مدل g که اصلا گیر نمیاد من فعلا رفتم تو کار این نوت بوک
Sony VAIO CW-13
نظرتون چیه ؟
Printable View
مدل g که اصلا گیر نمیاد من فعلا رفتم تو کار این نوت بوک
Sony VAIO CW-13
نظرتون چیه ؟
لپ تاپ خوبیه ... من مدل CW14 که گرافیک قوی تر داره برای یکی از بچه ها سفارش دادم فوق العاده راضی بود ...
هیچ عیبی نمیشه روش گذاشت ... یکی از محصولات فوق العاده و قیمت مناسب سونی هست
سلام :31:نقل قول:
لپ تاپ خوبیه ... من مدل CW14 که گرافیک قوی تر داره برای یکی از بچه ها سفارش دادم فوق العاده راضی بود ...
هیچ عیبی نمیشه روش گذاشت ... یکی از محصولات فوق العاده و قیمت مناسب سونی هست
خوب شد صبر کردم و 5738 جی نخریدم ... !!! دیگه سونی با این قیمت و همیچین سیستمی عـــــالیه !!!
تنکس اگن :11:
اسن مدل ها ممکنه نایاب بشه ... تا داغه بخر :دینقل قول:
مدل جي رو من خودم امروز هم در بازار رضا هم پارسيان ديدم
تو اهواز نیست تهران است ؟ قیمت چقدر بود منظورم g
مدل g الان 829000 گارانتی سازگار .نقل قول:
میشه بگی اختلاف cpu هاشون تو چیه؟ انگار دوتاشون رو زده Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MBنقل قول:
ممنون
سی پی یو مدل Z و ZG اینتل dual core سری 65 نانومتری هست که پرمصرفند و فناوری های خاص رو پشتیبانی نمی کنند و تقریبا منسوخ شده هستند :دینقل قول:
میشه بگی اختلاف cpu هاشون تو چیه؟ انگار دوتاشون رو زده Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB
ممنون
ولی مدل G اینتل core2 dou هست و سری 45 نانومتری ، کم مصرف ، قوی
از زمین تا پشت بوم با هم فرق دارند :دی
اختلاف dual core با core2 dou رو میدونم رفیق..نقل قول:
بحث سر مدل بدون پسوند و g بود..
- سازگار میگه هر دوتاش Core 2 Duo T6600,2.20GHz,2MB
- پارس لب تاب و دوتا سایت فرنگی دیدم مدل g رو زده CORE 2 DUO 2.1 T6500 و بدون پسوند رو زده بودن CORE 2 DUO 2.2 T6600 یعنی cpu مدل بدون پسوند یه نمه قویتره
- h_starboy گرامی گفت مدل g قویتره
خلاصه روایات بسیاره.. حالا شما چی میگی..! :31: :46:
الان زنگ زدم بچه های تهران میگه سایت سازگار ول کن داریم 780 تا 770 میفروشیم اگر رفتم دیدم قیمت اینجا خوب نیست از تهران میخرم
فقط چند تا سوال
مانیتور led یا lcd چون داشتم یک تاپیک میخوندم دیدم یارو رفته خریده به جای led نوشته بود lcd و یکی دیگه درگاه ورودی تیوی هم داره که همون HDMI درسته؟
وایا اینترنت بیسیم داره؟
کد:Intel WiFi Link 5100,Gigabit Ethernet
میگم چرا مشخصات در سایت مختلف فرق میکنه میشه از یک سایت خارجی مشخصات این g
دربیارید
مشخصات به کل فرق میکنه با تو سایت سازگارکد:مشخصات كلي :
پردازنده: Intel® Core 2 Duo T6400 2.0GHz 2MB-FSB 800 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 4GB DDR3 1066MHz
كارت گرافيكي: Nvidia Geforce G105M 512MB
صفحه نمايش: "15.6 اينچ -WXGA HD 16:9 (1366 x 768)Crystal Brite
سيستم عامل : Linux
امکانات : HDMI/WEB/Bluetooth/CardReader/WLAN
رنگ : مشکی
این مشخصات مدل قدیم بود که سازگار وارد میکرد
الان چند ماهه که مدل جدید (همونی که توی سایت سازگار هست) توی بازار موجوده
گیر میاد ولی به سختی!نقل قول:
این مدل سونی چه قیمته؟
گرافیکش از 4570 بهتره؟
تو اهواز هم پیدا میشه اما با قیمت های فضایی!نقل قول:
این با انصاف باشه 990 تا 1 گیر میاری سونی میگمکد:گیر میاد ولی به سختی!
این مدل سونی چه قیمته؟
گرافیکش از 4570 بهتره؟
ایسر مدل جی تو همین مایه ها است به نظرم از سخت افزاری ولی اهواز گرون میدن دهنشون سرویس :D
ورودی تیوی هم داره که همون HDMI درسته؟
وایا اینترنت بیسیم داره؟
کد:
Intel WiFi Link 5100,Gigabit Ethernet
HDMI فقط خروجی هستنقل قول:
دوستانی که این لپ تاب رو دارند پیشنهاد می کنم بایوس رو یکبار اپ دیت کنند
دی وی وی رایتر 5738 من دیگه داخل نمی رفت می زدی بیرون که میومد دیگه تو نمی رفت پس می زد
با اپدیت به 1.19 خوب شد
200 هزار تومان اختلاف برای من خیلی زیادهنقل قول:
بهتره وایسم تا همون g به حالت عادی برگرده یا سونی ارزون تر بشه
اخه بابا قیمت سرسام اور است شما اهواز هستی؟
اخه سونی فقط نون اسمش میخوره و شکل ظاهری میخوره وگرنه من از بازاری ها پرسیدم میگن ایسر حرف نداره مدل جی شما قیمت گرفتی مدل جی رو
نقل قول:
0 هزار تومان اختلاف برای من خیلی زیاده
بهتره وایسم تا همون g به حالت عادی برگرده یا سونی ارزون تر بشه
امروز قیمت گرفتم اهواز 800 فروشم است :))))
من هم امروز با همین قیمت مدل 5738g رو خریدمنقل قول:
نامرد 1 ریال هم تخفبف نمی داد:41:
800 خوبه . مبارکت باشه .نقل قول:
منم از این مدل خیلی خوشم میاد .
به قول بچه های لپتاب فنش بچرخه برات
از کجا خریدی ؟ تکنو ؟ رایانه فردا ؟ میلاد ؟ :دی
اینا از اون کلاهبرداران که عمری هست باهاشون کار میکنم ... مراقب باشید شدید !
آقايون سوال . لطفا زود راهنماييم كنين . 3 تا سوال دارم .
1) از اين دو كدوم رو سفارش مي كنيد : 5738g ----- 4810t ..
2)در ضمن با همين پول ( حدود 850 اينا ) مي شه لپتاپ بهتر مثل dell گرفت ؟
3)سوال آخر قيمت الان 5738 g چيه ؟ سازگار زده 830 .
1- سی پی یو و گرافیک 5738g خیلی بهتره و اگه کانفیگ برات مهمه 5738g بگیر ولی 4810 هم مزایای خوبی داره مثل باطری تا 8 ساعت - رم ddr3 - سبک بودن -نقل قول:
در کل برای کسی که کار سبک داره و به عنوان سیستم دوم میخواد بگیره 4810 خیلی عالیه .
2- 850 بهتر که نه ولی خوب وسترو 1520 دل هم گزینه ای هستش که میتونی بگیری .
کانفیگشم که همه جا هست.
3- 830 زده تا 800 هم شاید بیتونی پیدا کنی.
با تشكر از راهنماييتون . من تبريزم . چطوري مي تونم بگيرم ؟ توي تبريز گرون مي دن . البته گارانتي هم داشته باشه ها . در ضمن منظورتون از اينكه سيستم دوم مي خواد استفاده كنه چيه ؟
منظورم اینه که کسی یه کامپیوتر داره (pc) و میخواد یه لپتاب هم بگیره .نقل قول:
چون cpu ضعیفه نسبتا ولی فوق العاده کم مصرف .
