اصلا نمیشهنقل قول:
انگار قفل کرده
همینجا موندم که موندم...
اگه کسی رفته بگه چند هزار نفر رو باید کشت تا تموم بشه بره پی کارش؟!!!
اصلا میشه لوئیس زنده بمونه؟
من که فکر نمیکنم
Printable View
اصلا نمیشهنقل قول:
انگار قفل کرده
همینجا موندم که موندم...
اگه کسی رفته بگه چند هزار نفر رو باید کشت تا تموم بشه بره پی کارش؟!!!
اصلا میشه لوئیس زنده بمونه؟
من که فکر نمیکنم
خب من چند تا طرفند يادتون ميدم تا راحت اين مرحلرو رد كنيدنقل قول:
البته اين مرحله خيلي سخته مخصوصا قسمته ماشيناش ولي با تمرين ميشه ردش كرد :10:
- قبل از شروع مرحله يه زنگي به اون يارو (اسمش يادم نيست :دي ) كه اسلحه واستون جور ميكنه بزنيد و ازش جليقه ضد گلوله و از اون بمب هايي كه به ديوار ميچسبه بخريد 25 تا كافيه
- بعد بريد رو شاتگان تخصصي لوييس و مهمات حرفه اي واسش بخريد با كليد B تو pc شو نميدونم
- مرحله كه شروع شد سريع از كاور بياييد بيرون و شاتگانو مسلح كنيد حدودا 20 تا تير بايد داشته باشه الان دقيق يادم نيست يعني اگه دقيق باشيد با يه خشاب 20 نفرو كشتيد
- بعد كه مهمات تموم كرديد و لوييس خاست خشابو پركنه بهتره بي خياله شاتگان شيد چون همين كه نشونرو ورداريد آبكشتون ميكنن بهتره چند قدم دور تر از توني وايستيد تا تير به شما نخوره بعد بمبارو بكشيد بيرون و به سمتشون پرت كنيد بعدشم بمبارو منفجر كنيدو تموم البته بعدش بايد ماشين هاي دم كلاپ رو بتركونيد كه توصيه من اينه كه RPG تون فول باشه
اقایون فرق این با iv چیه؟ ممنون میشم سریعا بهم پچ و کرک رو بدید .
من همون سه شنبه تموم کردم بعد از 2-3ساعت رفتم دوباره بازی کردم همون دفعه اول ردش کردم آخرای بازی بود.
اینم بگم بازی واقعا باحال بود هر دو شخصیت بخصوص لوییس که مراحل آخرش خیلی قشنگ بود.:27:
کسی میتونه save بازی برای اون مرحله ای که ردش کرده رو بهم بده؟
اصلا میخوام بیخیالش بشم
شما save ش رو میتونی آپ کنی همینجا؟نقل قول:
IV خود بازی هست این ها هم بسته های الحاقی هستند که برای کنسول ها اومدن به نوبت راک استار هم دید بازار گرفت جفتشو یه جا پورت شده داد واسه PC اونم در قالب یک گیم مجزا به طوری که به خود IV نیاز نیست کرک و پچ هم توی تاپیک هست دیگه. البته بشین بازی کن پچو می خوای چیکارنقل قول:
من نمیدونم این سیو کجاست:41:نقل قول:
همین Rockstar Gamesتوی Documentsهست؟
نه تو این مسیری هست که بهت میگمنقل قول:
اگه بتونی اینجا آپ کنی که خیلی خوب میشه
C:/Users/your account name/AppData/Local/Rockstar Games
کل پوشه Rockstar Games رو آپ کن
جای اینی که قرمز کردم اسم اکانتت هست
البته دوستان باید تایید کنن این کار درست هست یا نه
یه وقت کل بازی نپره
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی این بازیو نصب کردم خیلی کند اجرا میشه
گرافیکمم GT320 agig و رم 4GIG DDR3 هستش !!!
چی کار کنم درست شه؟؟؟
مرسی...
يه كارش اينه برو توي تنظيمات بايوس مادربورد كارت كرافيكت رو از روي نرمال بذار روي فست يا بهتر از اون بذارش روي توربو و نتيجش رو ببين كه ملاحظه ميكني سرعتت رفته بالا
روی چه تنظیماتی می ذاری یکم بیارش پایین دیگه حالا اچ دی نذاری کیفیت رو اموراتت نمی گذره؟:31:نقل قول:
دوستان لگ بازی طبیعیه؟
کلا بازیش برای pc بهینه نیست وبه همین دلیل نمرات پایینتر ار کنسول گرفتنقل قول:
کندیه بازی هم بسته به سیستمها فرق میکنه که باید آخرین پچ رو نصب کنید و اگه بازم جواب نداد تا حدودی تنظیمات رو تغییر بدین
سلام
دوستان من بازی رو گرفتم برا x360 اما یه نکته عجیب که وجود داره اینه که هیچکی تو شهر نیست انگار خالی از سکنست. البته ماشین و موتور هست اما افراد پیاده دیده نمیشن. احساس میکنم سان سور شدست. خلاصه یه جوریه. من قبلا رو pc بازی کردم اما به دلیل افت فریم و مشکلات رایج از ادامه بازی پشیمون شدم اما همون یه مرحله ای رو هم که روی pc رفتم خیلی شلوغ و پر هیجان بود. ولی این ...
این آدرسی که گفتی رو ندارم اما باید همین باشه چیز دیگه ای ندیدم:27:نقل قول:
کد:http://691870.20upload.net/files/sh5/12866189441.zip
آقا اين gang war هاي لست اند دمند تموم شدني هستن يا نه من 25 تا شو رفتم اما بازم تموم نشدن
نقل قول:
خب من 33 تا fps میگیر اما لگ بازی اذیتم میکنه شما یا ایکی از بجه ها میتونه بمن اخرین پچ liber city رو بده ؟ خواهش میکنم کمکم کنید .
دستت درستنقل قول:
ولی این پوشه ای که گذوشتی چند بایت بیشتر نیست و آخرش به GTA music ختم میشه که خالیه !!!
از دوستان کسی هست سیو کامل این بازی رو داشته باشه؟
حقیقتش من پچ بازی رو ندارم ولی اگه کسه دیگه ای داره خیلی خوب میشه که بهت بگهنقل قول:
گفتم که نمیدونم سیوش کجاست؟:13:نقل قول:
با سلام من نسخه ایکس باکس این بازیرو دارم و یه مشکلی باهاش دارم وقتی سوار ماشین میشم دوربین کمی به سمت چپ متمایل میشه که بدجور تو ذوق میزنه خواستم ببینم راهی هست که دقیقا دوربین از پشت ماشین باشه البته با موتور این مشکلو ندارم با تشکر از همتون
نقل قول:
باید همین باشه چون آدرسش اینه:کد:http://552862.20upload.net/files/sh5/12866427871.zip
C:\Users\my account name\AppData\Local\Rockstar Games
ممنونمنقل قول:
وقتی فایلهای شما رو جایگزین میکنم بازی از اول شروع میشه
مجبور شدم باز دومرتبه فایلهای خودمو بزارم
شاید این از زیرکی سازندش باشه نمیدونم
ولی باید همین باشه,همون آدرسیه که شما گفتین:41:نقل قول:
سلام
پچ رازور + کرکش رو میتونید از لینک زیر بگیرید، البته تورنت هست!
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5611687/Grand_Theft_Auto_IV_Episodes_From_Liberty_City_Patch_1.0.2.0___C
اینم یه لینک دیگه :
کد:http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-4-Episodes-from-Liberty-City-Patch.shtml
من هنوز نصب نکردم بازی رو، هرکی امتحان کرد بیاد اینجا بگه
ممنون
آقا اون job مال stubbs كه بايد اون ماشين قرمز خفن رو برداري قلقشو كي بلده?
شما وقتی داشتی سیو رو از همون آدرس بالایی کپی ور میداشتی باید میرفتی تو پوشه Xlive (مال برنامس که تو پوشه C:\Users\my account name\AppData هست یا تو همین مایه ها)بعد از اونم کپی میگرفتی!!!نقل قول:
ممنونم
وقتی فایلهای شما رو جایگزین میکنم بازی از اول شروع میشه
مجبور شدم باز دومرتبه فایلهای خودمو بزارم
شاید این از زیرکی سازندش باشه نمیدونم
كسي نبود جواب بده? راستي اين لست اند دمند خيلي الكي كشدار شده gang war هاش كه همشون شبيه همن و تمومي هم ندارن من بالاي 30 تاشو رفتم هنوز تموم نشده كسي ميدونه اون ماشين قرمزه رو بايد جه غلطي باهاش بكنم يهو خودبخود خاموش ميشه فكر كنم gps داره لاكردار
با سلام.
اقایون اگه ممکنه بهترین کرک رو برا بازی , برام بذارید.
از لطف شما بی نهایت متشکرم.
سپاسگذارم.
سلام :
بچه ها بعضی مواقغ که دارم ماموریت انجام میدم مثلا خیابونا میره و همه جا خاکستری میشه و فقط ماشینا معلومه
جدیدا هم تو مرجله مرد بلغارستانیه مثلا میگه وارد ساختمون بو وقتی وارد میشن صفحه Freeze میشه
و تا همون راهی که رفتم رو بر نگردم صفحه نمیاد ... باید چی کار کنم ؟ Patch بازی خرابه ؟
کسی آخرین و بهترین پچ رو داره ؟
دوستان سلام. من با هر دو شخصیات که بازی کردم از بازی میاد بیرون میره تو ویندوز یکیش ک بعد از معامله توی موزه سر الماس هستو اون یکیش هم از رینگ بوکس باشگاه که بیرون میام میاد تو ویندوز. خیلی حالمو گرفت. باید جیکار کنم؟ پتچ یا سیو؟ لینک بدین. ممنون می شم.
بچه ها سر مرحله تونی که باید سوار هلی کوپتر شد و فراری قرمزرو دنبال کرد گیر کردم
نمیتونم دنبالش کنم
تا یه جایی میرم حتی کپس لاک هم میزنم که روش قفل بشه اما باز گمش میکنم
کنترل هلی کوپتره سخته
چی کار کنم ؟
لطفا یکی بگه قضیه این نسخه چیه ؟ :20:
با موس کنترل می کنی؟نقل قول:
کنترل هلی کوپتره سخته
چی کار کنم ؟
اگر با موس راحت نیستی می تونی از 4 -8-6-2استفاده کنی
سلام این نسخه هم مثل نسخه های قبلی می ایسته ؟ نسخه قبلی رو که خریدم کلن می ایستاد و میرفت اعصاب آدم رو خورد میکرد ... منظورم همون GTA IV هستش ...
من بازی رو نصب کردم ولی کمی تو بازی افت فریم دارم
cpu: amd x2 x245
ram: 3gb
graphic: ati 4670 1gb
پچی چیزی هست که درستش کنه ؟
تنظیمات گرافیک بازی رو بذار روی کمترین مقدارنقل قول:
نقل قول:
این مرحله رو من هم به سختی و با شانس رد کردم تنها کاری که میشه کرد اینه که تا اونجا که میتونی تعقیبش کن بعد اگر باختی اون مکان که آخرین بار دیدیش رو به خاطر داشته باش و دفعه بعد خودت زودتر برو اونجاو وقتی یارو رسید برو دنبالش
آقا من این بازی رو خریدم. فروشنده میگفت از iv بهتره. راس میگه؟
یه چیز دیگه. سی دی سوم وسط نصب دیگه پیش نمیره. چیکار کنم؟