منم امروز تموش کردم...خیلی خیلی قشنگتر از نسخه پیشیش بود..
Printable View
منم امروز تموش کردم...خیلی خیلی قشنگتر از نسخه پیشیش بود..
مرحله ای که باید برای ماسک مسابقه بدی چجوریه؟
من میخوام روبان از زن ها بدزدم میرم کنارشون SPACE میزنم پولشون را میدزده اونا هم میفهمن منو میزنن
چجوری وبان بدزدم از کیا همونایی که میرقصن؟
باید بین زن ها سریع حرکت کنید و ازشون دزدی کنید (لابه لای روبان پول هم میدزده! :31:)نقل قول:
اون بالا عددشونو مینویسه فکر کنم باید به 25 تا برسه
+
زیاد پیششون نمونید که متوجه بشن تا دزدیدین از اونجا جیم شید :46:
فقط بگم من ؛ بقیه رو نمیدونم ، من هیچی از این بازی نمیدونستم...
هیچی...
و شاید بعضی ها هم انیطوری باشن...
من برای بار دوم بازی رو نصب کردم و رفتم با دقت بازی رو ادامه دادم.
1- کسانی که بازی رو تموم کردن کلیپ های حقیقت اساسنها رو گرفتن؟ که داستان آدم حوا هست؟؟
2- کسانی که بازی رو تموم کردن آیا همه ی View Point ها رو گرفتن؟؟؟؟
اینجا چجوری اون میله را بگیرم؟
هر کار میکنم میپره تو اپ نوشته از دیوار برو بالا
منظورش کدوم دیواره؟روبرو یا کناری؟>
تمام سایت های اپلود عکس فیلتره اینجوری میگذارم
کد:http://up.--------.com/Files1/b89d449c5a8745c086a7.JPG
کد:http://www.4shared.com/photo/jvD3NiYe/untitled.html
راستش منم بار اول اینطوری بود.بلد نبودم.
ببین.
برو سمت دیوا رو به روت وقتی پاش رو زد به دیوار رفت بالا Space رو نگه در و سمت رو بگیرم. منم خیلی گیر کردم. البته اگه اینو هنوز نرفتی پس بعضی از معموریت های دیگه ی اساسین ها هم نرفتی...
اگه زود نزنی ممکنه پاشو که میزنه به دیوار و میره بالا بپره پشتش. باید زود سمت رو بزنی وقتی رسید به بالا ( که دیگه میخواد بیفته)
سلام من بار اول که تموم کردم از کل ویدئوهای تروث 4تای اخریش رو پیدا نکردم.یعنی دیگه بازی تموم شده بود و برنگشتم دنبالشون.آره آدم و حوا بودن توی بهشت.اخرشو که ندیدم ولی فکرکنم اخرش به همون apple یا piece of edan میرسن.البته حدس میزنم فقط.نقل قول:
اما زره الطایر رو گرفتم. وییو پوینت ها هم فکرکنم 69 تا شد.توی فلورانس چندتا جا موند.
اگه کل ماموریتهایی که لورنزو با کبوتر میفرسته و تمام پرها رو به انضمام چیزیای دیگه ای که کل رنجیر DNA رو کامل میکنن بگیری چه اتفاقی میفته؟
هوس کردم بازی دوباره از اول برم.................:40:
من نمیدونم دید شما از بازی چیه. فقط بگم این بازی موی منو به تنم راست کرد.
هم حرفاش
هم آدمهاش
هم فیلمهاش
البته توی خود بازی میشه گفت یه جورایی پینهان بود.
حرفهای پسره
فکر کن!!!
بازی به حدی حرفه ای طراحی شده که اگه تو توی ویلا بقل معدن ( یا هرجای دیگه) خنجر یکی از سربازا رو که دستت هست رو بندازی اونجا و بری بازی رو تموم کنی برگردی خنجر اونجاست هنوز!!!
به این میگن بازی و طراحی حرفه ای.
و اینکه دختره که داره تورو ارتباط میده به دنیای اساسین( اسمش یادم رفت) میگه تو ایتالیایی بلد نیستی. من یه حرفهاشون رو برات ترجمه کردم. حرفهاشون همون زیر نویس بازی هست که وقتی آن میکنی حرفاشون رو ترجمه میکنه
و جالبه
که شاید دیده باشین فقط بعضی حرفاش رو ترجمه میکنه و خود دختره میگه اینا فقط ( اون پسره) این ترجمه ها رو داره. اگه حرفی ترجمه نشد بلد نبوده. خیلی اشتباها هم از نفهمیدن حرف اونا که ایتالیایی میزنن بدست میاد!!!
و خیلی چیزهایی دیگه
فاصله ی قتل های خیلی جالبه.
یک سال. و فاصله قتل بعضی ها حتی عقب تر از کشتن فرد قبلیه!!!!
چیزایی عجیی تو بازی دیدم که با دونستن یه دونه ی دیگه اش به عضمت بازی پی میبرم!!!:18:
شاید بی ربط باشه ولی کلیپ های جالبی از نسخه ی بعدی اومده هم اسکرین شات. از این سایت میتونین ببینین
اگه هم با دانلود کلیپ های اینطروی مشکل دارین با برنامه ی ساده و راحت IDM مشکلتون حل خواهد شد...
ارزش دیدن داره
توصیه میکنم اینو دانلود کنین. یه فیلم قشنگ از نسخه ی جدید این بازی که من بسی حال کردم باهاش:31:کد:http://assassinscreed.uk.ubi.com/brotherhood/#/videos/Video/7886
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز : 53 مگابایت
فرمت : FLV
کد:http://static2.cdn.ubi.com/emea/videos/flvhd/uk/ACB_CGI_E3_trailer_UK_HD_940x529.flv
نمیدونم با دیدن لیست کامل فیلم حقیقت اساسین چی دستگیرتون شد. توی اینترنت آنالیز های مختلفی از این کلیپ وجود داره که خودمم واسه خودم کلی آنالیز کردم!!
اینکه آدم و حوا درسته که جزو اولین انسانها بودن ولی پیشرفته بودن. لباس تنشون نبود ولی کمرشون و پاهاشون یه جوری محو بود. انگار یه نوع تکنولوژی جدید در طراحی لباس باشه...
یا مثلا توی کلیپ نشون میده که میرن بالا هی و میرسن به بالاترین قسمت دنیا و اگه قبل از ورودتشون به تونل دقت بکنین آسمون رو نشون میده من من احساس میکنم این همون 7 طبقه ی آسمان هست که میگن فرشته های خوب و بد در اون هستن!!!
فرشته های بد. این بازی نشون میده که فرشته های بد هم وجود دارن. حتی همین کلیپ.
سیب ها...
سیب ها شاید بعضی ها جنبه ی جرم و حجمی اون رو در نظر بگیرن ولی اگه شما اون رمزها رو یا سیب ها ی نهفته در عکس ها رو دقت میکردین در قلب یا دست آدم های مهم بود.
اونهایی که در قلبشون بود آدمهای خوبی بودن. اونهایی که در دستشون بود آدمهای بدی بودن!!
نمیدونم چه استنباطی میشه کرد.
شدیدا دلم میخواد این سازنده و نویسنده بازی رو ببینم که بدجوری تو ذهن ما موش دووند.
و در آخر همه اونها
قضیه ی 2012 رو گفت که اونم کلی کرک و پر منو ریزوند.
اینکه متوجه شدم واقعیت داره!!!
وجود تسونامی های شدید...
زلزله های قوی و حرکت گسلها به صورت خیلی خیلی شدیدتر از 50 سال اخیر.
نشون دهنده ی نزدیک شدن قدرتی هست که قبلا نبوده.
نیرویی که هنوز معلوم نیست در چه حد خواهد بود...
خوب..
انگار خیلی بحث کردم اینجا:31:
2012 چی واقعیت داره ؟
اینکه میگه پایان دنیاست و این جور چرت و پرتا که توسط بزرگترین نهاد دانش علمی دنیا رد شده و مدیر این بررسی گفته که ما به این باورهای مردم می خندیم که باعث میشن یه عده سود کلانی بکنن
یارو فیلم 2012 می سازه کل آمریکا نابود میشه بعد سه تا کشتی می سازن و مردمو نجات میده روز از نو روزی از نو
بعد یارو جلوی تلویزیون نشسته میره بیرون به دوتا بدتر از خودش میگه بچه ها بچه ها 2012 دنیا نابود میشه بعد دوباره درست میشه و با اشتیاقم واسشون میگه
اینقدر ادامه پیدا می کنه تا اون کارگردانه به سود سرشاری برسه
حالا تو یه بازی که تا الانش هیچیش مشخص نیست و تو خود بازی هم چیزی معلوم نشده اینا می شینن دنیا رو عوض می کنن و غیره
میخوام بگم به یه بازی حالا هر چی هم باشه به دید یه بازی نگاه کنیم
یه جمله بگم که قانون نانوشته این دنیاست :
این دنیا یه مسیری و یه رولی داره که نباید بهم بخوره و بهم هم نمیخوره چون قدرتی در دنیا وجود نداشته نداره و نخواهد داشت که اونو بهم بزنه
این جمله همیشه باید یادت باشه حالا مثلا تو به خودت میگی فلانی اومده پیش بینی کرده 2012 آخر دنیاست !!
مثال میزنم باید بیای این چیزی رو که شنیدی تو معادله بالا قرار بدی
خب من به خودم میگم اگه اون یارو فردا رو پیش بینی می کنه یعنی میدونی فردا چه اتفاقی میفته اینطوری که اون قانون بالایی شکسته میشه
تجاوز غارت جنجال و خیلی چیزای دیگه که بهتر از من میدونید برای قدرت تو این دنیا پر میشه
دیدتون مثل دریا باشه ...
این کلیپ ادم و هوا دیگر کلیپ هاش چجوری باز میشه؟
اون علایمی که رو دیوار ها میبینه و بعد 16 صحبت میکنه برای من تصویر در همه برای شما هم همینطوره؟
کلیپ های بازی را هر کی داره اپ کنه
مال من فقط یک کلیپ داره اونم زمان رقص بالماسکه است که با تفنگ میکشه و اول بازی نشون میده
خیلی قشنگ بود ممنوننقل قول:
یعنی اینجا آساسین گروهی حمله میکنند؟
باید خیلی باحال باشه
عکس امضام قشنگ شد؟ :31:
بعد از اونکه اون راهب که یک انگشت نداره سیب را میگیره باید 9 تا Lieutenant را بکشم
یکی که بالای کلیسا هست و میگه بدون اینکه شناسایی بشی بکشی را چکار کنم هم نزدیک کلیسا میرم میفهمن و دخل میاد
اون فیلمها که سرچشمه ی پیدا کردن کلیپ آدم حوا هست رو باید با EAGLE Eyes ببینی. یعنی E رو بزنی و اونجا که دیدی قرمزه!! و یه چیزهایی داره ازش پیخش میشه اونجا بری و در همون حالت جلو وایسی که بره تو سیستم!!
حدودا 20 تاست فکر کنم. بیشتر هم نزدیک جاهای مهمه. view Point ها و Target ها بهشون نزدیکه!
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
تا قبل از طبقه بعدی که وارد برج اصلی میشه مشکلی نیست. ولی بعدش دقیقا زیرش باش و آوم آوم برو بالا. هیچ کس هم نباید باکشی یا اگه میکشی باید لب دیوار بکشیک و بندازیش پایین.نقل قول:
ولی وقتی رسیدی بالا و تو طبقه ای که اون یارو هست دیگه مشکلی نیست. البته خنگ تراز این حرفاست. اگه دیدی فرار کرد از اونور برو و بزن دخلشو بیار.
سعی کن آروم آروم بری!
احتمالا با اونی هم که تو کشتی هست مشکل پیدا میکنی!!:41: خیلی خفن تره!!
تو این Lieutenant اونی که دکتره و میگه بدونی که دیده بشی را چجوری بکشم؟
یک برای همشون یک توضیحی بده؟
من سه تامامورت برم میرسم به اونجا. ولی خوب قبلش حتما یکی میاد توضیح میده. چون قبلا رفته بودم فکر کنم سخت نباشه دیگه راهش رو یاد گرفتم!! فقط دوتاش سخته. یکیش همونی که گیر کردی یکیش تو کشتی.
توی کشتی یکی از دوستان گفته بود. که باید دون دونه بکشیشون بغل اسکله بکشیشون تو آب یا لبه ی پشت کشتی آویزون بشی و اونا که قدم میزنن رو با چاقو بفرستی تو آب.
بعدش هم با همون چاقو جلوی وسط اون دوتا که مثل گوساله وایسادن وایسی که با چاقوی دستش جفتشون رو ناک اوت کنه بعد هم بپر پایین که یارو هست.
اگه هم نشد باید برسم که دقیق بگم چطوریه!!!
باید سریع بری تو جمعیتی که داره براشون سخن رانی می کنه بعد با یه گروه راهب بری رو پله ها وقتی حواسه نگهبانه نبود بشینی رو صندلی و تو یه فرصت مناسب بپریو بکشیش.:27:نقل قول:
برای اون یارو که رو کشتیه هم باس اول اون یارو که رو پشتبومه رو با تپانچه ات بکشی بعد رو همون پشت بوم اون 2تا نگهبانا که جلوی اسکله وایستادن هم با تفنگت پخ کنی می مونه اون نگهبانه که رو اسکله راه می ره اونم با تفنگت بکش .
اوناییم که تو کشتین و کناره ی چپش حرکت می کنن رو پرت کن تو آب بعد سریع یه بمب دود زا بزن و طرفو بکش.:46:
یکی از این Lieutenant یک کشاورزه که باید بدون اینکه کسی خبر دار بشه بکشیش
صد بار رفتم نشد
اینو چجوری بکشم؟
برا همه اينا دور بايست نگاه كن حركات رو حفظ كن ...بعد برو جلو ...نقل قول:
من يادمه رفتم توي كاه قايم شدن از جلوم كه رد شدن يه كم رفتن از توي كاه اومدم بيرون و از پشت زدمش ...
همین کارو کردم و کشتمش ولی اونا دیدنش بعد از اینکه صحنه سفید شد و حرف هاش را زد باختم یعنی سیو نشد:18::18::18::18:چون اونا دیدنمنقل قول:
کسی پی دی اف این بازی را نداره؟
PDF بازی رو از اینجا دانلود کنیدنقل قول:
اگه اجازه دانلود نداد یعنی باید عضو باشیدکد:http://guidesftp.gamepressure.com/a126/Assassins.Creed.II.GAME.GUIDE.(gamepressure.com).zip
خلاصه به آدرس زیر برید
کد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/
این که مراحل 12 و 13 را نداره از مرحله 11 میره 14 :2::2::2:نقل قول:
یکی این تیکه کشاورزه را کامل برام توضیح بده لطفا
برای کشتن کشاورزه بهترین کار مخفی شدن تو علوفه هاست که کنار دیوار شهر هستن . خود کشاورزه از اونجا رد می شه و راحت می تونی کارش رو تموم کنی . من با این کار موفق شدم .نقل قول:
سلام
نمي شه سلاح رو با سلاح يكي از سربازا عوض كرد؟
تبر ونيزه را نمي شه نگه داشت؟
مراحل آخر كه بايد 10 نفر رو بكشي چه جوري بايد از روي پرچم ها روي چوبي كه اون ور است بپرم؟
سلاح سرباز ها رو نمیشه نگه داشت . البته چندان هم مفید نیستن . بهترین سلاح از هر نظر ، سلاح مخفی اتزیو است که باهاش همه رو می شه کشت .نقل قول:
قسمت دوم رو هم دقیق تر بگو .
کسایی که faq میخوان از ign میتونن پیدا کنن
يه سري پرچم قرمز هست كه بهشون كه نزديك مي شيم عكس پا همون SPACE مي ياد با يه عكس سر.(سره خاكستريه و يه نقطه كنارشه)چه جوري بايد از روي اين پرچم ها پريد و چوبي كه اون طرف پرچم است رو بگيرم؟نقل قول:
سلاح سرباز ها رو نمیشه نگه داشت . البته چندان هم مفید نیستن . بهترین سلاح از هر نظر ، سلاح مخفی اتزیو است که باهاش همه رو می شه کشت .
قسمت دوم رو هم دقیق تر بگو .
راستي نسخه ي جديد بازي كي مي ياد؟
اگه ميشه يه تريلر از نسخه ي جديد بزاريد.(لطفا حجمش بيشتر 20 MB نشه)
یه سوال:
میشه یه بخش از حافظه رو که قبلا رفتم دوباره برم؟
آره شدنش که میشه ولی فقط ماموریتهای فرعی مثل مسابقه و .... که با زدن اسکیپ از قسمت DNA بیارشون.نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18: میشه یه عکس بذاری هرچی فک می کنم یه همچین چیزی یادم نمیاد.نقل قول:
این پرچم هایی که می گی واسه کدوم مرحله هستن ؟ :41:کدوم چوب ها رو می خوای بگیری ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اتفاقا همین الان به این پرچم ها رسیدمنقل قول:
اینم عکسش
جدا اینجا باید چکار کرد؟
چی نوشته؟
ممنون
یافتم:
باید از پرچم فاصله بگیره بعد با سرعت بدوی روش بعد به صورت جالبی میپره اون طرف
چرا من این مرحله رو یادم نمیاد؟ جزو کدوم مراحل فرعیه؟؟؟
راستی....توصیه میکنم تمام View Point ها رو بگیرین و توی ویلا اونجا که ماکت ویلا هست پیش پسره!!!
برین و شهر رو ارتقاع بدین. خرجش کنین. البته من پول زیاد آوردم ولی در آخرین حد آپدیت ها شما میتونین هر 20 دقیقه از شهرتون یعنی همون ویلا 10.000 تا بگیرین!!! و البته باید حواستون باشه ظرفیت صندوقی که پولا توش جمع میشه ( پشت مامانه که زانو زده بغل تخت) 43000 تا هست و اگه خالیش نکنین دیگه پول بهش اضافه نمیشه!!!!!
حتما هم باید برین ویلا و از تو صندوق پول رو بردارین...
اینو گفتم واسه کسانی که مشکل مالی دارن .اولش خرج زیاد میکنی ولی بعدش پول پارو میکنی:31:
نقل قول:
من این مرحله رو یادم اومد!:31:
توی اونجایی که باید 9 نفرو بکشی!:41:
این پرچم تو همون اولیش هست:20:
من هرچی زور زدم نتونستم کاری کنم پرچمو!:19:
با کلی زور یارو رو کشتم:18:
ای کاش اینو از اول میفهمیدم:20:
سلام
تازه امروز رفتم سراغش
کلیدهای کیبورد رو چه جوری تنظیم کنم؟
یعنی به راحت ترین شکل ممکن
واگه یه لینک بدید که این کلیدهای ترکیبی توضیح بده ممنون میشم
کلید ها رو همون اول بهت میگه. و از علامتش هم میفهمی و دست نزنی هم بهتره
E کارایی که با دیدن انجام میشه یا با سر و علامتش هم سره
Space که عکس پا هست واسه پریدن و لگد زدن و کارایی که با پاست!
F که اولش فکر کنم کم کاربرد باشه. واسه فکوس کردن روی یه نفر که داغونش کنی.
Shift کارایی که با دست انجام میشه . چیزی رو برداشت در زدن وقتی میخوای بری خونه ی کسی و کلا کارایی که با دست انجام میشه!!!
کلیدهای موس هم که
راست کلیک واسه ی گارد گرفتن . فکر کنم دوویدن هم بود.
چپ کلیکم واسه زدن و کلا کارایی که با شمشیر و چاقو انجام میشه.
بهتره واسه راحت کشتن سربازا و محاجمین اول راست کلیک رو نگه داری و وقتی شمشیر زد یا اومد سمتت چپ کلیک ر و نگه داری.
واسه اینکه جیب ملت هم خالی کنی از Space استفاده میکنی.
با 0 هم روی وسایلت مانور میدی و یک مال پر کردم جونت هست و بقیه اش هم اصلحه ها و چیزای دیگه
بازم هست ولی اینا پر کاربردترینه!!!
البته اگه اشتباه گفتم یا چیزی رو جا انداختم بچه ها کمک کنن!!!
منم بازی را تموم کردم عالی بود
ولی اصلا کلیپ های ادم و حوا یا غیره را ندیدم
حتی اخرش هم برام نوشته و زیرنویس امد و اصلا کلیپی نیامد
اینجا را میگم
برای بقیه هم اینطوری بود؟
اون کلیپ ها را چجوری می اوردم
فقط تنها مشکلش اسونی بیش از حد مبارزات بود
این کلیپ هاش را کسی داره بگذاره
سلام بچه ها
من بازی رو تازه شروع کردم اولش اون مرحله که میره پیش باباش مشکل داشتم که هیچی تو نقشه نمیومد که بعد از این که کرک دو سه صفحه قبل رو گزاشتم مشکل حل شد
ولی حالا اون مرحله که میره پیش اون زنه و میگه برو بین دخترا پنهان شو رو نمیدونم چی کار کنم
یعنی میرم بین دخترا خاکستری میشه ولی وقتی حرکت میکنم اون دخترا باهاش راه نمیفتن هر دگمه ای هم زدم هیچی نشد( مثل E , F , SHIFT و بقیه دگمه ها)
خواهشا سریعتر کمک کنید ، آیا مشکل از کرکه یا باید کاری انجام بدم؟
فکر کنم اونجا رو میگی که زنه میخواد بهش دزدی رو یاد بده (چه کار پسندیده ای)نقل قول:
شما باید وقتی میان دختر ها آروم حرکت میکنی دکمه اسپیس رو هم نگه داری به هر کدوم که بخوری پولشون رو میزنه
حالتش طوریه که انگار داره انگولی میندازه :31: