نقل قول:
سوت زدن که برای همه درسته مال شما تاریخیه!!! :دی
کرک منم رازوره!!!!!!!
مطمئنین همین پچه؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
سوت زدن که برای همه درسته مال شما تاریخیه!!! :دی
کرک منم رازوره!!!!!!!
مطمئنین همین پچه؟؟؟؟؟
هیچ چیز بعید نیست.نقل قول:
اینجوری که من میبینم هر کی یه مشکل داره واسه ماهم سوته:31:
آره دیگه.اصلا مگه پچ اولیه با کرک رازور کار میکنه؟؟؟!!!
من که تست نکردم.
آره!!!نقل قول:
من که از اول کرکم رازور بود.
فکر کنم شما زیاد سوتی می دادین به خاطر همینم سوتتون خراب شد :دی
این مشکل من که سرعت بازی پایینه و تیکه تیکه میشه با نصب این پچ رفع میشه؟
موقع نصب پچ جدید خطای gta iv was not detected میده.چرا؟
با سلام
rockstar game sucial ckub من پاک شدم از کجا پیدا کنم
دوستانی که با نصب پچ دوم دیگه تو کافینت پشت کامپیوتر نمیشینه
این کارو بکنن در ست میشه . مال من که همه چی درست شده و این پچ دوم عالیه
1: بازی رو یک بار پاک کنید و دوباره نصب کنید
2: پچ اول رو نصب کنید . و پچ دوم رو نصب کنید
3: از کرک رازور بعد از پچ دوم به هیچ وجه استفاده نکنید
4: کرک FeD0R رو دانلود و در محل بازی paste کنید
5: حالا برید باهاش حال کنید .
تو همون dvd که از روش نصب کردین پیدا میشه دیگه!احتمالا هم تو آخرین dvdنقل قول:
نقل قول:
------------------------------------------------------------------------------------
من این پچ رو دانلود کردم,نصبشم کردم ولی هیچ تغییری تو گرافیک بازی ایجاد نشد!!!!!!:41:
مشخصات سیستم:
cpu:E4600 core(TM)2 DUO
Graphic:8500 GT 1gig
RAM:2 GB
لطفا کمکم کنید...(در حال حاضر من بازی رو تو کمترین تنظیمات قرار دادم با این حال گاهی اوقات بازی لرزش داره!!!!!:13:)
اینم یه عکس از تنظیمات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که ویندوز من sp2 هستش و با این ترفند بازی رو راه انداختم:
run بنویس regedit وقتی وارد رجیستری شدی روی این قسمت برو:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CURENTCONTROLSET/CONTROL/WINDOWS
خوب در اون شاخه CSDVERSION رو از 200 به 300 تغییر بده و ریستارت
من در مورد ماشین سواری مشکل بزرگ دارم
مشکل من اینکه موقع ماشین سواری باید دوربین یا همون تصویر رو خودت با موس هدایت کنی
کسی نمیدونه چجور باید موقع ماشین سواری کاری کرد که دوربین قفل بشه رو ماشین و اتوماتیک هر جا ماشین رفت دوربین هم همون جا رو نشون بده یعنی با موس دیگه دوربین رو روو ماشین تمرکز نکنی اتوماتیک باشه
امیدوارم این مشکل رو بتونید حل کنید
میشه یه تاپیک جداگانه یا اول صفحه پچ یک و دوم را بزارید
آخه اینجا خیلی شلوغه آدم پیدا نمیکنه
این لینک رو تو رو خدا تصحیح کنید دانلود نمی کنه
برای ویرایش سی ام هستش
کد:http://www.box.net/shared/l0ipr34kon
خوب دوستان
من هم این بازی را تمام کردم (عمرمون هم تمام شد) ولی ارزشش را دارد
بازی بسیار زیبایی بود...
بازی در 63 درصد تمام شد
من که بدون مشکل بازی را اجرا کردم امیدوارم دیگر دوستان هم مشکلشان حل شود و براحتی بتواند از این بازی لذت ببرند.
یا علـــــی
اینکه قفل بشه من دنبالش نرفتم و فکر نکنم داشته باشه...ولی اگه مشکلت اینه می تونی از زاویه ای که از توی ماشین نشون میده استفاده کنینقل قول:
سيو هامون چي داداش؟؟نقل قول:
رفیق محل سیو ها رو که همه جای تاپیک نوشتن.ازشون یه کپی بگیر.نقل قول:
موفق باشی
دوست عزیز من این کار رو انجام دادم ولی بازم پشت کامپیوتر نمیره ؟!نقل قول:
مثل اینکه شانسیه. چون من هم همین کار رو کردم و مشکل حل نشد.نقل قول:
عزیزم Beny - Nvidia پاک آب شده رفته توی زمین ما نمیتونیم تصحیح کنیم.نقل قول:
خب معلومه کپی رایت کرده و رفتهنقل قول:
من این لینک رو سرچ کردم همشون کپی رایت هیچ کس لینک سالمش رو نداره
هزار بار ببخشيد ميدونم سؤالم بي جاست ولي چطور ميشه اين بازي رو جور كرد؟
سلام من این بازی را خریدم 4 dvd بود و یک vcd بعد از نصب فلش پلیر ویندوز لیو و.... خلاصه همه موارد به درستی نصب شد خود بازیم بدون خطا نصب شد.....اکانتمم ساختم ولی هنگام زدن دکمهی پلی مینیویسه no longer exite وقتیم رو خود بازی میزنم مینویسه نصب نیست ولی خودش نوشته نصب بوده دقیقا مثل زمانی شده که کرک بازی نصب نیست که مینویسه بازی نصب نیست browse کن.................اخه تو dvd ها هرکدام پوشه کرک بود و تو vcd هم کرک razor من اخر سر همرو کپی کردم همینطوری تو مسیر بازی ولی خوب نشد بگین چرا لطفن من منتظرم اخه من حرفهای نیستم ولی میدونم از سیستمم نیست چون با موفقیت وبدون ارور نصب شد مشکل از بلد نبودن کرکه خود بازیم سریال نخاست فکر کنم برای اینه لطفا دقیق بگین چی کار کنم منتظرما راستی این اولین پستمه چشم انتظارم نزارین منتظرم مرسی:41:
مال من در وسط بازي هي سرعت كم و زياد ميشه اشكال از كجاست؟
را حلش چيه؟
سلام با تشکر میشه پوشه hidden راکه در مسیر زیر است برای دانلود بزارید
Grand Theft Auto IV\pc\html
سلام من می خوام دوباره از سیو های قبلیم استفاده کنم ولی بلد نیستم لطف کنید راهنمایی کنید الان 3 باره که من دارم این پست رو میدم
شما در صورتی میتونی این کار رو انجام بدی که از پوشه ی Xlive هم کپی گرفته باشی .نقل قول:
کپی گرفتم از همشوننقل قول:
فقط بگو چیکار کنم که فعال بشه
تو رو خدا جوابمو بدین تورو خدا بخونین جوابمو بدین ........................
سلام من این بازی را خریدم 4 خلاصه همه موارد به درستی نصب شد خود بازیم بدون خطا نصب شد.....اکانتمم ساختم ولی هنگام زدن دکمه ی پلی مینیویسه no longer exite وقتیم رو خود بازی میزنم مینویسه نصب نیست ولی خودش نوشته نصب بوده دقیقا مثل زمانی شده که کرک بازی نصب نیست که مینویسه بازی نصب نیست browse کن.................اخه تو dvd ها هرکدام پوشه کرک بود و تو vcd هم کرک razor من اخر سر همرو کپی کردم همینطوری تو مسیر بازی ولی خوب نشد بگین چرا لطفن من منتظرم اخه من حرفهای نیستم ولی میدونم از سیستمم نیست چون با موفقیت وبدون ارور نصب شد مشکل از بلد نبودن کرکه خود بازیم سریال نخاست فکر کنم برای اینه لطفا دقیق بگین چی کار کنم منتظرما راستی این اولین پستمه چشم انتظارم نزارین منتظرم مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
... منمنتظرم جوابمو بدین جوابمو بدین بخونین جوابمو بدین لطفا:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:جو اب بدین
اینجاها کپی شون کننقل قول:
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
دوست عزیز یه بار بازی رو پاک کن و دوباره نصب کن و فقط یک کرک . رازور یا fedor رو تو بازی pasteنقل قول:
کن . از کرک های دیگه استفاده نکن . مشکلت حل میشه .
ببینید من اول کرک razor را نصب کردم همین جوری اخر بازی کپی کردم تو محل نصب......... بعد نه ایکون بازی میاد فقط یه چیز بدون عکس که میگه browse کن بازیو بعدم از تو کلوب میگه no longer exite و برئ به ساپورت سنتر؟؟؟!!!! اخه همه چیز با درستی نصب شد بدون خطا......... اگه باید کرک دیگه بریزم یا راه خاصی داره کرک ریختن بگین الان 2بار است که اینجوری میشه تو هر دیوی دی هم یه کرک هست یعنی 4 پوشه کرک به جز رازور که تو وی سی دیه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟
کپی کردم ولی بازهم نیومدنقل قول:
من ویندوزم ویستاس سیو دانلود کردم اما نمی دونم کجا بریزم هرجا دنبال اون فولدری که شما گفتین می گردم پیدا نمی کنم
بعد به فولدر پیدا کردم به نام offlinactiovtion تو یه برنامه هست که دو جای خالی داره یکی نوشته Unlock Code دومی نوشته SERIAL
می خواستم بدونم این به چه درد می خوره و اگه Unlock Code و SERIAL رو دارین لطف کنین بزارین با تشکر
این بازی با سی پی یو 3 سلرون و گرافیک 8500 و رم 2 گیگ راحت جواب میده -------کسی تونسته با سی پی یو 3 سلرون بازی کنه
Bechmark من اینه:
Statistics
Average FPS: 12.03
Duration: 37.58 sec
CPU Usage: 74%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 56
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8500 GT
Video Driver version: 181.00
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz
File ID: Benchmark.cli
میشه بگید سرعتم چرا پایینه؟
و چرا انقدر تیکه تیکه میشه؟
بابا یکی جواب بده تو رو خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب ما رو بده
من با gta تا 11.20% رفته بودم جلو اما کامپیوترم قاط زد مجبور شدم وبنمو عوض کنم یه بگه نو ویندوز ویستا چجوری و کجا سیو رو کپی و پیست کنم
سلام...نقل قول:
وارد بازی که شدید دکمه Home رو بزنید و Profile خود را Sign in کنید...
دوست عزیز فک نکنم با Cpu Celeron بشه راحت بازی کرد...کد:این بازی با سی پی یو 3 سلرون و گرافیک 8500 و رم 2 گیگ راحت جواب میده -------کسی تونسته با سی پی یو 3 سلرون بازی کنه
تا اونجایی که من یادمه این بازی وابستگی زیادی به Cpu داره!
شما جزییات بازی رو پایین بیارید...نقل قول:
Mod هم نصب کنید..
با این 2کار می تونید تا 20Fps هم بگیرید...
شما اگه از فولدر Xlive کپی نگرفته باشید هیچ راهی نداره.....نقل قول:
XX اسم ویندوز شماست...کد:C:\Users\XX\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV
C:\Users\xx\AppData\Local\Microsoft\XLive
واسه من فقط همینو داره اصلا چیزی به اسم XLive ندارم
اینم عکس فولدری که شماگفتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه میشه بگین چجورین همچین فولدری درست کنم
شما یا بد کپی گرفتی...یا بد کپی می کنی...همونطور که دوستمون گفتم sign in هم باید بکنینقل قول:
این کجاش فولدریه که دوستمون گفتن؟!یکم به آدرس دقت کنید...اگه خیلی سخته برات می تونی آدرسی که دوستمون داد رو عینا تو ادرس بار کپی کنی...و بجای xx اسم یوزرتو بذارینقل قول:
خوب مشخصه که بعضی جاها و به احتمال زیاد جاهای شلوغ نمی کشه و کم میاره...این که عجیب نیستنقل قول:
من هر موقع این بازی رو اجرا میکنم صدا به صورت خش خش است باید بالای 20 بار هی بازی رو اجرا کنم تا صداش درست بشه در ضمن من کارت گرافیکم 8500gt هست که درایور جدید nvidia برای این بازی رو هم نصب کردم اما این مشکل هنوز هست اگه کسی راهی بلده خواهشن کمکم کنه ممنون
آقا هواسم نبود کپی کردم وقتی می خوام برم تو بازی نمیره
نمی دونم چی شده؟
اون لینک مود خرابه! دانلود نمیشه!نقل قول:
البته من پچ نصب نکردم...چون توی بحثا گفتن قاطی میکنه و پشت کامپیوتر نمیشینه!
به نظر شما پچ نصب کنم خوب میشه؟!
ممنون از جوابتون
کم کم داشتم نا امید میشدم توی این فرو پست دادن!