.........................نقل قول:
مطمئنی فرق نداره
میشه بگی کجاش فرق نداره !!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
Printable View
.........................نقل قول:
مطمئنی فرق نداره
میشه بگی کجاش فرق نداره !!!!!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8:
من که فیفا رو ریختم حالم بهم خورد همون آن پاک کردمش.
pes رو میشه با کیبورد به راحتی بازی کرد ؟؟نقل قول:
والا من تا جالا فیفا بازی میکردم البته از رو مجبوری اونم نه همه ورژن هاش رو ؟؟؟
چون شنیده بودم برای بازی کردن pes باید joystick داشته باشی و بدون کیبورد خیلی سخته !!!
خواهشا بحث فیفا رو بذارید کنار
فقط در مورد pes بحث کنید خواهشا و وارد حاشیه نشید
یک بار تاپیک قفل شد بس نبود؟؟؟
چنتا سوال برام پیش اومده
1-تبایغات الکترونیکی به صورت Led هستند ؟ و خاموش روشن میشن ؟
2-کنترل بازی چطوریه که میگن خرابه ؟
3-لیست توپها با شکلاشون رو می خواستم بدونم .
مرسی.:11:
يه هفته مونده تا بياد؟
انصافا تا حالا يادم نمياد كه منتظر منتشر گيمي بوده باشم
اما برا اين گيم و كرايسيس انتظار كشيدم
چون هر دو در نوع خود بهترين هستند
چندین بار گفته شد که تبلیغات الکترونیکی هستننقل قول:
کنترل خوبه و گیم پلی بازی بهتر شده فقط تغییراتی داشته که بعضی از دوستان باهاش مشکل داشتن
فعلا لیستی از توپها منتشر نشده ولی توپهای CL و سری A رو می دونم لیسانس شدن
- پس از به ثمر رسیدن گل ، بلندگوی ورزشگاه گلزن را معرفی میکنه (البته صدا شفاف نیست و منظورم این نیست که مانند ISS3 دقیقا اسم بازیکن را بگه)
- تبلیغات کنار زمین الکترونیکی شده و از افکتهایی مانند اسکوربرد های استادیوم ها استفاده میکند
- فیزیک توپ خیلی خوب شده و دیگه روی چمن لیز نمیخوره
- شکل و حالت تماشاچیان تغییر کردند و میشه گفت متحول شده اند و دیگر از تماشاچیان کاغذی ، حتی در نماهای دور هم خبری نیست.
- مشکل صداگذاری تماشاچیان هنوز وجود داره و کمی دیر خوشحالی و هیجان خود را ابراز میکنند
- دستکش های دروازبان ها تغییری نکردند
- تور دروازه حالت ارتجاعی بیشتری پیدا کرده و حتی بعضی اوقات توپ را به بیرون پرتاپ میکند.
- از افکت به اصطلاح عامیانه ما Focus به خوبی و زیبایی استفاده شده و اگر در صحنه آهسته به سرعت تصویر را زوم کنید ابتدا همه چیز تار است و به آرامی شفاف میشود.
- پا به توپ شدن در بازی بسیار مشکل تر از قبل شده و بیشتر باید به فکر پاس باشید. در اصل دیگر نمیتوان مثل گذشته زیاد به بازیکن حریف نزدیک شد.
- دقت ارسالها در تغییر جناح بازی پیشرفت قابل توجهی پیدا کرده
- هوش مصنوعی بسیار قویتر از قبل شده و اگر جلو باشید ، شاید در دقایق پایانی نتوانید به نیمه زمین برسید و اینجاست که بکش زیرش معنی پیدا میکنه
- بنظر میرسه که شرتهای ورزشی در PES2009 مال تیم های بسکتبال هستند و این موضوع باعث میشه تا در نگاه اول بنظر برسه پاهای بازیکنان کوتاه هستند. (احتمالا سایز هیکل ژاپنی ها این توهم را در ساخت شرت های ورزشی در آنها بوجود آورده)
منبع: پرشین پی ای اس
منظور از اينكه كنترل بازي اشكال داره اينه كه آنالوگ راست قابل استفده نيست و اگه به انالوگ راست دست بزني يا شوت ميكنه يا پاس ميده. دمو ابدا ارزش دانلود نداره. منتظر فول باشيد كه قراره با Became a legend حال كنيم
حالت مالتی پلیر چه تغییراتی کرده؟؟؟
کسی چیزی درباره اش میدونه؟؟
گفته شده آرسنال و چلسی لیسانس ندارن.
حالا تو چمپیونز لیگ هم همینطوره؟
با تشکر از دوستان من چندتا سوال میکنم و دیگه تا اومدن بازی سکوت اختیار میکن!!!
تو دمو ایا نقطه پنالتی و وسط رمین معلوم هست؟
بعد دوستان با چه دوربینی بازی را بازی می کنن؟؟؟با دوربین Wide ایا بازی کردید چون بازی در این حالت در نسخه های قبلی سخت تر به نظر میامد در اینجا چطور هست؟؟
انتخاب دوربين تا اون اندازه اپشن نداره فقط يه دوربيني داره مثه 3 بعدي هست از گوشه نشون ميده ولي به خوبي 3rd Man مال فيفا نيست. ولي كلا در اين حالت بازي كردن لذت ديگه اي داره وقتي از يه ديد ديگه نگاه ميكني جالبتر ميشه. كلا قيافه PES 2009 جذاب تر از قبلياست. ولي حيف كه دسته رو ضد حال ضد به همه. كاش ميشد حداقل دريبل اينارو ميذاشت تو بازي به عشق بازي Became a legend رفتم دمو رو دانلود كردم كه مثلا بازي كنم تا بازيم تقويت بشه بتونم كاراي تكنيكي و جالب انجام بدم با اون جغله 17 ساله كه اونم اينجوري شد. من اصلا نميتونم با پيس راحت بازي كنم. نمي دونم چه طوري مي خوام با اين وضعيت اون مود جديد رو بازي كنم. هميشه كانال Game One مي نشستم برنامه PES League رو نگاه مي كردم تكنيك ياد بگيرم. اونم اصلا نميشد خيلي حرفه اي بازي مي كنن اين فرانسوي ها. حيف الان نميتونيم Game One رو بگيريم كد دار شده دوباره
نقطه پنالتی که میگن هست....نقل قول:
ولی خبری از نقطه وسط زمین ندارم
بودنش كه هستند هر دو فقط به چشم نمياد به اون صورت كلا كونامي خوب به جزئيات توجه مي كنه و اين جور چيزا رو از قلم نميندازهنقل قول:
become a legend چی هست ؟ یکی توضیح میده ما هم بفهمیم ؟
سلام بچها چطورین خوبین؟
اقا بلاخره بازی رو گرفتم اینم نظر بنده (ببخشید نظره دیگه)
1:بازی واقعا نسبت به سری قبل پیشرفت کرده و خییلی از مشکلات بازی حل شده و دیگر مثل سری قبلی شما یه بازی کسل کننده رو ندارین و بلاخره بعد از ساکر 3 من بازی هیجان انگیز رو بازی کردم.
2:اولین چیزی که در بازی هر کسی روبرو میشه اینه که میبینه بازی یه تغییری کرده ولی نمیدونه چیه اما هر چی هست ازش لذت میبره.
3:زمین خییلی خوب طراحی شده و دروازه ها هم همینطور و بعضی از بازیکنها هم پشرفت خوبی در زمینه ساختشون شده اما بعضی دیگه اصلا تغییر نکردن مثل توز .
4:هوش مصنوعی بازی واقعا خوب شده و ادم لذت میبره از بازی کردن و دیگه بازی با اخرین درجه واس ادم اسون نیستش.
5:جو ورزشگاه و سرو صدای اونها به ادم لذت میده و خوش ایند میباشد اما صداهای تکراری هم شنیده میشه و اینکه بعد گل هم تو ورزشگاه اسم بازیکن رو میگن اما نه مثل فیفا08 بطور کامل واضح فقط معلوم میشه که صدای ورزشگاه هستش.
6:پاس دهی فوق طبیعی شده و من بسیار لذت بردم و کسانی که میگن پاس دهی سخت شده پس هنوز پاس دهی در فیفا08 رو ندیدن.
7:شوت زدن ها هم چندان سخت نشده و خییلی طبیعی هستش .
در کل این سری ساکر امیدوار کننده بود و در کامپیوتر باز هم ساکر پیروز معرکه هست به نظر من اما هنوز با فیفا نکست جن فاصله دارد.
و یک خواهش از دوستان گل پچ های دمو که نیاز هستش مث افزایش زمان و شاید توپ و غیره اگه هستش رو برام بذارید فرصت گشتن ندارم بسیار ممنون میشم ازتون.
[B]خوب دوستان یه صحنه جذابی دیدم که گفتم برای شما هم بزام
هانری با بلند کردن توپ دریبل کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در عکس های پاینی میبینید که دیگه خنگی بازیکن ها بر طرف شده
اخه تو نسخه قبلی وقتی بازیکن میخواست دنبال توپ بره با سرعت
مثل ادم های خنگ توپ را خودش میزد تو اوت
ولی تو این نسخه پاشو میزاره اون ور توپ و از اوت شدن توپ جلو گیری میکنه
اینم یه لینک مستقیم واسه داونلود دمو با قابلیت ریزوم:
کد:http://downloads3.gamestar.de/public/PES2009DEMO.exe
بابا جناب عالی فیفا باز هستی .......بد بیا ساکر راحت بازی کن ..نقل قول:
.......................نقل قول:
بابا تورو خدا این قدر نسل بعد ...نسل بعد نکن اینجا و تو تاپیک اسم فیفا رو نیار......اینو من نمیگم قوانین تاپیک میگه .
در ضمن به چیه فیفا نسل بعد مینازی پسرم ......
آره تز نظر گرافیک و نور پردازی کمی بهتره از ساکر و گرنه بنده از هیچ لحاظ دیگری فیفارو قبول ندارم ....
دوباره میگم خواهشن اسم فیفا رو تو این تاپیک نیار................بیایید به قوانین احترام بگذایم ..
فوتبال تکاملی حرفه ای ....:27:....شایسته احترام
راستی این آموزش become alegend که بعد از هر بازی میاد رو چجوری میشه رد کرد؟
سلام:
خوب اول اینو بگم که اگر توجه کرده باشید در چند قسمت من بدیهای فیفا رو حتی گفتم که دوستان اونا رو به محسناتش افزودن وفکر کردن ما تعریف کردیم از فیفا.
و اینکه بنده خودم یه سال و خورده ای هستش که عضوم تو پی سی و تاپیک ساکر 2008 رو یکی از فعالانش خودم بودم میدونم چی رو کی و کجا بگم.
ولشون کنید اگر ممکن هست به اون درخواست اخری من در پست قبلیم پاسخ دهید بسیار ممنون میشم مربو به اینکه پچی برای افزایش تایم بازی و پچهای مهم واس دمو برام بذارین ممنون میشم.
خواهش می کنم یکی بگه به من مد become a legend چیه
ببین تو در این مد یه بازیکن 17 ساله می سازی و این بازیکن وارد یه باشگاه ضعیف میره تا مربی اون تیم تورو تو ترکیپ اصلی میزاره و تو همین جوری پیشرفت کنی و بازی های خوبی بکنی تیم های بزرگی میان باهات قرار داد میبندن و دیگه نهایت افتخارتم اینکه با این بازیکن قهرمان اروپا بشی البته تو ف ی ف ا 09 این مد وجود داره و تو هر بازی مربی برای بازیکنت یه وظیفه ایی مشخص می کنه که تو باید اونارو انجام بدی و برای تیمم یه وظیفه ی دیگه تعیین می کنه فکر کنم برای pes هم همین جوری باشهنقل قول:
درخواست چندتا چهره :
کاکا-توتی-شوچنکو-دروگبا-کرسپو-رونالدو.
krauser جان منظورت این پسرس ؟عجب پاسکاری قشنگی میکنه ؟نقل قول:
اينم از كرك دوباره آپلود كردم به خاطر احمد جون خودم:10:نقل قول:
يكين ها 2 تا لينك دادم جهت رفاه حالت:40:
کد:http://www.2shared.com/file/4057981/3a9f2dec/Crack.html
کد:http://www.2shared.com/fadmin/4057981/878d415/Crack.zip
آره همين برنامه بودنقل قول:
اگه خدا بخواد بازی که به تاخیر نخورده!!!؟؟؟؟
هنوز همون تارخ قبلی برای ریلیز بازیه
سلام فاشيست امروز چرا تو مرزي؟نقل قول:
پستات كم و زياد ميشه چرا نوسان داره:31:
آره بابا تاريخش همون 26 مهره كم مونده نگران نباش
ممنون کراسر جان
من حتی اگه جواب سوال کسی رو هم بدم پستم پاک میشه (این آکوا)
در ضمن مگه توی دمو be come a legend رو نداره؟؟؟؟
نه نداره فقط بعد تموم شدن بازي يه ويديو تبليغاتي نشون ميده ازش فاشيست همين الان داشتم دمو رو ميزدم يه فوتبالي زدم با ايتاليا 11 به 3 جلو بودم اومدم بيرون دارم كم كم پيشرفت ميكنم راستي يه كشف بزرگ كردم دريبل زيداني رو هم ميشه زد فقط بايد همون جهت رو يعني انالوگ چپ رو چرخوند نه راست تغيير ايجاد كرده تو دسته نه اينكه مشكل داشته باشه كم كم دارم انس مي گيرم با بازي آي اگه بتونم حرفه اي بشم يكم مي تركونم با 17 ساله
یعنی با اون انالوگی که میشد دریبل زیدانی زد دیگه نمیشه اینکارو انجام داد
جاهاشون رو عوض کرده؟؟؟!!!!
دیگه دریبل جدیداش چیه؟؟؟؟چیز جدیدی توش دیدی ؟؟؟؟
وقتي L2 رو نگه داري بعد R2 بزني حركت رقص پاي رونالدويي ميزنه. وقتي جهت رو بچرخوني دريبل 360 درجه (زيداني) ميزنه آنالوگ سمت راست هم هيچه كاراي دكمه هاي 1 تا 4 رو انجام ميده عين زماني هست كه چراغ انالوگ دسته خاموش باشه البته وقتي هم چراغ آنالوگ رو خاموش ميكني كمپلت از كار ميوفته. ولي توي دسته واضحه كه تغييرات ايجاد كرده ولي اين جوري دردسر ساز ميشه واسه پيس بازاي قديمي طول ميكشه عادت كنن آنالوگ راست رو فراموش كنن. سخت شده يه كم. بازي هم واقعا روان هست
یه سوال داشتم از کسانی که دمو رو بازی کردن زمانی که استپو میزنی وسط بازیمربی تیمتو نشون میده یا نه؟
نمیدونم شما هم توجه کردید یا نه
کونامی امسال امده انالوگ ها را برداشته تا اونهایی که دسته شوک دار ندارن اذیت نشوند
شما با چرخاندن جهت های کیبورد میتونید کارهای تکنیکی بکنید
یعنی مثلا اگر جهت های بالا و پایین را تند تند بزنی یه کار تکنیکی انجام میده
که واقعا عالیست
این رقص پای رونالدو مثل نسخه های قبلی کند هست یا نه یک کار جدید از سوی کونامی هست و رقص پای جدیدیه؟؟؟
میتونی عکسی از این حرکت بذاری؟؟؟؟؟نقل قول:
ما که همش داریم حسرت می خوریم...شما دمو بازی می کنید حال می کنید
راستی توی دمو قسمت ادیت فعاله یا نه؟؟؟
چون یک سوال دارم
قبلا عکس گذاشتم این هم همون پستی که عکس گذاشتمنقل قول:
و دمو هم فقط قسمت بازی دوستانه اش ازاده و دیگر هیچکد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=3049531&postcount=1666
دوست عزیز خواهشا فارسی تایپ کن
در ضمن توی این بازی و ورژن قبلی چیزی بنام در اوردن پیرهن وجود نداره
ولی مثل این که انیمیشن تذکر و کارت تغییر کرده