نه دوست عزیز...کامپکس mrl21e شبکه و یو اس پی هست...و اینکه من با همشن شرایط کانکت بودم و مشکلی نداشتم...نقل قول:
کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمی رشد ایا؟
Printable View
نه دوست عزیز...کامپکس mrl21e شبکه و یو اس پی هست...و اینکه من با همشن شرایط کانکت بودم و مشکلی نداشتم...نقل قول:
کسی از دوستان چیزی به ذهنش نمی رشد ایا؟
دوستان سلام،
امیدوارم سوالم رو در جای مناسبی پرسیده باشم. من مودم D-Link 2640T خریدم و برای راه اندازیش با مشکل روبرو شدم. در واقع، همه چیز درسته بغیر از اینکه نمیتونه به ISP وصل بشه. از اونجایی که از صحت username و password مطمئنم، احتمال میدم از تنظیمات کانکشن باشه.
من VPI رو روی 0 و VCI رو روی 35 گذاشتم ولی باز هم جواب نداد و چراغ status همچنان چشمک میزنه. ISP من شهراده. اگه هر چه سریعتر کمکم کنید ممنون میشم.
اینم عکسی از تنظیمات فعلی: (بقیه تنظیمات روی مقادیر پیش فرضشون هستند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشمک زدن چراغ Statuse میتونه به علت نویز روی خط باشه !!!نقل قول:
از اپلیتر استفاده کنید و برای تنظیمات دقیق و چک کردن خط با پشتیبانی شرکت خدمات دهنده تماس بگیرید .
سلام.نقل قول:
Vci رو نمیتونید از خودتون تنظیم کنید.
اونو باید isp بگه که چی بذارید.
مثلا برای من 33 هست.
موفق باشید :11:
ممنون از دوستان عزیزی که راهنماییم کردن. با isp تماس گرفتم، مشکل رفع شد. :)
دوست عزیز زنگ زدی چی گفتن؟نقل قول:
چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم ببینم اگه میتونم خودم حلش کنم دیگه زنگ نزنم
چشمک زدن این چراغ تو dlink به معنی در حال کار بودن مودم و به خاطر نویز نیستنقل قول:
چشمک زدن چراغ Statuse میتونه به علت نویز روی خط باشه !!!
تنظیمات vpi و vci برای ISP های مختلف فرق میکنه شما VPI رو 0 و vci رو هم بین 30 تا 35 تست کن نشد با ISP تماس بگیرنقل قول:
دوست عزیز زنگ زدی چی گفتن؟
چون منم دقیقا همین مشکل رو دارم ببینم اگه میتونم خودم حلش کنم دیگه زنگ نزنم
سلام من یک مودم602 ASUS AM گرفتم
وقتی که به کارت شبکه وصلش می کنم چراغ لن روشن نمیشه و علامت ضربدر بر روی connection میاد و ارور A network cable is unplugged رو می ده ولی وقتی با usb وصلش می کنم connection ساخته شده و ارتباط برقرار می شه
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه
مشکل از کابله ؟ (امروز از تو کارتون درش آوردم!)
( البته هنوز خط من رانژه نشده ولی فکر نکنم به اون ارتباطی داشته باشه )
ممنون
سلام بچه ها.کسی از مودم Linksys am300 استفاده کرده؟چطوره؟
سلام
آقا خواهشا یکی به من کمک کنه
مودم من dlink dsl-2520u هست.مشکل من اینکه وقتی سیستمو روشن میگنم به اینترنت وصله و من نمی خوام اینطوری باشه.
آیا میشه کانکشن ساخت و با اون به اینترنت وصل شم؟
اگه میشه کمکم کنید
محصولات Linksys کلا با کیفیت ترین و بهترین تجهیزات شبکه رو داره و این مدل هم فکر کنم من پیشنهاد دادم بهتون .... بسیار عالی هست . قیمتش از همردهای خودش بالاتر هست البته کلا محصولات linksys همینطور هستن اما ارزش داره .نقل قول:
کانکشن شما بصورت NAT ساخته شده .... میتونید اون رو طوری قرار بدید که manual به شبکه وصل بشید .. بهتر هست با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و در عرض چند دقیقه کانکشن مناسب رو بسازید .نقل قول:
نقل قول:
سلام.ممنون از جوابت.راستش اینو توی یه ریوییو دیدم و اونقدر تعریفشو کرده بود که منو جذب کرد!قیمتش هم در مقایسه با Asus am602 زیاد بالا نیست.50 تومنه.خب چند تا سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم جواب بدین.
1)این مودم در مقایسه با Asus am602 و SMD بهتر هست یا نه؟اگر مودم بهتری سراغ دارین لطف کننین و بگین.
2)اگر اینترنت رو از شاتل بگیرم به مودمی که خودم میگیرم گیر نمیدن؟
3)شرکتهایی مثل شاتل قبول میکنن که خودم نصب و راه اندازی کنم و 20000 رو نگیرن یا اصلا بزارم خودشون نصب کنن بهتره؟
4)اگر مثلا ECO 128 شاتل رو برداشتم و ماه دیگه خواستم عوض کنم مثلا ART بگیرم. ممکنه؟
5)کلا بنا به تجربه شما بهتره 1 ماهشو بردارم یا 3 ماهشو(که البته به صرف تره)؟
با تشکر
سلام
مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازBridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با Bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی Bridgingمشکل دارم
راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارمie7ودانلود منیجرمهم idm هست
هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه
از دوستان کسی اشکال من را میداندو کمکم می تواند کند
با تشکر
عید شما مبارک
نقل قول:
سلام
منم 3 روز پیش همین مشکل شما رو داشتم ویندوز رو اپدیت کردم از روی سی دی خود ویندوز الان درست شده
وقتی سی دی ویندوز رو میندازید تو خود ویندوز قسمت اپدیت رو بزنید تا برنامه هاتون پاک نشه
مودم AM300 کاملا راضی کننده هست خیالت راحت .... زیبایی جاللبی هم داره .بهترین مودم الان همیه اما قیمتش 50 نیست دروربر 80 هست . نمایندگی طبقه دوم پاساژ پایتخت سازگار شبکه .نقل قول:
خیر شمامیتونی مودم رو خودت هم تهیه کنی .. شاتل مودمهای ASUS / Samphony میده .
مشکلی در Switch کردن نوع سرویس هم نداری میتونی هر زمان عوض کنی .
تجربه میگه شما اول 1 ماه رو استفاده کن ببین از لحاظ قطعی / سرعت . تورنت و غیره .... مشکلی نداشته باشه از ماه بعد میتونی 3 ماه پیش پرداخت کنی .... اینطوری بهتره .
کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟:sad::sad:نقل قول:
سلام میشه کمی بیشتر توضیح دهید منظورتون تعمیر ویندوز هست؟؟؟اخه اپدیتی من ندیدم؟؟نقل قول:
از بچه ها کسی نیست راهنمایی دقیق تری کند من را
با تشکر
شما اول مطمئن بشو از تو قسمت System درون Contro; panel کارت شبکتون Enable باشه ....نقل قول:
اگر بود یک بار روش کلیک راست کنید و گزینه Disable رو بزنید ....بهد از اینکه Disable شد دوباره کلیک راست کنید و گزینه Enable رو بزنید و کابل رو به مودم بزنید .
ارزون ترین مودم adsl2+ چیه
برای شاتل میخوام
یکی از ارزونها مودم دیلینک 200 هستش قیمتش یه مدت پیش 27 تا 30 تومن بود.(جدید قیمت ندارم)نقل قول:
ولی پیشنهاد میکنم دنبال ارزونترین نباشی.
مثلا ایسوس 602 خیلی بهتره. تحت ساپورت شاتل هم هست.
Enable بودن رو اولش چک کردم مشکلی نداشتنقل قول:
خودم موندم مشکل از چیه
کارت شبکه رو هم دوباره نصب کردم ولی نشد!
موندم مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه دی لینک 200 هم ای دی اس ال 2 هم ساپورت میکنهنقل قول:
قیمت ایسوس 602 حدودا چنده
من یکشنبه asus am 602 رو 46 تومن خریدمنقل قول:
دو رو نه. برای دو میتونی tplink بگیری با حدود قیمت 32-33 تومن.نقل قول:
ولی توصیه من همونه که گفتم (ایسوس).
مودم خوبیه. امتحانشو قبلا پس داده. قیمتش هم که گفته شد.
ساپورت شاتل رو هم شاملشه که این خودش یه مزیته عزیز.
بله دوست من......نقل قول:
چیزی حدود 7 روز هست که قیمت همه ی مودم ها به شدت کاهش یافته. (برای هر مودم، چیزی حدود 10 تومن.)
موفق باشید :11:
سلام ببخشید من جدیدا میخوام از شرکت صبانت به شاتل بیام و مودم من چون از خود صبانت گرفتم adsl 2+ نیست می خواستم ببینم حتما باید مود می که دی اس ال 2 داشته باشه بخرم واسه شاتل یا نه
مودم من : huawel mt600 هست
ممنون
نقل قول:
نه دوست عزیز
نیازی نیست که مودم جدید بگیری همون کار می کنه
سلام.من امروز کارت شبکه یا همون lan خریدم و می خوام به جای usb با اترنت به اینترنت وصل بشم.مودمم adsl D-link است.راهنمایی کنید که توی ویندوز یه تنظیماتی باید انجام بدم.خیلی ممنون
سلام
مودم من alfex هست تا الان هم مشکلی نداشتم وندارم چون ازطریق pppoe وصل می شدم اما از دیشب ازBridging وصل می شم من از صبا adsl گرفتم هم روز تست کردم هم با یوزر شبانه ام وقتی با Bridging کانکت می شم بعد از 20min به بعداصلا هیچی نمی توانم سند ورسیو کنم و باید کامپیوتر را ریست کنم حتا نمیشه دیسکانکت کنم ویندوزم هم سالم هست و nod32هم دارم ویروس هم ندارم علامت 2تاtv که گوشه سمت راست هست هست دیگر بعد از این اتفاق ابی نیست اما در جایی که کانکشن می سازم نگاه کردم ابی بود هر چی کلیک می کنم 1sپروپرتیس می اید ومی روداما دیسکانتک نمی توانم کنم حتامودم هم دیزیبل می کنم باز هم دسکانکت نمی شود
چند بار کانکشن ساختم اما بازم جواب ندادوقتی ریست می کنم درس می شود 40minهم وصل بودم اما بازم این مشکل پیش امد
اما pppoeکه هستم توی این 20روز با روزی 5ساعت کارکردن همچین مشکلی ندارشتم و ندارم فقط می رم روی Bridgingمشکل دارم
راستی من کارت --- هم دارمwindoxp sp2دارم رجسیتر شده هم هستie7ودانلود منیجرمهم idm هست
هر چی باید می گفنم گفتم فکر کنم توضیحات کامل باشه
به پشتیبانی زنگ زدم گفت اشکال از ویندوزت هست ماکروسافت این کارو کرده باید windxp sp3نصب کنید!!!!!!
از دوستان کسی پچی یا برنامه ای سراغ داره مشکل من حل بشه.
اگر مشکل از ماکروسافت هست چرا برای همه این مشکل پیش نمی اید؟؟
باید از پشتیبانی تنظیمات رو برسی اما در حالت کلی lan سادهتر و راحت تر از usb هست .نقل قول:
وقتی کسی زنگ میزنه یا ما خودمون تلفن میزنیم مودم من قاطی میکنه و قطع میشه و باید کلی باهاش ور بری تا دوباره درست بشه..
گفتم راه رای جلو گیری از این مشکل نیست..؟
استفاده از اسپلیترنقل قول:
شما باید برای تلفن از اسپلیتر استفاده کنید
خوب یک توضیح میدی .. قیمتش چقدر هست..نقل قول:
استفاده از اسپلیتر
شما باید برای تلفن از اسپلیتر استفاده کنید
اسپلیتر/نویزگیرنقل قول:
یک وسیله کوچک است که بر سر راه تلفن وصل میشود
کارش هم گرفتن نویزهای اضافی هستش
شما وقتی از adsl استفاده میکنی نویز شدیدی روی خطتون میوفته که این وسیله را اگه بر سرراه دستگاه تلفنتون قراربدین باعثت برطرف شدن مشکلات میشه
2 نوع داره
ساده و دوشاخهای :دی
از لحاظ کاربرد هیچ فرقی ندران وفقط قیمتشون یه کم فرق میکنه
یک ورودی و دو خروجی داره
به قسمت ورودی یا lan یه سیم از پریز تلفن وصل میشه
به قسمت phone یه سیم وصل میکنید وسردیگر ان را به دستگاه تلفن نصب میکنید
اگه خواستین هم یک سر دیگر اون که adsl هست به مودم باید وصل بشه
قیمتش حدود 4 تومنه
میگم تصادفا این شکلی نیست..؟ چون من یکدونه از این دارم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه از مهدی بزرگ :31: :10:نقل قول:
بله ، این هم می تونه باشه ، اگه اون طرفش هم یه ورودی تل باشه ، این هم می تونه اسپلیتر باشه ( اگه حقیقتا اسپلیتر باشه ) به ظاهرش که می خوره :10:
نقل قول:
همونی که اخوند گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
با اجازه از مهدی بزرگ
بله ، این هم می تونه باشه ، اگه اون طرفش هم یه ورودی تل باشه ، این هم می تونه اسپلیتر باشه ( اگه حقیقتا اسپلیتر باشه ) به ظاهرش که می خوره
نقل قول:
همونی که اخوند گفت
خوب شما اینو از کجا آوردید
چون رابط های 1 به 2 کابل تلفن هم همینجوریه من خودم دارم تقریبا همین شکلیه برا ی تبدیل یک خروجی تلفن به دو خروجی هستش
اسپلیتر هم نیست
1 به 2 های مغمولی فقط همین دو سوکت رو دارن.نقل قول:
اسپلیتر 3 تا داره. یکیش از پریز میاد توش یکیش از اون میخوره به مودم adsl و یکیش از تلفن میره توش.
که اگه بخاید فقط برای تلفن مثلا تلفن اصلی استفاده کنید دیگه احتیاجی نیست به مودم adsl هم وصل بشه.:8:
نقل قول:
به 2 های مغمولی فقط همین دو سوکت رو دارن.
اسپلیتر 3 تا داره. یکیش از پریز میاد توش یکیش از اون میخوره به مودم adsl و یکیش از تلفن میره توش.
که اگه بخاید فقط برای تلفن مثلا تلفن اصلی استفاده کنید دیگه احتیاجی نیست به مودم adsl هم وصل بشه.
یک به دو هم 3 تا داره دیگه یکی ورودی 2 تا هم خروجی که مثلا برای اتصال 2 تا تلفن استفاده میشه
بخواد 2 تا داشته باشه که یم به دو نمیشه میشه یک به یک
من هم اسپلیتر دارم هم یک به دو از ظاهرشون اصلا نمیشه تشخیص داد کدوم یکی اسپلیتر