دوستان
این روش استثنا کردن یک سایت در این آنتی ویروس چه جوریه؟
(یک سایت سالم رو بلاک میکنه!)
Printable View
دوستان
این روش استثنا کردن یک سایت در این آنتی ویروس چه جوریه؟
(یک سایت سالم رو بلاک میکنه!)
با سلام
من ورژن 7 اینترنت سکیوریتی Avast Internet Security 7.0.1426 را نصبش کردم اما نه با کرک ZeNiX که تا 2050 کرک میشه و نا نه با کرک Avastlic Installer Gold 1.3 نتونستم کرکش کنم همون 10 روز تریال میمونه لطفا راهنمایی کنید؟جدیدترین ورژن هم گرفتم یعنی ورژن Avast! Antivirus Internet Security 7.0.1456 Final ولی بازم نتونستم کرکش کنم . اگه کسی روش کرک برنامه تا 2050 رو می دونه لطف کنه برام توضیح بده چون واسه کسی می خوام انتی ویروس نصب کنم و به دلیل اینکه ازش سر در نمیاری نمی تونه بعد از یکسال دوباره لایسنس بهش بده
من امروز بدون ف.ي.ل.ت.ر.ش.ک.ن تونستم آپديت بکنم. نسخه Internet Security 7.0.1456
دوستان چرا فایر وال آواست برای من نصب نمیشه ؟ موقع نصب اینترنت سیکوریتی و فایروال ارور میده و اواست بدون فایر وال نصب میشه !!!!!1 ویندوز سون و سیستم هم کامل و بدون مشکل هست .
چه اروری میده؟نقل قول:
سلام
دوستان من آخرین ورژن اوست فری رو دانلود و نصب کردم اما واسه آپدیت ارور میده که نمیتونه به سرور وصل شه
خیلی وقته که اوست استفاده میکنم تا حالا این مشکلو نداشتم
سلامنقل قول:
انتی ویروس اوست در ایران مدتیه با مشکل اپدیت (تحریم)مواجه شده بهتره از انتی ویروس دیگه ای استفاده کنید.
ممنون از پاسختون ولی با و ی پ ی ا ن هم آپ نمیشه؟نقل قول:
بله با پروک س ی اپدیت میشه طبق لینک پایین پر وک س ی اوست تنظیم کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اعلام میکنه اینترنت سیکوریتی شما نمی تونه فایر والو نصب کنه و بدون فایر وال نصب میشه . واقعا موندم چیکار کنم !!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
قبل از نصب اوست فایروال ویندوز غیرفعال کنید ببنید مشکل برطرف میشه:46:
اینکارو کردم ولی بی نتیجه بوده .نقل قول:
Trial Reset | courtesy of babelpatcher
سلام
دوستان ظاهرا آویرا هم ایران رو تحریم کرده ، چه آنتی رایگانی رو به دوستان معرفی کنیم
این اوست برای این دسته از کاربران عالی بود
بله منم شنیدم آویرا آپدیت نمیشه !نقل قول:
هر روز بهتر از دیروز !
الان فکر کنم فقط آنتی ویروس مایکروسافت باقیمونده
:11:
با سلام
خیر دوستان این خبر معتبر نیست.
avira هنوز با ایران مشکلی ندارد.
برای اطمینان می توانید از نمایندگی های ان در ایران سوال کنید :
-----
اگر کسی در update این ضدویروس مشکل دارد به تاپیک اختصاصی ان مراجعه کند.
در ضمن سوئیت های زیر بسیار قدرتمندتر از سوئیت mirosoft است، توصیه می کنم از این سوئیت های رایگان استفاده کنید :
با تشکرکد:comodo internet security
outpost internet security
سلام.نقل قول:
فکر کنم منظور امیر جان همون آواست بوده که با اشتباه لپی نوشته شده آویرا.
مشکلی نیست:20:
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان ، من آویرا رو روی دوتا سیستم از جمله سیستم خودم نصب کردم و در طی چند روز نتونستم آپدیت کنم
و این در حالیه که من چند ساله که از این محصول بصورت کمکی استفاده میکنم
نقل قول:
در ضمن سوئیت های زیر بسیار قدرتمندتر از سوئیت mirosoft است، توصیه می کنم از این سوئیت های رایگان استفاده کنید :
محمدجان من اوست رو به دوستانی که خیلی مبتدی تر از خود بنده هستند معرفی میکردم و اونها هم
راضی بودند و میترسم که نتونن از محصولات پیشنهادی شما استفاده کنند ، تا نظر دوستان چی باشه
نقل قول:
سلام امین جان دوست بسیار عزیزمنقل قول:
سلام.
فکر کنم منظور امیر جان همون آواست بوده که با اشتباه لپی نوشته شده آویرا.
مشکلی نیست
راستش من نتونستم و حالا اگه راهی داره لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر از همه عزیزان
با سلامنقل قول:
امیر جان از طریق نرم افزار زیر اخرین update مربوط به avira را بگیر و ان را بروز کن.
بعد به صورت manual تست بکن ببین درست نمیشه (چون یکی از دوستام همین مشکل را داشت و بعد از نصب اپدیت افلاین درست شد).کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195928&page=284&p=7107009&viewfull=1#post7107009
با تشکر
سلام
چند وقتی بود از avast استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم.....
ولی این سری که ویندوز عوض کردم و avast رو نصب کردم
اکثر برنامه هارو بعنوان ویروس میگیره و غیر قابل اجرا میکنه..... کسی میتونه راهنمایی کنه؟
مرسی
الان اوست آپدیت میشه که ما نصبش کنیم یا نه؟
با تمهيداتي بله ولي به طور خودبخود نه
منظورتون از تمهیدات همون استفاده از چیز شکنه؟نقل قول:
بچه ها یه لایسنس جدید ندارید ؟
حدود یه ماهه که دیگه نمیتونم آنتی ویروسه اوستو آپدیت کنم.ورژن جدیدو هم نمی تونم بگیرم.می نویسه connecting to server error .علتش چی می تونه باشه؟تحریم؟
اوست مدتیه در ایران به دلیل تحریم اپدیت نمیشهنقل قول:
حدود یه ماهه که دیگه نمیتونم آنتی ویروسه اوستو آپدیت کنم.ورژن جدیدو هم نمی تونم بگیرم.می نویسه connecting to server error .علتش چی می تونه باشه؟تحریم؟
Key Avast Internet Security 7
Avast Internet Security 7 Working Keys 2012 & 2013
کد:http://www.rodfile.com/qenorfusv26l/Avast_Internet_Security_7_Working_Keys_2012&2013.rar.html
برای اوست سریال نیست؟
Avast Pro Antivirus 7.0.1407 Final Incl License
کد:http://www.rodfile.com/l1b415tgj7jh/Avast_Pro_Antivirus_7.0.1407_Final_Incl_License_@_Only_By_THE_RAIN.rar.html
سلام..... :20:
مدتيه از آنتي ويروس آواست (نسخه رايگان) استفاده مي كنم و ازش راضي هستم .... و چندي پيش هم كلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش تعريف كردم.... :31:
(همونطوري كه حتما مي دونيد) ، من هم اخيرا با خبر شدم به علت تحريم ها اين نرم افزار قابل آپديت شدن نيست.... :44:
1- اولين سوالي كه داشتم اينه كه از كجا بايد بفهميم نرم افزار آپديت ميشه يا نه؟ من البته از طريق اينترنت نرم افزار رو فارسي كردم..
اون 120704-1 چي يه؟
2- يكي مي گفت كه نرم افزار با اسفاده از ساكس و.... بطور خودكار آپديت ميشه همينطوره؟ :7:
3- من در نصب نرم افزار از يك شماره سريال براي كرك كردن اون استفاده كردم و همينطور كپي يك پوشه از ست آپ به داخل محل نصب، آيا تغيير اين شماره سريال ها و كرك ها مي تونه مشكل آپديت رو حل كنه يا اينايي كه دوستان ميگذارن فقط مربوط به Avast Pro و Avast internet security و.... هست؟
4- يه نفر يه جايي پيشنهاد كرده بود كه به دليل اينكه نسخه رايگان اين نرم افزار قابل به روز رساني نيست از نسخه هاي Avast internet security و.... استفاده كنيد و با شماره سريال و با.....! آپديتش كنيد آيا شما هم نظر ايشون رو تاييد مي كنيد؟ :23:
5- يه نفر چنين راهكاري رو براي آپديت نسخه مجاني آواست مطرح كرده ... آيا اين روش رو استفاده كردين و تاييد مي كنيد؟ :)
6- و سوال آخر اينكه آيا نسخه رايگان نرم افزار اويرا هم مثل آواست با مشكل آپديت روبروست؟
خيلي ممنون از شما دوستان :11:
جواب سوال 1: اون عددی که اونجا نوشته ورژن دیتابیس ویروس ها است که به صورت تاریخ میلادی نوشته میشه ( اینو خودم کشف کردم) مثلا الان برای شما آخرین آپدیت با این عددی که شما گذاشتی مال روز چهارم ماه هفتم سال 2012 است یعنی الان حدود یک ماه و شش روزه که آپدیت نشده. مال من الان این عدده 0-120810 . اون عددی هم که بعد از خط تیره هست چیز خاصی نیست. چون معمولا در طول روز دو بار آپدیت میشه این عدد یا صفر هست یعنی بار اول آپدیت هست و اگه یک باشه یعنی اون روز برای بار دوم که آپدیت میشه.نقل قول:
نکته ای که وجود داره اینه که بعد از این که این مشکل به وجود اومده آنتی ویریوس به شما اخطار نمیده که آپدیت نشده مثل همین حالتی که الان برا شما پیش اومده. با این که بیش از یک ماهه آپدیت نشده ولی قرمز نشده و نگفته که آپدیت نمیشه.
جواب سوالای بعدی رو هم به صورت کلی میدم. این قضیه تحریم آخرش هم معلوم نشد که چی شده چون خود آواست هم گفت که ما تحریم نکردیم و ظاهرا پورت های سرورهای آواست از داخل ایران بسته شده. به هر حال الان بهترین کار برای آپدیت همون استفاده از ساکس هست که باید تنظیماتش تو خود آنتی ویروس وارد بشه و بعدش دیگه مثل روال عادی خودش آپدیت میشه. فرقی هم بین نسخه رایگان و اینترنت سکوریتی وجود نداره.
آویرا این مشکل رو نداره و آپدیت میشه.
خيلي ممنون از شما ....
بله من هم شنيده بودم كه ممكنه عامل اين مشكل خود ايران باشه..... :2::13: ... من هم نمي دونم چرا!!! :4:
با اينكه با بخش هاي نرم افزار آشنا نبودم ولي به هر حال بخش آپديتش (آپديت دستيش) رو پيدا كردم و رفتم برا آپديت ولي متاسفانه در ارتباط با سرور مشكل پيدا مي كرد... و ديگه مطمئن شدم كه مشكلي وجود داره....
بله، آنتي ويروس چيزي نشون نداد كه نرم افزار نياز به آپديت شدن داره ... ولي از بخش تنظيمات نرم افزار آپديت خودكار رو كه غير فعال مي كنم يه علامت اخطار پايين ظاهر ميشه و توي پيج اول خود نرم افزار هم مي نويسه "سيستم به طور كامل محفوظ نيست" :23:
اين رو هم اضافه كنم كه من از سرويس س*اك*س استفاده مي كنم.... ولي نرم افزار در حالت عادي و به صورت خودكار آپديت نميشه....
ميشه بپرسم تنظيماتي كه شما رو نرم افزار اعمال كردين مربوط به همون بخش معرفي پر---سي هست؟ كه در لينكي كه در سوال 5 گذاشتم بهش اشاره شده بود؟
و سوال ديگه ام اينكه شما با تنظيماتي كه انجام دادين آنتي ويروس رو به صورت خودكار آپديت مي كنيد (كه از جمله شما به نظر مي رسه به صورت خودكار آپديت ميشه) يا به صورت دستي؟ آيا اگه قرار باشه به صورت دستي آپديت بشه بهتر نيست آپديت خودكار غير فعال بشه؟
:11:Tnx
آره مربوط به همون بخشه که باید 4 تا مشخصه رو وارد کنی ( آی پی و پورت - یوزرنیم و پسورد) بعد از اون دیگه خودش به صورت اتومات آپدیت میشه.نقل قول:
لعنت بهش :devil:
هميشه با هر آنتي ويروس لعنتي كه خواستم كار كنم باهاش به مشكل برخوردم :2: از هر چيم خواستيم استفاده كنيم فورا يه بازي سرمون درآورده مثل همين كه تا چندي پيش خوب بود ولي الان معلوم نيست چه ....... :grrr: ........... به اين روز دراومده!!!
من پر* كسي رو بهش معرفي كردم همونطوري كه اون آقا توي سايتشون گفتن (و گفتن كه اينطوري آپديت ميشه) با همون ip و همون port ولي نه به صورت معمولي و نه با سا**ك*س آپديت نشد........... :13:آپديت خودكارشم ديگه از كار انداختم
البته اون آقا نامي از يوزر و پسورد نياوردن.... شما گفتين بايد يوزر و پسورد هم بهش داده بشه؟ مي خواستم بپرسم آيا يوزر و پسورد خاصي داره كه بايد به نرم افزار داده بشه؟
اگه مشكل آپديت اين نرم افزار حل نشه احتمالا در آينده نزديك بايد به يك آنتي ويروس ديگه اي كوچ كنم.... :| :hmm:
:11:
سایت اون آقا رو ولش کن. اونجا یه یوزر و پسورد همینطوری واسه خودش نوشته. شما باید مشخصات پرو**کسی رو که خودت خریدی وارد کنی. شما وقتی ساکس می خری به شما یوزر و پسورد میده که باید اونجا وارد کنی.نقل قول:
سلام
من هم یه چند سالی هست که از اوست استفاده میکنم،ولی دیگه مثل قبل مثه اینکه فری نیست
و باید یه لیسنس براش پیدا کنی که حداقل 2-3 ماهی برات اکتیو بمونه...
میخواستم ببینم کسی از دوستان داره فایل اکتیو رو یا کدی برا اکتیو کردن برا یه مدت زیاد و ....،
ممنون
Ok....نقل قول:
به نظر مي رسه يه تغييراتي كرد....... :20:
ممنون از شما دوست عزيز........ :11:
موفق باشيد ......
با سلام مجدد
میشه یکی ار دوستان منو راهنمایی کنه، خیلی کارم فوریه....
ممنون میشم ازتون.
سلامنقل قول:
اوست در ایران اپدیت نمیشه پیشنهاد میکنم از انتی ویروس دیگه ای استفاده کنید
برای دریافت لایسنس میتونید به سایت ایران ستاپ مراجعه کنید