اصولا کسی سربالایی رو با دنده سبک نمیره.البته بستگی به شیب سربالایی هم داره.معمولا سربالایی تند رو با دنده 2 یا حداکثر 3 میرن.این کاهش سرعت تو سربالایی با دنده سبک هم طبیعی هست.
Printable View
اصولا کسی سربالایی رو با دنده سبک نمیره.البته بستگی به شیب سربالایی هم داره.معمولا سربالایی تند رو با دنده 2 یا حداکثر 3 میرن.این کاهش سرعت تو سربالایی با دنده سبک هم طبیعی هست.
دوگانه سوز بخرم يا يه گانه؟
صد در صد توی این اوضاع دوگانه بهتره و اگر دوگانه فابریک کارخانه باشه چه بهترنقل قول:
اتفاقا برعکس...نقل قول:
خودروی دوگانه سوز چه فابریک کارخانه و یا غیره کلا دارای مشکلات فنی زیادی در مورد موتور هست.به هیچ عنوان توصیه نمیکنم که دوگانه بگیری مگر اینکه به ناچار از خودرو استفاده خیلی زیادی میکنی و مشکل بنزین داری.
ایمنی اون هم که دیگه معلومه...
با احترام به نظر دوستاننقل قول:
خودت باید تصمیم بگیری با توجه به مصرف بنزین و جایگاه خلوت برای گاز زدن در ساعاتی خاص
خودروهای داخلی خصوصا گاز سوز شانسیه
من هر دو جورش رو دیدم کسی بوده که دوگانه داشته کاملا راضی بوده و همین طور ناراضی هم دیدم که میگفته موتورش اذیت میکنه
بعضی هم تک سوز براشون کافیه
ولی چیزی که بیشتر روش اتفاق نظر هست گاز سوز کارخونه از بیرون بهتر هست (بازم 100% نیست )
موفق باشی
سلام
من با این ورودی گاز مشکل دارم نشتی گاز داره هر 1 ماه باید برم بدم بازش کنن و واشر و فنرشو عوض کنن.
میخواستم بدونم بهترین و مرغوب ترین مارکش تو بازار چیه که خراب نشه.
نقل قول:نقل قول:ممنون از راهنمايي هاي ارزشمند دوستان گرانقدر .نقل قول:
من زياد از ماشين نمي خوام كار بكشم . شايد دو هفته اي يك بار مي خوام يه پنج شنبه جمعه برم قم . و يا عيد و تابستون يه مسافرت .
حالا نظر شما دوستان چيه؟
بازم خودت باید تصمیم بگیری و من از وضع بنزین و بازار داخلی بی اطلاع هستمنقل قول:
نظر شخصی برای موقعیت شما بنزین :31:
پیچیدگی موتور کمتر خرج کمتر فضای صندوق بیشتر وزن کمتر و....
بازم نظرات رو جمع کن خودت تصمیم نهایی رو بگیر
موفق باشی
من هم نظر جناب fa13 را تائید میکنم..اضافه بر اون ایمنی بیشتر هم داره و لازم نیست توی صف برای گاز توقف کنی که البته در زمستان با وجود افت فشار گاز در کشور و داستانهای دیگه اینهم خودش مشکلی بر مشکلات اضافه میکنه.در ضمن به خاطر گاز سوز بودن از سهمیه بنزین هم کم میشه که عملا هیچ سودی برای شما نداره...
سلام
پراید صبا مدل 87 کارکرد 28000
سه ماهه دست منه قبلا خبر ندارم چیکارش کردن یکم سروصداش زیاد شده
الان بدم آچارکشی کلا همه جاشو؟
چقدر میگیرن؟
اگه چیزی لازمه بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
جسارتا از اون سوال ها بودا :31:نقل قول:
کجاش صدا میده ؟ چرا ؟ چه موقع؟
همه جاشو یعنی چی ؟
سلام دوستان
نمی دونم جای این سوالم اینجاست یا نه !!ولی چون می خوام رو پراید بزارم گفتم اینجا بپرسم شاید یکی از شما خریده باشه :دی
اقا نظرتون درباره این چیزا چیه؟ جی پی اس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا به قیمتش که خیلی می ارزه ...:دی
امکانات جالبی هم داره !!! ویندوز سی ای !! و.. فیلم میلمم پلی می کنه ...
نظرتون چیه؟ می ارزه؟ یه مدلشم هست که تلوزیون هم داره :31: 270 تومن ایناست ..اگه اشتباه نکنم ..می ارزه؟
ممنون
وسیله جالبی به نظر میاد..شنیده بودم میشه روی ماشین نصب کرد اما واقعا برای ایران کار میده؟منظورم استفاده از این سیستم که باید با موقعیت یاب جهانی و ماهواره ها در ارتباط باشه به لحاظ وضع تحریمها هنوز کار میکنه؟اگر امکان داره توضیحات بیشتری بنویسید..
آره داداش ...چه فرقی داره ..:دی وقتی الان برا گوشی ها داره جواب می ده خب اینم جواب می ده دیگه :دینقل قول:
وسیله جالبی به نظر میاد..شنیده بودم میشه روی ماشین نصب کرد اما واقعا برای ایران کار میده؟منظورم استفاده از این سیستم که باید با موقعیت یاب جهانی و ماهواره ها در ارتباط باشه به لحاظ وضع تحریمها هنوز کار میکنه؟اگر امکان داره توضیحات بیشتری بنویسید..
اینجور که من فهمیدم ظاهرا تو ایران فعلا فقط دو تا برند دارن از اینا می فروشن ...
یکیشون همین ARM هست که من عکس یکی از محصولاتشو بالا گذاشتم ..نقشه هاشونم تمام فارسیه ... مال این ای آر ام که ظاهرا نقشه معروف جی پی اس های گوشی های نوکیا روشه ...:دی اگه اشتباه نکنم اسمش ره نگاره .... می گن خیلی نقشه خوب و کاملیه ...:دی با این تفاسیر فکر کنم دقت خیلی خوبی هم داشته باشه :دی
حالا جدا از این حرفا بقیه امکاناتشه که باعث شده من بگم نسبت به قیمتش خیلی می ارزه ...:دی
سایت رسمی این ARM اینه :
دوستان هیچ کدوم از شما از اینا ندارید؟کد:http://www.arm-gps.com/
نظرتون چیه؟ می ارزه؟
از کدوم سواالا؟:31:نقل قول:
کلا از جلوبندی بگیر تا صندلیا و در و پنجرهو کمک فنرا و ...
هرچی پیچ تو ماشینه!
خوب هر کدوم از اینا علتش باید مشخص بشه بعد ببری پیش اهل فنش برات ردیف کنهنقل قول:
مثلا شما برو بگو جلو بندی صدا میده یارو هم اگر بی انصاف باشه میتونه هر ایرادی روش بذاره و کلی پیادت کنه
همه رو که با هم نمیشه ببری بگی آقا اچار کشیش کن :31:
بده یه آدم وارد بشینه علت ها رو برات پیدا کنه
موفق باشی
سلام بچه هانقل قول:
یه مدت قبل حدود 2 ماه کاسترول سی ان جی ریختم ... الان که حدود 6000 تا کار کرده 3/1 روغن کم شده ....
MCI جان اگه یادت باشه من گرفته بودن 13500 تومن و شما 19500 تومن ....
واقعا مال من تقلبی بوده که الان اینجوری شده ؟
اگر ماشین سالم باشه روغن نباید کم کنه اونم با این کارکرد کمنقل قول:
زیر ماشین رو چک میکنی ؟ شاید از جایی نشتی داره
مطمئنی تو شرایط درست اندازه گیری کردی ؟ شاید روغن تو کارتل پایین بوده
روغن های خارجی همشون تقلبیه شک نکنید دوستان پولم بابتش ندید
همین بهران تکتاز یا پیشتاز برا پراید کافیه
روغن بعد از يه مدت بخار ميشه!!!
اين نكته رو هم مد نظر داشته باشن ....
آقا ما هچي از فني ماشين سردر نمياريم . چه كار بايد بكنيم ؟
سي دي آموزشي داره ؟
هيچي بلد نيستم
پراید دارین؟نقل قول:
توی بازار چند تایی کتاب برای آموزش فنی پراید هست :46:
تا اونجا که اطلاعات کم من میگه با کارکرد عادی نباید بشهنقل قول:
در شرایط خاص و فشار رو موتور بله درسته
اشتباه میکنم تصحیح کنید
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
کتاب ها هم خوبه ولی تو نتم خیلی چیز ها میتونی یاد بگیری از دوستانی که پراید دارننقل قول:
عجله نکن هر ماشینی ریزه کاری زیاد داره کم کم که با مشکلات مواجه بشی دستت میاد
یه فروم هم هست آدرسش رو برات پ خ میکنم اطلاعات خوبی بهت میده ولی هیچی تو این موضوع تجربه نمیشه
موفق باشی
سلام من یه سوال داشتم و خوشحال میشم افراد باتجربه این تالار کمکم کنند.
من تازگی پراید دوگانه سوز گرفتم.ایا موتور های دوگانه سوز صداشون بیشتر از موتور ها بنزینیه؟
دوم اینکه فن بخاری من وقتی ازدریچه جلو باز میشه باد سرد میزنه درحالی که از دریچه بالا و پایین باد گرم میزنه...مشکل کجاست؟
روغن موتور از فرمولي ساخته شده كه بخار نميشه!!نقل قول:
روغن بعد از يه مدت بخار ميشه!!!
مي تونيد خودتون امتحانش كنيد فقط در صورت تماس مستقيم با محفظه انفجار سوخته ميشه
بله موتور دوگانه سوز پرايد روي سوخت CNG به مقدار خيلي جزيي صداي بيشتري توليد مي كنهنقل قول:
من تازگی پراید دوگانه سوز گرفتم.ایا موتور های دوگانه سوز صداشون بیشتر از موتور ها بنزینیه؟
بخاري همه پرايدها همين جوري هستنقل قول:
دوم اینکه فن بخاری من وقتی ازدریچه جلو باز میشه باد سرد میزنه درحالی که از دریچه بالا و پایین باد گرم میزنه...مشکل کجاست؟
فقط از پايين و از شيشه جلو هواي گرم خارج ميشه و اون دريچه هاي داشبرد فقط براي تهويه كولر طراحي شدن
موفق باشيد
سلامنقل قول:
نشتی نداره چک کردم
تو سطح کاملا صاف و 3 ساعت ماشین متوقف بود و ثابت، اندازه گرفتم
امروز عوض کردم ... دقیقا 1 لیتر روغن کم شده بود ..
یارو گفت احتمالا چون با گاز زیاد میرونی و موتور هم با گاز تحت فشار باعث بخار شدن روغنت شده و همچنین گفت کاسترول سی ان جی آشغاله و اصلا کیفیت نداره اشتباه کردی ریختی و کیفیت پایین روغن هم یه دلیل کم شدنشه
توتال 3000 ریختم .... یارو گفت رو 5000 تا باید عوض بشه (ظرف پلاستیکی ... فکر کنم API : SF .. 20W50 بود)
14000 تومن پول خود روغن شد
خوبه ؟
راستش خوب که وجود نداره همه چیز نسبیهنقل قول:
به نظر من
به افاضات تعویض روغنی جماعت گوش نده حرف.... زیاد میزنه
دوست عزیز وقتی میخوای رو 5000 عوض کنی چرا بیخود پول روغن گرون میدی حالا داری میدی اون بحثش جداست :31:
همون بهران تکتازم کافیه دیگه خیلی بخوای تحویلش بگیری پیشتاز یا پارس پایا
یک کلام روغن خارجی = تقلبی
اون حرفی که برا بخار شدن زده با اطلاعات کم من نمیخونه اونم یه لیتر ؟ یک لیتر برا پراید یعنی ماشین رو بذاری تو شرایط پیست
ولی بازم با مکانیک وارد چک کن
کاملا موافقمنقل قول:
بنده از اول که پراید صفر مدل 83 خریدم همیشه بهران تکتاز می ریزم و روی 5000 الی 6000 عوض می کنم و تا الان هم راضی بودم و نه روغن ریزی دارم و نه روغن سوزی و ماشینم 170,000 تا کار کرده
ماله منم از همینه فرقی نداره.نقل قول:
ولی من هیچ مشکلی باهاش ندارم کاملا ازش راضیم و سره 10000 تا عوضش میکنم
نقل قول:
سلام دوستان
نمی دونم جای این سوالم اینجاست یا نه !!ولی چون می خوام رو پراید بزارم گفتم اینجا بپرسم شاید یکی از شما خریده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا به قیمتش که خیلی می ارزه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟ می ارزه؟ یه مدلشم هست که تلوزیون هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 270 تومن ایناست ..اگه اشتباه نکنم ..می ارزه؟
ممنون
چی شد دوستان؟
چرا نظر نمی دید؟
کسی از اینا داره؟
به نظرتون می ارزه؟
امروز رفتم نمایشگاه ... تو نمایشگاه همین شرکته آرم (پارسا کیش) یه غرفه داشت ... طرف کلی حرف زد ... وسوسه شدم :دی
نمونه تلویزیون دارشم گذاشته بود .... خیلی خفن بود .... صاف صاف داشت نشون می داد !!!:18:
نقششم دیدم خیلی خوب بود ...کلا یه ذره هم باهاش ور رفتم ...به نظرم خیلی باحال بود ... :دی
نظر شما چیه ؟
نقل قول:
سلام دوستان
نمی دونم جای این سوالم اینجاست یا نه !!ولی چون می خوام رو پراید بزارم گفتم اینجا بپرسم شاید یکی از شما خریده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا به قیمتش که خیلی می ارزه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟ می ارزه؟ یه مدلشم هست که تلوزیون هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 270 تومن ایناست ..اگه اشتباه نکنم ..می ارزه؟
ممنون
چی شد دوستان؟
چرا نظر نمی دید؟
کسی از اینا داره؟
به نظرتون می ارزه؟
امروز رفتم نمایشگاه ... تو نمایشگاه همین شرکته آرم (پارسا کیش) یه غرفه داشت ... طرف کلی حرف زد ... وسوسه شدم :دی
نمونه تلویزیون دارشم گذاشته بود .... خیلی خفن بود .... صاف صاف داشت نشون می داد !!!:18:
نقششم دیدم خیلی خوب بود ...کلا یه ذره هم باهاش ور رفتم ...به نظرم خیلی باحال بود ... :دی
نظر شما چیه ؟
دوستان من اگه از نمایندگی سایپا یه پراید معمولی تک سوز بخوام چند روزه تحویلش میدن؟
بستگی به شهر و نمایندگی داره . ولی معمولش تقریبا 30 روزه
این روزا دیگه گوشی 150 تومنی هم gps داره بری 300 تومن بدی پول gps!!!نقل قول:
اون گوشی 150 تومنی صفحه تاچ 5 اینچ و تلوزیون آنالوگ و اف ام ترنسمیتر و ویندوز سی ای هم داره ؟ قابلیت اتصال دوربین دنده عقب چی ؟!!!!!نقل قول:
این روزا دیگه گوشی 150 تومنی هم gps داره بری 300 تومن بدی پول gps!!!
به نظرم قیاس بی موردی کردید !!!!
بعد این جی پی اسه قاعدتا زود تر از گوشی هم وصل می شه ...
اين نمايندگي ها هم هيچ كدوم دوگانه سوز صبا ثبت نام نمي كنن . شديدا احتياج به پيش فاكتور داريم .
كي مي تونه رديف كنه . بهش هم حق الزحمه پرداخت مي كنيم
امروز یه اتفاقی برای من افتاد کنجکاو شدم دلیلشو بدونم
تو جاده به سرعت گیر که رسیدم یه ترمز گرفتم( پدال ترمزو تا اخر گرفتم) بعدش پدال ترمز قفل شد دیگه عمل نمیکرد و ماشین خاموش شد.
حالا میخوام بدونم مشکل از چی بوده؟
ماشین 6ملیونی که بیشتر از این نمی شه......نقل قول:
نمايندگي چي شد؟
ماشین کشید ترمز کرد یا در جا ترمز گرفت بعد خاموش کرد ؟نقل قول:
پدال پایین موند ؟ یا عمل نمیکرد ؟
با اطلاعات کم من میگم بوستر البته فکر نمیکنم ترمز گرفتن با خاموش شدن ربطی داشته باشه ولی وقتی خاموش کنه سوییج بسته باشه ترمزم نداری
شایدم لنت جلو چسبونده !!
تو جاده بودم با سرعت تقریبا 100 تا به سرعت گیر که رسیدم ترمز کردم دیدم خیلی ضعیفه تا ته فشار دادم باز نگه نداشت با دنده و ترمز دستی سرعت ماشینو کم کردم پامو که از روی پدال بر داشتم پدال اومد بالا قفل شد دیگه عمل نمیکرد و یهو ماشین خاموش شد ( ماشین بعد از قفل کردن ترمز خاموش شد).نقل قول:
بوستر یا فشار شکن ترمز همون که لوله های روغن ترمز بهش وصله از سر یکی از لوله ها که ترمز میکنم روغن میپاشه بیرون.