سلام به همه دوستان
من هر بار كه گوشيم رو خاموش ميكنم دوباره از من ميخواد كه زمان و ساعت رو تنظيم كنم! با ريست كردن و آپديت و حتي
ريست سه دكمه هم مشكلم حل نشد!!
اگه كسي راه حلي داره ممنون ميشم بگه!
با سپاس:19:
Printable View
سلام به همه دوستان
من هر بار كه گوشيم رو خاموش ميكنم دوباره از من ميخواد كه زمان و ساعت رو تنظيم كنم! با ريست كردن و آپديت و حتي
ريست سه دكمه هم مشكلم حل نشد!!
اگه كسي راه حلي داره ممنون ميشم بگه!
با سپاس:19:
سلام به اخرین ورژن فلش کن
ممکنه باتری بکاپ گوشیت خراب یا خالی شده باشه
ممکنه ایراد سخت افزاری باشه
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
صداش خیلی ضعیف هستش ولی در عوض سایر امکاناتش خوبهنقل قول:
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
شاید سیگنال ها ضعیف باشه یا وایرلس رمز داشته باشهنقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
اول این که ویبره گوشیت رو خاموش کن و یه تست دیگه بکن بعد جوابشو بهم بدهنقل قول:
دوم این که باتری های غیر اصلی به دلیل نداشتن مدار برق مصرفی داخل باتری و کیفیت پایین تند تند شارژ خالی می کنن
گوشیه من حد اقل 3 روز نگه میداشت
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
بله با برنامه های ریکاور قابل بازیابی هستش سرچ کن نتیجه میگیرینقل قول:
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
صفحه اش خیلی هم خوبه تازه از جنس Oled هستش که کمتر رویه گوشی های دیگه دیده میشهنقل قول:
مشکل این گوشی صدا و دوربین در شب هستش
یه دانا از دوستام:31:(همون یکدونه) ان85 خریده. میگه هر کاری می کنم نمی تونم عکس پس زمینه رو بصورت فول اسکرین داشته باشم. واسه این کار برنامه یا ترفندی دارید لطف بفرمایید بهش بگم تا یک نفر رو از نگرانی دربیارم!
اگر Fp1 بود با برنامه میشد اما چون 2 هستش هیچ برنامه ای ساپورت نمی کنهنقل قول:
فقط انتظار بکشید
نقل قول:
چی چی 200 عزیز نوش الان 320 قیمتشه
تمیزو سالمشو از 250 کمتر نمیدن...
آقا من این دکمه کنار گوشیم که میکشی قفل میکنه دیروز کنده شد ... پس از 2 سال و نیم استفاده .... الان چیکار میشه کرد ؟ میشه درستش کرد یا بی خیال شم ؟
اره میشه ولی یکم دنگ و فنگ دارهنقل قول:
ببین تو تعمیر کارای موبایل قفلشو تکی گیر میاری اونوقت برات عوضش می کنن
ولی چون این سری قطعاتش نیست و خیلی کمه بیخیال شو کشو رو بدی بالا قفل میشه به نظرم اون کلید الکیه :31:
من که نفهمیدم چی میگی. بیشتر توضیح بدین بهترهنقل قول:
ورژن سیمبین ان 85 جدیدترین ورژن برای سیمبین غیر لمسیه و هنوز برنامه ای که بتونه عکس پس زمینه رو فول اسکرین کنه و با این ورژن سازگار باشه نیستنقل قول:
سلام
من گوشیمو (n85) چند وقت پیش بهم ریخته بود بردم پیش تعمیرکار flash کرد. ولی بعد از اون آیکون n-gage ناپدید شد .از اساتید کسی میتونه بگه چطوری برش گردونم.ممنون.
--------------نقل قول:
شما برو سایت خود انگیج و کلاینت مربوط به گوشیت را دانلود کن البته برای بازیهای کرک نشده و اگر هم کرک شده می خوای تو همین انجمن قسمت بازیهای موبایل می تونی هم کلاینت و هم بازیهای کرک شده و نحوه راه اندازیش را پیدا کنی
موفق باشی
اقا من گوشیمو یه هفته ایه خریدم الان 2تا کلیپ که باهاش نگاه می کنم 10-20 تا اس ام اس که می دم 10 تا اهنگ که گوش میدم یه زنگم که می زنم شارجش یه دفعه از هفتا خط میاد یه خط میشه و میره تو حالت پاور سیوینگ ویبره گوشیمم خاموشه نور صفحه متوسطه فقطم رو شبکه gsm گذاشتمش می خواستم بدونم مشکلش چیه در ضمن من صدای اسپیکر گوشی رو وقتی از 70 درصد میدم بالاتر یه جورایی کیفیتش بد میشه می خواستم بدونم چرا یه مورده دیگه هم اینه که توی بازی n-gage fifa 08 روی چمن بازی یه حلقه های دایره ای هاله ای رد میشن می خواستم بدونم مشکل از ال سی دیه یا گرافیک ضعیف گوشی گوشی را هم 330000 تومان خریدم.
هیچکس نیست جوابه ما رو بده
مبارکت باشهنقل قول:
فکرکنم که اپدیتش کنی مشکلش حلبشه
اگه نشد باید ببری برای تعمیر چون مشکل سخت افزاریه
چون فقط طوی این بازی اینجوری می شه به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری نیست
انشاالله که نرم افزاریه
من میخام کارکردشو بخرم. این خوبه یا N96 ؟
در ضمن قیمت کارکرده هر دو رو لطفا بگین.
گوشی نوکیا غیر لمسی تا 300 تومن چی خوبه ؟
خودم به n85 فکر میکنم .... چجور گوشی هست این ؟ از این بهتر هم هست چیزی ؟
سلام به همه .......................
از امنیت نرم افزار تا Club N85 !!!!!
N85 عالیه .....
من N82 , N96 , n95 و.... داشتم ولی واقعا خودم به شخصه از این گوشی (N85) خیلی خیلی خوشم می یاد تا این چند مدلی که گفتم قبلا داشتم چه از نظر زیبایی ، کارایی ، امکانات و .... در ضمن از نظر پردازش نیز یه سرو گردن از N96 بالاتره طبق گفته سایت های بررسی تخصصصی ای من جمله اگه جرم نباشه و تبلیغ (جی اس ام)
اگر انتخاب دیگری به جز این گوشی داشتم آیفون بود (-; !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
سلام دوستان:11:
1- قيمت نو اين گوشي چنده؟اصلا توبازر هست؟باگارانتي وبي گارانتي؟
2-دست دوم تميز اين گوشي چند ميارزه؟
دوستدار شما ياشار
سلام دوستاننقل قول:
خواهشا هر چه سريع تر جواب سوالمو بديد...من كمي عجله دارم اگه كسي اطلاعي داره ...لطفا سريع بگه؟ممنون.:40:
دوستدار شما ياشار
با درود
آخرین ورژن فریمور این گوشی چنده؟
با سپاس
سلام.چند وقته پس از نصب چند برنامه، گوشیم هر 40 دقیقه یکبار اقدام میکنه برای اتصال به gprs.
برنامه هارو پاک کردم.و با آنتی ویروس kms9 جلوی اتصال گرفتم. اما هنوز اقدام به اتصال هست.اگه ویروسه چیکارش کنم؟لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
یه مستر ریست کن ببین درست میشه یا نه ؟:40:
من گوشیم n85 .پروداكت كد 0561252 گوشیمو با nss تغیر دادم به 0561232 بعد آپدت کردم به ver31.002
اما زبان فارسی اضافه نشد!کجارو اشتباه کردم؟
البته دیگه nss گوشیمو scan نمیکنه.
از سایت nokia firmewares نگاه کردم پروداکت کد برای RM-333 گوشی n85 دوتاست.نقل قول:
1- farsi copper 0561232
2- farsi dark 0561285
گوشی من مشکیه،میتونه دلیلش کد اشتباه پروداکت کد باشه؟
عجب تیتری زدم براش :31:
دوستان بنده یه گوشی n85 دارم که این پاکت اس ام اس هاش هی چشمک میزنه با اینکه نه اس ام اسی اومده نه چیزی مونده که خونده نشده باشه....
ممنوری کارت رو در آوردم یکبار گوشی رو کلا فرمت کردم به حالت Factory...
ولی بازم همون آش و همون کاسه...
دوستان چطوری میتونم مشکلش رو حل کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...:40:
دوست عزیز حافظه اس ام اس گوشی شماپرشده به همین خاطر این حالت پیش اومده توی قسمت اس ام اس ار منوی اس ام اس های سیم کارت میتونی مشکلت رو حل کنی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ببخشید منظورم حافظه سیم کارته
آخرین پست برا 200 روز قبل بود ولی خیلی ضروریه. یکی از دوستان N85 داره و میگه وقتی روی هرعکسی توی گالری میره حدود یه دقیقه شطرنجیه و بعد درست میشه. مشکلش چیه؟
؟ ؟ ؟
:11:
درود به همه دوستان
گوشی من 2 تا ایراد داره :
1- هر بار که خاموش و روشنش میکنم باید تاریخ و ساعت رو بش بدم ، با ریست کردن و عوض کردن باتری بک آپ هم مشکل همچنان باقیست!
2- تازگیها خودبخود و بدون اینکه اصلا باهاش کار کنم خاموش میشه! در حالی که باتری هم داره!
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم چون از گوشیم راضیم و نمیخوام برم سراغ یه گوشی دیگه!!:13:
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟:13:
اگه سخت افزاری مشکلت حل نشد..اپدیت کن یا ببر بیرون برات جدیدترین ورژن رو فلش کنن ان شالا که حل بشهنقل قول:
آخرین ورژن 31.2