
3 - پیام نور راحت تر میشه قبول شد
4 - لازم نیست ! بنظرم اول شانستو امتحان کن و چندتا رشته ی خوب بزن ( روزانه - شبانه - غیرانتفاعی ) و انتخاب های اخر رو پیام نور بزن چون شما پیام نور رو چه اول بزنی چه انتخاب پنجاهم از نظر شانس قبولی فرقی نداره ولی اگه انتخاب های اول بزنی فقط شانس قبولی در رشته های بهتر رو از دست میدی اما اگه مثلآ انتخاب پنجاهم باشه شما مطمئن میشی که چهل و نه رشته ی بهتر قبول نشدی و افسوس دیگه نمیخوری
شریف رو که احتمالش تقریبا برای ایشون صفره اما مهندسی شیمی شیراز رو با 2500 منطقه 1 میشه اوردنقل قول:
یکی از دوستام 99 منطقه شده بود و 154 کشورنقل قول:
دوستان قبول شدن در رشته های زیر چه رتبه هایی میخواد؟
1.مدیریت بازرگانی پیام نور
2.مدیریت صتعتی پیام نور
من رتبه در سهمیه منطقه 1 ام 22556 شده و روزانه و شبانه مجاز شدم آیا رشته کاردانی بهداشت محیط روزانه شهر تهران قزوین قم شاهرود یا سمنان قبول میشم؟؟ در ضمن در سامان رشته و گزینه 2 هم این رشته ها رو برام آورده بود که میتونستم قبول بشم مرسی ممنون
سلام بچه ها شرمنده یه سوالی در مورد انتخاب رشته
1:ایا هنگام انتخاب رشته لیست رشته هایی که انتخاب میکنیم باید به ترتیب باشه مثلا میشه انتخاب های اول رو اینطوری بزینم حسابداری تهران(روزانه) انتخاب دوم(حسابداری تهران(شبانه) حسابداری تهران (غیر انتفاعی) حسابداری تهران (پیام نوز)
یغنی انتخب های تهران رو از هر مقطعی اول بزاریم بعد دوباره شهرستان های نزدیک رو به ترتیب به این گونه بچینیم
ممنون میشم