تفسیر شوت!:نقل قول:
قطبی: سپاهان باید پنج گل میخورد !!
مدافعان سپاهان آنقدر بد کار کردند که الشباب اگر از موقعیتهای خود به خوبی استفاده میکرد میتوانست 5 گل به نماینده ایران بزند.
-رحمان رضایی و محمد نصرتی به ترکیب اصلی خوش آمدید!
تفسیر شوت!:نقل قول:
قطبی: سپاهان باید پنج گل میخورد !!
مدافعان سپاهان آنقدر بد کار کردند که الشباب اگر از موقعیتهای خود به خوبی استفاده میکرد میتوانست 5 گل به نماینده ایران بزند.
-رحمان رضایی و محمد نصرتی به ترکیب اصلی خوش آمدید!
ديدارهاي دوستانه تيم ملي فوتبال ايران مشخص شد
سوريه، ويتنام و چين حريفان تداركاتي پيش از بازي با كره شمالي
بازيهاي تداركاتي تيم ملي ايران پيش از ديدار سرنوشتساز برابر كره شمالي مشخص شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، براساس اعلام فدراسيون جهاني فوتبال FIFA تيم ملي فوتبال ايران پيش از ديدار شانزدهم خرداد برابر كره شمالي رودرروي تيمهاي سوريه، ويتنام و چين قرار ميگيرد.
ديدار ايران برابر سوريه دوم خرداد در تهران برگزار ميشود و شش روز بعد تيم ملي در جريان اردوي خود در ويتنام به مصاف تيم ملي ويتنام ميرود.
در حالي اين ديدار برگزار ميشود كه رييس كميتهي بينالملل فدراسيون فوتبال چندي پيش در گفتوگو با ايسنا برگزاري اين ديدار را ناممكن دانسته بود.
يازدهم خرداد و يك روز پيش از سفر تيم ملي از پكن به پيونگ يانگ تيم ملي ايران رودرروي تيم ملي چين قرار خواهد گرفت.
اردوي تيم ملي براي ديدار برابر كره شمالي از فردا (شنبه) با حضور مليپوشان دعوت شده آغاز ميشود
آخرین نشانه دایی هم از تیم ملی رفت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی از صبح شنبه آغاز شد که مسئولان آکادمی فوتبال اجازه ورود به خبرنگاران و عکاسان را ندادند.
به گزارش مهر، براساس اعلام قبلی مسئولان فدراسیون فوتبال و تیم ملی ، قرار بود از صبح امروز دور جدید تمرینات این تیم برای سه دیدار باقی مانده در مرحله مقدماتی جام جهانی با مراسم معارفه افشین قطبی و سایر اعضای کادر فنی و سرپرستی برگزار شود.
به همین دلیل خبرنگاران و عکاسان رسانه های مختلف خبری امروز در محل آکادمی فوتبال حاضر شدند اما مسئولان آکادمی با این توجیه که افشین قطبی و منصورپورحیدری خواهان راه ندادن خبرنگاران به محل تمرینات شده اند، از ورود نمایندگان رسانه های گروهی به آکادمی فوتبال جلوگیری کردند.
این در حالی بود که مدیر برنامه های افشین قطبی به خبرنگاران حاضر اطمینان خاطر داد که قطبی چنین درخواستی از مسئولان آکادمی نداشته اند.
یکی دیگر از نکات مورد توجه دیگر صبح امروز در محل آکادمی فوتبال به تغییر تولیدی پوشاک ملی پوشان مربوط می شد. در حالی که قبل از این البسه تیم ملی با آرم تولیدی دایی در اختیار ملی پوشان قرار می گرفت، پس از برکناری وی از امروز لباس های تیم ملی با آرم تولیدی مجید در اختیار بازیکنان و کادر فنی قرار گرفته بود تا آخرین نشانه دایی از تیم ملی هم حذف شود!
قرار است نخستین تمرین تاکتیکی ملی پوشان کشورمان عصر امروز( شنبه ) زیر نظر افشین قطبی در محل کمپ تیم های ملی برگزار شود.
خدایا شکرت که آرزوم برآورده شد و این تولیدی مسخره ی دایی هم شرش از سر تیم ملی کم شد!
تولیدی مجید واقعا شیک ترین تولیدی توی ایران هست! حتی خیلی از ابتکارهای تولیدی مجید رو همین دایی بود که تقلید می کرد ولی به یه شکل مزخرف!
ابراز رضایت قطبی از وضع تیم ملی
افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از آمادگی بازیكنان دعوت شده به تیم ملی و نحوه تمرینات آنها در اردو ابراز رضایت كرد.
به گزارش شبکه خبر به نقل از پایگاه اینترنتی گل، افشین قطبی که به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران معرفی شده است در اولین جلسه تمرین كه از اوایل هفته جاری آغاز شده است وضع بازیكنان دعوت شده را مطلوب ورضایت بخش توصیف كرد.
با آنكه بیشتر كارشناسان ورزشی بخت راهیابی تیم ملی فوتبال ایران را به مسابقات جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ضعیف می دانند اما افشین قطبی قویا اعلام كرده است كه تیم ملی فوتبال ایران با اتحاد و حمایت هفتاد میلیون نفر از مردم این كشور به سرزمین شیرهای آفریقای جنوبی صعود خواهد كرد .
