من که توی اهواز گیر نیاوردم. توی نت هم جایی رو ندیدم که داشته باشه ولی خوب تصمیم دارم هفته ی دیگه بیام تهران و بازار اونجا رو زیر و رو کنم تا گیر بیارم! اگه شما زودتر پیدا کردین ممنون می شم اینجا اطلاع بدین :)نقل قول:
من که توی اهواز گیر نیاوردم. توی نت هم جایی رو ندیدم که داشته باشه ولی خوب تصمیم دارم هفته ی دیگه بیام تهران و بازار اونجا رو زیر و رو کنم تا گیر بیارم! اگه شما زودتر پیدا کردین ممنون می شم اینجا اطلاع بدین :)نقل قول:
نقل قول:
خیر ریفر نیست
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزيز سلام،
بنده هم مدتي است كه در جستجوي نوتبوك DELL XPS L502x با صفحه نمايش Full HD جهت خريد در ايران هستم.
اينترنت و نيز تقريبا تمام مراكز فروش كامپيوتر تهران را هم جهت يافتن اين مدل نوتبوك جستجو كردم ليكن يا فروشندگان تفاوت صفحه نمايش HD و Full HD را اصلا درك نميكنند! يا ميگويند اصلا اين مدل نوتبوك صفحه نمايش Full HD ندارد! يا ميگويند اين مدل نوتبوك با صفحه نمايش Full HD وارد بازار ايران نشده است. البته دو فروشگاه را هم از طريق جستجوي اينترنتي پيدا كردم (شركتهاي سرزمين و مركز كنترل كامپيوتر پارسيان) كه در وبسايت آنها ادعا شده بود اين مدل نوتبوك را با صفحه نمايش Full HD دارند ولي پس از پيگيري به بنده اعلام نمودند كه در وبسايتشان اطلاعات اشتباه وارد شده و اين مدل نوتبوك را با اين صفحه نمايش موجود ندارند!
نهايتا بنده هم تا كنون موفق به يافتن نوتبوك DELL XPS L502x با صفحه نمايش Full HD در ايران نشدهام. در صورتي كه شما عزيزان موفق به كسب اطلاع موثق از موجود بودن اين مدل نوتبوك با صفحه نمايش Full HD در هر كجاي ايران شديد، لطفا به بنده و ديگر دوستان نيز اطلاع دهيد.
من فردا ميرم وليعصر اگه گير اوردم خبر ميدم.
راستي hp 6090 گزينه ي بدي نيستااااا:31:
ولي من كلا طرفدار nvidia هستم بخاطر همين با L502 بيشتر حال ميكنم.
دوستان الان تو سايتDELL نگاه كردم FULL HD ننوشته...!!!
حالا نميدونم شايد اين كانفيگش فرق ميكنه:13:
کد:http://www.dell.com/us/p/laptops?~ck=anav#!55846~0~5930680&facets=58106~0~911380,135390~0~6687269,55846~0~5930680&p=1
نقل قول:دو کانفیگ سمت راست.کد:http://www.dell.com/us/p/xps-l502x/fs
مثه اینکه اون 2 تا کانفیگ اصلا تو ایران نمیاد.
اینطور که رفیقم میگفت کانفیگ های(L502) موجود دربازار blu ray ندارن و FULL HD نیستن:41:
حالا بازم به جست و جو ادامه بدیم شاید به جایی رسیدیم.
گرچه الان بدون اونا قیمت 1.300 هستش اگه اونارو داشته باشه میره رو 1.700 شایدم بیشتر...!!!:13:
قیمت l502 با بلوری، تی وی تونر، بک لایت، باطری 9 سلوله و ... بدون Full HD دیروز 1540 بود.نقل قول:
متاسفانه در بازار ایران هرکس یه چیزی رو نداشته باشه به کلی منکر وجودش میشه، قضیه بلوری و فول اچ دی هم همینه :)
اره یا منکر میشن یا عیب میزارن روش:27:نقل قول:
البته من به شخصه blu ray به کارم نمیاد اگه نیازی باشه ps3 دارم باهاش کارم را میفته.
ولی FULL HD خیلی برام مهمه.
با سلام.
بعد از مقایسه های بسیار بالاخره میخوام Dell Vostro 3450/3550 بخرم.
چند تا سوال :
1- آیا مدل vostro 3550 هم سندی بریج هست ؟
2- آیا سندی بریج این مدل هم مثل بعضی مدلها یا برندها که شایعه مشکل دار بودن آنها تو بازار پیچیده هست یا این مدل هیچ مشکلی نداره ؟
3- آیا این مدل هم بین کارت گرافیک اینتل و ATI 6330 سوییچ میکند ؟
4- بین vostro 3450/3550 و inspiron 5110 کدام را ترجیح میدهید ؟ (من اغلب در مسافرت هستم و کارم هم عموما اتوکد هستش)
5- سری vostro بر سری inspiron برتری دارد ؟ (از نظر کیفیت و صفحه نمایش مات یا bright بودن و ...)
6- شما سایز 14 این مدل رو میپسندید یا سایز 15 رو ؟
به نظر لپ تاپ جالبی میاد از همه مهمتر اینکه دارای صفحه نمایش TFT LED هست که بر خلاف 5110 که مثل آینه میمونه، vostro صفحه ماتی داره.
:20:
چجوری میشه fingerprint لپ تاپ دل ۳۵۵۰ رو فعال کرد؟ من درایورشو از سایت dell دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم
سلام دوستان
من امروز رفتم ولیعصر این کانفیگ رو حدود 1/500 میدادن.
8gb ddr3 ram
core i7
hdd 750
vga geforce 2gb
bt/wifi/tv tuner/blu ray
فقط بعضی هاشون گرافیک رو quade 2gb زده بودن که خیلی عجیبه...!!!:18:
تو سایت دل که نگاه میکردم همچین گرافیکی روی l502x ندیدم و همشون geforce بود حالا quade چیه خدا میدونه.
شاید اشتباه زده.
صفحه full hd پیدا نکردم همه hd بودن:13:
خود سایت دل کارت گرافیک رو برای Cpu دو هسته و چهار هسته ای جدا کرده (خود چیپ یکسان است) که دلیلش رو نمی دونم و چیز خاصی نیستنقل قول:
اون قضیه سوختن کارت گرافیک که قبلا گفته بودم امروز رفتم تو یه مغازه اونم همین حرفو زد.:45:
تو 1 ماه اخیر از 3 نفر مختلف این حرفو شنیدم:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه کم کم دارم به این قضیه شک میکنم:41:
اخه فک کنین 1/500 پول بدین بعده 2 ماه بسوزه:41:
دوستانی که l502x دارن یا داشتن راهنمایی کنن.
سلامنقل قول:
بلاخره تونستم فعالش کنم
اول validity sensor را نصب کن و بعد نرم افزار digitalpersona personal dell را نصب کن هم رو 32 بیتی کار کرد هم رو 64 بیتی
دوست عزیز من دارم خیلی هم راضی هستم یارو دروغ میگه میخواد چیزه دیگه بهت بندازه:27:
شما نرم افزارشو از کجا دانلود کردی؟ من لینکی پیدا نکردمنقل قول:
والا منم از 2-3 نفر كه داشتن سوال كردم راضي بودن.نقل قول:
اون quad رو پرسيدم يارو ميگه همون 2gb geforce هستش كه كه تا 4گيگ جواب ميده.
حالا بصورت پيش فرض روي geforce تنظيمه يا روي intel..؟؟؟
اخه شنيدم دو تا گرافيك داره.
تو dvd که فروشنده داد بود.32 میخوای یا 64.نقل قول:
قول نمیدم ولی اگه بتونم آپ می کنم.حدود 30 مگه.
ممنون دوست عزیز، دانلود کردمنقل قول:
امروز میخوام اینو بخرم: DELL Inspiron 5110 i7-Geforce
اگه کسی مشکلی ازش دیده لطفا بیان کنه...
Processor: Intel® Core™ i7-2630QM (2.0GHz~2.93GHz) Cache 6 MB, BUS 1333 MHz
Memory: 8.0 GB DDR3
HDD: 750 GB SATA
Graphics: GeForce® GT525M 1.0 GB up to 4.0 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, HDMI
سلام به تایپیک مشکلات سخت افزاری سری بزن اونجا اسمشو زیاد دیدم .من که خودم از خریدش پشیمون شدم
در حین کار با اینترنت دل 5010 هنگ کرد ری استارت که کردم دیگه ویندوز سر starting windows گیر میکنه
ویندوز عوض کردم بازم فایده نداشت .بعضی وقتا با کلی معطلی وارد ویندوز میشه اما انگار داره با رم 1 مگابایتی!!! بالا میاد هیچ کاری نمیشه انجام داد بعضی وقتا هم یعد از این کندی ارور صفحه ابی میده
چیکار کنم؟دلیل چیه؟
سلام..
مدل XPS 15z کی وارد بازار ایران میشه؟؟! و اینکه امکانش هست شرکت دل کانفیرم قویتری از این مدل تولید کنه ؟
- 2nd generation Intel Core™ i5-2410M processor 2.30 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz
- 2nd generation Intel Core™ i7-2620M processor 2.70 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 3.40 GHz
Operating System
- Genuine Windows® Home Premium, 64-Bit, English
Memory3
- 6GB Shared Dual Channel DDR3 1333MHz Memory
- 8GB Shared Dual Channel DDR3 1333MHz Memory
Chipset
- Intel® HM67
Video Card
- NVIDIA® GeForce® GT 525M 1GB graphics with Optimus
- NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB graphics with Optimus
سلام لطفا دلیل بد بودن برند دل رو بگید با دلیل مدل مد نظر من n4050 هست و درضمن مدل دیگه پیشنهاد ندید من فقط میخوام دلیل بد بودن این برند رو بدونم
با این کانفیگ
Processor
Intel® Core™ i5-2410M processor 2.30 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz
Operating SystemHelp Me Choose
Genuine Windows® 7 Home Premium 64bit (English)
Memory4
4GB 1 DIMM (4GB x1) DDR3 1333Mhz
Chipset
Intel® HM67 Express Chipset
Video Card
AMD Radeon™ HD 6470M - 1GB
DisplayHelp Me Choose
14.0" HD WLED True-Life (1366x768)
Audio and Speakers
Dell Audio - 2 spkrs @ 2.0W ea
Hard Drive Help Me Choose
Up to 500GB3 SATA hard drive (5400RPM)
Optical Drive
Tray-load DVD+/-RW
Power
6 cell 2.2 AHr Li-Ion Battery
Camera
1.3MP Integrated Webcam w/ built-in analogue microphone
Wireless
Wi-Fi Options:
Standard Dell Wireless TM 802.11b/g/n
Bluetooth Options:
Optional Combo Dell Wireless Card 802.11b/g/n, BT3.0+HS
Ports, Slots & Chassis
Externally Accessible
(1) VGA Port
(1) HDMI
(3) USB 2.0
(1) Ethernet / RJ45
(1) Microphone Jack
(1) Headphone Jack Kensington Lock 3-in-1 Memory Card Reader
Dimensions & Weight
Height: 1.24" (31.52mm) front / 34.68mm / 1.37" back
Width: 13.46" (342.0mm)
Depth: 9.61" (244.0mm)
Starting weight of 2.2kg / 4.8 lbs (14.0" HD display, 6 cell battery)
قیمت 760
کسی نبود جواب بده ؟ :33:
سلام
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
سلام
لپ تاپم با این مشخصات رو بخوام بفروشم چند میخرن ؟
vostro 1500
core 2 duo 2.5 6MB cache
ram 2
vga 256 dedicate
hard 500
15"
سلام دوستان خسته نباشیدنقل قول:
امیدوارم سوالم تکراری نباشه. منم در مورد این لپتاپ های دل ایرلندی سوال داشتم. می خواستم بدونم واقعا راسته اینا جنسشون از بقیه دل ها بهتره؟ میگن اصل آمریکاست. بعد این که پیدا میشه؟ کانفیگ بالا هم می خوایم ما می خوام بدونم چجوری پیدا کنیم و از کجا مطمئن شیم همون معمولیا نیست و این حرفا
بازم ممنون
سلام
تعویض سلولهای باتری لپ تاپ :
پست شماره 21کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=491170
dell n 5110 i5 چطوره؟ هارد500 رم 4
آره 2 تا گرافیک داره اینتل برای کار سبک جی فورس سنگین میتونی خودت انتخاب کنی که با کدوم کار کنی البته خودش حالیش میشه که بازی رو با جی فورس بالا بیاره در مجموع من خیلی راضیمنقل قول:
سلام دوستان
میخواستم راهنماییم کنید
به نظرتون من از بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای اینجور کارها میخوام : اینترنت - فقط بازی PES 2011 (فوتبال)- جایگزین و در کنار PC یاشه - نرم افزار تدوین(EDIUS) (این خیلی مهم نیست) -دیدن فیلم و شنیدن موسیقی و از این قبیل کارهای ساده
اونوقت با چه سی پی یو ای بگیرم i7/i5 ؟
بهترین گارانتی چیه ؟!!
اگه لپ تاپ هایی با همین مشخصات و قیمت میشناسید لطفا معرفی کنید .
خیلی ممنون
ببند بابا تایپکو وقتی کسی نیس جواب بده....:19:
من i5 5110 رو دارم و همه ی بازیهای روز رو روش بدون هیچ مشکلی اجرا کردم همچنین 5750 ایسر رو هم از نزدیک دیدم و باهاش کار کردم هرچند سخت افزار قوی تری نسبت به لب تاب من داشت ولی هیچ وقت لب تابم رو با اون ایسر عوض نمیکنم نمیدونم چرا ولی از ایسر خوشم نمیاد.نقل قول:
تنها مشکل 5110 از نظر من مشکل بلوتوث اش هست که من نتونستم هنوز درستش کنم و یه حالت کیبورد که حس خوبی رو منتقل نمیکنه به علت ساختار پلاستیکی اش همین.
سلام دوستان من مي خوام e6520 بگيرم به نظرتون چطوره براي كاراي گرافيكي؟ تو ليست زيگورات صفحه نمايشش رو اين طوري معرفي كرده display 15.6 WXGA منظورش از WXGA چه نوع صفحه نمايشي هست؟
صفحه نمایش واید منظورش هست
Wide Extended Graphics Array
سلا دوستان
نديدم كسياينجا از لتيتيود چيزي بگه اين سري چطورن
6320
6420
dell 5 core چنده؟ چطوره ؟ بازی خور هست؟
سری خیلی با کیفیت دل - فول پورت- جنس بدنه عالی - گرون قیمتنقل قول:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
بستگی داره کدوم سرس رو بخوای . اگه برا بازی میخوای 5110 مناسبه. قیمت 2 سال گارانتی زیگورات 980.000نقل قول:
6g 640g
کریسیس و pes2012 رو تا حالا تست کردم روش خیلی خوب بوده