البته به جز cpu بقی کانفیگش بد نیست مخصوصا رم ddr3 .
والا اونجا حتما مرکز کامپیوتری چیزی داره دیگه . بگردی احتمالا 5738g پیدا میکنی .
با تشكر دوباره . آيا هر دو مدل wireless دارن ؟ واسم خيلي مهمه . و اينكه زياد كار سخت ندارم و شايد گيم بازي كنم . اينترنت وصل شم . كاراي سبك . مونيتورشم براه مهمه . پيشنهاد آخرتون با قيمت 850 كدوم مي شه ؟
تو تاپیک دیگه هم جواب دادم انتخابهای دیگه ای هم هستش مخصوصا g550 .نقل قول:
ولی 5738g هم بگیری ضرر نمیکنی . مدل خیلی خوبیه .کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=359354
پس وايرلس دارن . من به نظرتون همون ويستا بزارم باشه يا seven بزنم ؟
اینجا جای این بحث نیست ولی win7 به مراتب بهتر شده .نقل قول:
البته من کلا طرفدار ویندوز نیستم و لینوکس کار هستم .
با تشكر دوباره . پس اگه كانفيگ و گيم اينا مهم باشه 5738g بهتره . اما از لحاض باطري و سبك بودن 4810 . ممنون كه اينقدر راهنمايي كرديد . فقط چون 4810 كشش 3 هست و 5738 2 هست . آيا ضعف پردازنده 4810 محسوس هست ؟
نه خوب 4810 پردازندش core 2 solo 1.4 3mb cache هستش و یک هسته داره در حالی که 5738g پردازنده دو هسته ای core 2 duo 2.2 2mb cache داره و خیلی قویتره .نقل قول:
البته 4810 با پردازنده core 2 duo هم هستش و تو ایران هم میشه گیر آورد ولی با گارانتی های نامعتبر و قیمت بالاتر حدود 850 که خیلی نمیشه اطمینان کرد بهش .
الان سازگار ارقام با cpu solo وارد کرده و دو تا گرافیک داره ati 4330 512 mb ddr3 + intel 4500 با قیمت 700 تومن .
حالا شما باید بگردی تو بازار ببینی 4810 با چه کانفیگی گیر میاری .
مثلا من کلی تو پایتخت گشتم و 4810 با cpu core 2 duo پیدا کردم ولی گرافیکش فقط اینتل بود و قیمتش هم 850 . اصلا حال نکردم .
من بازم سوالي داشتم مزاحمتون مي شم . پس در كل 5738 از لحاظ گرافيكم برتره و پردازنده هم برتره . و تنها حسن 4810 باطريش و سبك بودنش هست . درست فهميدم ؟ از لحاظ قيمتم تقريبا يكي هستن .
به نظر من ابدا ارزش نداره شما بیایید و پردازنده و گرافیک رو فدای سبک وزن بودن کنید ... مگه حالا چند صد گرم چقدر تفاوتشه ؟ :دینقل قول:
مهمترین نکته در انتخاب یک مدل ، اینکه با بودجه ای که دارید قویترین را انتخاب کنید بخصوص در پروسسور و گرافیک که غیر قابل تعویضه !
مبارک:40:نقل قول:
اهواز زندگی میکنی ؟
اگر اره از کجا خریدی ؟
اقا من دارم میرم فردا این 5738جی بگیرم یکی از بچه های که تو این کار میگه نوت بوک ریفرش شده و ریکانفینگ شده زیاد است و وارد بازار شده من چطور بفهم که این نو است و درست کار میکنه و موقع خرید چه چیزهایی تست کنم چون تا الان با نوت بوک کار نکردم و اصلا به مغازه دار ها اطمینان ندارم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
واقعا هیچ جوره ...نوت بوک نو روباید بو کنی ... بوی نویی که داد ، دست نخورده هست
خوب نوت بوک آکبند تابلویه دیگه ! تمیز و براق ، بدون خط و خش و اثرات خاک، بدون ویندوز که روی لینوکس میاد بالا و...