تا فریمور 11 97 رو جواب میده..اگه بیشتر باشه این روش پاسخگونیست.نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
تا فریمور 11 97 رو جواب میده..اگه بیشتر باشه این روش پاسخگونیست.نقل قول:
بچه سلام
من چطوری ورژن آخر ساتیو رو ه ک کنم؟؟؟؟
زیاد حوصیه ه ک کردن رو ندارم ولی برای نصب ovi maps باید گوشی ه ک باشه
دوســت عزيز Cer & Key درخواست داديد ؟نقل قول:
آقا من این Hello2ox رو یه چند هفته پیش نصب کردم. بعضی نرم افزارها رو نصب میکنه ولی خیلی ها رو نصب نمیکنه و هنوز ایرورهای عجیبی میده که نشون میده گوشی هنوز ساین نشده.
گوشی من 5530 هست.
دوست عزيز پچ ها رو فعال كردي ؟نقل قول:
اگه برنامه Hello2ox رو نصب كردي بايد يه برنامه به نام RomPatcher هم نصب شده باشه اتوماتيك نصب ميكنه اجراش ميكني دو سه تايي پچ هست كه بايد اونا رو فعال كنـــي تا بتوني برنامه هاي ساين نشده رو تصــب كنــي :46:
موفق باشيد!:40:
سلام
این برنامه روی گوشی nokia x6 هم جواب میده
سلام به همه دوستان و مدیران گرامی لطفا مرا راهنمایی کنید
من چند بار پست دادم ولی جوابی نگرفتم
گوشی من n97 ورژن 20.0.027 هستش
آیا با روش HelloOX2 v2.03 -- میشه؟
مشکلی که برای گوشی پیش نمیاد
سلام.مگه این پچ هایی که می گید همراه Hello2ox نیست؟چه جوری باید فعالشون کنیم؟نقل قول:
یه سوال دیگه.تو پست های اول نوشته اگه بعد از --،گوشی رو خاموش روشن کنیم همه چی به حالت اول بر میگرده.یعنی برنامه های کرک شده ای که نصب کردیم هم به حالت اول برمی گرده و نرم افزار hello2ox هم uninstall میشه؟
آره دوســت عزيز جواب ميــده :46:نقل قول:
دوست عزيز پست اول نوشته شده كه همچين ورژني هـك نميشه :41:نقل قول:
برنامه hello2ox رو باید با cert و key که توی تاپیک مربوطه در خواست می شه ساین کنیم؟با هر نرم افزار signer ساین میشه؟برنامه های دیگه ای که وقتی گوشی --شد و می خوایم نصب کنیم رو هم باید با همون cert و key ساین کنیم؟
دوست عزيز Hello2ox رو نصب كني يه برنامه بنام RomPatcher درست ميكنه اونو فعال كنيد دو سه تا پچ تو برنامه هسـت كه به رنگ آبي هستش كه براي فعال كردن Options رو ميزني بعد All Patches كه كشويي هستش دو گزينه داره Apply . Disable كه بايد Apply رو بزني و فعالشون كني :46:اوني هم كه گفته به حالت اول برميگيرده يعني پچ ها دوباره به رنگ آبي و غيره فعال ميشن كه دوباره بايد همين راهي رو كه گفتم بريد و فعالشون كني :20: برنامه Hello2ox حذف نميشـــه :41:نقل قول:
براي Hello2ox آره بايد با Cer & Key ساين بشــه :20:نقل قول:
ولي بعد از هــك كردن گوشي ديگه احتياجي نيســت برنامه ها رو به وسيله Cer & Key ساين كنــي :46:
5800 ورژن 40 دارم چکار کنم تا -- بشه؟
اول فایلcer , key رو بگیر و بعد از ساین hello ox2 و نصبش گوشیت ه ک میشه:46:نقل قول:
نقل قول:دوست عزيز ورژن 40 با هالوكس هــك نميشــه !نقل قول:
شما اينكارو بايد انجام بديد براي هــك كردن :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
n86
21.006
RM-485
-- نمیشه که نمیشه
instal root ... گیر میکنه
چکارش کنم؟
درسته دوســت عزيز هــك نميشه !نقل قول:
هـك هاي ديگه اي رو امتحان كنيــد تو همين قسمــت هستش :46:
مگه راه دیگه ای هم بهتر از این وجود داره؟؟؟!!!!نقل قول:
فکر می کنم باید با همون Hello ox -- بشه.
