بله، دیروز تو پایتخت دیدمشنقل قول:
اسمش 2020 هست
سی پی یو: 4 هسته ای core i7 که 1.6 گیگاهرتز هست و با توربو کردنش تا 2.8 هم میره
رم: 4 ddr3
هارد: 500
گرافیک: GeForce GT230 M 1024mb up to 1791
متاسفانه بلوری نداره
وین 7 هوم روش نصبه
قیمتش هم 1 و 600
Printable View
بله، دیروز تو پایتخت دیدمشنقل قول:
اسمش 2020 هست
سی پی یو: 4 هسته ای core i7 که 1.6 گیگاهرتز هست و با توربو کردنش تا 2.8 هم میره
رم: 4 ddr3
هارد: 500
گرافیک: GeForce GT230 M 1024mb up to 1791
متاسفانه بلوری نداره
وین 7 هوم روش نصبه
قیمتش هم 1 و 600
یک چیز جالب در مورد 2020 بود که نفهمیدم
نوشته سی پی یو 1.6 تا 2.8 بوست میشه یعنی چی؟
به نظر شما 1.6 کم نیست؟
هر کس اینو خریده بگه که بازی ها روش روون کار می کنند؟
اینا نسل جدید سی پی یو هستند که فرکانس آن ها با نسل قبلی تفاوت داره.مثل موقعی که سی پی یو Dual Core با فرکانس 3000 موجود بود و Core 2 Duo با فرکانس های خیلی پایینتر، از Dual Core بهتر بود.نقل قول:
خوب حالا این بوست چیه؟ که تا 2.8 بوست میشه؟
اینطوری نوشته:
Intel - 1.6 ghz to boost
Turbo up to 2.8 ghz
سلام خدمت دوستان!!
من تازه واردم و می خوام یه لپ تابی بخرم که راحت بازی اجرا کنه!!!!
کسی اینجا تجربه msi داشته!! سری گیمینگش خیلی وسوسه بر انگیزه!!!!
من دیروز از رایانه همراه تهران(من در اصفهان هستم) به صورت تلفنی یک عدد HP-DV6 1203 خریدم..خیلی سرعتش بالا هست!!!هنوز تو کفش موندم!!..یه سوال داشتم اینکه دو داریو داشت : C و D ..وقتی دی وی دی RECOVER را ساختم(3 عدد) دیدم که داریو D ان هم پرشده!!دلیلش چیه؟؟
اینجا تاپیک hp هستش .نقل قول:
تاپیک msi اینجاس :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=359860
درایو D در واقع همون درایو ریکاوری هستش و برای ریختن اطلاعات نیستش دوست عزیز .نقل قول:
در صورتی که مشکلی برای لپتاب پیش اومد شما میتونید بدون استفاده از dvd ها از همین درایو کمک بگیرید و سیستم عاملتون رو ریکاوری بگیرید .
منظورتون چیه که core2duo از dual core ها بهتر بود؟نقل قول:
خانواده ایی به اسم dual core اصلا وجود نداره.dual core یعنی دو هسته ایی و به گروه خاصی از پردازنده ها اشاره نمیکنه
از سری پنتیوم هم دو هسته ای تولید میشد که کیفیت core2duo ها از دو هسته ای های خانواده پنتیوم به مراتب بالاتر بود
منظورم از Dual Core همون Pentium D هست که قبل از Core2Duo تولید می شد.نقل قول:
ممنون ---ولی چرا حجمش یه دفعه بعد از ریکاوری اشغال شده؟؟..با اینکه من روی dvd رایت کردم؟؟؟:13::13:نقل قول:
سوالی که می پرسم خیلی خیلی خیلی مهمه برام.
خواهشا جواب بدید
لپتاپ DV6-1215
دالبی 5.1 رو ساپورت می کنه!؟ من میخوام یه هدفون 7.1 دالبی بخرم.
تو کامپیوتر خونگی تو بازیها صدا سورانده و مثلا از پشت میاد و از دور و اطراف . ولی کارت صدای آنبورد دالبی داره.
آیا این لپتاپ میتونه 7.1 که نه!؟ 5.1 ساپورت کنه!؟؟؟
دوستان من امروز یه HP Pavillion DV6-2020 خریدم
از رایانه همراه تو پایتخت 1520000 گرفتم (بدون کیف و با یه موس )
همه جا بالای 1600000 بود قیمتا
وا.......ی ایولنقل قول:
من چند وقته منتظرم یکی اینو بخره
خوب اول چند تا برنامه سنگین و بازی سنگین روش بریز و ببین چند مرده حلاجه؟ دماش رو هم ببین خیلی میره بالا یا نه؟
کلا نظر بده در موردش دیگه !!!
شما که این مدلو خریدی دقیقا کانفیگشو بگو تا بقیه هم استفاده کنند.کیفیت مانیتورش چطوره؟
من تو اینترنت این مشخصاتو پیدا کردم.این مدل تو ایران هست؟
Hp Pavilion DV6 - 2020 with Quad i7 and Windows
Intel® Core™ i7-720QM Processor (6M Cache, 1.60 GHz) 15.6 WXGA High-Definition Widescreen
Resolution 1366 x 768
4 GB System Memory
Nvidia GeForce GT230M Graphics Card
2.3GB Total Memory along with 1GB Dedicated Graphics Memory
آره دیگه همینه
اسم کاملش اینه:
Hp Pavilion DV6 - 2020 ev
فقط دوستان توصیه می کنم صبر کنید نسخه بیزنس 7 بیاد بعدش لپ تاپ بگیرید
دوستان فعلا باهاش کار نکردم و برای شارژ اولیه گزاشتمش
به محض اینکه باهاش کار کردم و تست کردم در موردش مینویسم براتون
و در تکمیل حرف دوست عزیزمون بگم که معمولا کش 1 مگ دارننقل قول:
با سلام..من یک مدل DV6-1203 خریدم..وقتی میخواستم DVD ریکاوری بسازم 2 گزینه وجود داشت که شامل:
RECOVERY DISK CREATION
و
RECOVERY MANAGER
بود...من به قسمت RECOVERY DISK CREATION رفتم و به ترتیب جلو رفت و ازم درخواست 3 عدد DVD کرد و حدود 45 دقیقه طول کشید و تمام شد..حالا سوال من اینه که قسمت دوم یعنی RECOVER MANGER مربوط به چی هست؟؟..نکه من اشتباه کردم و باید به این قسمت برم؟؟..چون الان درایو RECOVER ویندوز هم بیشتر از قبل اشغال شده؟؟؟
سلام
من تازه با این سایت آشنا شدم...
مدل HP Pavillion DV6-2020 نظرم رو جلب کرده
برای کار گرافیکی cad, photoshop,3d max
این مدل مناسبه؟
کلا hp برای کارای سنگین خوب جواب داده؟
دوامش چطوره؟
درسته که میگن داغ میکنه؟
اخه من لپتاپی میخام که بتونم ساعت های طولانی ازش استفاده کنم....مخصوصا رندر
اگه نمونه بهتری سراغ دارین لطفا بگید....ممنون
آقا چی شد؟ چیزه خفنی رو سیستمت امتحان کردی؟ یه توضیحی بده لطفا.نقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان!!!!
من بالاخره دیروز رفتم که msi gx623 بخرم!!! ولی همون جا بود که فهمیدم بدرد نمی خوره و به جاش یه hp dv6 1390 خریدم!!!
نظرتون راجه بهش چیه؟؟؟؟؟؟؟
خریدم 1.300
نه شما باید همون گزینه رو انتخاب می کردین یکاوری منیجر برای برگردوندن ریکاوریهنقل قول:
سلام
من تازه لپ تاپ hp خریدم و تازه وارد این تاپیک شدم. ویندوز من ویستاس و با تغییر فونتم از انگلیسی به فارسی با alt . shift تغییر نمی کنه!(اما برعکس رو درست کار می کنه) این مساله چه جوری برطرف میشه؟
یک سوال در مورد dv6 1225 داشتم:
چه کشور هایی این مدل را می سازند؟ آیا این مدل لپتاپ از کشور خاصی(مثلا چین) مشکل داره؟
در ایران تماما چینی هستن و تفاوت کیفیتی هم وجود ندارهنقل قول:
HP Envy 15-1000 Notebook PC series - Specifications
شاهکار جدید HP برای دنیای قدرت نوت بوک
یه نفر بیاد یه 15.6" نشونم بده که به اندازه این قوی ، با کیفیت و قیمت مناسب باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06a/321957-321957-3995709-3995710-3995710-3995936.html
Operating system installed
Windows® 7 Home Premium (64-bit)
Processor type
Intel® Core™ processor i7-720QM
• 1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB
Standard memory
8192 MB
Memory layout
(2 x 4096 MB DDR3)
Maximum memory
Supports up to 16 GB DDR3 memory
Internal drives Internal drives
500 GB
Storage controller
SATA Hard Disk Drive
Hard disk drive speed
7200 rpm
Optical drive type
LightScribe SuperMulti 8X DVD±RW with Double Layer Support. External & Configurable.
Lightscribe
Create silkscreen-quality disc labels direct from your PC with LightScribe: Just burn, flip, burn.
System features Memory card device
2-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards & MultiMedia cards
Network interface
Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless technologies
Intel 802.11 a/g/n WLAN
Wireless capability
Bluetooth® wireless networking
External I/O ports
3 USB 2.0 (3rd shared with eSATA port), 1 HDMI,1 eSata + USB connector, 1 RJ45 ethernet connector, Headphone/Mic combo jack
Display size
15.6" Diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display
Display resolution
1366 x 768
Graphic subsystem name
ATI Mobility Radeon™ HD 4830
Video RAM
Up to 4859 MB total graphics memory with 1 GB dedicated
Webcam
Nightvision Webcam with IR LED for illumination
Speakers and microphone
Beats
Keyboard
Full size chick let keyboard with one touch launch keys and Action keys
Pointing device
Touch Pad supporting Multi-Touch gestures, with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad
Power supply type
120 W AC Power Adapter
Battery type
6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Software Pre-installed software
Microsoft® Internet Explorer; Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player
Optical drive driver software
HP MediaSmart Suite ; HP Total Care Setup, HP ProtectSmart, Instant-On solution, Cyberlink DVD Suite; Windows Media center; Windows Mail; Corel VideoStudio X2, Corel Paintshop Pro X2, Stardock My Colors
Software included
Recovery partition (including possibility to recover system, applications and drivers separately); Optional re-allocation of recovery partition; Recovery CD/DVD creation tool; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 days live update); Notebook Help & Support
Dimensions / weight / warranty Product weight
2.35 kg
Package weight
7 kg
Product dimensions (W x D x H)
38.0 cm (L) x 24.4 cm (W) x 2.65 cm (H)
Package dimensions (W x D x H)
595 x 126 x 345 mm
Warranty
2 years, carry-in, parts and labour
Limited warranty coverage and exceptions
You can expand the warranty coverage of your product and protect it against accidental damage, up to 3 years; for more information, check with your HP reseller.
قیمت :
Price US $ 2690
فعلا باقی کمپانی ها باید برن غاز بچرونند :27:
بزودی وارد ایران می شود البته قیمت حدود 3 میلیون تومان !
به نظر من قیمت کمی بالا نیست ؟ این باید زیر 2.400 دلار باشه نه ؟
چرا خیلی زیادی گرونه . به نظر من حدود 2 تا 2200 بیشتر نمی ارزه .نقل قول:
نوشته شده توسط UN.REGISTERED USER [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی گرافیکش خیلی توپه
انصافا HP داره عالی کار میکنه .
به نظر من با توجه به کانفیگش خیلی بالا نیست ...
ولی مشکل این هست که از محدوده توان پرداخت بیشتر مردم خارج هست
سلام و خسته نباشید.
من بین 2 تا مدل موندم خواهشا دور از تعصب به یک برند جواب منو بدین.ازتون خواهش کردم چون واقعا گیج شدم.ممنونم از همتون
1) sony fw490jgb
2.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9600
Level 2 cache 6 MB/FSB 1066 MHzمشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHz (Up to 4 GB)حافظه(RAM)320 GB(5400 RPM)هارد ديسك(HDD)
DVD Writer (+/-R +/-RW)
with Double Layer support
درايو(ODD)16.4" WXGA with XBRITE-ECO Technology
Resolution 1600 x 900اندازه صفحه نمايش(LCD)
ATI Mobility Radeon HD 4650 GraphicsUp to 1790 MB (1024 MB dedicated DDR3)
كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثدارد + MOTION EYE® Technologyوب كم2.9 KgوزنWindows Vista Home Premium 64bit with SP1سيستم عامل3 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45) Modem(RJ11) - MIC – headphones out – HDMI
AC Adapterپورت هاDolby Sound Room® Audio قیمت 1780000ساير امكانات
2)Hp dv6-1225
2.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T9600Level 2 cache 6 MB/FSB 1066 MHz
مشخصات پردازنده(CPU)4096 MB DDR2 / 800 MHzحافظه(RAM)500 (5400 RPM)هارد ديسك(HDD)
Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
درايو(ODD)15.6" Diagonal High-Definition with BrightView Infinity Displayاندازه صفحه نمايش(LCD)
ATI Mobility Radeon HD 4650 Graphics
(1366 x 768 WXGA)
Up to 2303 MB (1024 MB dedicated DDR3)
كارت گرافيكي((VGAداردمودمداردكارت شبكه (LAN)داردشبكه بي سيم (Wireless)داردبلوتوثداردوب كم2.94 KgوزنMicrosoft Windows Vista Home Premium with SP1سيستم عامل4 x USB 2.0 – VGA – IEEE 1394 – Network(RJ45)
MIC – 2 headphones out – HDMI
eSATA - AC Adapterپورت هاRemote Control - Ram Reader - IEEE 1394
ساير امكانات
قیمت 1640000
تا اونجایی که من تفاوت ای دو تا رو پیدا کردم.تو اچ پی eSATA و پورتهای بیشتر دارد ولی تو سونی ندارد.قیمت اچ چی مناسب تره.ال سی دی سونی من شنیدم بهتره ولی خودم ندیدم.هارد اچ پی 500 هست ولی سونی 320 هستش.
کار من از لپ تاپ 3d max - cad-photo shop-archicad , ... هستش خواهشا بطور واضح و صریح کمک کنید وهر کسی که از این مدلها داره بیاد بگه چطورن راضی هستن نیستن و...
ممنونم از همتون لطف کنین اگه میشه سریع پاسخ بدین
راستی من شنیدم که تو لپ تاپ های اچ پی سری dv مادربوردش چون فلزی هستش به خاطر اتصال ارت زمین میسوزه.ایا چنین چیزی درسته؟و میگن اچ پی داغ میکنه میسوزه و ... درسته؟خواهشا کمک کنین بدجوری گیج شدم.
یه سوال دیگه هم داشتم اگر نظرتون سونی بود که هیچی ولی اگر اچ پی بود میخواستم بدونم واسه من که رشتم معماری هستش و با برنامه هایی که بالا گفتم کار میکنم مدل 1225 بهتره یا 2020 ممنون میشم واضح وهرچه سریعتر جواب بدین
یه سوال دیگه هم داشتم dv6-1225 بهتره یا dv6-2020 ؟
منم یه HP dv6 2020 خریدم . فروشنده به من گفت CPU 2.8 هشت هسته ای هست و با دیدن بقیه مشخصات توی خریدنش تردید نکردم . ولی وقتی آووردم خونه دیدم 1.6 هست و توی حالت Turbo boost 2.8 میشه :41:
ویندوز 7 روش نصبه که برای بالا اومدن حدود 50 ثانیه تا 1 دقیقه زمان نیاز داره و بنظرم خیلی کنده . ولی با نرم اقزارای بنچ مارکینگ از لحاظ سرعت نزدیک سی پی یو های 3.2 قرار میگیره ولی در حالت Multi processor حتی از P4 2000 mhz هم پایین تر قرار میگیره .
بازی ها رو خوب اجرا میکنه . در حالتی که از حداکثر توان سی پی یو استفاده میشه گرمای زیادی تولید میکنه و اصلاً لپ تاپ خنکی نیست . باتری هم در حالت HP recommended عمر زیادی نداره .
اینا معایبش بود که گفتم .
hp: گرم کردن زیادتر، داشتن پورت بیشتر، قیمت به صرفه، طراحی و ارگونومی بهتر(واقعا کار کردن با اون از سونی راحت تره)،
sony: کیفیت lcd واقعا عالی، طراحی ساده و شیک، تو ایران کلاسش بالاتره، عمر بیشتر باتری نسبت به HP
اما کلا اگر اهل بازی و فیلم دیدن نیستی و برای سرگرمی استفاده نمیکنی، سونی انتخاب بهتریه. من خودم HP دارم و واقعا راضی هستم و داداشم سونی. تنها چیزی که اذیتم میکنه گرماشه، اما غیر ممکنه به لپتاپ آسیب برسه (بسوزه!!؟). از باتری لپتاپم کم استفاده میکنم، اما اگر زیاد استفاده داری سونی حدود 30دقیقه بیشتر نگه میداره.
من خودم یکی از انها دارم.دلیل اینکه شما میگی کند میاد بالا دو تا علت دارهنقل قول:
1-تعداد نرمافزارهایی که رو Autorun هست زیاده
2- ویروس کش نورتون
برای مورد اول تعداد نرمافزارهایی که تو اتوران هستند را کم کن مثل Hpdock
و ویروس کش نورتون را پاک کن و یک ویروس کش دیگه مثل Kaspersky بریز
با سلام..من مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست...من روزهای اول وقتی صدا را با این دکمه های لمسی کم و زیاد میکردم..روی صفحه lcd بهم نشون میداد که کم یا زیاد میشه..اما چند روزی هست که دیگه نشون نمیده..با اینکه صدا کم و زیاد میشه ولی من چیزی نمیبینم که بدونم چقدر کم شده یا زیاد شده؟؟..کسی میدونه کمک کنه؟؟
دوستان کسی از وضعیت dv6 1225 خبر داره/
من از چند نفر پرسیدم می گن نیست ...!
اگر موجود هست، کجا داره و قیمت؟ با گارانتی چه شرکتی؟
قیمت sony fw490 را هم اگر میشه لطف کنید ...
باتشکر ...
به نظر شما ارزش خریدن داره؟شما راضی هستی از دستگاه؟برای اتوکد - مکس-فتوشاپ کم نمیاره؟تا 4 سال کارمو راه میندازه ممنون میشم معایب و مزایاشو کامل بنویسی.من از شما و arash 2002 این تقاضا رو دارم که کامل تر و واضحتر در این لپ تاپ مزایا و معایبشو بگین ممنون از لطفتوننقل قول:
اینجور درخواستها در مورد قیمت فقط در تاپیک قیمت .نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=276134
شما تو سایتشون نگاه کردید؟
چون معمولا محصولاتی که که قبلا دشاته اند را از لیست حذف نمی کنند