پس از بازي با تيم اميد تعداي از بازيكنان خط ميخورند
پورحيدري:
فدراسيون فوتبال با دقت سفر به چين را بررسي ميكند
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: بي ترديد قبل از سفر به چين تمامي شرايط اين كشور بررسي ميشود.
منصور پورحيدري دربارهي مشاهده شدن نمونهاي از آنفولانزاي خوكي در كشور چين و احتمال لغو سفر تيم ملي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: هيچ ترديدي وجود ندارد كه فدراسيون فوتبال و مجموعهي تيم ملي تمامي شرايط را قبل از سفر به چين بررسي ميكنند و با در نظر گرفتن تمامي جوانب اين سفر آن را تاييد يا رد خواهند كرد. اما تاكنون هيچ خبري مبني بر لغو اين سفر به تيم ملي داده نشده است.
وي افزود: ميدانيم كه تيم ملي آلمان چند روز قبل از ايران به چين ميرود و اگر مشكلي وجود داشته باشد حتما آنها اين سفر را لغو خواهند كرد كه آن وقت شرايط ما هم مشخص است. با اين حال فدراسيون فوتبال هم صد در صد شرايط را بررسي ميكند و دربارهي اين سفر تصميم گيري ميكند اما تا اين لحظه سفر به چين انجام خواهد شد.
پورحيدري دربارهي حضور بازيكنان پرسپوليس در اردوي تيم ملي نيز گفت: از صبح امروز هر 7 بازيكن دعوت شده از تيم پرسپوليس در اردوي تيم ملي حاضر شدند و در كنار ساير بازيكنان تمرين ميكنند البته كريم باقري و محسن خليلي كمي مصدوم هستند.
سرپرست تيم ملي فوتبال با ابراز رضايت از روند اردوي تيم ملي گفت: در طول اين هفته شرايط اردو بسيار خوب و منظم پيش رفت. دور اول اردوي تيم ملي فوتبال تا آخر هفته ادامه پيدا ميكند تا پس از آن در روز جمعه يك ديدار دوستانه براي تيم ملي در نظر گرفته شده است و يكي دو روز پس از آن اسامي بازيكنان خط خورده و نفراتي كه در اردو ميمانند مشخص ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهدویکیا: “سرنوشت چهارسال آیندهی فوتبال ایران بستگی به این دارد که ما به جام جهانی صعود کنیم“
مهدی مهدویکیا، کاپیتان تیم ملی فوتبال در پایان فصل جاری بوندسلیگا، به ترکیب اصلی تیم اینتراخت فرانکفورت بازگشته است. او در گفتوگو با دویچه وله از وضعیت خود، دیدار با قطبی در فرانکفورت و بخت صعود تیم ملی سخن میگوید.
دویچه وله: آقای مهدویکیا، در انتهای این فصل بوندسلیگا قرار داریم. فصلی که پرفراز و نشیب بود، هم برای باشگاه شما، اینتراخت فرانکفورت و هم برای شخص خودتان. شما در چند بازی اخیر تیم اینتراخت فرانکفورت بعداز مدتها مجددا به ترکیب اصلی تیمتان برگشتید و به نظر میرسد که این فصل پایان رضایتبخشی برای شما دارد.مهدی مهدویکیا: همان طور که شما گفتید، فصل زیاد خوبی برای ما نبود و الان هم در ردهی سیزدهم جدول هستیم. ولی خب با توجه به تمام مشکلاتی که داشتیم، بازیکنان مصدوم و آن مشکلاتی که در نیم فصل اول برای ما پیش آمد، هدف ما این بود که تیم در بوندسلیگا بماند و فکر میکنم خیلی به این هدفمان نزدیک شدیم. البته هنوز قطعیت پیدا نکرده است و ما سه بازی در پیش داریم. امیدوارم که بتوانیم در این سه بازی چند امتیاز دیگر بگیریم تا وضعیتمان برای ماندن در بوندسلیگا صددرصد بشود. ولی خب برای خود من هم تقریبا فصل خیلی بدی بود. چون من به آن صورت شانسی پیدا نکردم که در تیم فرانکفورت بازی کنم و از آنجایی که از نظر بدنی هم در شرایط خوبی بودم، نظر مربی تیم چیز دیگری بود و من هم به این نظر احترام گذاشتم. من بهعنوان بازیکن فقط تمرین کردم و خب طی دو هفتهی گذشته این شانس را پیدا کردم که در تیم فرانکفورت بازی کنم. امیدوارم که در سه بازی آخر فصل هم بازی کنم و این فصل را با تمام خوبیها و بدیهایش به پایان ببرم.چه عاملی باعث شد که آقای فونکل سرمربی اینتراخت فرانکفورت مجددا از وجود شما استفاده کند، با توجه به این که سایر بازیکنان فرانکفورت دچار مصدومیت نشدند و ایشان بازیکنان زیادی را دارد که میتواند از میانشان انتخاب کند؟خب طبق صحبتی که خود ایشان کرده بودند، دلیلش تمرینهای خیلی خوبی بود که من انجام داده بودم. من بهعنوان بازیکن حرفهای تنها راه چاره را هم در تمرین خوب میدیدم. چون من چندین بار هم در تیم هامبورگ با این مشکل مواجه شده بودم و بازیکنی نیستم که عادت داشته باشم زیاد حرف بزنم. معمولا تمرین خوب میکنم تا مربی از من استفاده کند و خیلی هم خوشحالم که باز این زحماتم نتیجه داد و بعد از مدتهای طولانی که بازی نکردم، مربی مجددا این شانس را به من داد. امیدوارم که این سه بازی هم به همین صورت باشد.شما هنوز یکسال دیگر، یعنی تا تابستان سال ۲۰۱۰، با باشگاه اینتراخت فرانکفورت قرارداد دارید. آیا به این قرارداد پایبند خواهید بود، یا این که در تابستان سال جاری احتمال جداییتان از این باشگاه هم هست؟همان طور که شما گفتید، من تا سال ۲۰۱۰ با این تیم قرارداد دارم. پیشبینیها و بحثهای خیلی زیادی در مورد این مسئله هست. ولی من هنوز هیچ تصمیمی نگرفتهام و تمام فکرم روی این است که ما این سه بازی را تمام کنیم. قطعا بعداز آن در مورد آینده صحبت خواهیم کرد. ولی تا این لحظه در فکر این هستم که یکسال دیگر در تیم فرانکفورت بمانم.این که شما مجددا به فرمتان بازگشتید و در ترکیب اصلی فرانکفورت نیز جا دارید، شاید نویدی باشد برای تیم ملی فوتبال ایران که در آستانهی سه دیدار سخت و سرنوشتساز در پیکارهای مقدماتی جام جهانی است. آقای افشین قطبی که سرمربیگری تیم ملی را برعهده گرفته، در اوایل ماه مه در فرانکفورت حضور داشتند و بازی اینتراخت فرانکفورت مقابل بوروسیا دورتموند را از نزدیک دیدند که شما هم در این بازی فیکس در ترکیب تیمتان قرار داشتید. وضعیت جدید و ملاقاتتان با افشین قطبی در فرانکفورت را چطور ارزیابی میکنید؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی خوشحال شدم که بعد از سالها، مربی تیم ملی به اینجا آمد و من بعد از ماهها در ترکیب تیم فرانکفورت قرار گرفتم. تقریبا بازی خیلی خوبی هم بود که متاسفانه با شکست ما به پایان رسید. من امیدوارم این تغییر و تحولات کمک کند تا ما بتوانیم از این سه بازی سختی که پیش رو داریم، سربلند بیرون بیاییم. میدانید که بازی کردن در کره شمالی بسیار سخت است و همچنین در کره جنوبی؛ البته ما از امارات هم نباید غافل بشویم. چون این تیم همه چیز را از دست داده و با خیال راحت جلوی ما بازی میکند. کار سختی پیش رو داریم، ولی من امیدوارم با شرایطی که پیش آمده، حمایتی که مردم میکنند، مطبوعات کشور و انگیزهای که بازیکنان برای رفتن به جام جهانی دارند، همهی اینها دست به دست هم بدهد و ما بتوانیم به جام جهانی صعود کنیم. من فکر میکنم که آرزوی تمام فوتبالدوستان ایرانی و همچنین بازیکنان است که در جام جهانی حضور پیدا کنیم. چون این جام خیلی میتواند به فوتبال ما کمک کند. به نظر من سرنوشت چهارسال آیندهی فوتبال ایران بستگی به این دارد که ما به جام جهانی صعود کنیم.آقای قطبی در گفتوگوی شخصیاش با شما به چه نکاتی اشاره کرد و چه حساب ویژهای روی شما باز کرده است؟صحبت خیلی مفیدی بود. در مورد تمام برنامهها صحبت شد و این که خب قبلا چه اتفاقاتی در تیم ملی افتاده. خب من به عنوان کسی که حدود ده یازده سال در تیم ملی بودهام، تمام تجربیاتم را در اختیار ایشان گذاشتم و اطلاعات را به ایشان دادم. حُسنی که آقای قطبی دارد، این است که یکی دوسال در ایران کار کرده و با فوتبال ایران تقریبا آشناست؛ یک مزیت خیلی بزرگش هم شناخت از رقبای ماست. او سالها در کره جنوبی بوده و رقیبهای ما را خیلی خوب میشناسد. من امیدوارم که ایشان در کارش موفق بشود، چون خیلی مصمم بود و خیلی هم انگیزه داشت. من امیدوارم این انگیزه بتواند منتقل بشود و ما بتوانیم بازی خوبی انجام بدهیم.مسئلهی صعود تیم ملی بار دیگر به «اما و اگرها» رسیده است. از دیدگاه شما آیا از این سه بازی شش امتیاز هم میتواند کافی باشد که حداقل تیم ایران مکان سوم را بهدست بیاورد و به رقابتهای پلیآف صعود کند؟هر سه بازی ما مهم است. ما باید بازی به بازی فکر کنیم. قدم اول کره شمالیست که بسیار مهم است. ما اگر تیم کره شمالی را شکست بدهیم، فکر میکنم راهمان خیلی هموار میشود و با روحیه خیلی بهتری در تهران حضور پیدا کنیم. ولی بازی به بازی باید جلو رفت. باید ببینیم شرایط جدول به چه صورت است. هدف ما این است که ما به جام جهانی صعود کنیم، حالا به چه نحوی به این هدف برسیم، بستگی به شرایط دارد و این که در بازیها چه اتفاقاتی میافتد.در نخستین لیست بازیکنان دعوتشده به تیم ملی از سوی آقای افشین قطبی ۴۲ بازیکن حضور داشتند که بعد ۳ بازیکن اضافه شدند. آیا شما تا به حال به خاطر دارید که چنین لیست دراز و طولانی برای بازیکنان دعوتشده اعلام بشود؟من فکر میکنم ایشان از تمام پتانسیل فوتبال کشور استفاده کرده که دیگر هیچ حرف و حدیثی نباشد و خب با توجه به فرصتی که دارد، این که (بازیهای لیگ تعطیل میشود) و بازیکنان میتوانند در کنارهم باشند، میتواند به دقت همه بازیکنان را زیرنظر بگیرد و برای این سه بازی بازیکنان مورد علاقه و مورد نظرش را انتخاب کند. من فکر میکنم اگر هر کس دیگری هم بود، به عنوان نفر جدید شاید چنین کاری را میکرد. امیدوارم که حالا نفرات به نحوی انتخاب بشوند که تیم ملی با تمام قوا مقابل این سه تیم حاضر بشود.شما پس از پایان مسابقات بوندسلیگا کی به تیم ملی ملحق خواهید شد؟بازی آخر ما با اینتراخت فرانکفورت ۲۳ ماه مه است. بعد از آن فکر میکنم که تیم ملی ایران در چین است، برای مسابقات دوستانه. ما احتمالا در چین به تیم ملحق میشویم.مصاحبهگر: فرید اشرفیان
برو بچ یکی لیست تیم ملی امید رو میگذاره
از همین الان حاشیه سازی برای تیم ملی را شروع کردننقل قول:
حقایقی که یکی یکی رو می شود/ افشین قطبی برای سه بازی تیم ملی یک میلیارد تومان می گیرد!/ ماه پشت ابر نمی ماند برادر ، پس دروغ چرا؟!
حتما جیره شون دیر رسیده
حتی اگر مطلب بالا نادرست باشه
اینو دیگه همه قبول دارن که قطبی یه پاداش نجومی برای صعود تیم به جام حهانی مشخص کرده پس باز هم به خاطر عشق نبوده
همه جای دنیا به مربی باید پول خوب داد که تو شرایط بحرانی بیاد تیم را تحویل بگیرهنقل قول:
حتی اگر مطلب بالا نادرست باشه
اینو دیگه همه قبول دارن که قطبی یه پاداش نجومی برای صعود تیم به جام حهانی مشخص کرده پس باز هم به خاطر عشق نبوده
بعدشم مگه زمان دایی بخور بخور تو فدراسیون نبوده یا در زمان های قبلش
؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم میگم یک عده میخوان تیم ملی نتیجه نگیره تا باز خودشون بیان سرکار وگرنه در این شرایط حساس اینکه چقدر گرفته یا بخاطر عشق امده یا پول که دردی دوا نمیکنه
میکنه؟؟؟/
دروغ محض
خبر حتی منبع هم نداره پس چرا گذاشته شده؟
جالب اینه که بچ های آبی دارن سعی میکنن اخباری که قطبی رو بد جلوه میده بزارن
نمیدونم چه سودی داره
تیم ملی صعود نکنه برای استقلال و پرسپولیس هم مشکل ایجاد میشه
اینم منبع.....نقل قول:
مدیرا هم که پستش را پاک کردن :41:کد:http://www.parsfootball.com/team-melli/7793.html
مگه من گفتم اینکه برای صعود پول بگیره اشکال دارهنقل قول:
اتفاقا اون پول از شیر مادر هم حلال تره
ولی اینکه بیاد بگه من به عشق وطن اومدم و پول نگرفتم و ... از این حرفا ادم احساس میکنه طرف مردم ایران رو چیز گیر اورده(عوام فریب)
راستی این وسط لیست تیم ملی امید رو هم کسی نگذاشتا!!!!
قطبی هیچوقت نگفت پول نمیگیرمنقل قول:
دقیقا توی یه مصاحبه هم ازش پرسیدن که گفتن شما درخواست پول نکردید برای این 3بازی
که گفتش این کار حرفه ای نیستش و من این خبرو تکذیب میکنم
پس اون صحبتها که میگفت من فقط برای دستیارهام پول گرفتم رو کی زد؟
(لیست تیم ملی امید؟)
90 دقيقه اول با گلزني خليلي و كريمي
تيم ملي فوتبال با دو گل از سد تيم اميد گذشت
تيم ملي فوتبال بزرگسالان ايران در ديداري تداركاتي با دو گل تيم اميد را شكست داد.
به گزارش ايسنا، تيم ملي فوتبال كه خود را براي ديدار برابر كرهشمالي در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام جهاني آماده ميكند، عصر امروز در ديداري دوستانه و با قضاوت "فغاني" در محل كمپ تيمهاي ملي به ديدار تيم اميد رفت كه اين بازي در پايان 90 با نتيجه 2 بر صفر به سود تيم بزرگسالان پايان يافت.
محسن خليلي در دقيقه 40 و علي كريمي در دقيقه 76 براي تيم ملي گلزني كردند.
در اين ديدار كه بدون هيچ تماشاگر و خبرنگاري برگزار شد، دو تيم بازي پرنشاطي را به نمايش گذاشتند.
افشين قطبي در اين بازي در تركيب تيم ملي دست نزد و هيچ تعويضي را انجام نداد. اين دو تيم از دقايقي پيش در يك بازي ديگر به ديدار هم رفتهاند، در اين ديدار تيم ملي با تركيب كاملا متفاوت نسبت به بازي اول به ميدان رفته است.
انتهاي پيام
اینم منبع باز نگی نذاشتی
کد:http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1338596
وحيد طالب لو در گفتگو با آريا: نفر اول دروازه مي شوم
خبرگزاري آريا- تيم ملي بايد بازيهاي دشواري را مقابل کره شمالي و جنوبي انجام دهد اما واقعيت اين است که امارات نيز حريف بسيار دشواري است و اگر مي خواهيم به جام جهاني برويم بايد با تمام توان بازي کنيم.
وحيد طالب لو، دروازه بان تيم ملي، ضمن باين مطلب فوق افزود: مي خواهم با انجام تمرينات منظم خود را به عنوان دروازه بان اول تيم ملي معرفي کنم که البته با داشتن رقيبان سرسخت اين قضيه بسيار دشوار است.
طالب لو در پايان گفت: تيم ملي در وضعيتي قرار گرفتند که نبايد هيچ امتيازي را از دست دهد و براي همين نيازمند يک اتحاد ملي هستيم.
انگیزه ملی پوشان برای صعود به جام جهانی یک عامل تعیین کننده است
افشين قطبي: ایران به لحاظ فني برتر از دو كره است
پتانسيلي كه من الان در بين بازيكنان حاضر در اردوي تيمملي ميبينم اميدهايم براي حضور تيمملي در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي دوچندان شده است
سرمربي تيم فوتبال كشورمان در حاشيه تمرين روز گذشته تيمملي ضمن ابراز رضايت از نحوه تمرينات بازيكنان حاضر در اردو گفت: اعتقاد قلبي من اين است كه بازيكنان ايراني از لحاظ فني از هر دو كره جنوبي و شمالي قويتر هستند.
افشين قطبي در گفتوگو با ايلنا، افزود: پتانسيلي كه من الان در بين بازيكنان حاضر در اردوي تيمملي ميبينم اميدهايم براي حضور تيمملي در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي دوچندان شده است.
مساله مهمي كه بايد به آن اشاره كنم اينكه بازيكنان فعل خواستن براي حضور در جام جهاني را به خوبي صرف ميكنند و انگيزه بسيار بالاي آنها بیانگر همين مساله است. آنها ميخواهند به جام جهاني بروند و اين خود بسيار حائز اهميت است.
وي ادامه داد: موضوع ديگري كه بايد به آن اشاره كنم حمايت و دعاي 70 ميليون ايراني پشت سر ما است. اين مساله خود باعث دلگرمي ما و بازيكنان شده است. بايد تلاش كنيم پاسخ محبت آنها را با صعود به جام جهاني بدهيم.
سرمربي تيم فوتبال كشورمان اضافه كرد: طبق هماهنگي فدراسيون فوتبال در زمانهاي تعيين شده بازيكنان لژيونر به اردوي تيمملي ملحق خواهند شد.
افشين قطبي درخصوص وضعيت علي كريمي، هافبك مليپوش تيم پرسپوليس گفت: من در گذشته در ارتباط با اين بازيكن صحبت كردهام. كريمي از تواناييهاي بالايي برخوردار است . وي در كنار ساير بازيكنان ميتواند در راستاي صعود تيمملي به جام جهاني به ما كمك كند.
وي افزود: در مدت زماني كه در تيمملي ايران مشغول به كار شدم همواره سعي كرده ام از نظرات و پيشنهادات ساير مربيان و كارشناسان استفاده كنم تا در نهايت تيمملي موفق باشد.
قطبی گفت: مسوولان فدراسيون فوتبال هم همكاريهاي بسيار خوبي را با ما انجام داده اند، من خودم باور نميكردم فدراسيون تا اين حد توانا عمل كند و خوشبختانه تاكنون كوچكترين مشكلي نداشته ايم.
خبرگزاري آريا- محمد گفت: بعد از سالها تمرين بالاخره توانستم نظر مربيان تيم ملي را جلب کرده و به اردوي آمادگي ملي پوشان دعوت شدم که براي رسيدن به اين موقعيت زحمات بسياري کشيدم و مي خواهم از اين فرصت نهايت استفاده را ببرم.عليرضا محمد در گفتگو با آريا: تيم ملي موقعيت هاي بسياري را از دست داد
عليرضا محمد، عضو تيم ملي فوتبال، متذکر شد: تمامي نفرات تيم تمرينات را با انگيزه بالا دنبال مي کنند و با اين شرايط مي توانيم حريفان را شکست دهيم و رسيدن به اين هدف با اتحاد و همدلي امکان پذير است.
محمد ادامه داد: تيم ملي در شرايط بسيار سختي قرار دارد و براي ورود به جام جهاني بايد حريفان سرسختي را شکست دهيم اما مي توانستيم با استفاده از فرصتها به اين موقعيت نرسيم.
توی مصاحبه ها اعلام شده این قضیه ولی شنیدن کی بود مانند دیدن:دینقل قول:
در ضمن،خبرایی که منبعش پارس فوتبال باشه با خبرای بدون منبع هیچ فرقی نداره
اونا انگار به خاطر به خطر افتادن منافعشون از همون روزی که قطبی اومد شروع کردن به مخالف باهاش
نقل قول:
مثل من... من اصلا دوست ندارم تیم ملی نتیجه بگیره. چون اگر دید آینده نگری داشته باشی میفهمی که نتیجه نگرفتن تیم ملی در درازمدت خیلی مفیدتره.... قطبی هم اومده واسه پول و شهرت... مخصوصا دومیش یعنی شهرت... اگر ایران بره جام جهانی خیلی ها میتونن از این آخور بخورن... که یکیش همین قطبی و بقیه هم که نیاز نیست اسم ببرم و همه میدونیم.
شاید شما فکر میکنی اگه هم در دراز مدت نتیجه نگیره شاید مفت خورا برن سراغ یک ورزش و بزارن فوتبال نفس بکشه ولی به چند دلیل اونا فوتبال را ول نمیکنننقل قول:
مثل من... من اصلا دوست ندارم تیم ملی نتیجه بگیره.
یکی شهرت بطوری که مثلا کسی مربی بستکبال ایران را شاید نشناسه ولی سرپرست رختکن فلان تیم ته جدولی را همه میشناسن
یکی هم پولی که تو فوتبال خوابیده
دیدن که این علی ابادی چجوری خودش به اب و اتش میزد تا رئیس فدراسیون بشه
اسامي بازيكنان تيم فوتبال اميد براي برگزاري اردوي سوم اعلام شد
اسامي بازيكنان دعوت شده به تيم ملي اميد فوتبال كشور از سوي كادر فني اين تيم براي برگزاري دور سوم اردوي تداركاتي، اعلام شد.
به گزارش ايرنا به نقل از فدراسيون فوتبال، اسامي بازيكنان تيم ملي اميد از سوي سرمربي اين تيم به شرح ذيل اعلام شد:
صالح خليل آزاد (برق شيراز) - محمد مظاهري (مقاومت شيراز) - داود نوش صوفياني (راه آهن) - مسعود پورمحمد جعفر (پيكان) - رسول كر (شموشك نوشهر) - علي درخشان (شهرداري ماشينسازي تبريز) - رضا طلبه (سپاهان) - شجاع خليل زاده (مس رفسنجان) - شهريار شيروند (مس رفسنجان) - حسين ابراهيمي ( داماش گيلان) - بختيار رحماني (فولاد خوزستان) - محسن مسلمان (ذوب آهن) - سروش رفيعي (مقاومت شيراز) - جلال علي محمدي (مقاومت شيراز) - كريم انصاري فر (سايپا) - ايمان موسوي (مقاومت شيراز) - سعيد حلالي (نفت آبادان) - مهدي دغاغله (استقلال اهواز) - حميدرضا علي عسگر (پيروزي) - اميد ابوالحسني (پاس همدان) - خيراله رئيسي (استقلال اهواز) - امير شرفي ( استقلال اهواز) - رضا حقيقي شانديز (پيام مشهد) - هادي سهرابي (داماش گيلان ) - مسعود ابراهيم زاده (تراكتورسازي تبريز)- ميلاد نصرتي (تراكتورسازي تبريز) - سيامك كوروشي (آرمين تهران) - علي اكبر عباسي (ملوان انزلي) - مصطفي اسلامي (سايپا) - امين حاج محمدي (سايپا) - رضا طهمورثي (برق شيراز) - سيدرضا اميري (پيكان) - وحيد علي آبادي (پاس همدان) - احمد كامدار (مس كرمان) - علي زيداني (سايپا) - آرمان قاسمي (پيكان) - رضا هخامنشي ( سپاهان نوين) - سعيد جعفري (سپاهان نوين) - علي مزرزبان (سپاهان نوين) لازم به ذكر است زمان آغاز اين اردو ساعت ۱۰صبح روز يكشنبه مورخ ۸۸/۳/۳ مي باشد.
حتما" اين عكس رو همتون رو مجله همشهري جوان ديديد:
اينكه ماله 2 هفته ي پيشه و خبر Fake هم بود... در واقع مسخره كردن!! حالا واسه چي گذاشتيش؟؟
نه پس ميخواستي واقعي باشهنقل قول:
عزیزجان منم میدونم خبر غیر واقعیه وجنبه طنز داره. فقط خواستم اینجا بذارمش!
نقل قول:نقل قول:
ok!! چرا ميزنين!!! آروم تر بابا!!!:13:
چی ؟ علی دایی مرد؟:18:
چه کاربر های خوب و ساده ای، این تا ما رو با دست خودش تو قبر نزاره بعد از عدم صعود به جام جهانی( البته خدای نکرده ...) هیچیش نمیشه:27::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمرین تیم ملی فوتبال ایران زیر نظر افشین قطبی
تمرینات آمادهسازی تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار سرنوشتساز مقابل کره شمالی، با هدایت افشین قطبی آغاز شده است. منصور پورحیدری، سرپرست تیم ملی فوتبال ایران، معتقد است که همه برای صعود مستقیم به جام جهانی همدل شدهاند.
دویچهوله: آقای منصور پورحیدری، سرپرست تیم ملی فوتبال ایران، وضعیت فعلی اردوی آمادهسازی تیم ملی برای سه بازی آخر از مرحلهی گروهی مقدماتی جام جهانی، مقابل کره شمالی، امارات و کره جنوبی در حال حاضر در تهران چگونه است و تمرینات در چه جوی زیر نظر افشین قطبی، سرمربی جدید، در حال انجام هستند؟منصور پورحیدری: همه چیز خیلی خوب است و خیلی خوب با نظم بالایی دارد کار پیش میرود. انگیزه خیلی در بچهها و کادر فنی دیده میشود. همه چیز خیلی خوب است. در اردوهای زیادی حضور داشتهام. این موضوع واقعا نشان میدهد که واقعا چقدر نظم و انگیزه در آن هست، چقدر تلاش در آن هست و چقدر برنامه در این موضوع وجود دارد.مسئلهی روحی و روانی بازیکنان تیم در حال حاضر چطور است، با توجه به اینکه در وضعیت فعلی، میتوان گفت که بازگشت دوباره به فرم ایدهآل نخست، میتواند از روحیهی سالم و انگیزهی مثبت سرچشمه بگیرد؟- بازیهایی که ما در پیش داریم خیلی مهماند. طی این یکسال گذشته ما در فوتبالمان در سطح آسیا، این مشکلات را داشتهایم، چه در سطح باشگاههای آسیا و چه در سطح تیم ملیمان. از نظر روحی-روانی بچهها، طبیعیست که روی فوتبال ما اثر گذاشت. بیشتر برنامههای این اردو همین مسئلهی روحی-روانیست که بچهها به آن آرامش برسند، به آن خودباوری برسند، که آقای قطبی و همکارانشان در این زمینه خیلی خوب کار میکنند و خوشبختانه بچهها روز به روز بهتر میشوند.در مرحلهی اول ۴۵ بازیکن از سوی افشین قطبی به تمرینات تیم ملی دعوت شدهاند. الان چه کسانی در تمرینات حضور دارند و چه کسانی چه زمانی و در کجا به تیم ملی ملحق خواهند شد؟- در این مقطع شرایطی وجود داشت که تیم ملی نمیتوانست همه بازیکنان را در اختیار داشته باشد: به دلیل مسابقات اصلی داخلیمان، باشگاههای آسیا، لژیونرها که بیرون از ایران هستند. ما این مشکلات را داشتیم. از سوی دیگر هم تعدادی از بازیکنان، بازیهایشان در لیگ برتر ایران روز ششم اردیبهشت تمام شد. آن بازیکنانی که دیگر جایی بازی نمیکردند، میبایست در تمرینات حضور پیدا میکردند که از آمادگیشان دور نشوند. الان منهای بازیکنانی که درگیر جام حذفی هستند و لژیونرها، خوشبختانه بقیه را در اختیار داریم، به اضافهی آقای تیموریان و آقای زندی که دارند تمرین میکنند.[URL="http://www.dw-world.de/popups/popup_lupe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منصور پورحیدری، سرپرست تیم ملی ایران
مهدی مهدویکیا و وحید هاشمیان، دو لژیونر ایرانی در بوندسلیگا، چه زمانی به تیم ملی ملحق خواهند شد، با توجه به اینکه مسابقات بوندسلیگا روز شنبه (۲۳ مه / ۲ خرداد) به پایان میرسد؟- بله، اگر باشگاههایشان آزادشان کنند، بازیهاشان که تمام شد بلافاصله تلاش میکنند که به تیم ملی یا در ایران یا در اردویی که در چین است، ملحق بشوند.جواد نکونام و مسعود شجاعی که در تیم اوساسونای اسپانیا بازی میکنند چطور؟- آقای نکونام در این بازی، بهخاطر کارتی که گرفته است نمیتواند بازی کند. ولی آقای شجاعی یازدهم خرداد، یعنی روزهای آخری که ما در اردوی چین هستیم، کارشان تمام میشود و برای بازی کره شمالی به جمع ما اضافه میشود.تقویم برنامههای تیم ملی در طول روزها و هفتههای آینده، قبل از دیدار با کره شمالی، به چه شکل است؟باید بگویم که ما تا چهارشنبه در تهران هستیم. روز سهشنبه یک بازی با تیم ملی بزرگسالان اندونزی در تهران انجام میدهیم. چهارشنبهشب برای اردویی که داریم، به چین پرواز میکنیم. سپس در آنجا هستیم. سیزدهم خرداد به کره شمالی پرواز میکنیم. دو روز آنجا هستیم، بازی را شانزدهم خرداد انجام میدهیم و بلافاصله تلاش میکنیم به تهران بازگردیم. برای اینکه ۴ روز بعد از آن تاریخ با امارات در تهران بازی داریم.با توجه به محرومبودن جواد نکونام در بازی مقابل کره شمالی، چه تدابیری برای پرکردن این خلاء در خط میانی تیم ملی در نظر گرفته شده است؟- من در مورد مسایل فنی که نمیتوانم نظر بدهم. آقای قطبی خودشان از همهی این مسایل آگاهند و میدانند و برنامهریزی کردهاند. بازیکنان دیگری هم هستند که دارند تلاش میکنند و به هرحال تصمیم را ایشان میگیرد.همه میدانیم که تیم ملی در جدول گروه دو مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا، در مقطع فوقالعاده سختی است؛ آیا رسیدن به مکان سوم جدول پس از سه بازی آتی، از دیدگاه شما یک موفقیت است یا شما هدفهای بالاتر از مکان سوم دارید؟- تمام تلاش کادر فنی این است که ما واقعا بتوانیم مستقیم به جام جهانی برویم و این شدنیاست. با چیزی که من الان در اردو میبینم، آن تلاش و نظم و برنامهای که وجود دارد، من خیلی امیدوارم که مستقیم بتوانیم برویم. فوتبال قابل پیشبینی نیست، ولی تمام تلاش این است که بتوانیم مستقیم به جام جهانی برویم و با این وضعیتی که من در اردو میبینم و تلاشی که در حال انجام است و این همدلی که بین همه بهوجود آمده، این شدنیست.فاصلهی زمانی دیدار با کره شمالی در شهر پیونگ یانگ این کشور، با بازی مقابل امارات در تهران، تنها ۴ روز است. چه برنامههایی در نظر گرفته شده که این رفت و آمد سریع انجام بگیرد با توجه به این که پس از بازی مقابل امارات در تهران، تیم ملی دوباره باید دوباره به شرق آسیا برود: به سئول، کره جنوبی.- باید بگویم که فدراسیون فوتبال خیلی دارد در این زمینه تلاش میکند که بتواند واقعا شرایطی را بهوجود بیاورد که این تیم با آرامش و بلافاصله بتواند به کره شمالی برود، حالا شاید بتوانیم با یک پرواز اختصاصی تیم را سریع بعد از بازی کره شمالی، برگردانیم تهران که بچهها در راه اذیت نشوند، خستگی زیاد به بار نیاید. این کار را فدراسیون فوتبال دارد انجام میدهد، خیلی تلاش میکند و همه مسایل را پیشبینی کردهاند که بتوانیم به راحتی این بازیها را پشت سر بگذرانیم.در پایان این گفتوگو، برای مردم فوتبال دوست ایران، که هویت ملی و شخصیشان را با موفقیت تیم ملی توصیف میکنند، چه نویدی دارید ؟- کاملا درست است. ببینید، در این مقطع فقط آقای قطبی نیست که بتواند این تیم را به جام جهانی ببرد. ایشان خیلی تلاش میکند با همکارانشان، بچهها دارند تلاش میکنند. ولی ما نیاز به حمایت مردم داریم؛ علاقمندان ایران، علاقمندان فوتبال ایران، به هرحال به آنها نیاز هست. یکی از مسایلی که آقای قطبی در نظر گرفته بود که سهشنبه با اندونزی بازی کند، بهخاطر اینکه مردم بیایند با تیم ملیمان آشتی بکنند، امری که از نظر روحی روانی میتواند روی تیم ما، روی بچهها، اثر بگذارد. این نیاز وجود دارد که مردم این تیم را حمایت کنند و من مطمئنم، من با این تیمی که در این دو هفته شاهدش هستم، این برنامهریزیای که شده، نظمی که در کار وجود دارد و انگیزهای که بین کادر فنی و بازیکنان وجود دارد، من خیلی امیدوارم که این تیم مستقیم به جام جهانی برود و از این موضوع مردم خوشحال میشوند. همهی ما وظیفهمان را انجام میدهیم، بهخاطر مردم و بهخاطر ایران.برای شنیدن فایل صوتی این گفتوگو، به لینک زیر مراجعه کنید.مصاحبهگر: فرید اشرفیان
كريم باقري از تيم ملي كنار رفت
كريم باقري تا پايان رقابتهاي مقدماتي جام جهاني فوتبال در تمرينات تيم ملي حاضر نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پي مصدوميت باقري و شركت نكردن او در تمرينات پرسپوليس و تيم ملي، افشين قطبي با كريم باقري جلسهاي را برگزار كرد كه در پايان اعلام شد باقري تا پايان رقابتهاي مقدماتي جام جهاني در تيم ملي حضور نخواهد داشت.
پس از اين بازيها و صعود احتمالي ايران به جام جهاني شرايط او براي بازگشت به تيم ملي مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
منبع: ایسنا
کسی از علی کریمی خبر داره ؟؟
برای بازی با کره میاد یا نمیاد؟
:27::31::21:نقل قول:
آقا امروز ايران با كي بازي داره؟ساعت چند؟
اندونزی 18:30 کرجنقل قول:
برد شکوهمند ایرانو بهتون تبریک میگم!:27:
ایران 5
اندونزی 0
به نسبت خوب بازی کرد. از تیم علی دایی بهتر بود.
تیم علی دایی که ضعیفتر از این تیما رو به زور پنالتی می برد! :27: