از کلید find استفاده کننقل قول:
در یکی از گزینه های منوبار ورد باید باشه
Printable View
از کلید find استفاده کننقل قول:
در یکی از گزینه های منوبار ورد باید باشه
لیست نرم افزار های کینگ کوانتم لردو6و7و8را به صورت صفحه وب در یک دایرکتوری ریختم و میخواهم بدانم فلان نرم افزار در کدام دی وی دی است
در خط دوم سرچ اکس پی این کار را میکردم در سون بلد نیستم
خلاصه جستجوی یک کلمه در سون چگونه است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به صورت دستی از طریق ویندوز اپدیت میکنم کرکمم نپریدهنقل قول:
موفق باشید
اینم لیست اپدیتها تا ساعت 12:30 امروز 88.06.20 جمعهنقل قول:
من از این کرک استفاده کردم هم کار کردن باهاش خیلی خیلی راحته هم حجمش پایینهنقل قول:
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/278472330/Windows_7_Loader_v1.0.1.4-UNTERMENSCH.rar
کسی جواب نداد؟نقل قول:
سلام من یک کارت تی وی
winfast tv2000 xp global
دارم ویندوز هفت خودش کارت رو نشناخت درایورش رو هم نصب کردم اما نشد می خواستم ببینم کسی درایورش رو برای ویندوز هفت 32 بیتی داره اگه داره لینک بزاره ممنون میشم.
نقل قول:ببین کار میکنهکد:http://drivers.softpedia.com/get/TV-Tuner-Co/LEADTEK/LEADTEK-WinFast-TV2000XP-Global-Vistax32-Driver-6-0-109-34.shtml
تو قسمت سرچ بعد از نوشتن کلمه مورد نظرت، پایین روی دکمه Content بزن!نقل قول:
من microsft sql server 2008 گرفتم رو 7 قبل از نصب شدن ارور عدم سازگاری میده و رفتم تو سایت ماکروسافت دیدم ورژن 2008 SP1 با 7 کار می کنه.
میشه sql server 2008 رو به sp1 آپ کرد یا باید برم sp1 بگیرم؟
ممنون
مخصوص خود ویندوز 7 کسی نداره؟
اگر مدلش همینه احتمالا کار می کنه درایور ویستا رو 7نقل قول:
کد:http://drivers.softpedia.com/get/TV-Tuner-Co/LEADTEK/LEADTEK-WinFast-TV2000XP-Global-Vistax32-Driver-6-0-109-34.shtml
کار نکرد
روی خود کارت تی وی همین مدل رو نوشته
خوب برو سایت کارت TVت و دارایو جدیدش برای 7 32بیت دانلود کن یا اصلا برو تو گوگل مدل کارت TVت رو سرچ کن حتما پیدا میکنی.
دوست عزیز content نوعی از view هستشنقل قول:
با نوع search ارتباطی داره؟
کمک کنید
من ویندوز 7 رو دارم الان هر موقع تا اینترنت وصل میشه 3 تا فایل exe از اینترنت اتومات خودش میگیره و صدا و اینترنت بعدش قطع میشه و هیدن هم غیر فعال میشه اسم یک سایت هم باز میشه اینهنمیدونم چیکار کنم 20 باز بیشتر ویندوز عوض کردم ولی تا میرم نت باز اینجوری میشهکد:http://85.114.141.207/hint
توی گوگل سرچ کردم برای ویندوز 7 ندیدم
آدرس سایتشم درست نمیدونم چیه
خسته نباشی که تو گوگل سرچ کردی!!! من که اسم کارت TVم Winfast نیست درایو و سایت Winfast رو برات پیدا کردم! (منت نداره ها:11:. حالا بگذریم)نقل قول:
بفرما اینم درایو کارت TVتون باید مال ویستا 32بیت رو دانلود کنی=>
کد:http://www.leadtek.com/eng/support/search.asp
مال ویستا روش کار نکرد
دوست عزیز ، منم دقیقا همچین مشکلی داشتم ، ولی بعد از نصب کرک 7Loader By Orbit30 & Hazar v1.2 همه ی مشکلاتم حل شد...پیشنهاد می کنم این کرک رو که در همین انجمن قرار داده شده ، دانلود کنی:10::10:نقل قول:
آقایون کسی برنامه ای برای رفع مشکل کیبورد فارسی سراغ داره ؟
چندتا برنامه رو تست کردم جواب نداد !
کارکرد اما صدا ندارهنقل قول:
خسته نباشی که تو گوگل سرچ کردی!!! من که اسم کارت TVم Winfast نیست درایو و سایت Winfast رو برات پیدا کردم! (منت نداره ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . حالا بگذریم)
بفرما اینم درایو کارت TVتون باید مال ویستا 32بیت رو دانلود کنی=>
http://www.leadtek.com/eng/support/search.asp
دوستان من دفعه قبل با دی وی دی p30world خیلی راحت نصب کردم
ولی این دفعه روی کپی کردن فایل ها روی 17 % یه ارور میده و میاد بیرون
مطمئنم از دی وی دی نیست چکار کنم ؟؟!
RC 1
خوب RTM 7600
بريز كه هم جديده هم بهتر
چطوری می تونم درایوم رو که NTFS هست فرمت کنم من از داخل ویندوز نمی تونم
فرمت کنم از داس هم با این دستور کار نمیکنه: FORMAT C
برای استفاده از پورت LAN برای اینترنت چطوری باید کانکشن درست کنم و
تنظیمات رو وارد کنم؟
درودنقل قول:
با برنامه هایی مثل acronis disk director suite که مخصوص پارتیشن بندی هست فرمت کنید. (یا پارتیشن مجیک)
برای استفاده از پورت LAN سوالت رو تو تالار Network یا شبکه بپرس.
(آی پی کارت شبکه رو باید وارد کنید. در تالار مربوطه بهتر جواب خواهید گرفت)
موفق باشید.
من هم بدون کرک و هم با کرک به اینترنت وصل شدم باز ویروسی میشه:2:نقل قول:
تا اینترنت وصل میشه یک صفحه داس باز میشه و گم میشه و ویندوز ویروسی میشه و 3 چندتا فایل exe تو درایو ویندوز میسازه با عدد مثلا 36954 اینجوری اسمشون هست و یک سایت هم باز میشه که میگه باید تا این تاریخ پول بریزی دیگه اعصاب نمونده واسم چون این ویروس هر 5 دقیقه اینترنت رو قطع میکنه و صدا و هیدن هم غیر فعال میشه :41:
چند بار ویندوز عوض کردم هم با کرک هم بدون کرک تست زدم با هرهمه کرک ها هم تست کردم البته قبل از اینکه کرک کنم هم تست کردم بازم ویروسی میشه پس ربطی به کرکها نداره:2:
یک برنامه چیزی نیست که تو ویندوز 7 اجازه نده چیزی از نت بارگذاری بشه روی کامپیوتر:13:
من میخواستم بگم این نسخه 7600 دیگه حتماً نسخه فاینال میشه یعنی همونه که در 22 اکتبر به فروش میرسه چون چند روز پیش اولین آپدیت ویندوز 7 رو هم ماکروسافت قرار داد و آپدیتش کردم (نه آپدیت سخت افزاروآفیسو غیره... خود ویندوز7)فرق این با اونی که فایناله اینه که اون آپدیت تره ! همین
دوستان یه درخواست دیگه هم دارم
خلاسه ببخشید دیگه
یه بایوس هم اگر ممکنه مخصوص این ویندوز بزارید
عجب شانسی داشتی شما! ویروسایی که به ویندوز 7 کارگر بیفتن خیلی کمن الان!نقل قول:
وقتی با تعویض ویندوز هم باز اینجوری میشه معنیش اینه که ویروس خودش رو توی درایوهای دیگه یی کپی کرده و مجدد سیستم رو آلوده میکنه، چون الان آنتی ویروس های سازگار با 7 تو مرحله آزمایشی هستن بهتره یکبار xp یا vista بریزین و داخل safe mode سیستم رو اسکن کنید
توی اورژانس سیستم های آلوده بیشتر میتونن کمکتون کنن
یعنی چی:18:مگه واسه ویندوز بایوس میزارن:18:نقل قول:
وقتی که ویندوز نصب میکنی, میتونی هنگام نصب فرمت کنی و یا از نرم افزار پارتیشن مجیک استفاده کن.نقل قول:
مينتو بگو تا برات بزارمنقل قول:
من خوام درایو C که ویندوز روش هست رو فرمت کنم!نقل قول:
وقتی که ویندوز نصب میکنی, میتونی هنگام نصب فرمت کنی و یا از نرم افزار پارتیشن مجیک استفاده کن.
درود
با برنامه هایی مثل acronis disk director suite که مخصوص پارتیشن بندی هست فرمت کنید. (یا پارتیشن مجیک)
برای استفاده از پورت LAN سوالت رو تو تالار Network یا شبکه بپرس.
(آی پی کارت شبکه رو باید وارد کنید. در تالار مربوطه بهتر جواب خواهید گرفت)
موفق باشید.
وقتی می خواستم نصب کنم اصلا گزینه ای برای فرمت کردن نداشت فقط گفت رو درایو قبلی بخوای
بریزی ویندوز قدیم تو یه فولدر به اسم WINDOWS.OLD قرار میگیره اگر کنسل میکردم کل مصب رو کنسل میکرد
الان می خوام از طریق داس فرمت کنم اما دستورش رو برای درایو با فرمت NTFS نمی دونم
الان گرافیکم رو هم نمی تونم رزولوشنش رو تنظیم کنم!
سلام ، میخواستم از اساتید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسم که
توی ویندوز 7 "Build 7100 " من توی نمایش تصاویر متحرک Gif مشکل دارم ، توی ویستا هم همینطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه پچی یا فایل رجیستری نمیدونم یه چیزی نصب کرد که عین Xp نشون بده ؟
منظور از نمایشش هم اینه که فایل متحرک و کامل نشون بده ، توی 7 و ویستا فقط 1 اسلایدشو انگار نشون میده !!!
منتظرم ، مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 1 تاپیک هم زدم حالا مدیران هر طور صلاح میدنن انجام بدن نمیخوام اسپم باشم !!!
یکی هم به داده ما برسه لطفا !نقل قول:
اون Content رو نمیگم. پایین، زیر سرچ!نقل قول:
کد:http://upload.ps/127wpg9l5suf/Untitled.jpg.htm
انگار کسی این تایپیک 1626 من رو ندید اگه امکانش هست به من جواب بدید آخه یه تایپیک جدید هم برای این درست کردم ولی کسی نتونست کمکم کنه .نقل قول:
سلام دوستان
من ویندوز 7 رو نصب کردم ورژن 16385 آپدیت 16401 رو هم نصب کردم دیگه نیاز نیست آپدیت 16399 رو نصب کنم؟
ای بابا! این که چیزی نیست بگرد پارتیشن مجیک (Partition Magic) رو پیدا کن فرمت کن!:20:نقل قول:
درودنقل قول:
رم و هاردتون رو چک کنید.
هارد رو با دستور زیر چک کنید (مثلا برای درایو C):
کد:chkdsk /f /v /r c:
بایوس برای لب تاپ هست که میشه با شبیه سازی اون درنقل قول:
سیستم های خانگی ویندوزو کرک کرد
مین چیه؟نقل قول:
ببخشید منظورتو نفهمیدم
شما کافیه تا سیستم رو بوسیله ی DVD ویندوز 7 بوت کنید. برید تو تنظیمات BIOS و First Boot رو از هارد به DVD-ROM تون تغییر بدید. بعد به آسانی می تونید درایوها رو دیلیت، فرمت و یا در هم ادغام کنید.نقل قول:
من خوام درایو C که ویندوز روش هست رو فرمت کنم!
وقتی می خواستم نصب کنم اصلا گزینه ای برای فرمت کردن نداشت فقط گفت رو درایو قبلی بخوای
بریزی ویندوز قدیم تو یه فولدر به اسم WINDOWS.OLD قرار میگیره اگر کنسل میکردم کل مصب رو کنسل میکرد
الان می خوام از طریق داس فرمت کنم اما دستورش رو برای درایو با فرمت NTFS نمی دونم
الان گرافیکم رو هم نمی تونم رزولوشنش رو تنظیم کنم!
من نتوستم راهی پیدا کنم که بشه با Photo Viewer تصاویر متحرک رو در Vista یا 7 دید. برای اینکه تصاویر متحرک gif رو ببینید بهتره از internet explorer استفاده کنید. بدین شکل که روی یک تصویر gif کلیک راست کنید و بعد open with و بعد ie رو انتخاب کنید.نقل قول:
توی ویندوز 7 "Build 7100 " من توی نمایش تصاویر متحرک Gif مشکل دارم ، توی ویستا هم همینطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه پچی یا فایل رجیستری نمیدونم یه چیزی نصب کرد که عین Xp نشون بده ؟
منظور از نمایشش هم اینه که فایل متحرک و کامل نشون بده ، توی 7 و ویستا فقط 1 اسلایدشو انگار نشون میده !!!