نقل قول:
یعنی میخوای بگی که ویندوز کامپیوترت رو خریدی؟
یا از هیچ نرم افزار Crack شده ای استفاده نمی کنید؟:21:
Printable View
نقل قول:
یعنی میخوای بگی که ویندوز کامپیوترت رو خریدی؟
یا از هیچ نرم افزار Crack شده ای استفاده نمی کنید؟:21:
دوست من شما اگه جیلبرک هم نکنید و برنامه های ای پی ای رو خریداری هم بکنید خیلی کارهای دیگه مثل نصب تم و ... رو نمیتونید انجام بدید یا تغییرات دیگه یا برنامه ها با فرمت های دیگه مثل APP. یا .deb
نه نمی خوام بگم که من همه برنامه ها رو اورجینال تهیه میکنم (این سیاست مملکتمونه که عضو کپی رایت بین الملی نیست )
اما این jailbreak کردن به نظر من قضیه اش جداست:13:
اکثر ما ها دلیل اصلی جیلبریک کردنمون همین نصب برنامه های کرک شدست!
درسته که با جیلبریک امنیت گوشی پایین میاد و سرعت گوشی کم میشه و همچنین عمر باتری
ولی چاره چیه
تازه ۲ تا کرم هم واسه آیفون های جیلبریک شده اومده
نقل قول:از نقطه نظر حقوقی : نه - غیرقانونی یا دزدی نیست .. (حداقل هنوز نیست!)نقل قول:
َApple اوایل امسال برای اولین بار نسبت به جیل بریک موضع گرفت و یه دادخواست داد که طبق اون جیل بریک یه جور نقض کپی رایت تلقی میشه... در مقابل EFF (یه موسسه غیردولتی که سعی می کنه بصورت حقوقی از آزادی بیان دفاع کنه) درخواست کرده که جیل بریک از قوانین کپی رایت معاف شناخته بشه.
Apple در مقابل گفته که جیل بریک اصولاً وابسته به دستکاری فایل های Boot و سیستم عامل هستش و نباید صورت بگیره .. اما در مقابل از نظر قانونی "مهندسی معکوس" و دستکاری نرم افزارهای تجاری به قصد ایجاد سازگاری بین اونها و app های دیگه هیچ اشکالی نداره...
مجدداً Apple گفته که جیل بریک شاید به مقاصد خیر استفاده بشه اما میتونه امینت و کارآیی دستگاه رو پایین بیاره .. اما به نظر نمیاد این ادعای Apple هم به جایی برسه .. اگه بخوایم دوباره بریم سراغ مثال ماشین(!) مثل اینه که جنرال موتورز بگه "هیچکس حق نداره موتور خفن روی ماشینهایی که من میسازم ببنده، چون ممکنه تصادف کنه!" ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ماجرای Blackra1n و موش و گربه بازی با Apple.
سلام رفقا
به نظرتو ن اینترنت برا جیل بریک بگیرم یا صبر کنم؟
اصلا تو تهران میشه wifi داشت؟
یه توضیح بدید
ممنون
یعنی میخوای اینترنت وایرلس بگیری؟
یا کارت وایرلس؟
بابا ابنا نمخواد که
تو خونتون یه لبتاپ نداره کسی؟
دوستی آشنایی؟
سلام.
چه راه حلی واسه دور زدن ارور 1009(تحریم) موقع دانلود از آیتونز هست؟
چرا اما باید برا لپتاپ اینترنت بگیرم؟نقل قول:
یه توضیح کامل بده لطفا GiggleClub جان
اطلاعاتم کمه!
سلامنقل قول:
دوست من ، شما فرمودید قیمت ها اومده پایین ، اما اختلاف هم چنانا هست ، یه سر به سایت اپل بزنید ، می بینید که 64 گیگ رو داره می ده 360 دلار ....
فقط جهت اطلاع عرض کردم :10: :46: :11:
به ترتیب :نقل قول:
pro*xy
یا v*p*n*
اختلاف قیمت 60 تومن واسه یه محصولی مثل آیپاد تاچ و در بازاری مثل بازار ایران دیگه یه چیز نسبتاً خوب و منصفانه ای هستش .. (با حساب و کتاب فروشنده ایرانی) ... اختلاف ها همیشه پابرجاست و راه-در-رو نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
(*توی یه فیلمی طرف توی نیویورک میره سیگار بخره، فروشنده میگه "5 دلار" این میگه "بابا توی کنتاکی اینا 3.5 دلار بیشتر نیست" ... فروشنده هم جواب میده "پس برو از همون کنتاکی سیگار بخر .. نامه هم بنویس!!" )
اگه V+P+N نداشته باشیم با چه pro*xy میشه کار کرد؟نقل قول:
قبلا از G*-+Pass استفاده میکردم از وقتی که اون بسته شد دیگه نتونستم چیزی دانلود کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
سلام.نقل قول:
سلام رفقا
به نظرتو ن اینترنت برا جیل بریک بگیرم یا صبر کنم؟
یه توضیح بدید
ممنون
من نمیدونم قصیه ی لپتاپو اما میتونی یه کارت وایرلس بگیری و نت رو Share کنی.دیگه جیلبریک و بازی آنلاین با آیپادو ....
"میشه داشت" این ینی چی؟منظورت چیه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
سلام.
چه راه حلی واسه دور زدن ارور 1009(تحریم) موقع دانلود از آیتونز هست؟
شما از فیلتر.شکن u69c استفاده کن.فوق العادست ...
--------------------------------------
بالاخره آیپادمو جیلبریک کردم!!!:5::8:
البته جیل بود اما Appsync رو نصب نکرده بودم که نصبش کردم.
سیدیا خیییلی اذیتم کرد :13:و همش ارور میداد اما راک مث بنز جواب داد و کارمو راه انداخت.:8:
حالا کاملا" خ. کیفم و دارم لذت دنیا رو میبرم ...:8:
------------------------------------
دوستانی که آیپادو جیلبریک کردن به هیچ وجه بازی Gangstar رو از دست ندن.لامذهب یه GTA کوچولو هست ...:27:
میتونید بیشتر راهنمایی کنید؟یا لینک دانلودی چیزی بذارید؟نقل قول:
ممنون.
کارت وایرلس چنده؟
هر اینترنتی مثل دیال اپ SHARE میشه؟
جدی ! احمد جان میدونم سخته اما میتونی یکم مراحلی که رفتی رو بگی. آخه امتحان پس داده مال تو و بیشتر از بقیه میدونم که باهاش کلنجار رفتی. یا اگه داری یه لینک توپ بده. راستی تثرد شده دیگه، نه ؟نقل قول:
بالاخره آیپادمو جیلبریک کردم!!!
البته جیل بود اما Appsync رو نصب نکرده بودم که نصبش کردم.
سیدیا خیییلی اذیتم کرد و همش ارور میداد اما راک مث بنز جواب داد و کارمو راه انداخت.
حالا کاملا" خ. کیفم و دارم لذت دنیا رو میبرم ...
اره احمد جان یک اموزش بذار ما هم جیل کنیم
مردم از بس صبر کردم
u69c یه برنامه سبک هست که بازش میکنی ، بعد اون IE رو باز میکنه و بعد هر سایتی رو که بزنی میاره.میتونی برنامه رو باز بذاری و هر برنامه و بازی از AppStore خواستی بگیری.این لینکش:نقل قول:
میتونید بیشتر راهنمایی کنید؟یا لینک دانلودی چیزی بذارید؟
ممنون.
کد:http://ahmad72.persiangig.com/u96c.exe
حدود 25-30 آب میخوره و بعله (!) دایل آپ هم شر میشه.بعد دیگه وایرلس داری !!!نقل قول:
کارت وایرلس چنده؟
هر اینترنتی مثل دیال اپ SHARE میشه؟
نقل قول:
جدی ! احمد جان میدونم سخته اما میتونی یکم مراحلی که رفتی رو بگی. آخه امتحان پس داده مال تو و بیشتر از بقیه میدونم که باهاش کلنجار رفتی. یا اگه داری یه لینک توپ بده. راستی تثرد شده دیگه، نه ؟
من مراحلو یه بار گفتم.از همون روش GeoHot با برنامه ی BlackRa1n که آموزششو گذاشتم استفاده کردم.نقل قول:
اره احمد جان یک اموزش بذار ما هم جیل کنیم
مردم از بس صبر کردم
میتونید ار همون روش برید ولی به جای اون لینکی که گذاشتم از نسخه ی RC2 یا RC3 که جدیدتر و قاعدتا" بهترن استفاده کنین.
تنها مشکلش وایرلسه و که من دوستم از همین کارت وایرلسا که گفتم داشت و به وسیله ی اون Cydia رو نصب کردم.اما Cydia خراب بود و سورس اد نمیکرد.اما دیشب Rock که یه چیزی مث Cydia هست ولی حالا که دیدمش میگم خیییلی بهتره رو نصب کردم و نه تنها هر کاری لازم بود رو انجام دادم بلکه Cydia رو هم تونستم درستش کنم.
جمع بندی:
1-از روشی که چندین صفحه قبل گذاشتم برا جیلبریک استفاده میکنین اما نسخه ی جدیدتر BlackRa1n رو بگیرید.
2-وارد برنامه ی BlackRa1n شده و Rock رو نصب کنید.
3-برنامه ی AppSync رو سرچ کرده و آخرین ورژنش رو که فک کنم 3.1 باشه رو نصب کنید.
4-برین حال کنین .
باید توجه داشته باشین که وقتی شما برنامه ی BlackRa1n رو از نت دانلود میکنید و عکس Geoorge Hot میاد روی صفحه ی آیپاد و ریبوت میشه ، در واقع آیپادتون جیلبریک شده (مرحله ی 1 ) اما اون مراحلی رو که گفتم (2 تا 4 ) برای استفاده از برنامه های کرک شدست.
دوستان این برنامه رو نصب کنید.حجمش هم زیاد نیست.
باید توجه کنید که فقط روی ویندوز جواب میده و روی مک جواب نمیده.کد:http://iphonefolders.com/1.0.31/iPhoneFolders.msi
بین ویندوز ها هم روی ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی جواب نمیده.
با نصب این برنامه یه درایو مجازی ساخته میشه و میتونید به پوشه های موجود در آیپاد یا آیفونتون دسترسی داشته باشید.
داشتن این برنامه واقعا" خالی از لطف نیست .
این هم یه عکس از محیط برنامه روی سیستم خودم :
کد:http://img4.-------------/files/n5yq339lz3mv5lxgs9z6.png
ممنون خیالم رو راحت کردیدنقل قول:
حالا یه سوال دارم
من اگه الان به خواهم یه ipod touch 3g 32gb بخرم به راحتی میشه جیل بریکش کرد
(هر نسخه ای که باشه ) ؟؟؟
ویه سوال هم در مورد کارت وایرلس دارم و این است که فقط با نوت بوک میشه اینترنت را شر کرد یا با pc هم میشه ؟؟؟
ممنون احمد جان، راستی iPod وقتی خاموش میکنی روشن میشه یانه ؟نقل قول:
باید توجه داشته باشین که وقتی شما برنامه ی BlackRa1n رو از نت دانلود میکنید و عکس Geoorge Hot میاد روی صفحه ی آیپاد و ریبوت میشه ، در واقع آیپادتون جیلبریک شده (مرحله ی 1 ) اما اون مراحلی رو که گفتم (2 تا 4 ) برای استفاده از برنامه های کرک شدست.
منظورم اینکه برای دوباره بالا اومدن بازم باید این مراحل رو بریم ؟
اگه به وایرلس دسترسی داشته باشی میشه بگی بله میشه ...نقل قول:
به راحتی میشه جیل بریکش کرد
(هر نسخه ای که باشه ) ؟؟؟
ویه سوال هم در مورد کارت وایرلس دارم و این است که فقط با نوت بوک میشه اینترنت را شر کرد یا با pc هم میشه ؟؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
ممنون احمد جان، راستی iPod وقتی خاموش میکنی روشن میشه یانه ؟
منظورم اینکه برای دوباره بالا اومدن بازم باید این مراحل رو بریم ؟
آره دیگه.تثرد یعنی همین.خاموش که میکنی یا میشه باید وصل PC بکنی ، BlackRa1n رو اجرا کنی ، Make it Ra1n رو بزنی ، بعدش آیپادت میاد بالا.
این کار وقت زیادی نمیگیره ...:20:
دو تا سوال
اول من تازه 8 گیگ گرفتم برا دانلود فرم ور باید گزینه 2g یا 3g رو انتخاب کنم؟
rc3 رو نصب کردم بعد حواسم نبود پاک شد الان تو منو نمیاد چه کارش کنم؟
یه سوال دیگه!
چجوری با لپتاپ اینترنت رو share کنم؟
مچکر
این جواب کدوم سوال من هست ؟نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه ipod را خاموش کنیم باز باید برای بالا آمدن دوباره بازم وایرلس هم میخواد؟؟؟
فک نکنم دیگه لازم باشه، حالا احمد میاد خودش میگه .نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه ipod را خاموش کنیم باز باید برای بالا آمدن دوباره بازم وایرلس هم میخواد؟؟؟
نه دوست عزیز وایرلس نمیخواد دیگهنقل قول:
دوستان من یه مشکل پیدا کردم اعصابم خورد شد ...
وای فای رو روشن میکنم وایرلس رو سرچ میکنه پسور هم میزنه کانکت میشه و بقلش علامت تیک هم میاد یعنی وصل و علامت وای فای هم بالای ایپاد میاد ولی تو سافاری میرم میگه not open not conected to internet تو سایدیا هم که میرم یه همچین چیزی رو میگه نمیدونم مشکل چیه در صورتی که میگه وصل هست ...
چه کنم |؟ ....
2gنقل قول:
من تازه 8 گیگ گرفتم برا دانلود فرم ور باید گزینه 2g یا 3g رو انتخاب کنم؟
یعنی BlackRa1n RC3 رو گرفتی بعد از تو آیپادت پاکش کردی؟چطور؟من که هر کاری کردم نشد!!!نقل قول:
rc3 رو نصب کردم بعد حواسم نبود پاک شد الان تو منو نمیاد چه کارش کنم؟
اینو من بلد نیستم ولی اگه کسی همینجا نتونست جوابتو بده از بخش لپتاپا بپرس...نقل قول:
چجوری با لپتاپ اینترنت رو share کنم؟
به راحتی میشه جیل بریکش کرد؟؟؟نقل قول:
این جواب کدوم سوال من هست ؟
با pc هم میشه .نقل قول:
نچ!نقل قول:
من خودم بلد نیستم اما به این آدرس برو و 10-20 تا صفحه ی آخر رو بخون :نقل قول:
دوستان من یه مشکل پیدا کردم اعصابم خورد شد ...
وای فای رو روشن میکنم وایرلس رو سرچ میکنه پسور هم میزنه کانکت میشه و بقلش علامت تیک هم میاد یعنی وصل و علامت وای فای هم بالای ایپاد میاد ولی تو سافاری میرم میگه not open not conected to internet تو سایدیا هم که میرم یه همچین چیزی رو میگه نمیدونم مشکل چیه در صورتی که میگه وصل هست ...
چه کنم |؟ ....
:13:فقط خدا کنه پستمو پاک نکنن!!!:13:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=74343
۲تا برنامه که احتمالا اکثرا میشناسینش:
Shazam:
برنامه خیلی معروفیه
کار این برنامه اینه که با شنیدن چند ثانیه از یه آهنگ اطلاعات کامل اون آهنگ + لینک خریدش از آیتونز + متن آهنگ و .... بهتون میده
برنامه واقعن بدرد بخوریه
برنامه مجانیه و تو آیتونز میتونید دانلود کنید
اگه با ارور ۱۰۰۹ و اینا مشکل دارید از اینجا دانلود کنید:
لینک دانلود:
Midomi:کد:http://www.appscene.org/download/I5Jyggv5MW70a385119d
این یه خورده خفن تره نسبت به قبلی
یه وقت میشه شما دنبال یه آهنگی هستی ولی اسمو ایناشو نمیدونی اصلن
ولی ریتم آهنگ یا یه چند بیتیشو حفظی
میتونی خودتون چند ثانیه از آهنگ رو اجرا کنید (اصلن نباید دقیق باشه فقط ریتم کلیش شبیه باشه حله)
مشخصات کامل آهنگ + متن آهنگ + ویدیو + لینک خرید و یه سری چیز میز جالب دیگه میاره
لینک دانلود کرک شده:
کد:http://www.appscene.org/download/bvLQY2glHQ1d931220d7
دومی واقعن فوق العادست و دقت خیلی بالایی داره
۲ تا نکته هم بگم (هرچند واضحه):
* برای کار با برنامه نیاز به اینترنته !
* برای آهنگ های ایرانی جواب نمیده (شاید تک و توک)
سلام
کسی از دوستان جایی را در شیراز میشناسه که ipod touch را با قیمت خوب بده ؟؟
و یه سوال دیگه اینکه تا عید ممکنه سری جدید ipod touch بیاد(مثلا 4g ):31:
با تشکر از همه دوستان:11:
نه تا عید نمیاد
هر سال اوایل پاییز کل آیپاد ها رفرش میشن
خیالت راحت
واسه خرید هم تهران توصیه میشه
آشنا نداری برات بفرسته؟
نه تهران که آشنا ندارم .
شیراز کسی از دوستان جایی رو نمیشناسه ؟
راستی محافظ برا ipod toouch چند قیمته ؟
ممنون
یه بازی تووووپ که دیروز ریلیز شد!
Labyrinth 2
شماره یکش که همه بازیش کردید
اینم نسخه ۲ که کلن متحول شده و واقعن فوق العاده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتمن امتحان کنید
دانلود کرک شده:
کد:http://www.appscene.org/download/89ClSRjxkj7b79065d43
تو برنامه گزینه delete رو زدمنقل قول:
همونی که بغلش دایره قرمز داره
ولی وقتی روشن میکنم باید به pc وصل کنم
برا مراحل بعدی کرک برنامه باید باشه
چکار کنم؟
من که الآن دارم شماره ی 1 رو بازی میکنم اما یه سوال:نقل قول:
یه بازی تووووپ که دیروز ریلیز شد!
Labyrinth 2
شماره یکش که همه بازیش کردید
اینم نسخه ۲ که کلن متحول شده و واقعن فوق العاده شده
کلا" با این appscene مشکل دارم.آخه وقتی اون کاراکترا رو وارد میکنم دوباره همون صفحه میاد.چرا اینطوره؟
تا حالا یه بار هم نتونستم از appscene دان کنم!!!
نمیدونم!!!!نقل قول:
تو برنامه گزینه delete رو زدم
همونی که بغلش دایره قرمز داره
ولی وقتی روشن میکنم باید به pc وصل کنم
برا مراحل بعدی کرک برنامه باید باشه
چکار کنم؟
یک چیه بابانقل قول:
کلا" با این appscene مشکل دارم.آخه وقتی اون کاراکترا رو وارد میکنم دوباره همون صفحه میاد.چرا اینطوره؟
تا حالا یه بار هم نتونستم از appscene دان کنم!!!
بیخیالش شو برو ۲ :21:
appscene که خیلی خوبه
شمارنده هم نداره
حروف بزرگ کوچیک هم شاید اثر داره!
از این به بعد سعی میکنم یه جا دیگه هم up میکنم
اینم labyrinth :
کد:http://www.4shared.com/file/163849792/6a41008e/Labyrinth_2-v100.html
یه سوال از شما هایی که ipod دارین میخوام بپرسم
1- بلوتوث داره
2- فرمت divx و xvid رو راحت اجرا میکنه
3- برنامه و بازی ریختن روش راحته
سلام
باز من تو سایت اپل رو دیدم ، دیدم که باز 64 گیگ رو کرده همون 400 دلار ، کسی از قیمت 64 گیگ خبر نداره ؟
*** از راهنمایی تون ممنونم ، قصد داریم اگه تصمیم با گرفتن آی تاچ باشه ( بین خرید آیفون یا خرید آی تاچ موندیم ، برای دوستمون ) از ایران بگیریم ، خیلی اختلاف زیاد نیست ، البته امیدوارم بازی در نیارن فروشنده های ایرانی ...
تنکس
1. بلوتوث داره (که اساساً کارکرد هدفون و اینا داره تا تبادل فایل) -- یعنی با موبایل مقایسه نکن. (ایشالا در آینده نزدیک حل بشه)نقل قول:
2. باید تبدیل فرمت انجام بدی (convert) ... پلیرهای اندکی هستند که فرمت هایی مثل Divx و هم خانواده هاش رو بدون نیاز به convert پخش کنن.... البته برنامه های برای تاچ اومده، اما هنوز در اول راه هستند و مشکلات زیاد دارند و اخرش مجبور به تبدیل هستی.
3. مشکلی نداره - ضمن اینکه تنوع برنامه (app) و بازی در دنیای تاچ انقدر بالاست که حتی اگه راحت هم نبود، کسی ناراحت نمیشد!
آهرین قیمت 64 گیگ که من هفته اخیر از پاساژ ایران گرفتم : 420 تومن... به نظرم اختلاف قیمتش خیلی خوب و معقوله..نقل قول: