مثل بازی evil5 فکر نکنم سیو بازی کار کنه.....چون از طریق games for windows کار میکنه....نقل قول:
نقل قول:
ممنون.....ردش کردم...همون جایی که باید space را نگه داری و از درهای بزرگ پرواز کنی بود....
Printable View
مثل بازی evil5 فکر نکنم سیو بازی کار کنه.....چون از طریق games for windows کار میکنه....نقل قول:
نقل قول:
ممنون.....ردش کردم...همون جایی که باید space را نگه داری و از درهای بزرگ پرواز کنی بود....
بالاخره بازی تموم شد...چقدر طولانی بود این داستان...
بعد از 68 % چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچ چیز تو مپ دیده نمیشه....اصلا چرا 68 % بازی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟
چون باید تمام challenges، riddle و secret ها را هم تمام کنیدنقل قول:
سلام نصبش کردم ولی چرا اینطوری مثل GTA هست!؟
اینطوری که به نظر بازی خیلی ... (میخواستم یک چیزی بگم دیگه نمیگم) میاد...!
فکر نکنم امروز حذفش میکنم!
میگفتی مثلا مثل .................................price of persia نزدیکتر بود!نقل قول:
آخه بازم زیاد شبیه هیچکدوم از بازیها نیست! سبکش جدیده!
البته نوع ساختش تلفیقی از price of persia و Resident Evil 5 و شورش در خیابان بازیهای قدیمی و .....داستان پردازی هم که عالیه! شبیه به فیلمه!
الان دارم فکر میکنم که نظر من هم زیاد به واقعیت نزدیک نیست!
نگو بابا جان حالم به هم خورد:2:
صحنه جذاب زیاد داره ولی...
خودت بهتر میدونی!
اینو خوب اومدی!:39::16::10:نقل قول:
من یهو سیوهام پاک شد:18:
حالا باید چی کار کنم؟
کسی سیو 10% داره؟
واسه منم باگ زیاد داره و آخر به جایی رسیدم که دکمه f ار نمیکنه و موندم !!!
کرک توی پستهای قبلیو دانلود کردم و بعدش دیگه اصلا بازی اجرا نمیشه ///
شما احیاننا موقع نصب کرک {آنتی ویروست مثلا نود32 یکی از فایلاشو کلین نکرد؟}نقل قول:
برو ببین هر سه فایلی که کپی کردی سرجاش هست یا نه؟
سیو 10 درصد برای این بازی:
به این آدرس بروووووو:
امیدوارم حال کنی!کد:www.irancheat.com/pc-games/cheats/save/batman-arkh/133=i9/savepackage.zip
آقا یکی لطف میکنه سیو حدود 55 درصد رو با کپی اکانت xlive و کرک بازی مورد استفادش رو بگذاره؟ اگر Hard هم باشه که چه بهتر.:11:
همونی که توی پست بالا گذاشتم پک کامل سیو هاست از 1% تا 99% امتحان کن!نقل قول:
ممنون فقط لینکش سالمه؟ من نمیتونم دانلود کنم.نقل قول:
آقا سلام من بازی روی 65% تموم کردم قول آخر همون جکره ؟
نمی دونم بازی تموم شده یا نه چون creadits هم زد اما هنوز Countinue Story داره جریان چیه ؟
در ادامه بازي ميتونيد تو محيط تيمارستان بچرخيد و چيزهايي كه باز نكرديد رو آزاد كنيد مثلا علامت سوال سبزها و بقيه چيزهانقل قول:
آقا مرسینقل قول:
ولی حیف شد عجب بازی بود کاش طولانی تر بود
بله شما در اصل داستان بازی رو تموم کردیننقل قول:
ولی قسمت دیگه ی بازی رو هم باید تموم کنید که همون Challenge هست :11:
من یه سوالی داشتم چرا بعضی جاها قلاب بتمن کار نمیکنه
ایراد از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورتون اینه که قلاب رو پرت میکنه و گیر نمیکنه دلیلش اینه بعضی جاها دیوار سست هست و قلاب بهش گیر نمیکنهنقل قول:
اونطور جاهایی رو باید به وسیله پرش و بالا رفتن از قسمت های مختلف رد کنین :46:
نقل قول:
منظور من این هست که جاهایی که قبلا رفتم الان نمیشه برم با قلاب
الان یه مرحله ای هست که باید برم توی خونه تنها راهش هم از توی کانال هست اما هر کاری میکنم قلاب کار نمیکنه
به احتمال زیاد کرکت خرابهنقل قول:
کرکش کجا پیدا میشه
10 -15 صفحه عقبتر! بگردی ز غوره حلوا میسازی!:31:نقل قول:
پیدا کردم ولی لینکش خرابه
سلامنقل قول:
من اینو امتحان کردم مشکلی نداره!
http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
اینو دوستمونMAHDIAGENT47 گذاشته بودن!
مال من این error رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما چند بار يا چند دقيقه ديگه امتحان كن احتمالا مشكل حل ميشه
کار از دقیقه گذشته
چند روز هم جواب نمیده
کسی میتونه برام از جای دیگه آپلود کنه
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/135470037/83d1c471/baa-co-rel_batman_crac.html?s=1
به نظر میاد اولین باره که دارین وارد باغ میشین. قرار بود که جلوتر و موقع برگشتن یه گیاه رو ببینین که جلوی در رو سد کرده.نقل قول:
حالا شما اثرش رو حالا میبینین و خود گیاه هم نامرئیه.
فکر میکنم اولین کرک رو استفاده میکنین. با تعویض کرک این مشکل برطرف میشه:
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=27557&d=1256142647
طبق قوانین سایت باید فارسی تایپ کنید!نقل قول:
شما اگه اون گیاه رو بتونی ببینی خودت میفهمی از کجا باید بری!
بعد از اینکه گیاه راه رو میبنده از پایین یه کانال باز میشه شما باید از اون زیر برید!
من تازه این بازی رو گرفتم. راستش زاویه دیدش به نظره من بسیار بده. بعدم دگمه هاشو نمی شه روی بازی عوض کرد؟
این تاپیک صفحه اولش خلاصه موضوعات کرک، پچ این چیزا رو نداره برا همین آدم می پرسه!!
بعدم من کلی رفتم جلو این علامت سیو هم می اومد بعد از بازی اومدم بیروم بعداً دوباره رفتم دیدم از خیلی عقبتر بازی رو شروع کرده! چرا؟
دکمه هاش عوض میشه اما دکمه های خودش به نظر خودم در بهترین حالته.نقل قول:
مثلا چقدر عقب تر شروع میشه؟
قبل از شروع بازی, کرکی که آدرسشو در پست قبلیم گذاشتم استفاده کنین.
آخرین ورژن برنامه Games for Windows - LIVE رو هم از ادرس زیر دریافت کنین اگه قدیمیه:
کد:http://www.microsoft.com/games/en-US/index.aspx
مرسی آقای هوس. من مشکلاتم تا حدودی رفع شد. راستش من فایل شما رو که بازی می کردم نریختم! الان بعد از اینکه دوتا از گنده بکارو کشتم (آخریش اونی بود که با کله به سمتت حمله می کرد) الان تو مرحله جدید باید دنبال مدارک دکتر ... بگردم قبل از اینکه این جوکر پیداش کنه. حالا الان یه 5، 6 نفر مسلح رو که توی کتابخونه بود کشتم از یه دری و کانالی رد شدم الان نمی دونم باید چیکار کنم. یه کانال اون بالا هست ولی اصلاً علامت اینکه بهش قلاب گیر کنه نمی آد. این مشکل کرکه؟
بعدشم اگه این کرک شما رو بریزیم هیچ راهی نداره که بازی رو از اول شروع نکنیم؟
من بعد 5 ماه نشستم یه ذره بازی کنم چقدر گرفتاری داره ها
چرا من اینو دانلود می کنم بعد میرم توی بازی سیوهای قبلی منو نمیاره؟نقل قول:
ه نظر میاد اولین باره که دارین وارد باغ میشین. قرار بود که جلوتر و موقع برگشتن یه گیاه رو ببینین که جلوی در رو سد کرده.
حالا شما اثرش رو حالا میبینین و خود گیاه هم نامرئیه.
فکر میکنم اولین کرک رو استفاده میکنین. با تعویض کرک این مشکل برطرف میشه:
من به خاطر یه سری مشکلات بعد از مدت ها تونستم این بازیو بازی کنم.
دوستان من بازیی که دارم 3 تا دی وی دی هستش. هیچ کرکی به جز اونی که در این صفحه گذاشته شدش دانلود نکردم.به جز اون چیزی نباید دانلود کنم؟
خواهشا اگر هر نکته ای هست بگین تا دوباره ضد حال نخورم و بازیو یه بار دیگه از اول شروع نکنم:11:
دوستان کسی نیست که به من کمک کنه:13:
من نمیخوام پست الکی بدم ولی واقعا این بازی برای من خیلی مهم هست و زودتر دوست دارم اونو دوباره بازی کنم.خواهشا یه نفر کمک کنه.
من که منصرف شدم
هر کاری کردم بازی درست نشد منظورم همون قلاب هست تا قلاب هم درست نشه از تو کانال نمیشه رفت
نکنه مشکل شما مثل من هستش من حدود 33 درصد رفته بودم که به مشکل برخوردم.نقل قول:
من که منصرف شدم
هر کاری کردم بازی درست نشد منظورم همون قلاب هست تا قلاب هم درست نشه از تو کانال نمیشه رفت
دوستان من صفحه قبل توضیح دادم اگه میشه کمک کنید