من که می خوام علوی ثبت نام کنم حدود 10 نفر از دوستام نوشتن میگن خیلی توپه من هم شنبه میرم ثبت نام
Printable View
من که می خوام علوی ثبت نام کنم حدود 10 نفر از دوستام نوشتن میگن خیلی توپه من هم شنبه میرم ثبت نام
نقل قول:
یادم نبود ماه رمضون هم شهریوره اشکال نداره از اول مرداد شروع می کنم شهریورو استراحت می کنم :46:
تو تهران نمیشه از اینترنت کارنامه رو دید ؟ سایتش رو کسی بلده ؟
علوی از نظر علمی خیلی عالیه ! فقط باید بتونی خودت رو کنترل کنی !! اخه مثل مدرسه نیس که بهت فشار بیارن درس بخونی ! اموزشگاهه !نقل قول:
راستی کودوم علوی می خوای بری !
مگه چند تا علوی داریم ( تو اصفهان که یکی بیشتر نیست !) .نقل قول:
من هم به خاطره سطح علمی و آزمون های فشرده و برنامه ریزیه خوبشون می خوام برم به شما هم پیشنهاد می کنم علوی برید ...
معلومه که خوبه! 2 میلیون تومان میگیره میخواید بد باشه ؟!نقل قول:
من و دوستم هم رفتیم برا ثبت نام مبلغ رو دیدیم خندیدیم اومدیم بیرون!! مایه داریه دیگه!
آقا تو تهران نمیشه از اینترنت کارنامه رو دید ؟ سایتش رو کسی بلده ؟
اهان ! :دي من اخه تهرانو گفتم ! :دينقل قول:
مگه چند تا علوی داریم ( تو اصفهان که یکی بیشتر نیست !) .
من هم به خاطره سطح علمی و آزمون های فشرده و برنامه ریزیه خوبشون می خوام برم به شما هم پیشنهاد می کنم علوی برید ...
بله ایناش خیلی عالین ! منم می خواستم برم ! ولی چیزایی شنیدم که منصرف شدم ! اونا به دانش اموزا فشار نمی ارن ! اگه یکی مث من بره اونجا 200 در صد افت می کنه ! من خودمو می شناسم می دونم اگه فشار نیارن نمی خونم ( اگه فشار بیارن یه ذره می خونم !! :دي ) مثلا ( توی تهرانو می گم ) می گن ادمای خلاف توشون زیاده ( البته اینو من از یکی از بچه سوسول شنیدم ولی برای من اهمیتی نداره !:دي و این یعنی رفقای بیشتر ! :دي ) ...
2 میلیون که خیلی خوبه برادر ! مدرسه ی ما 5 میلیون می گیره !نقل قول:
معلومه که خوبه! 2 میلیون تومان میگیره میخواید بد باشه ؟!
من و دوستم هم رفتیم برا ثبت نام مبلغ رو دیدیم خندیدیم اومدیم بیرون!! مایه داریه دیگه!
آقا تو تهران نمیشه از اینترنت کارنامه رو دید ؟ سایتش رو کسی بلده ؟
منم می خوام این کارنامه واسه تهرانو !
نقل قول:
البته که اونا خیر و صلاح ما رو نمی خوان ولی آدم باید خودشم یه ذره خود جوش باشه ...( منم نیستم یعنی مثله خودتم:46: )
نقل قول:
کدوم مدرسه میری ؟؟؟؟ بازم به این اصفهانیا یه ذره مروت دارن ...
من خیام اسکوول بچه ها می گن خیام اوسکول ! :دينقل قول:
کدوم مدرسه میری ؟؟؟؟ بازم به این اصفهانیا یه ذره مروت دارن ...
بابا تازه من یه جاها رو شنیدم تا 10 میلیون هم می گیرن ! اسمای عجیبی داشتن بلد نیستم !! :دي
اره دیگه همینه اموزشگاهه ! ولی از لحاظ علمی خوبه !نقل قول:
البته که اونا خیر و صلاح ما رو نمی خوان ولی آدم باید خودشم یه ذره خود جوش باشه ...( منم نیستم یعنی مثله خودتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این علوی که میگه 300 آزمون آزمایشی جریانش چه جوریاس؟ روزی 1 آزمون باید بگیره تا موقع کنکور تموم بشه آزموناش : دی
منم امروز کارنامه گرفتم !
لطف کنید این قدر نگید فیزیک 20 شدم حسابان 21 ، دست کنید تو جیبتون یه 300 - 200 تومن در بیارین یه اسکن بگیرید بزارید این جا ! لطفا یه کپی رایتی هم بزنید که یه وقتی این تاپیک منجر به سوء استفاده نشه ! ( البته p30world ها این طوری نیستن ، چون دشمن همواره در کمینه برای این گفتم :D )
البته میتونید با گوشیتون هم یه عکس بگیرید بزارید اینجا !
منم کارنامم دم دسته اما نمیدونم کسی اینجا میزاره یا نه
نقل قول:
من هم میگم اسکن کنیم رسمی تره !!!بعد از ظهر میرم اسکن کنم :27:
شما هم بزار تا بقیه بچه ها راهتو ادامه بدن :46:
نقل قول:
همینطوریه . هر روز آزمون از درس های روز قبل میگیره و کارنامه میده
فکر کنم هرهفته و هر ماه یه آزمون کلی میگیره !!! به نظر من نقطه قوتش همین آزموناشه :46:
من 300 تا رو نشنیدم ! ولی برو از خودشون بپرس !نقل قول:
این علوی که میگه 300 آزمون آزمایشی جریانش چه جوریاس؟ روزی 1 آزمون باید بگیره تا موقع کنکور تموم بشه آزموناش : دی
امروز کارنامم رو گرفتم !! 3 تا افتادم ! ادبیات هندسه جبر ! خوب کی باید 2 باره امتحان بدم ؟؟
من این 300 تا رو تو tv دیدم..نقل قول:
من 300 تا رو نشنیدم !
سلام دوستان
اینجا همه پسرن؟؟؟؟؟!
یه توصیه ای واسه دخترا داشتم...هرجایی به غیر از علوی برید!!!!!!!!
نقل قول:
یه توصیه ای واسه دخترا داشتم...هرجایی به غیر از علوی برید!!!!!!!!
دیدی گفتم !نقل قول:
hermione
مگه hermione دختره؟!: دینقل قول:
دیدی گفتم !
من به عنوان خواهر بزرگتر بهت توصیه میکنم نرو علوی !!!!!!!اگه رفتی عواقبش پای خودت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرمیون که دختره ! :دي ولی این یوزر فک کنم پسر باشه ! :دينقل قول:
مگه hermione دختره؟!: دی
من به عنوان خواهر بزرگتر بهت توصیه میکنم نرو علوی !!!!!!!اگه رفتی عواقبش پای خودت... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای محیطش می گی ؟؟؟
نقل قول:
من که پسرم ( :2:اگه خواستید ثابت می کنم :27::27:) حالا چرا دخترا نباید علوی برن ؟؟؟؟
اگه دقت کرده باشی کلی گفت ! برای دفعه ی دووم رو می گما !نقل قول:
من که پسرم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خواستید ثابت می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا چرا دخترا نباید علوی برن ؟؟؟؟
نقل قول:
از این حرفا بگذریم معدلت چند شد ؟؟؟
چون همه استاداش پسرن...تحصیلات عالی هم ندارن!!!!!!معمولاً دانشجو هستننقل قول:
حالا چرا دخترا نباید علوی برن ؟؟؟؟
تموم کارشون مثلا شرط بندی سر اینه که کی میتونه کدوم دخترو تور کنه...افتضاحه...
اینو تموم دوستان که علوی رفتن تایید میکنن... حتی یکی از دبیرامون هم که قبلاً تو علوی بوده اینو میگفت
واجب شد ثابت کنی!!!!!: دینقل قول:
من که پسرم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه خواستید ثابت می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا چرا دخترا نباید علوی برن ؟؟؟؟
دمشون گرم چقدر غیرت و جوانمردی به خرج میدن :31:نقل قول:
میترسم بن بشم :27::27:نقل قول:
واجب شد ثابت کنی!!!!!: دی
استاد دختر نداره پسر تور کنه؟:27:نقل قول:
ثابت نکن حالا!:31:نقل قول:
اگه پیدا کردی منو خبر کن :5:نقل قول:
جمعیت تاپیک کم شده فکر کنم همه شروع کردن به خوندن و آماده شدن برای کنکور
من برای کنکور دو تا مشکل اساسی داشتم یکی کامپیوتر یکی sms . که خدا بیامرزه پدرشونو sms ترک اجباری شدم !!!
مشکلات من!:نقل قول:
اینترنت!
فیلم!
رانندگی!
چرخ زدن بیرون!
تنبلی!
:31:
نه بابا کنکور چیه؟
من هنوز کارنامه نگرفتم:دی
مشکلات من:
کامپیوتر(گیم - موزیک)
اینترنت(شماها - طراحی وب - وبسایت هام!)
سریال LOST
نه بابا کنکور چیه؟
من هنوز کارنامه نگرفتم:دی
مشکلات من:
کامپیوتر(گیم - موزیک)
سریال LOST
امتحانا تموم شد دیگه چرا بیایم اینجا
باید از دانش آموز تبدیل بشیم به داوطلب (oh My God)
:دی
تاپیک واسه کنکور زده شد به ما هم خبر بدین
بسیار پایین 12 !:دي:31::31::31:نقل قول:
مشکلات من :نقل قول:
نه بابا کنکور چیه؟
من هنوز کارنامه نگرفتم:biggrin:
مشکلات من:
کامپیوتر(گیم - موزیک)
سریال
بیرون روی ! :دي ( منظورم بیرون از خونس منظورم بیماری نبودا !! :دي اصلولا همون الافی و قهوه ... ..)
سیگار !
ورزش ! :دي ( بدن سازی فکر بد نکنید نفس ندارم برای ورزشای دیگه :دي )
کامپیوتر !
فیلم های مختلف !: دي ( توی خرداد بسیار فیلم دیدم !!: دي )
بازم هست حسش نیست بنویسم !! :دي
خوبه باز یه سریال!نقل قول:
من 10 تا سریال ریخته سرم:31:
اینو برای منم اضافه کنید:27::27:نقل قول:
سلام به بچه هاي زرنگ P30WORlD
من قبول شدم!!! اصلا باورم نميشد که قبول شدم،هي مي اومدم از هفته پيش نمره ميدادن مينمم و ماکزيمم مي دادم :دي:31::31:
امروز ظهر با قلبي تاپ تاپ کنون به سوي مدرسه رفتم ! از شانس تو رشته ي رياضي ها که ميخوندن که بدن،دومين نفري بودم که اسمم رو خوندن که کارنامه رو گرفتم...
يهو نگاه کردم ديدم 3 تا رو قبول شدم!!! مي خواستم پر در بيارم!
اين نماره های نهايي من : حسابان : 14.75 جبر : 16.25 زبان فارسي 13.75
همين که قبول شدم،کلي حال کردم....:8::8:
الان نميدونيد چه حسي دارم!:8:
به همتون خسته نباشيد ميگم!:20:
ميگم ديپلم موقت کي ميدن براي ثبت نام تو پيش دانشگاهي ؟
کنکور رو چه کنيم ؟! بايد از اين زمان شروع کنم به خوندن دروس پايه ؟
از همتون واقعا ممنونم،تو اين تاپيک بعضي از مشکلاتم حل شد...يا شايدم بگم خيلي از مشکلاتم!!:27:
فداي همتون:5:
بایدی در کار نیست اما اگه از الان شروع کنی خیلی راحت تری....نقل قول:
کنکور رو چه کنيم ؟! بايد از اين زمان شروع کنم به خوندن دروس پايه ؟
بابا مهندس چه خبره ؟! ببین این کارنامه چه روحیه ای میده به ادم ! این قدر روحیه گرفته که فکر میکنم سال دیگه عکسشو روی صفحه ی اول پیک سنجش میبینیم :31:نقل قول:
حالا کسایی که میخوان کارنامه هاشونو بذارن دستاشون بالا
ولي من که با اميدي خوندم و سه تا تجديدم رو بازم افتادم!
نميدونم چه کار کنم!
هم دردا چه کار کردند قبول شدند؟
خوب فاز میده به آدم! :31: آرزو شده بود برای من!!!!:41:نقل قول:
نه بابا تو پیک سنجش عکسم نمی افته ! ولی روحیه ام تو این چند ساعت خیلی خوب تر و بهتر شده!!:46:
دقیقا !