سلام
براي فيزيك و رياضي تجربي چه كتابي بگيرم؟
سلام
براي فيزيك و رياضي تجربي چه كتابي بگيرم؟
خوبه یا عالیه؟نقل قول:
یعنی مثل دیفرانسیل رمزینه حرفی واسه گفتن داره یا یه چیزی تو مایه های سبز گاج هستش؟
دوستان اون لیست جامع بهترین کتب کنکوری رو که گفتم قرار میدم (خلاصه 1600 پست این تاپیک) آماده است اما میخوام با 30 نفر از بهترینهای P30world که تو کنکور امسال بهترین نتیجه رو آوردن هم مشورت کنم تا بعد از اون لیست رو قرار بدم. فقط این 30 نفری که من بهشون PM دادم منت بگذارن سر ما و راهنمایی کنند!
کتاب فیزیک 3 انتسارات مبتکران نوشته ی غلامعلی محمود زاده بهترین کتاب فیزیک هستنقل قول:
من امسال قبل از اینکه برم سال سوم فیزیکم با این کتاب فول شده بود
اگر این به دردت نخورد بدون مشکل از یه جا دیگست
یک نصیحت بشنو از نی !!!:40:
دوستان لطفا زیاد درگیر نوع کتاب و انتشاراتش و اینجور چیزا نباشین درسته که کتاب کمکی ، خوبه ، ولی اصل درس خوندنه !
امروز 24 مرداده . یعنی 1 ماه و 1 هفته به پایان تابستون وقته و باز هم یعنی اینکه تقریبا نصف زمانی که برای درس خوندن تو تابستون در نظر میگیریم گذشته (اگه شروع رو 20 تیر بگیریم) پس هر چی کتاب میخواین بگیرین و شروع کنین به درس خوندن :46:
موفق باشین ، عماد
این حرف کاملا تایید میشه به نظر من 20 درصد کتاب تاثیر داره و 80 درصد به خود فرد برمیگرده که چقدر تلاش و پشتکار داره. اگه بعضی ها بهترین و تاپ ترین کتابها رو هم داشته باشند بازم تو کنکور قبول نمیشن چون که اصلا زحمت نکشیدن ! اما برخی هم بودند که بدون کتاب های اضافی تونستند رتبهای برتر رو کسب کنند و علتش هم فقط تلاش و پشتکار بوده نه چیز دیگه! تاثیر استعداد رو هم که میدونید چیه! 99 درصد تلاش و عرق ریختن و فقط 1 درصد استعداد! پس نگید اونایی که تک شدن نابغه بودن بلکه بزرگترین دلیل پیروزی اونا تلاششون بوده بعد هم کمی استعداد :27:نقل قول:
نقل قول:
یه جای دیگه هم نوشتم الان یادم نیست:
مبتکران نویسنده ابوالقاسمی
روش عکس هندونه به شرط چاقو زده
ویرایش جدیدشه با سوالای 87 و ...
خیلی خوبه
نقل قول:
نه خیر
اصلا هم به استعداد ربط نداره! یعنی فقط کمی ربط داره
مهم خوندن و مهمتر درست خوندنه!
سلامنقل قول:
100 درصد تایید میشه.
99 درصد پشتکار ،1 درصد استعداد!
دوستان یه نکته رو حتما در نظر داشته باشید و اون اینه که به هیچ وجه هیچ درسی رو کنار نذارید یا مثلا هی به خودتون تلقین نکنید که من این درس رو نمی فهمم یا....
برای قبولی با یه رتبه خوب و قبول شدن تو رشته دلخواهتون باید برای همه دروس وقت بذارید و زحمت بکشید.
کتاب هم زیاد نخرید،تحقیق کنید و کتابای خوب بخرید که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشن.
موفق باشید.:46:
کتاباتون رو زود تهیه کنید تا مثه من نشید که تا یه هفته به خود کنکور منتظر بودم جلد 2 دیفرانسیل رمزینه بیاد! :27:
این کتابش چه جوریاس؟ کامل آموزش داده مثلا مثل کتاب کلاسای رمزینه؟ یا در حد درسنامه توضیح داده؟نقل قول:
یه جای دیگه هم نوشتم الان یادم نیست:
مبتکران نویسنده ابوالقاسمی
روش عکس هندونه به شرط چاقو زده
ویرایش جدیدشه با سوالای 87 و ...
خیلی خوبه
کتاب خوبیهنقل قول:
این کتابش چه جوریاس؟ کامل آموزش داده مثلا مثل کتاب کلاسای رمزینه؟ یا در حد درسنامه توضیح داده؟
تست الکی هم نداره
آموزش داده خیلی قشنگ
دوستان من کلی کتاب دارم چاپش واسه 87 هست هر کی خواست بگه واسش بفرستم
رشته : ریاضی
انتشارات : گاج ، اندیشه سازان(مبتکران جدید) ، قلم چی ، رمزینه ، علوی (شب کنکور) و ....
جبر و احتمال مبتکران جواد ترکمن هم عالیهنقل قول:
بانک کتاب که شمارش هست 66410000 اول زنگ بزن بگو چه کتابایی می خوای بگیری برات لیست کنه و آمادش کنه بعد بگو می خوام بیام حضوری بگیرم چون اگه بری حضوری بگیری 25% تخفیف می ده.نقل قول:
رمزینه چند سالی هست که در حال دروغ گویی به صورت مستمر هست!!!!نقل قول:
رمزینه که توی سایتش نوشته شهریور 88 کتابهای جدیدش رو منتشر می کنه.یعنی راسته؟
کتاب دیفرانسیل 2 رمزینه دقیقا از 2 سال پیش قراره بیاد که فکر میکنم همین الانشم نیومده
زیاد به حرفاشون توجه نکن
تازه
کتاب های امسال با پارسال مگه چقدر فرق دارن؟سوال های امسال رو گذاشتن توش جلدش رو هم عوض کردن با 3000 تومن قیمت بیشتر میفروشن
زیاد رو کتاب وسواس خرج نده بیچاره میشی
در مورد بهترین کتابفروشی هم باید گفت که کتابفروشیها اصلا با هم فرقی ندارن
قیمت ها که همونه/همه شون هم از یه نمایندگی کتاباشونو میگیرن
هر جایی گیرت اومد بخر
دوستان میدونن کتاب درسی ادبیات در مقایسه با چند سال پیش عوض شده یا نه؟
هندسه 1 و 2 من مبتکران چاپ 85 گرفتم (دست دوم) نویسنده هم ابوالقاسمی است. این کتاب در چاپ های جدید زیاد فرق نکرده که؟ فقط تستهای سالهای جدید اضافه شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک 1 و 2 دبیرستان هم مال محتشم بود و فیزیک 3 برای کمانگر و زاهدی. (دست دوم چاپ 82 سه جلد 3800) اینا همونایی هستن که همه تعریف میکنند؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی بازرگان مال مبتکران رو میگید یا مال اندیشه سازان که قدیمیه؟ چون فکر کنم شیمی عوض شده و قدیمیا به درد نمیخوره درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز پک تست شیمی اندیشه سازان قدیم(مبتکران جدید) چاپ 87 شامل :
شیمی 2
شیمی 3
شیمی پیش 1
شیمی پیش 2
رو دارم هر کی بخواد بگه براش بفرستم.
سلام كسي ميدونه چرا فروشگاه كتاب رمزينه اينجوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاهش داغونه..بعد همه کتاباشم تو فروشگاهش نیست بهتره زنگ بزنی به دفتر انتشارات شماره حسابشونو بگیری پول بریزینقل قول:
سلام كسي ميدونه چرا فروشگاه كتاب رمزينه اينجوريه؟
که بعد واست بفرستن این بهتربن کاره...
کسی یه فروشگاه اینترنتی کتاب سراغ نداره که تست شیمی 2 مبتکران رو داشته باشه ؟
شهر رو زیر و رو کردم نیست !
بهت پی ام دادم....نقل قول:
کسی یه فروشگاه اینترنتی کتاب سراغ نداره که تست شیمی 2 مبتکران رو داشته باشه ؟
شهر رو زیر و رو کردم نیست !
دوستان عزیز پک تست شیمی اندیشه سازان قدیم(مبتکران جدید) چاپ 87 شامل :
شیمی 2
شیمی 3
شیمی پیش 1
شیمی پیش 2
رو دارم هر کی بخواد بگه براش بفرستم.
از این کتاب جبر مبتکران میشه یه عکس بزارین؟
کتاب تست فیزیک پیش اندیشه سازان خوبه؟
روش عکس هندونه است
فکر کنم سایت پدرام بوک هم داشته باشه. (من تبلیغ نکردم!)
فیزیکه هم خیلی خوبه عالیه
این کتاب + تست کنکورهای اخیر = موفقیت در فیزیک پیش!
فکر کنم که فیزیکها بعد از 82 یه تغییراتی داشتن!نقل قول:
هندسه هم همونی که نوشتین درسته.
شیمی ها هم عوض شده حتی شیمی پیش 2 نسبت به پارسال کلا عوض شده به نظر من که همش عوض میشه امسال
میگن امسال کتابای درسی عوض میشه اونقدی عوض میشه که واسه ما مشکل ایجاد کنه؟ من فارغ التحصیلم
نه تیمسار جان!کتاب ریاضی 1 بعد از 25 سال عوضش کردن!نقل قول:
ریاضی و فیزیک و ادبیات و زبان انگلیسی و عربی که ثابت فقط می مونه شیمی و دینی که دینی ام مشکلی نیست چون همه کمک آموزشیا تو درسنامشون اصلاح می کنن.
شیمی ام که انصافاً بد تغییر می کنه چون امسال یه تستی دادن که جوابش تو دو تا کتاب فرق می کرد.منظورم از بد تغییر می کنه این نیست که همش عوض می شه منظورم اینه که اون قسمتی که عوض می شه احتمال اومدن سوال ازش زیاده.
یعنی شیمی چاپ سال 87 با 88 فرق میکنه؟نقل قول:
شیمی ها هم عوض شده حتی شیمی پیش 2 نسبت به پارسال کلا عوض شده به نظر من که همش عوض میشه امسال
پس یعنی این مبتکرانی که من گرفتم خیلی فرق میکنه؟
نه اصلا احتیاجی نیست کتاباتو عوض کنی خیلی عوض نمی شه خیلی خیلی کم اونم از یه دبیر یا مشاور بپرسی بهت می گه احتیاجی نیست دوباره کتاب بخری.نقل قول:
دوستان این لیست کتاب های من هست هر کی می خواد بگه براش بفرستم چاپ 87
تاریخ ادبیات و درآمدهای گاجزبان فارسی3 سبزمحوری گاج آموزش و تستزردعمومی سوالزرد عمومی پاسخزبان و ادبیات فارسی کنکور قلم چی آبیدین و زندگی کنکور قلم چی آبیکتاب مفهوم قرابت معنایی انرژی اتمیدین و زندگی کنکور گاج سفید میکرو طبقه بندیریاضیات 2 جلد 1 و 2 اندیشه سازان(مبتکران)دیفرانسیل حسابان ریاضیات پایه ج1 رمزینهحساب دیفرانسیل و انتگرال (کتاب کلاس) رمزینهحساب دیفرانسیل و انتگرال خوشخوان جلد1 و 2 (دانش آموزان ممتاز)+ریاضیات پایه در جلد 2گسسته خوشخوانهندسه 2 مبتکران (اندیشه سازان)هندسه تحلیلی و جبر خطی – انرژی اتمی –الگوی توسعه نمونهحسابان آبی قلم چیریاضیات رشته ریاضی (ریاضی پایه) آبی قلم چیشیمی 2 سبز محوری گاجشیمی پیش قلم چی آبیفیزیک پیش قلم چی آبیبقیش رو دارم تایپ می کنم
من تو جلد اکثر کتابهای درسی دیده بودم که نوشتن "این کتاب تا سال تحصیلی 87-88 تغییر نخواهد کرد"نقل قول:
این ماجراش چیه؟ یعنی امسال همه اینا یه تغییراتی خواهند داشت؟
مثل اینکه اکثر کتابا امسال تغییر میکنه حالا جزئی یا کلیشو نمیدونم..نقل قول:
من تو جلد اکثر کتابهای درسی دیده بودم که نوشتن "این کتاب تا سال تحصیلی 87-88 تغییر نخواهد کرد"
این ماجراش چیه؟ یعنی امسال همه اینا یه تغییراتی خواهند داشت؟
اخه همه کتابا که نمیشه ... مثل ریاضیات و ... البته به جز شیمی
عمومی ها همینطور دینی زندگی که همش در حال تغییر!
اگرم عوض بشه ما باید فقط کتابای پیش رو عوض کنیم چون منابع کنکور 89 واسه درسای پایه همون کتابای قدیمیه فقط واسه
پیش منبع کتاب جدیده
خیلی یعیده عوض بشهنقل قول:
اگرم عوض بشه ما باید فقط کتابای پیش رو عوض کنیم چون منابع کنکور 89 واسه درسای پایه همون کتابای قدیمیه فقط واسه
پیش منبع کتاب جدیده
اینی هم که گفتن دلیلی نمیشه که عوض کنن کتابارو
اگه مینوشتن در سال فلان تغییر میکند یه راهی داشت
ولی فکر میکنم منظور اینا این بوده خیالتون راحت باشه،تا این سال تغییری نمیکنه،ولی بعد از این سال اگه تغییر کرد از ما دلگیر نشین :دی
منبع طرح سوالات همون کتابهایی هست که دانشآموز خونده. فکر کنم به خاطر همین این جمله را مینویسند و تاریخی هم که زده میشه سال کنکور داوطلب هست.نقل قول:
سلام
کتاب تست دیفرانسیل چی خوبه؟
چند تا سوال :
مولف کتاب فیزیک 1 و 2 اندیشه سازان ( محتشم ) کتاب جدیدی نداره ؟ مبتکران کتابی با همون کیفیت منتشر نمیکنه ؟
کتاب فیزیک پایه ی گاج چطوریاست ؟ محدوده ی سوالاتش از چه سالی هست ؟ اخه این قلم چی ابی از سال 60-55 هم سوال داره ! با توجه به این که سوالات کنکور میگویند ( ! ) تو سال های اخیر بیشتر مفهومی بوده و کتاب ها حداقل از اون موقع تا الان تغییراتی کرده حل کردن سوال های مربوط به اون زمان اصلا ضرورتی داره ؟
سوالات ریاضیات پایه قلم چی هم همین طوره ! کتابی هست که سوالات ریاضی اون به روز باشه ؟ ( اخه از یه راه هایی سوالات رو حل می کنه این قلم چی که اصلا ملموس نیست ! )
بعد یه سوال راجع به همین تغییرات کتب :
قاعده ی هوپیتال اصلا وجود خارجی داره در کتاب های درسی ؟ اخه تو کتاب خودمون اصلا اثری ازش نیست تو کتاب چند سال پیش هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم
بله، شما در کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال زیارت خواهید کرد! البته در فصل کاربرد مشتق:46:نقل قول: