دوستان نسخه ي PC واقعا مسخره هستش
فقط چه طور ميشه توش دسته رو فعال كرد؟
فقط سريع بگيد
Printable View
دوستان نسخه ي PC واقعا مسخره هستش
فقط چه طور ميشه توش دسته رو فعال كرد؟
فقط سريع بگيد
منو به .. خوردن انداختید
بالاخره دان کنم یا نه ؟؟؟؟
زود باشید تصمیمتونو بگیرید :دی
از من میشنوی نه ساعت 5 از آفلاین گرفتمش تا الان بازی کردم .چنگی بدل نزد:41:نقل قول:
بازی برای ایکس باکس ریجن جی اومده؟؟؟/
چند تا سایت بازی رو گذاشتن
پس نمی گیرم ! همون pes 09 برای دو نفره بازی کردن خوبه !
منم این بازی رو گرفتم و بازی کردم
بهتر از fifa09 هستش ولی خداییش به pes نمیرسه
البته این نظر منه
این نسخه ای که الان تو بازاره ( بدون دموی اول و با کرک رازور ) اصل نیست .
غیر از تمام مشکلاتی که دوستان عنوان کردند یه باگ اساسی دیگه اینکه :
وقتی در نیمه دوم بازیکنی رو تعویض میکنید در حقیقت بازیکن قرینه اش از زمین بیرون میره !!!!!!!!!!!!
به عنوان مثال اگر در نیمه دوم بازیکن پست RM رو تعویض کنید میبینید که بازیکن LM از زمین بیرون میره .
نمیدونم که مشکل فقط ماله منه یا دوستان دیگه هم اونو داشتن ؟
جواب سوالام را نداديد؟نقل قول:
يه چيز ديگه سي دي كي اصلي بازي را داريد كه بشه آنلاين بازي كرد؟
كي اومد ما جا مونديم w3?نقل قول:
البته من كه بگيرم كه اينيستال نمي كنم :31:
بازی Intro Video نداره . من از میدون رسالت ، شعبه شرق وست گیم گرفتم . چون این بازی صد در صد چیزی نداره که بخواد مجوز نگیره ، آورده بود .نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------
راستی . گیم پد من با بازی هیچ مشکلی نداره .
درضمن تعداد تیم ها خیلی خیلی زیاد هست و نسخه کامل کامل هست .
منیجر مودش فرقی با فیفا 09 داره یا نه؟نقل قول:
منیجر مودش هیچ فرقی با fifa09 نداره .انگار حال نداشتن رو بیشتر چیزاش کار کنننقل قول:
باید منتظر WORLD CUP باشیم .
خیلی مزخرف بود به fifa09 نمیرسه.اصلا خوب نشده بلکه بد هم شده.
دوستان كسي جواب منو نداد
من دستم اصلا كار نميكنه
تو همه ي بازي خيلي خوب كار ميكنه ولي اينجا اصلا گزينه ي فعال كردن دسته نداره وهمش مال ماوس و كيبرد هستش
خواهشا يه راهنمايي بفرمايين
مطمئنی که این نسخه اصل نیست دیگه؟خیالمون راحت باشه که یه چیز کاملتر میاد بیرون؟نقل قول:
مدل و اسم دستتون چیه؟نقل قول:
دوستان كسي جواب منو نداد
من دستم اصلا كار نميكنه
تو همه ي بازي خيلي خوب كار ميكنه ولي اينجا اصلا گزينه ي فعال كردن دسته نداره وهمش مال ماوس و كيبرد هستش
خواهشا يه راهنمايي بفرمايين
فرض کنید دو تا تیم انتخاب کردید، بعد یک صفحه ای میاد که عکس یک کیبورد کوچولو وجود داره و به هر طرف که کیبورد رو ببرید، اون تیم خاص رو می تونید کنترل کنید. در هنگام فعال بودن دسته، عکس دسته هم به کیبورد اضافه میشه و باید کیبورد رو در مرکز قرار بدید و دسته رو در طرف تیم دلخواهتون.
نمیشه با گیم پد بازی کردش ؟
تنظیمات چجوری باید باشه ؟
دوستان هر کی فیفا10 رو نخریده.دستش کار نمیکنه.میخواد بخره و.........اصلا هیچی رو از دست نداده!!!! حتی فکره بازی کردن فیفا رو از سرتون بیرون کنین!!!مزخرف ترین فیفایی بوده که تا حالا تجربه کردم!!!از فیفا98 بازی میکرد تا حالا ولی بازی به این مزخرفی ندیده بودم!!!شده خدای باگ!!! نور پردازی رو که دیگه استاد شده!!!!با این تفاسیر دیگه اصلا تاپیکی هم برای فیفا11 باز نکنید ملت الاف بشن!!!در کل بگم امسال فقط باید بشینیم ببینیم pes چیکار میکنه!!!دوستان خواهشا نگن که طرف اومده بود جو فیفا رو خراب کنه نه!!!من تا الان هرکی از pes حرف میزد حالم ازش به هم میخورد ولی الان برعکس شده!!!
خوش باشید!!!
سلام بچه ها پنالتي فيفا 10 ديونه كننده است مي ارزه به صد تا پرو دوربين به صورت اكشن ميره پشت دروازه
البته در پنالتي با CPU موقعي كه به شما ميخوان پنالتي بزنن در اون حالت لذت گرفتن ضربه چنان به دل شما ميشينه كه حد نداره
نسخه فروشگاه سایت هم مشکل داره؟؟؟
من برای اولین و آخرین بار میگم هرکی به حرف من گوش کرد به نفعش خواهد بود
الان نخرید این نسخه که برای فروش هست در همه جا (البته الان که 29 سپتامبر هست) نسخه آنلاک شده ی دمو هست که نه اینترو داره و منیجر مود و ویرچوال پروش درسته (اصلا منو ها مثل منوهای فیفا 09 هست در صورتی که 180 درجه منو ها عوض شدن!!!!)
پس فعلا دست از خرید بردارید یه 3 روز دیگه صبر کنید و از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید در ضمن اگر بازی را نصب کردید و اینترو داشت و کلا شکل و شمایل منوهای منیجر مود فرق میکرد (یعنی جدید بود) یعنی نسخه ی شما کامل هست
یه دوستا دوبار رفته بازی رو گرفته ولی هر دوبار erore data transferبر خورده ولی هر دوبار ماله یهشرکت بوده ها الان داره میاره من تستش کنم میدونید علتش چیه تا جاییکه میدونم سیستم خیلی خوبی داره
بچه همه از دسته ناراضی اند ولی من امشب بازی بدستم رسید اصلا مشکل ندارم بازی رو از فروشگاه سایت گرفتم
عالی فقط چمنش مضخرفه
بازی چندتا DVD هست.راستی شنیدم این نسخه غیر اصلیه چطور می تونیم نسخه اصلی را از غیر اصلی تشخیص بدیم؟
کسی اشتباه نکنه نسخه پی سی رو بگیره !
من بازی رو گرفتم نصب میشه اما موقع اجرا eror dont send رو میده
هنگام نصب هم چند تا ارور میداد
بازی فروشگاه سایت مشکل نداره
6 مهر انگار از منصقه پستی خارج شده
کی به دستم میرسه
این آشغال اشتباهی واسه موبایل نبوده ؟ این چه مزخرفیه بابا ؟ این چه گرافیکیه ؟ مال من ارور اینا نداد ولی من که طرفدار پروپا قرص این بازی بودم از الان می بوسم میزارم کنار ... حیف اون همه پول که دادم پای این ... اه اه اه ...
نقل قول:
اینطوریکه هنوز نسخه اصلیش نیومده
منم ... شدم رفتم خریدم و مطمئن شدم هنوز اصل بازی نیومده
fifa10 بهتر یا PES ها ؟
من همیشه PES بازی می کنم ولی می خوام برای اولین بار فیفا بازی کنم به نظر شما بازی خوبیه ها!!!!!!!
رفیق اومدی تاپیک fifa داری حرف از pes میزنی .........نقل قول:
fifa10 بهتر یا PES ها ؟
من همیشه PES بازی می کنم ولی می خوام برای اولین بار فیفا بازی کنم به نظر شما بازی خوبیه ها!!!!!!!
فیفا بازیه خوبیه ولی چون هنوز pes کاملا نیومده واسه همین نمیشه دقیق نظرمون رو بگیم..
بازی نسخه اصلیش هست
و تیم ها و.. مشکلی نداره
ولی این چمنش خیلی ناجوره
کلا برای PC بازی ساخته نمی شد سنگین تر بود
بالاخره کی نسحه اصلی میاد از کدام سایت با شرکت
من امروز یه چیزی و کشف کردم در نسخه xbox360 به تمرینات برین بعد گزینه ضربات کاشته رو انتخاب کتین یه گزینه داره که هر موقع شما ضربه آزاد در نقطه ای رو خودتون از قبل آماده کردین بازیکن ها رو اول انتخاب میکنین و حرکت اونا رو تنظیم میکنین که موقع ضربه ازاد کجا حرکت کنن بعد ذخیره میکنین و موقع بازی واقعی یک گزینه میاد که میخواهین از ضربه ازادی که خودتون درست کردین استفاده کنین؟ بعد از انتخاب ضربه رو که میزنین بازیکن ها همه حرکت میکنن اونجور که خودتو ن خواستین و گلللللللللللل
خیلی باحال شده بابا fifa 10 چه کردی :8:
با درود
من خيلي كم پيام مي دم اما هميشه تاپيك را پيگيري مي كنم.
متوجه شدم كه چند روزيست كه بازي فيفا در اينترنت منتشر شده و p30 هم ان را منتشر كرده.اما دوستان مي گن كه اين نسخه ي انلاك شده ي دمو مي باشد.دموي انلاك شده يعني چي؟من فيفا 09 را وقتي خريدم بعضي از قسمت ها مانند تمرينش غير فعال بود ايا اين يكي هم همين طوره؟ايا از نظر گرافيكي و گيم پلي و... هم با نسخه ي اريژينال فرق داره؟
گروهي مي گن تا جمعه صبر كنيم تا نسخه اريژينال بياد اما چه اعتباري هست كه نسخه ي اريژينال را به ما بدهن؟شايد همين نسخه رو بدن به خردمون
با تشكر
سلام دوستان كدومتون پنالتي فيفا 10 رو ديديد واقعا عاليه دوربين ميره پشت دروازه و شما مي شيد دروازبان البته يك نفر اين طوريست دو نفره عاديه
من بايد بگم كه pes گرافيك عالي داره اما fifa نداره اما fifa چيزي داره كه pes نداره اونم شبيه سازه كه فيفا رو هماننده فوتبال واقعي كرده شما درون فيفا با شوتهاي درون پا و بيرون پا آشنا هستيد و حركات حرفه اي بسيار زيبا كه درون pes چيزي نا آشنا هست درون pes يك نفر اگر بخواهد مي تواند همه بازيكنها و اگر امكانش بود تماشا چي ها را هم دريبل كند اما درون فيفا با پاس كاري بايد جلو و بدون همكاري كاري نمي توان كرد اما دور از طرفداري چهره در pes واقعا حرفي براي فيفا نذاشته و امكانات pes از فيفا بيشتر است اما تعداد ليگ هاي فيفا آنقدر زياد هست كه به زيباي اين بازي افزوده نام گذاري تيم در pes بسيار مزخرف است كه اين در فيفا رعايت شده گزارشگري فيفا آنقدر لذت بخش است كه به اين بازي باز هم زيباي داده
نتيجه كلي:
فيفا از نظر شبيه ساز 9 - pes 8
فيفا از گرافيك 8.2 - pes 9.3
نظر من
pes = فوتباليستها
با درود
قبل از اينكه بخوام بازي را بخرم و با توجه به اينكه هنوز فيفا مشكل داره درباره دسته پس من عكس دسته هامو در 4shared اپلود كردم تا دوستان لطف كنن و برنامشو براي devedata بنويسن.اگر اينكارو بكنين خيلي ممنون مي شم.
پيشتر از كمك شما ممنونيم
لينك:کد:http://www.4shared.com/file/136454712/889a53/Download.html
من داشتم الان فيفا بازي ميكردم به يك صحنه جالب برخوردم دقيقه 90 بود 1-0 عقب بودم يك كرنر گرفتم ناگهان دوربين رفت به سمت ويكتور والدز كه نشون داد والدز به طرف دروازه حريف در حال دويدن است خيلي برام جالب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]