sشما اگه یک خورده متن ها رو با دقت می خونیدن همچین حرفی نمی زدیننقل قول:
هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشی
حالا شما نگفتی چطور به این نتیجه رسیدی؟
Printable View
sشما اگه یک خورده متن ها رو با دقت می خونیدن همچین حرفی نمی زدیننقل قول:
هیچگاه از تخیلات رها نخواهدشد باز هم میشه n بار با مثلا مسی همه رو ماست کرد الکی دل خوشی
حالا شما نگفتی چطور به این نتیجه رسیدی؟
توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو:31: ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!نقل قول:
باید هم بشه همه رو دریبل کرد چون 90 دقیقه که وقت نداری که تو واقعی تیم 90 دقیقه وقت داره زوری 1 گل میزنه ولی تو بازی معمولا رو 10 دقیقهای بازی میکنن پس باید بشه گل بزنی زود.نقل قول:
:31::18:نقل قول:
مگه ویدیو از گیم پلی منتشر شده .....
کدوم ویدیو ....!؟:18:
بابا منظورم همون ویدیویی که داشت نحوه ی تاکتیک بندی و... رو نشون میداد، همون 5 دقیقه ایه ، باز هم میکرد، شاید اون موقع کامل نبوده، ولی اونجوری که دیده می شد ، راه رفتنشون و کلآ استایلشون متاسفانه تغییر نکرده بود.نقل قول:
ددددددد نشد دیگه!!! اگه قراره اینجوری باشه که بازی مزه نمیده!! کی گفته بدون دریبل نمیشه بازی کرد؟؟؟ همین PES رو جوری میشه تاکتیکی بازی کرد که تو 5 دقیقه ای راحت بشه برد! (رو درجه ی آخر) . فیفا رو هم که نگو!نقل قول:
البته PES امسال ارزش خرید داره، چون تریکیب چینی و درست کردن تاکیتیک خیلی حال میده!! اولین سالیه که دوست دارم PES رو زودتر از FIFA بگیرم. دی:
دیشب توی WENB جلسه پرسش و پاسخ بود .نکات مهم اون جلسه رو بصورت خلاصه اینها هستن :
وضعیت توی درجه TOP PLAYER چطوریه ؟
جواب : SUPER HARD .
سوال :وضعیت سیستم دفاعی توی این شماره بازی به چه نحویه ؟
جواب :دفاع حریف بسیار محکم و نفوذ ناپذیره .من تا الان توی هیچ نسخه بازی این درجه سرسختی و نفوذ ناپذیری از مدافعین ندیده بودم .بخصوص مدافعین بزرگ که در زمان روبرو شدن با اونا مجبور میشدم بلافاصله پاس بدم .
سوال : وضعیت لایسنس ها به چه شکلیه ؟
جواب : من فعلا اجازه ندارم چیزی در موردشون بگم . امروز توی نمایشگاه یک سری خبر جدید ازشون منتشر میشه .
سوال : ما توی این شماره دایوینگو ( فریب داور)هنوز داریم ؟
جواب : بله
سوال :تاریخ انتشار بازی کیه ؟
جواب : این هفته مشخص مشه .احتمالا وی نمایشگاه .
سوال :آیا امروز توی نمایشگاه گیم پلی از بازی منتشر میشه ؟
جواب : بله
سوال :امسال روی کدوم مد و بخش بیشتر سرمایه گذاری شده و توجه بیشتری بهش شده ؟
جواب : بخش آنلاین بازی
سوال : عملکرد داور و کمکاش در موردآفسایدها چطوره ؟
جواب : عملکرد داور توی این قسمت هم بهتر شده .
سوال :آیا توی این نسخه به مساله کات و انحناء دادن توپ ( در زمان شوت زدن ) توجه شده ؟
جواب :بله بهتر شده بخصوص توی کاشته ها و ضربات ایستگاهی .
سوال :آیا پلی میکرها یا همون بازی سازها توانایی های بیشتری نسبت به بقیه بازیکنان دارن ؟
جواب :در زمینه کنترل , حفظ توپ و دقت در پاسها نسبت به بقیه بازیکنان یک مقداری برتری دارند .
سوال :نسبت به 2009 وضعیت چنت ها ( تشویق و هیاهوی تماشاگران) چطوره ؟
جواب :خیلی متفاوت شده خیلی .
سوال :تا چه حد انیمیشن ها بازیو تحت تاثیر قرار داده ؟در مقایسه با یوفوریا که خلق حرکت میکنه و یا فیفا ؟
جواب :انیمیشن های متنوعی به بازی اضافه شده .اما هنوز نمیشه اونو با فیفا یا یوفوریا مقایسه کرد .
اون ویدئو از کد 50 درصدیه بازی بود . توی اون کد کلا گیم پلی و انیمیشن ها مال 2009 بود اما توی کد جدید خیلی فرق کرده .نقل قول:
عجب!اول که این ویدیو رسمی از گیم پلی نمیتوانه باشه و صرفا فقط نشان دادن تاکتیکها است!و قدمت ویدیو هم بر میگرده به خیلی قبل تر 1 یا 1 ماه و نیم قبل از ینکه ویدیو رو واسه دانلود قرار بدن عکسهای این ویدیو به صورت مختصر 2 یا 3 تا بیرون اومد که نشان میده این ویدیو قدیمی هست!نقل قول:
توی ویدیوش تابلو بود!! بازم میشه با مسی همه رو دریبل کرد، چرا مسی ، کریس رونالدو ، تو نحوه ی راه رفتنشون تغییر خاصی ندیدم، شک داری صبر تا بازی ریلیز بشه!
بعد تو ویدیو من ندیدم مسی همه را بتونه جا بگذاه!یا صحنه های گیم پلی اونقدر کوتاه هست که ادم نمیتوانه گیم پلی را تشریح کنه!
راستی شما کریس رونالدو را هم میگه تو اون ویدیو دیدی؟من که دانلود کردم کریس رونالدویی ندیدم فقط بازی بارسا با لیورپول بود اگه غیر این بوده خوشحال میشم منو روشن کنید!
بابا جان تند نرو! هی هیچی نمی گم میخواین دعوا راه بندازین، مگه قراره تو ویدیو ضعف خودشون رو نشون بدن، بعد از این همه PES بازی کردن تشخیص ندادی گیم پلی عوض نشده بود؟ در ضمن 5 دقیقه ویدی بود ، تون 5 دقیقه 2تا3 دقیقه هم گیم پلی رو نشون داد، کجاش کمه ؟نقل قول:
آره این حرف منطقیه.به احتمال ماله اون موقع هست که هنوز تغییرش نداه بودن.نقل قول:
بابا چرا اخه فکر میکنید همه دعوا دارند من با هیچ کس دعوا ندارم فقط داریم بحث میکنیم!به همین راحتینقل قول:
بابا جان تند نرو! هی هیچی نمی گم میخواین دعوا راه بندازین، مگه قراره تو ویدیو ضعف خودشون رو نشون بدن، بعد از این همه PES بازی کردن تشخیص ندادی گیم پلی عوض نشده بود؟ در ضمن 5 دقیقه ویدی بود ، تون 5 دقیقه 2تا3 دقیقه هم گیم پلی رو نشون داد، کجاش کمه ؟
بعد از این همه Pes بازی من تفاوت را تو همون کد 50 درصدی تشخیص دادم........................صحبتهای ما سر این هست که اون ویدیو قدیمی بود و امروز وقتی از بازی گیم پلی دیدیم اون موقع میشه نظر نسبتا قطعی داد!پس صبر کنید!
چند نکته درمورد دموی بازی در نمایشگاه GC :
- توی این دمو 80 درصد کدها تخصیص داده شده .
- 23 جایگاه برای بازی طرفداران اختصاص داده شده (20 تا PS3 یک PC یک XBOX 360 و یک Wii)
- 4 تیم بارسلون , لیورپول , آلمان و فرانسه
- بازی توی آنفلید برگزار میشه
- تنظیمات آب و هوا و درجه سختی در دسترسه
حسین جان میتونی بگی که ساعت شروع کنفرانس کونامی و بازیه pes بوقت ایران دقیقا چنده؟؟
زمان دقیقشو نمیدونم .یکجا دیدم نوشته بود 12 به وقت آلمان .نقل قول:
یکی از کسایی که توی نمایشگاه شرکت کرده با دوربین خودش از روی صفحه مانیتور از بازی فیلمبرداری کرده میتونید توی این لینک اونا رو ببینین :
تماشای گیم پلی بازی بالاخره لبخند روی لبای من قرار داد . من که از گیم پلی راضیم هرچند به نظر میرسه هنوز یک کم سریعه که باید ببینیم از دوربینه یا نه . امروز یکی از بچه ها با دوربین HD از گیم پلی فیلمبرداری میکنه .درضمن همونطور که بالا گفتم همون 12 یا نهایتا 1 به وقت آلمان کنفرانس شروع میشه که میشه ساعت 2.30 یا 3.30 به وقت ما .
از دید من گیم پلی و انیمیشن های بازی خیلی عالی هستن شاید من اشتباه میکنم .نظر شما درمورد این ویدئو ها چیه ؟( هرچند که میدونم کیفیت خوبی ندارن و لرزش دست فیلمبردار نمیزاره روی صحنه ها دقیق شد )
آقا چجوري ديدي بگو ما هم ببينيم...
راستي تو همين سايت بالا براي فروش بازي رو گذاشته!!!
ممنون حسین جان
راستی مگه قرار نبود عکس و تریلر از گیم پلی بیاد بیرون؟!
هیچ خبری هم که هنوز نیومده!
گفتی ساعت 12 خبر ها و عکس ها منتشر میشه ولی الان که ساعت 2:30 ...
نقل قول:
به نظر منم خوب بود ولی روی این ویدئوها اصلا نمیشه نظر قطعی داد.لرزش دست خیلی زیاده چشم ادم در میاد!!!!
زیاد نباید عجله کرد......... بزودی همه چی معلوم میشه.
از اینجا میشه بصورت مستقیم کنفرانسو دید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12:00 p.m. Press conference KONAMI DIGITAL ENTERTAINMENT GmbH
Rheinsaal, Sections 1 + 2, Congress Centre North
اقا برای این ویدئو لینک دیگه ای سراغ ندارین
صفحه کامل لود میشه ولی هیچ ویدئویی توش دیده نمیشه
شرمنده بهزاد جان هنوز هیچ سایتی کنفرانسو پخش زنده نکرده .فعلا میشه فقط از این لینک بصورت نوشتاری در جریان اتفاقات قرار گرفت .به محض اینکه یک سایت پوشش زنده بده حتما لینکشو میزارم .نقل قول:
سلام......
حسین جان ما که نمیتونیم ببینیم یک کمی از ویدیو و گیم پلی و .......توضیح میدی!
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه:41:
کدوم Gameplay ؟! همون که اون آقاهه داره حرف میزنه پشتش یکم از بازی رو نشون میدن ؟!
مهران جان هنوز یک گیم پلی با کیفیت بالا ارائه نشده و همهش با دوربینای کوچیک گرفته شده که یک مقداری لرزش دست و عدم وضوح تصویر توشون وجود داره .
اما من برداشت خودم و 10 -20 نفر از کاربرای سایت WENB رو میگم . انیمیشن های دویدن و حرکات دیگه متنوع و واقعی تر شده اما همونطوریکه دیشب آدام هم گفت هنوز از نقطه نظر تنوع انیمیشن به فیفا نمیرسه .سرعت بازی توی ویدئوهایی که من دیدم هنوز یک مقدار بالا بود که البته کسانیکه توی نمایشگاه هستن میگن بخاطر کیفیت فیلمبرداریه و در حقیقت اینجوری نیست .
نفوذ به قلب دفاع حریف خیلی مشکل شده این توی گیم پلی به وضوح دیده میشه .
من امیدوارم یک ویدئوی با کیفیت هرچه زودتر ارائه بشه که نظر شما و بقیه بچه هارو بخونم .شاید من به اندازه بقیه دقت نظر نداشته باشم و زوایا رو بخوبی نبینم .
اميدوارم هر چه زودتر يه گيم پلي عالي از بازي بده بيرون. چون ديگه تحمل ندارم :13:
من اینو هم اضافه کنم که اکثر فن های بازی از این اجرا راضی هستن .شاید شما باهاشون آشنا نباشید ولی من چند ماه بااینا درارتباطم وتبادل نظر میکنیم فقط اینو بگم که خیلی سخت گیر و بد پسند هستن اما الان رضایت نسبی از بازی دارن .
یک تریلر جدید از بازی :
من یک سوال دارم آیا کسا یی که گیم پلی رو دیدن حالا تنوع انیمشن به کنار منظورم اینه که آیا همین انیمشن هایی که گذاشتن مانند FIFA واقعی هستش مظورم راه رفتن دویدن شوت زدن کار کردن بازیکن با توپ و......
کنامی تایید کرد ؟نقل قول:
اینا را تو سایت WENB دیدم
فعلا حرفیاز کونامی در کار نبوده فقط امیدوارم صحت نداشته باشه!نقل قول:
کنامی تایید کرد ؟
از کجا فهمیدی که ucl در نسخه pc نیست؟!نقل قول:
سلام......
حسین جان ما که نمیتونیم ببینیم یک کمی از ویدیو و گیم پلی و .......توضیح میدی!
--------
راستی دوستان به نظر میرسه نبود UCL در نسخه PC درست باشه
کونامی چیزی گفت یا این که خبری منتشر شده؟
اينو كسي ميتونه ببينه؟
براي من يوتيوب فيلتره
تاريخ انتشار بازي
محتوای مخفی: PES 2010 Release Dates Announced
نقل قول:
راستشو بخای هنوز خیلی از حرکات 2009 توی بازی دیده میشه ولی این انیمیشن های جدید در سطح فیفاست اما تنوعش خیلی کمتر از فیفا هستش که این مساله سبب شده به اندازه فیفا بازی واقعی جلوه نکنه .
این تریلر جدید که صفه قبل گذاشتم چیزی جالبیه .چند تا فریب جدید اضافه شده .
از اينجا دانلود كنيد:نقل قول:
متاسفانه همچنان استيل دويدن بازيكنها مثل شترمرغ هست...
ممنون از پاسخت خوب جای خوشحالی داره به هر حال 80 درصد ساخت بازی تموم شده و صد در صد انیمشن های جدید هم اضافه میکنن البته لازم به ذکر هستش که FIFA از سال 2007 شروع به ریختن موشن کپچر کرد و هر سال زیاد ش کرد به هر حال کونامی یه تکونی به خودش داد و...........نقل قول:
تاریخ انتشار بازی به تاریخ خودمون کی میشه؟
امروز اسکرین شات از بازی میدن بیرون؟
کنفرانس کونامی امروز خیلی کوتاه بود و فقط همین تریلرو دادن و تاریخ بازیو گفتن .بعضیا میگن کونامی نمیخواد همه چیزو یک دفه رو کنه .آخه همه منتظر اخبار جدید لایسنسها , گیم پلی از بازی و چیزای دیگه بودن .نقل قول:
یعنی کونامی فقط همین تریلر رو نشون داد و کارش تموم شد؟!
پس خبری عکسی هیچ چیز دیگه ای از بازی منتشر نمیشه؟
میشه 1 ابان....نقل قول:
به نظر من و بیشتر اونائی که بازی رو دیدن اینه که گرافیک خیلی خوبه-درجه سختی بازی خیلی خوبه-انیمیشنها کم هستند و از این نظر به فیفا نمیرسه(این فیفا خیلی توقعات رو برده بالا)
و فکر میکنم تا انتشار بازی و عرضه اون همین طور باقی بمونه......
من که راضیم...
بهزاد جان منظورم توی کنفرانس بود ببخشید جمله رو کامل ننوشتم .حالا فرض بعید گیم پلی هم منتشر نکنن یکی از بچه ها دوربین HD برده اونجا یک گیم با کیفیت از بازی ارائه میکنه .تازه جلسه پرسش و پاسخ با سیباس هنوز مونده .
نقل قول:به تاریخ خودمون میشه به ترتیب 1 آبان برای PS3/Xbox 360/PC و 15 آبان برای PS2/PSP و 29 آبان هم برای Wii .نقل قول:
PS3/Xbox 360/PC versions of the game will be released on October 23rd
PS2/PSP versions will get a November 6th release.
And finally the Wii instalment is set for a November 20thth release