دوست عزیز از Hello ox1 استفاده کن.....:8:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان عزیز به پست اول توجه کنید!نقل قول:
فریمور های جدید که با این برنامه حک! نمیشند اونجا ذکر کردم...
شاد باشید:40:
من برنامه رو با فایل مخصوص خودم ساین کردم ولی بازم ارور certificate میده !
5800 / version 11
سلام دوســت عزيز براساس اين آموزش جــلو بريد هيچ اروري نميــده اگه درست انجام داده ياشــيد :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
منم همین کارو انجام دادم !نقل قول:
Cer & Key رو از همين جـــا گرفتـــي ؟نقل قول:
شما تاريخ گوشيتون رو هم به روز كنيد :46:
امتحان كنيد ببينيد نصب ميشـــه ...
آقا من گوشیم ان 73 هستش.همه این کارارو انجام دادم ولی وقتی میخوام برنامه HelloOX 2 رو روی گوشیم اجرا کنم یه نوار اینستال میاد و مینویسه : unpacking file...
بعدش دیگه همینجوری میمونه.دلیلش چیه :41:
سلامنقل قول:
گوشيتون رو خاموش روشن كنيـــد و برنامه رو هم حذف كنيد دوباره نصب كنيد ببينيد چي ميشــه ؟ :46:
سلام برادر
خداقوت
من گوشی 5320v4.13 دارم ولی هیچدوم از برنامه های -- (HelloOX 2 و secman و ...)روش نصب نمیشه
حتی وقتی ساینش میکنم
کمکم کن.............................
خدا خیرت بده
سلام دوست من :11:نقل قول:
عزيـــز چه اروري ميـــده موقع نصـــب نشـــدن ؟
با چه برنامه اي ساين ميكنـــي و Cer & Key رو از كدوم سايــت گرفتيـــد :20:
سلام دوستان
ببخشيد يه سوال داشتم
دوستان من دارم يك گوشي سامسونگ امنيا اچ دي ميگيرم
ميخواستم بدونم كه هك كردن اونم همينجورياست؟!
سلامنقل قول:
بله دوست عزيز به همين روش هك ميشه...
شاد باشي:40:
مرسينقل قول:
اگر ميشه يه نظري بديد تو اين تاپيك:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408205
سلام دوســت عزيز شما ميتونيد آدرس تايپك و مشاور رو تو پروفايلشون مطرح كنيد تو اين انجمن هــك جاش نيســت :20:
سلام دوستان می خواستم ببینم با این روش میشه X6 16GB رو هم -- کرد؟
ممنون:10:
سلامنقل قول:
تا فریمور 11 قابل -- هست...اگه بالاتر باشه با این برنامه -- نمیشه..
درود.
من ان79 دارم.
وقتی که فایر سرتیفیکشین رو گرفتم ، باید چیکارش کنم ؟
OPDA چیه ؟ من هرچی سرچ کردم فقط سایت های چینی باز شد.
اگه کمکم کنید متشکر میشم.
سلامنقل قول:
برنامه SignSiS رو از پست اول دانلود کند و بعد از اجرا با دادن آدرس Cert و Key و برنامه مورد نظر Sign ىو بزنید تا یه فایل به همون نام بهتون بده که ساین شده هست...
شاد باشید:40:
من ان 97 دارم و ورژنش 21.0.102 هست با چی میشه هکش کرد
لطفا کمکم کنید
گوشیم n79 هس
ورژنشم 32.01 هس
ترجیحا خلاصه و مفید بگین
اگرم برنامه خواس لینک مستقیم بدین
سلام دوست من با اين روش گوشيتون هــك نميشه با هـك Secman يه تستي بزنيــد :46:نقل قول:
تايپكش تو همين قسمـــته :20:
دوســـت عزيز شما فايل هاي Cer & Key رو داريــد ؟نقل قول:
براي ساين كــردن برنامه ضميمه شده پست نخســت لازمــه :20:
اگر نداريد تو تايپكش درخواســت بديد تا به درخواستون رسيدگي بشه براي دريافت فايل ها :46:
آره سرتفبکس رو دارممممممممممممممنقل قول:
ورژن بالا وروش نسب رو میخاممممممممممم
سلام دوســت من :40:نقل قول:
ورژن بالا رو براتون ضميمه كردم 2.4 بالاتر نيومده :41:
براي ساين كردن هم تو تايپك زير آموزش دادم بعد از ساين كردن به گوشي منتقل كنيد و نصب كنيد :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )