اقا قضیه این ovi store که تو منوی اصلی گوشیه چیه . من هر وقت می رم توش پیغام unable to conect server می ده .کسی می دونه دلیلش چیه؟
Printable View
اقا قضیه این ovi store که تو منوی اصلی گوشیه چیه . من هر وقت می رم توش پیغام unable to conect server می ده .کسی می دونه دلیلش چیه؟
دلیلش نبود ارتباط اینترنت هست!نقل قول:
سلام.
من دارم یه فرمور کوک میکنم واسه گوشیم.
3 تا سوال دارم.
در n97
1- درایو Z چند مگه؟
2- اجرای برنامه ها از روی Z مشکل ساز نیست؟ گوشی رو کند نمیکنه؟
3- بهتره برنامه ها رو Z باشن یا E یا C ؟
4- یه سری برنامه پیش فرض تو فرمور نصب هست که میخوام پاکشون کنم. اگه اسم برنامه هارو تو فرمور اکسترکت شده با نوکیا ادیتور سرچ کنم و هر چی فایل به این اسم بود پاک کنم کافیه؟ یا جای دیگه اثری از برنامه ها هست که نیاز به پاک کردن داشته باشه.
برنامه ها اینا هستن.
- auto installer
- brightlight
-convention
- ramblow
-nokia file browser
- photo viewer
سلام دوستان
من در نظر دارم يه 97 بگيرم
الان مي خوام بدونم اونايي كه 97 دارن آيا از گوشي رازي هسن يا نه ....
و معايب و نكات مثبت ش چيه ؟
در ضمن مقابل اين همه پول كه پرداخت مي كنيم ارزش خريد داره يا نه ؟
ممنونم.:10:
خوب شما باید بگید از گوشی که میخرید چه انتظاری دارید!؟نقل قول:
من طبق انتظاري كه از گوشي دارم 86 و 97 رو انتخاب كردمنقل قول:
بين اين دو تا هم 97 رو ولي اونطور كه شنيدم ميگن 97 ارزش خريد نداره و هر كي كه خريده پشيمون شده..
الان مي خوام بدونم راست هست يا نه اگه آره برم 86 رو بگيرم ... به همين خاطر 86 رو نگفتم چون جاي بحث توي اين تاپيك نيست.
وقتی می ری تو برنامه یه سوال می کنه در مورد کانکت شدن به اینترنت منم با ایرانسل کانکت می شم برنامه هم یه چند ثانیه ای یه چیزی از رو صفحه رد می کنه بعد همون اروری که گفتمو می ده.خواهشا کمک کنین ظاهرا این ovi store خیلی چیز جالبیه. می گن کلی برنامه داره واسه دانلود.نقل قول:
سلام من یه تم دانلود کردم واسه ان ۹۷ هست الان میخوام بریزم تو گوشیم نمیدونم کجا باید بریزم و چجوری فعالش کنم کسی چیزی میدونه؟
خوب 86 و 97 زمین تا آسمان با هم فرق دارند!نقل قول:
اگه کیفیت عکاسی برات مهم هست 86 بهتره! عکسهاش حرف نداره!
n97 امکانات خیلی تکمیلی داره ولی نباید ازش انتظار داشته باشی بجای psp ازش استفاده کنی!
من که راضی هستم!
رابط کاربرری کاملا متفاوتی داره در مقایسه با گوشی هایی مثل X6 ,5800 و این رابط کاربری خیلی شیک تره
کیفیت پخش موزیک با هدفون عالی هست، مخصوصا اگه یه هدفون دیگه مثلا از برند سونی بخری براش دیگه غوغا میکنه! ولی اسپیکر های خود گوشی بیس کمی دارند!
صفحه نمایش کیفیت خوبی داره + حساسیت بالا
در کل اگه گوشی غیر لمسی + دوربین بهتر میخوای 86 رو بخر و اگه نه 97 رو بخر!
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
خوب باید مثل نرمافزار معمولی نسب کنی بعد از طریقنقل قول:
منو>ستینگ>تم>جنرال
اینجا لیست تمها رو برات نشون میده!
سلام ماله منم همینطوره ارور میده آره برنامه هیه توپی داره متاسفانه باز نمیشهنقل قول:
تم مثل برنامه می مونه شما هر کجا که دلت خواست می تونی بریزی بعد می ری تو همون مسیری که ریختی اونو نصب می کنی.بعد از این مسیر می تونی اونو اجرا کنی:نقل قول:
menu>setting>themes
رفتی به این مسیر اسم تمت اونجا هست بعد رو اسمش می زنی اجرا می شه.
-------نقل قول:
شما هر کاری بکنی با همین پیغام خطا مواجه می شی و من حتی با تغییر آی پی هم نتونستم از این برنامه استفاده کنم
به هر حال کار این برنامه اینه که وارد سایت store.ovi.com می شه و برنامه ها و بازیهای مجانی و پولی را نشون می ده و شما می تونی دانلود و نصب کنی و حالا که نمی شه از این برنامه استفاده کرد می تونی با یروزر گوشیت بری به سایت store.ovi.com و به صورت دستی برنامه ها را انتخاب و دانلود و نصب کنی البته حتما باید تغییر آی پی بدی
موفق باشی
اقا می گن همه گوشی هایی که برای اسیا یا خاورمیانه میاد مونتاژ چینه تحت لیسانس فنلاند.یعنی الان 97 من که پشتش نوشته ساخت فنلاند تو کارخونه ی اصلی فنلاند ساخته نشده .مونتاژ چینه.
سلام دوستان، وقتی یه بازی فول اسکرین ریختم و وقتی میخوام بازی کنم اون کنترلی که n97 خودش به جای دگمه داره رو میاره !!! باید چی کار کنم که نیاره ؟؟
:5:باید در کشویی گوشی را باز کنید.نقل قول:
-----------------نقل قول:
اگر واقعا به اون نیازی نداری غیر فعالش کن برو به مسیر زیر
Meno=>Settings=>Application mgr=>Installed apps
بعد برو روی یکی از بازیهای جاوا که نصب کردی و Options را بزن و بعد Suite Settings را انتخاب کن و On-Screen keyboard را Off کن
موفق باشی
اینترنت رفتن با ایرانسل میشه گفت خوبه . من که وصل می کنم به سیستم سرعت دانلودم بین 20 تا 15 کیلوبایت بر ثانیه است. کلا خیلی بهتر از دایل اپه . یه چند جایی خوندم که این کار باعث منفجر شدن باتری یا سوختن ال سی دی میشه .کسی از دوستان در این مورد تجربه نداره ؟باتری خیلی داغ می کنه !
اولا چه ربطی به LCD داره؟نقل قول:
باطری هم 99.9% مطمعنم که مشکلی پیش نمیاد چون وقتی شارژ تکمیل بشه جریان قطع میشه!
ولی اگه میخوای 100% مطمعن بشی برو یه بلوتوث بخر برای کامپیوتر (4 5 هزار تومن بیشتر نیست) و با اون کانکتشو!
میشه بگید چه طوری؟؟؟نقل قول:
اقا قضیه این رتبه بندی gsmarena چیه؟میشه یه نفر در مورد سیستم رتبه بندی این سایت توضیح بده. مثلا نوکیا تو یه سمت که فکر کنم مربوط به امتیاز های که می دن تو رتبه هشتمه ولی تو یه قسمت دیگه که نمی دونم چیه اوله .میشه یه نفر توضیح بده.
ساده هست، قدیما میگفتند گوشی رو زیاد توی شارژ نزارید خراب میشه! ولی حالا هیچیش نمیشه! وقتی شارژ گوشی کامل شد "ای سی شارژ" جریان رو قطع میکنه و عملا باطری در حالت شارژ قرار نمیگیره!نقل قول:
امتحان کنید گوشی رو بزارید شارژ تا وقتی که شارژ میشه شارژر داغ هست ولی وقتی شارژ تکمیل باشه سرد میشه یعنی دیگه جریانی ازش عبور نمیکنه!
در مورد اون رابط بلوتوث هم خیلی راحت هست از USB استفده میکنن بیشتر، فقط کافیه بزنی به یکی از USB های کامپیوتر و درایور هاشو نسب کنی، ادامه کار دقیقا مثل USB هست!
حالا کی میاد تو بازار؟
سلام.این گوشی باز قاطی کرد.انصافا با اینکه صبرم زیاده دارم قبول می کنم که سیمبیان خدای هنگه.گوشی الان یه روزه که تو قسمت installed apps نمی ره.یعنی می خوام چندتا نرم افزارو حذف کنم ولی نمی تونم .دوستان کسی راهی جز فلش کردن گوشی می دونه؟
مستر رسیت کن!نقل قول:
درضمن گوشی های شما ساخت چینی با لیسانس فنلاند هست؟
اخه مال من ساخت فنلانده و هیچ کدوم از این مشکلات رو هم ندارم!
منظورت از مستر ریست یعنی ریست با این کد 7370 ؟ از کجا می شه فهمید گوشی ساخت چینه یا فنلاندیه؟نقل قول:
------------نقل قول:
اگر از ایران خرید کردی 90% چینیه مخصوصا اونهایی که گارانتی اصلی نوکیا هستن در ضمن روی کارتن و لیبل خود گوشی هم نوشته ساخت کدوم کشوره!
از ایران خریدم گارانتی اصلی هم نبود . در ضمن روی جعبه و لیبل گوشی نوشته بود فنلاند.نقل قول:
مستر ریست یعنی چی . یعنی همون فلش با نرم افزار هایی مثل جف؟
---------نقل قول:
از ایران خریده باشی و روش نوشته باشه فنلاند 50% احتمال داره چینی باشه تحت لیسانس فنلاند و به دروغ لیبل شده باشه
مستر ریست یعنی اینکه کد #7370#* را وارد کنی و در مرحله بعد 12345 را بزنی تا گوشیت فرمت بشه فقط یادت باشه قبل از انجام این کار حتما از sms و Contact و Nots توسط Nokia PC Suite یا Nokia Ovi Suite بکاپ تهیه کنی
موفق باشی
هیچ راه دقیقی نیست که بفهمیم گوشی دقیقا ساخت کجاست. یه سایت بود قبلا یه بار رفتم الان اسمش یادم نیست imel گوشی رو وارد می کردی یه سری اطلاعات در مورد کشور سازنده گوشی ،کیفیت ساختش و ... داشت .که واسه من کیفیت ساختو زده بود عالی .ولی کشور سازندرو نزده بود.نقل قول:
اون سایت هم می شه اما دیتا بیس اون سایت هم قدیمیه و گوشیهای جدید رو اصلا نمیشناسه در ضمن وقتی می گیم چینیه منظور اینه که تحت لیسانس فنلانده 85% نوکیارا چین تولید می کنه واسه بازار آسیا و تقریبا 10% هم تو مجارستان و هند و کره تولید می شن که اونها هم شامل بازار آسیا می شن و فقط 5% تولید نوکیا که بازار اروپا را هدف قرار داده ساخت خود فنلانده و اگر می خوای مطمئن باشی حتما از یکی از کشورهای اروپایی خرید کننقل قول:
سلام.
وقتی می خوای از تو گوشی . گوشیو اپدیت کنیم مثلا برای همین ورژن 22 یه فایلی زده حدود 2 مگابایت . ولی وقتی می ری تو این فروم های دانلود فیرم ور اصلی گوشیت یه فایل های هست به حجم صدو خورده ای مگابایت . کسی توضیح می ده چرا انقدر اختلاف زیاده ؟ تازه اگه اون صدو چند مگابایتی ها فایل های اپدیت باشن گوشی اونا رو تو کدوم درایو ذخیره می کنه.
در آپدیت با خود گوشی فقط تغیرات اعمال میشه، ولی در فریمور ها تمام اطلاعات موجود هست! به همین دلیل اختلاف حجم اینقدر زیاده!نقل قول:
اگه امکانش هست از دوستان میخوایه نمونه فیلم برداری در نور افتاب بزارند!(درضمن بهتره صدا رو قطع کنید!)
برای یه مقایسه ای لازم دارم!
من هرچي تو تنظيمات اكسس پوينت يك كانكشن براي اينترنت درست ميكنم ارور ميده. كانكشن درست ميكنه ولي وقتي ميخوام وصل بشم connection error ميده. كسي ميدونه چش شده اين GPRS ؟
اگر از ایرانسل استفاده می کنی و تنظیمات را هم درست انجام دادی باید به جای پورت 9201 از پورت 8080 استفاده کنینقل قول:
موفق باشی
حالا به فرض هم که چینی باشه. مگه چیه؟!نقل قول:
خود فنلاند بیش از 8 ساله که دیگه گوشی نمی زنه. گوشی های لیبل فنلاند فکر کنم ساخت نروژ هست.
قانون نوکیا اینه:
همه قطعات اصلی در فنلاند تولید می شن و 85% شون برای مونتاژ به چین فرستاده می شن. هیچ هنگام یه گوشی نوکیا رو نمی زنه 100% ساخت چین.
شاد باشین :31:
من چند وقت پیش یه پست زدم که گوشی هی قاطی می کنه .یکی از دوستان گفت واسه شما چینیه که انقدر قاطی می کنه.اگه اصل فنلاند باشه اصلا قاطی نمی کنه. منم پیگیر شدم ببینم واقعا گوشیم ساخت کدوم کشوره. اقا من چند وقت پیش این دکمه بقل گوشی که صفحرو قفل می کنه کنده شد .کلی ناراحت شدم ولی الان می فهمم گوشی بدون اون دکمه عملکرد بسیار بهتری داره.من الان حدود سه ماهه بدون این دکمه به راحتی دارم کار می کنم.نقل قول:
امان از این افراد بی اطلاع که فقط بلدن دیگران رو گمراه کنن! اگه گیرش بیارم خودم براش یه اخطار نون و آبدار ( بخاطر اطلاع رسانی نادرست ) رد می کنم. نام کاربریش رو پ.خ کن لطفانقل قول:
حرف مفت زده! سیستم عامل سیستم عامله، گوشی گوشیه! چین و فنلاند هم نداره!!
چه بسا بوده گوشی هایی که اسمبل چینیش بهتر از فنلاندیش در اومده...
در حالت عادی هم کیفیت هاشون با هم برابرن
درباره اون دگمه هم نظری نمی دم! چون اگه مال من کنده بشه بدبخت می شم! :27: آخه گوشیم 5800 هست
سلام.
تو گوشی یه قسمت هست format mass memory خواستم بپرسم اگه از اونجا مموریو فرمت کنم برنامه هایم که تو mass memory هست می پره یا نه.
از توی خود گوشی به ورژن 22 اپدیت کردم هیچ تغییری ظاهر گوشی نکرد. در ضمن دفترچه تلفنم سرجاش موند . یعنی درایو c رو فرمت نکرد.
نه عزیز... آپدیت از خود گوشی این ویژگی رو داره که در بیشتر مواقع اطلاعات رو حفظ می کنه. بهترین شیوه آپدیت با خود نوکیا آپدیتر یا فلش بوسیله باکس و نرم افزار هست.نقل قول:
با خود کامپیوتر مموریت رو فرمت کنی بهتره. فقط پیش از اون از مسیج هات و کانتکت هات پشتیبان بگیر که بعدا پشیمون نشی