به سلامتی، از کیفیتش راضی هستی؟
معایب و مزایاش چه هستند؟
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
این انگار پورت یو اس بی ندارد.نقل قول:
Printable View
به سلامتی، از کیفیتش راضی هستی؟
معایب و مزایاش چه هستند؟
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
این انگار پورت یو اس بی ندارد.نقل قول:
مباركه :thumbsup:نقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
نداره!نقل قول:
اين پليرها براي فيلم اصل ديدن هست.
با سلام دوستان چند سوال داشتم
1- پسوند فیلم های دایویکس چیست ؟ avi? آخه من یه فیلم رو به دایویکس تبدیل کردم اما در پلیر خانگی اجرا نکرد مشکل چیه؟
2- دی وی دی پلیرهای pioner 220 , philips 3360 چه نوع فرمتهای زیرنویس رو میتونن اجرا کنن آیا دی وی دی ریپ رو هم میتونن اجرا کنن؟
۱- آره avi
احتمال داره CODEX ی که دستگاه نمیشناخت اعمال شده
2-srt فکر کنم ولی مطمين نیستم
سلام میخواستم بدونم :
1) بین فیلیپس 3360 و پایونیر 220 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ چرا؟
2)پایونیر 220 با 420 چه فرقی با هم دارند؟
3)آیا منظور از divx همون avi با کدک xvid هست؟
4) اگر مدلی تو همین رنج بهتراز این مدلها هست رو معرفی کنید همراه با تفاوت؟
5)چه مدلی زیرنویس فارسی رو بهتر نشون میده؟
سلام ميخواستم بدونم :
1) بين فيليپس 3360 و پايونير 220 یا ال جی 9750 کدوم رو پيشنهاد ميکنيد؟ چرا؟
2)پايونير 220 با 420 چه فرقي با هم دارند؟
3)آيا منظور از divx همون avi با کدک xvid هست؟
4) اگر مدلي تو همين رنج بهتراز اين مدلها هست رو معرفي کنيد همراه با تفاوت؟
5)چه مدلي زيرنويس فارسي رو بهتر نشون ميده؟
سلام . من تو اینترنت کلی گشتم و خیلی فرقی بین 220 و 420 ندیدم . فقط چند جا اشاره شده بود که مدل 420 میتونه codec های بیشتری رو نسبت به مدل 220 ساپورت کنه . من خودم دیروز 420 رو خریدم و یکی دو تا dvd تست کردم . اما هنوز با usb فیلم و موزیک ندیدم. اما به نظر من به خاطر 15 تومن اختلاف قیمت همون 420 رو بخر . ضمن اینکه من تو همین فروم با mr-rayan مشورتی که کردم ایشون گفتند که تو رنج 100 تومن همین مدل 420 از تمام مدلهای موجود در بازار بهتر هستش و منم همین مدل 420 رو گرفتمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز 3 ماه پیش LG DVD player 9750 خریدم و حالا پشیمون شدم بدلیل موارد زیر:
1- upscale بسیار بد
2- وقتی از کابل HDMI استفاده می کنی و روی 1080p باشه بجای افزایش کیفیت تصویر بسیار افت دارد نسبت به کابل RGB پایین تر می باشد
3-تلویزیون رو دو تصویر کردم یکی از خروجی RGB و دیگری HDMI با کمال تعجب کیفت خروجی HDMI
پایین تر از RGB می باشد
4-راستی تلویزیونم FULL LED SHARP ضمنا تعویض کابل HDMI فایده ای نداشت در بهبود تصویر
5- متاسفانه با dvd معمولی xvision که upscale نداره همین موضوع رو تست کردم که نتیجه درست بود و خروجی اچ دی کیفیت آن بهتر از ار جی بی بود
6- جالبه در یک پلیر چینی مثل xvision امکاناتی مثل ولوم صدا اکولایزر و صدای سه بعدی و همچنین تنظیمات تصویر مثل افزایش کنتراست رنگ زمینه و همچنین تغییر رزولوشن همراه فرکانس تصویر و ... موجود است که برام خیلی جالبه ولی هیجکدوم اینا رو این پلیر نداره
در کل اصلا پلیر رضایتبخشی نیست حداقل این برند رو نخرید فقط ظاهر قشنگی داره ضمنا زیرنویس srt , فایل MKV , WMV پخش نمی کنه
نخرید نخرید نخرید (اگه سوالی دارید پاخگو هستم )
خوب از لحاظ کیفیت تصویر که گفتم فیلیپس بهتره .مشخصه که الجی کیفیت مطلوبی نداره.نقل قول:
هرچند به نظر میرسه شما از DVD-Player انتظار بیش از حد دارید.
جزء اون مسئله ولوم كه فقط براي برندهاي چيني هست.نقل قول:
در مورد نداشتن آبشن هاي براي كاليبره كردن صدا و تصوير واقعا باهات موافقم.
سلام دوستان .
من 1شنبه یک pioneer 420 گرفتم . دیروز وقت کردم یکم تست کنم . کلا کیفیت پخش دی وی دی خوب و قابل قبول بود . منوهای دستگاه هم خوب بود . اما منو هاش از نظر گرافیکی میتونست بهتر باشه . من حدود 4،5 سال پیش یک مدل پاناسونیک خریده بودم که هنوزم سالمه و کار میکنه و این پاناسونیک منوهاش از نظر گرافیکی و زیبایی خیلی خیلی بهتر و قشنگ تر و شکیل تر از این پایونیر هستش . با اینکه مدلش مال 5 سال پیشه . اما خوب usb نمیخوره و divx رو هم پخش نمیکنه . فقط عکس رو ساپورت میکنه این پاناسونیک . حالا از بحث منو بگذریم . این پایونیر 420 رو که تو اینترنت میخوندم در موردش نوشته بود که multi region هستش . اما دیروز من یک dvd مستند برای history chanel که از آمریکا برام آورده بودند رو گزاشتم اما نوشت که regionش به این دستگاه نمیخوره و نتونست پخش کنه ! میخواستم ببینم مشکلش چیه ؟ firmware باید آپدیت بشه ؟ اصلا این دستگاه ها firmware داره ؟ به نمایندگیش زنگ بزنم به نظرتون ؟ به نظرتون چیکار کنم ؟ من بقیه پلیر های بازار رو نمیدونم چجوریه . این هم از نظر کیفیت تصویر و صدا خوبه . اما خوب از نظر امکانات جانبیش من انتظارم از مارک پایونیر یکم بیشتر بود .
همین الان زنگ زدم نمایندگی پایونیر و این مشکل رو گفتم . مسئولش گفت شما هروقت دستگاهتون رو به همراه فاکتور خرید بیارید ما براتون firmware رو آپدیت میکنیم و قابلیت خوندن dvd های کد 1 که مخصوص امریکا هستش رو هم براتون درست میکنیم . :5:
دوستان یه توصیه دوستانه دارم من خیلی کنکاش کردم و این تجربه یک ساله ای است که دارم اونم تو خرید دی وی پلیر خواهش می کنم که بهش توجه کنید بین این همه برندا که تو این همه صفحه معرفی شده تنها مدلی که میتونه شمارو راضی کنه برند فیلیپسه که هم کیفیت بالایی داره و هم اینکه قابلیت آپگریت داره / اما الان بهترین وبه صرفه ترین مدلش قیمت حول و حوش 140 توامان -باور کنید پیشمون نمی شید.
PHILIPS DVP5996K
PHILIPS DVP5996K DVD player This new generation music format gives you Ultra high quality music reproduction, 5.1 multi-channel surround sound and full backward and forward compatibility with CD. D/A converter 24 bit, 192 kHz Frequency response 30-20000 Hz Signal to noise ratio 90 Distortion and Noise (1kHz) 65 dB Crosstalk (1kHz) 70 dB Dynamic Range (1kHz) 80 dB Sound System Dolby Digital, DTS Playback Media CD, CD-R/CD-RW, Video CD/SVCD, DVD, DVD+R/+RW, DVD-R/-RW, DivX, DVD-Video Compression formats MPEG1, MPEG2, DivX 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra. Power supply 110-240V, 50/60 Hz Video disc playback system PAL, NTSC. Included Accessories Audio/Video cable, Quick start guide, World Wide Warranty leaflet, Remote Control, 2 x AAA Batteries, User Manual, Power cord[URL=<A href="http://astore.amazon.com/philips.dvp5996k.dvd.player-20/detail/B002C01B2M/178-8864290-9597435">http://astore.amazo
يه كنترل مخصوص دارن چند تا كد ميزنه مولتي ميشه:31:نقل قول:
اين كار تعميير گاه پايونر هم ميكنه.
یعنی firmware رو آپدیت نمیکنه ؟ یه کار دیگه میکنه ؟؟ آخه من تو یه سایت دیدم که Firmware رو آپدیت میکرد و این مشکل حل میشد + اینکه منوهای دستگاه هم بسیار قشنگ تر و شکیل تر میشد . یعنی هم free region میشد هم از نظر گرافیک منو ها بهتر میشد . اما به نظرم سایتش سایت رسمی پایونیر نبود و منم چون دستگاهمو تازه خریدم دیدم با اینکار ممکنه گارانیش از بین بره به همین دلیل ترجیح دادم بدم خود نمایندگی . البته نمایندگی هم پولی نمیگیره برای اینکار ! اما باز باید پاشم تا جمهوری برم !!! آدرس اون سایت همنقل قول:هستش . ممکنه به درد دوستان بخوره . برای تمام مدلهای دستگاه های پایونیر آپدیت گزاشته . اگه کسی آپدیت کرد لطفا نتیجه و تغییرات رو به ما هم بگه .کد:http://www.pioneerfaq.info/
این فکر کنم اون کاری هستش که نمایندگی انجام میده :
You need to get a Pioneer Service Remote. When you have it you should press: [A.MON] [Numbers], where [Numbers] correspond to the region number you want to set. Be aware that you can only set this once, if you set the wrong region number for your area, there is no turning back.
With RS232 cable:
1. Connect cable to the player and PC.
2. Power up your player, wait until region selection menu will appear.
3. Run MtkTool on PC.
2. In MtkTool click toolbar button with compact disc icon (R/W Register).
3. Select "8032 XDATA"
4. In "Addr" field enter FB00 (F, B and two zeros)
5. In "Data" field enter 9C if your player´s original region is 2, 9E if your player´s original region is 4 or 9F if your player´s original region is 5.
6. Click "Write". Region selection menu should disappear.
اين دختره سوئدي موخ پايونر! خود سايت رسمي پايونر اين سايت چندين بار معرفي كرده.نقل قول:
این دختره این حرکات ژانگولر رو روی این دستگاه ها انجام میده ؟! جل الخالق !!! بهش نمیاد اینقدر مخش کار کنه !!!:18:نقل قول:
سلام.من یک DV-420 پایونیر گرفتم.موقع پخش عکس وفیلم روی صفحه نمایشگر خود Player میزنه720p یا480p.چه جوری خروجی رو ببرم روی 1080p؟
سلام
DV-420 ضبط هم میکنه؟؟ یهنی اگه usb بزاریم راحت از برنامه ای که داره پخش میشه روی usb میتونه ضبط کنه؟؟
آخرین قیمتشم اگه کسی داره لطف کنه بزاره
نقل قول:
از روی ریموت کنترل دستگاه برو توی منوی دستگاه . بعد اونجا توی تنظیمات تصویر میتونی خروجی رو تا 1080p بالا ببری . مال منم اولش که به HDMI وصل کردم 480p مینوشت اینکارو کردم درست شد و الان با کیفیت توووپ DVD میبینم . الان سر کارم دقیق یادم نیست که آدرس بدم بهت .اگه نتونستی عصری که رفتم خونه دقیقشو مینویسم برات که از کجا باید بری تو منو و اونجا چیکار بکنی . اما سادست خودت بری تو منو پیداش میکنی .
آقا دستت درد نکنه.اگر لطف کنی و کامل آدرس بدی ممنون میشم.نقل قول:
من هنوز امتحان نکردم . اما اینجوری که تو سایتش میخوندم نوشته بود که cd audio بزاری برات به صورت mp3 کپیش میکنه روی فلش مموریتنقل قول:
اقا من برای تلویزیون crt قدیمی مون میخوام یه dvdplayer بخرم
فقط برام خر کاریش مهمه !!
قیمتش هم هرچی پایینتر بهتر !!
آقا این آدرس و کروکی :46:نقل قول:
اول دکمه Home Menu روی ریموت رو بزن وارد منوی اصلی دستگاه میشه
بعد از تو منو Initial Settings رو انتخاب کن
بعد برو توی Video Output اونجا قسمت HDMI Resolution رو بزای روی 1920x1080p
سلام. میشه آدرس این نمایندگی رو لطف کنید. فقط تعمیرات انجام میده یا فروش هم داره؟ ضمناً شما از کجا خریدید؟نقل قول:
من هم بعد از کلی تحقیق به این مدل پایونیر رسیدم. درسته فیلیپس 3360 هم دستگاه خوبیه و با زیرنویسها بهتر کار میکنه ولی ظاهراً کیفیت تصویر و صدای این پایونیر بهتره.
این نمایندگی فروش هست نمیدونم تعمیر هم میکنه یا نه . اما مثل اینکه یک نمایندگی تعمیرات پایونیر هم هست که من آدرسشو نمیدونم . اما دوستان حتما میدونند و راهنمایی میکنند . حالا من عصری که برم خونه آدرس دقیقشو + تلفن از رو فاکتور برات مینویسم . اما همینجوری هم خیلی سر راسته آدرسش . خیابان جمهوری زیر پل حافظ . مغازشم سر نبش هست . میشه ضلع شمال شرقی . من از همین نمایندگی خریدم . به نظر منم فقط از نمایندگی بگیر . ممکنه نسبت به مغازه های متفرقه 10 تومن گرونتر بده اما هم میدونی گارانتیش اصله و تقلبی نیست هم خیالت راحته اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای دستگاهت یکی هست جوابتو بده . من خودم DVD کد 1 رو نمیتونستم ببینم زنگ زدم دستگاه رو بردم برام مجانی کدش رو باز کرد ! حالا از مغازه متفرقه میخریدم معلوم نیست اینکارو میکرد یا نه ! و نمایندگی هم میبردم ممکن بود بگه از ما نخریدی به ما مربوط نیست !! بالاخره اینجا ایرانه دیگه !! هر مغازه داری هرجور دلش میخواد با مشتری برخورد میکنه !! اما خوب نمایندگی ها یکم کارشون با حساب کتاب تره .نقل قول:
این نمایندگی فروش هست نمیدونم تعمیر هم میکنه یا نه . اما مثل اینکه یک نمایندگی تعمیرات پایونیر هم هست که من آدرسشو نمیدونم . اما دوستان حتما میدونند و راهنمایی میکنند . حالا من عصری که برم خونه آدرس دقیقشو + تلفن از رو فاکتور برات مینویسم . اما همینجوری هم خیلی سر راسته آدرسش . خیابان جمهوری زیر پل حافظ . مغازشم سر نبش هست . میشه ضلع شمال شرقی . من از همین نمایندگی خریدم . به نظر منم فقط از نمایندگی بگیر . ممکنه نسبت به مغازه های متفرقه 10 تومن گرونتر بده اما هم میدونی گارانتیش اصله و تقلبی نیست هم خیالت راحته اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد برای دستگاهت یکی هست جوابتو بده . من خودم DVD کد 1 رو نمیتونستم ببینم زنگ زدم دستگاه رو بردم برام مجانی کدش رو باز کرد ! حالا از مغازه متفرقه میخریدم معلوم نیست اینکارو میکرد یا نه ! و نمایندگی هم میبردم ممکن بود بگه از ما نخریدی به ما مربوط نیست !! بالاخره اینجا ایرانه دیگه !! هر مغازه داری هرجور دلش میخواد با مشتری برخورد میکنه !! اما خوب نمایندگی ها یکم کارشون با حساب کتاب تره .نقل قول:
ba salam , man taze vared inja shodam vaghean jaye herfeyiye .
mikhastam ye hometheater khub bekharam ta 550 pul daram vatarjihan mikham ke rear speakers wireless bashe .
mamnun
سلام.
من میخواستم یه دی وی دی پلیر بگیرم ولی هیچ مارکی رو نمیشناسم در حدود 60-80 میخوام بشه اکثر فرمت های ویدیوئی هم پشتیبانی کنه اگه زیرنویس srt هم بخونه خوبه اگه میشه راهنماییم کنید.
pioneer dv-420 زیرنویس فارسی srt و sub/idx رو ساپورت میکنه؟ امکانه تغیر رنگ و فونت داره؟میشه زیرنویس رو عقب یا جلو برد؟
ممنون از جوابت.نقل قول:
شنیدم این دستگاه کمی کند عمل میکنه! آیا همینطوره؟ آزاردهنده که نیست؟
راستی شما چند خریدی و ساخت کجاست؟
از چه نظر کند عمل میکنه ؟ اتفاقا سرعت load کردن dvd و دیسک ها خوبه به نظر من . و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم . من از همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ خریدم . قیمتشم 100 تومن بود . والا پشتشو دقیق نگاه نکردم ببینم ساخت کجاست ! اما یحتمل باید چین باشه دیگه !! الان همه چیز چینیه ! اما این که ساخت کجاست مهم نیست . ساخت هرجا هم باشه مطمئن باش که با نظارت دقیق شرکت پایونیر ساخته شده و. این برند ها نمیان اعتبار بالای خودشونو با ارائه جنس بی کیفیت از بین ببرن. از این نظر خیالت راحت باشه .نقل قول:
سلام دوستان.
بالاترین مدل دی وی دی پایونیر همین مدل 420 هست؟
اگه مدل بهتری هست لطفن معرفی کنید.
پايونر در حال حاظر در تايلند مونتاژ ميشه:20:نقل قول:
سلام
دوستان من در حال خريد يك LCD فول HD هستم
دوتا دستگاه LG دارم يك DVD player و يك DVD Recorder + يك Mini Home Theater با 5 دي وي دي چنجر و پخش USB كه قابليت پخش دايويكس و زير نويس هاي فارسي را هم دارا هستند ...
خروجي هر سه دستگاه Component است حالا سئوالم اينه كه آيا براي پخش فرمت Full HD اين سيستم ها قابليت دارند؟ يا بايد خريد مجدد داشته باشم ...
با تشكر
نه دوست عزیز پلیر گرون تر و سطح بالاتر هم داره.مدل DV-LX50 که قیمت حدود 400 تومن هست.نقل قول:
الان شرکت های درست و حسابی همه اکثرا در حال تولید پلیرهای بلوری هست و زیاد وقت و انرژی برای تولید dvd پلیر نمیذارند.
مرسی، به نظر شما یک بلو ری در همین حدود قیمت 400 تومن آیا کیفیتش در هنگام پخش دی وی دی به این مدل DV-LX50 میرسد؟
سلام به نظر شما از این دستگاههای سونی بارک بگیرم یا از اونایی که السیدی دارند؟ حالا سونی یا هر مارکی مثل مارشال؟
برای تلوزیون پروجکشن با سیستم سوتی سونی