برای ریختن بازی فایل رو در کدوم پوشه بریزم؟ من تو پوشه apps ریختم ولی تو گوشی نوشته بود .no files to install .قضیه n-gage چیه؟چه جوری باید نصب شه؟
Printable View
برای ریختن بازی فایل رو در کدوم پوشه بریزم؟ من تو پوشه apps ریختم ولی تو گوشی نوشته بود .no files to install .قضیه n-gage چیه؟چه جوری باید نصب شه؟
حافظت پر شده . البته این برای 78 اینا نیست برای گوشیهای جاواست .نقل قول:
سلام می خواستم بدونم که این علامت اس ام اسی که تو صفحه نمایشه با اینکه پیغام جدید ندارم ولی هی چشمک میزنه یعنی هی میره و میاد این برایه چیه؟؟؟
سلام معزرت ميخوام ازتون من چند روز يا يه هفته ديگه ميخوام اينو بخرم و بايد بگم که تقريبا هيچي از نوکيا نميدونم (چون يه عمري سوني اريکسون داشتم)پس اگر جواب هر کدوم رو به طور کامل و با توضيح و ذکر نکات بگيد من رو مديون خودتون کرديد!نقل قول:
ببخشيد سوالاتم در رابطه با بررسي يا مشکلات n78 نيست بلکه برا خريدش هست پس خواهش ميکنم چون هيچي تجربه ندارم پاسخ کامل بديد و منو راحت کنيد!
ممنون ميشم!
:10:
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید . SMS هام پاک شده چه جوری برشون گردونم ؟
نوکیا N78 هست و محل ذخیره سازی هم Phone memory هست .
تورو خدا اگه راه حلی هست کمک کنید
راحی نیست!! :21:نقل قول:
حتی در برگردوندن عکس ها هم مشکل وجود داره ... چه برسه به SMS:31:نقل قول:
سلام
من به تازگي يه گوشي N78 خريدم
در خيلي از مواقع وقتي كه زبان گوشي رو از فارسي به انگليسي يا برعكس عوض ميكنم بعد از ريست شدن گوشي هنگ ميكنه و باتري و شارژ ميپره و بايد حتما باتري رو دربيارم
دوستان اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام دوستان
یه سوال. آیا استفاده ازgps گوشی n78هزینه ای دارد ؟ اگه بله چجوری محاسبه می شود؟
سلامنقل قول:
برای چی زبان اصلی گوشی رو تغییر میدی ؟
اگه می خوای اس ام اس بنویسی ...دکمه* رو بزن و Writing Langueges رو انتخاب کن و بعد زبان پارسی رو ...
این راحت ترین روش هست ... بدون ریست شدن ... فقط یادت باشه حین نوشت باید * رو بزنی ...:31:
نه دوست من Gps یکی از امکانات یه گوشی حساب میشه و استفاده کردن از این امکان هیچ هزینه ای نداره ...نقل قول:
شما باید برنامه اسمارت کام رو روی گوشیتون نصب کنید و بعد شهرتون رو در قسمت وربوطه بریزید بعد کانکت بشید و استفاده کنید ...
ببخشيد وقتتون رو ميگرم اگه ممکنه جواب من رو هم بدين!نقل قول:
سلامنقل قول:
خيلي ممنون جالب بود ديگه زبان گوشي رو عوض نميكنم اما هنگ كردن گوشي بعد از عوض كردن زبان اصلي گوشي عاديه يا گوشي ممكنه مشكل داشته باشه؟
سلام
ببخشيد لطفا هر كسي ميتونه كمك كنه
حقيقتش من به تازگي N78 خريدم اما نميدونم چرا موقع عكس انداختن و فيلمبرداري زوم نميكنه
اصلا N 78 زوم داره؟
آره مال منم زوم نمیکنهنقل قول:
آره زوم که داره و برای بعضیا اینجوریه
شما یه مستر ریست کن شاید درست شد . اگرم نشد با آپدیت به نظرم حتما درست میشه
چجوری زوم میکنی که نمیکنه ؟ دکمه + رو باید نگه داری چند ثانیه...نقل قول:
آره مال منم زوم نمیکنه
آره زوم که داره و برای بعضیا اینجوریه
شما یه مستر ریست کن شاید درست شد . اگرم نشد با آپدیت به نظرم حتما درست میشه
دوست عزيز بــا + زوم نميكنــــه ...نقل قول:
همه تنظيماتش رو ديد زدم خبري از زوم كردن نبــــود :20:
موفق باشيد!:40:
سلامنقل قول:
با #7370#*
ريست كردم درست شد شما هم امتحان كنيد شايد درست بشه
آقا من زوم کردن رو که دیگه بلدم ...نقل قول:
خدا رو شکر که درست شدنقل قول:
واقعیتش من یه بار گوشیمو خاموش کردم دوباره روشن کردم دیدم درست شده
کلا برام زیاد مهم نیست
گوشیتون زبان فارسی داره؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من به تازگي يه گوشي N78 خريدم
در خيلي از مواقع وقتي كه زبان گوشي رو از فارسي به انگليسي يا برعكس عوض ميكنم بعد از ريست شدن گوشي هنگ ميكنه و باتري و شارژ ميپره و بايد حتما باتري رو دربيارم
دوستان اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
اگر داره برین بدین کامل فلش کنند تا زبانهای اضافه پاک بشه چون این نرم افزارها برای گوشی مشکلاتی ایجاد میکنه ولی اگر در کل زبان فارسی یکی از گزینه هاشه پس گوشیتون ساخت کره هستش و اصلا زیر نظر نوکیا ساخته نشده. تو مایه های گوشیهای چینی.
مثلا N95هایی که فارسی دارند دوربینش اصلا 5 نیست و تو مایه های همون VGA هستش.
ليبل چين باشه ديگه نه ؟(چون فقط چينيه!؟)
هر چی که بود باا جعبه هماهنگ باشه. با زدن *0000#* باید Imei گوشی رو با پشتش و جعبش تطبیق بدی. لیبل مهم نیست.
تو کارتون گوشي چيا بايد باشه؟و چي ممکنه نباشه؟
هدفون. شارژر. دفترچه ها. USB. سی دی OVI Suit. دیگه خود گوشی. همش باید باشه. مخصوصا گوشی :دی
چه رنگ هايي داره(پشت گوشي) و کدوم رنگ هم خشکل تره و هم کيفيت ساخت در استحکام و رنگ رفتگي بهتره؟
رنگ جلو ثابته ولی پشت سفید و پشت سیاه داره. پشت سیاه هم قشنگ تره و هم بیشتره. استحکام و همه چیش برابره. گوشی اگر فولادی هم باشه وقتی مواظبش نباشی خش میشه.
از کجا ميشه فهميد گوشي اصل هست يا نه ؟
وقتی گوشی رو میخری از طرف فاکتور بگیر و بگو تو فاکتور قید کنه گوشی اصلی.
در کل گوشی ساخت چینه. بگیر توکل به خدا :دی
لطفا هر چي کد براي تست و کلا براي خريد لازمه که سر ادم کلا نره همراه با توضيح بگيد که رو گوشي وارد کنم و تستش کنم؟
گفتم که فلش دوربین. ویبره. بلوتوث. مکالمه.
ورژن گوشي چي باشه بهتره در اين مورد هم کامل توضيح بدبن؟!!
مال من 20.149 هستش. هر چی بالاتر باشه حتما بهتره دیگه.
گوشي حداکثر تا چند گيگ ثاپورت ميکنه؟قيمتش چنده ادم جدا بره بگيره؟
گوشی تا 16 گیگ ساپورت میکنه. فلش 2 گیگ تو خود گوشی هست که فرمتش نکنی چون 400 مگابایت مپ مخصوص GPS و سرویس Map توش هست. قیمتش هم گرونه:دی
آيا قابي چيزي مثل سوني اريکسون براش هست که کمتر اسيب ببينه در دست و پا و زمين؟
قاب اصلی گوشی 10 هزار تومنه.
پلاستیک رو شیشه هزار تومن.
قاب کریستالی هم 4 هزار تومن.
همون پلاستیک بهتره.
در کل ناگفته هايي يا تجربه هايي اگه هست لطف کيند!
هیچی فقط اگر سونی اریکسون داری نوکیا بخر. حتی اگر 78 نخریدی هم فقط نوکیا بخر. تو رنج قیمت این گوشی گوشیهای دیگه ای هم هست ولی من میگم N78 از همه عالیتره.
در مورد علامت سه بعدي نوکيا هم کمي توضيح دهيد!
رو باطریه. ولی گوشی های چینی هم از اینا دارن. زیاد مهم نیست.
بهتره از کجا خريد که هم از نطر قيمت و هم کيفيت اصلي باشه؟(همون علاعدين خوبه؟)
به سایت نوکیا برو وزبونش رو فارسی کن. بعد به قسمت فروشنده ها برو. شهرت رو وارد کن بهت میگه کدوم مغازه ها نماینده ی رسمی هستند.
کلا کارتونش پلم داره يا نه گوشي چي؟(پلاستيکي چيزي)
نه نداره. داره ها ولی بازش میکنن چون یا به کس دیگه ای نشون دادند یا تو ویترین بوده. (یا هم 2 سال ازش استفاده کردن :دی)
کلا تو خريد هر چي لازمه در مورد اين گوشي بگيد!
برای خرید فقط پول لازمه:دی از برگشتن هم کس دیگه ای بگی رانندگی کنه که سرت تو گوشیته تصادف نکنی:دی
نه حالا در کل فاکتور بگیری و تو فاکتور قید کنه حتما.
کلیدهارو تماما فشار بده مشکلی نباشه. دور و برش رو نگاه کن آثار خش و پریدگی نباشه یه وقت ضربه نخورده باشه. پلاستیکاش هم روش باشه.
در مورد اين rm و اينا که تو چند پست گفته شد هم بگيد چون نفهميدم!(در اين مدل يعني n78 چه جوري باشه)
من که هرچی N78 دیدم RM-235 بوده. با این حساب چیز مهمی نیست. منم نمیدونم چیه.
پشتش سیاه و سفید داره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رنگ جلو ثابته ولی پشت سفید و پشت سیاه داره
اگه عکس رسمی این گوشی رو که توسط نوکیا منتشر شده ببینی پشت گوشی (که همون درب باطری هست) دارای دو رنگ قهوه ای سوخته و سورمه ای هست که گوشی هایی که پشتشون قهوه ای هست نوار نقره ای دورشون هم نقره ای قهوه ای هست ولی گوشی هایی که پشتشون سورمه ای هست دورشون نقره ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیروز گوشی رو آپدیت کردم به ورژن 21.دو تا دونه هنگ خفن به گوشی اضافه شده:دی یکی اینکه بعضی موقع ها تویه منو یه دفعه خود گوشی هی انتخاب رو بالا پایین میکنه روی پیام ها و Photos هم گیر میکنه...هی میره بالا هی میره پایین:دی باید گوشی رو ریست کنی....با مستر ریست هم تا حالا درست نشده.
یکی دیگش خیلی جالبه...وقتی گوشی رو خاموش میکنی مینویسه Good Bye ولی گوشی خاموش نمیشه و میره تویه Stand Bye ! کسی تا حالا این مشکلات رو داشته؟
آرهنقل قول:
کلا پشت این گوشی 3 رنگ ممکنه باشه
1 - سورمه ای
2 - قهوه ای
3 - سفید
نه من این مشکلات رو ندارم.نقل قول:
دیروز گوشی رو آپدیت کردم به ورژن 21.دو تا دونه هنگ خفن به گوشی اضافه شده:دی یکی اینکه بعضی موقع ها تویه منو یه دفعه خود گوشی هی انتخاب رو بالا پایین میکنه روی پیام ها و Photos هم گیر میکنه...هی میره بالا هی میره پایین:دی باید گوشی رو ریست کنی....با مستر ریست هم تا حالا درست نشده.
یکی دیگش خیلی جالبه...وقتی گوشی رو خاموش میکنی مینویسه Good Bye ولی گوشی خاموش نمیشه و میره تویه Stand Bye ! کسی تا حالا این مشکلات رو داشته؟
مموری رو یک فرمت بکن. بدون مموری هم ببین همینطوریه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شاید گوشیت خراب آپدیت شده یا شایدم مشکل از کلیدهاست چون من چند مورد تو پی سی دیدم که از دکمه گله میکرد ولی من خودم و دوستام به همچین مشکلی بر نخوردیم که گوشی خاموش نشه یا دکمه هاش خراب شده باشه
به هر حال اگه نظر منو می خوای برو یک بار دیگه آپدیت کن(آپدیت پائین تر)
اگه سوالم تکراریه ببخشید چون چند صفحه قبلو نگاه نکردم .
الان قیمت این گوشی چنده.؟
کسانی که از این گوشی استفاده کردن به نظرشون ارزش خریدن رو داره ؟
دیروز یه قاب برای گوشی خریدم....خیلی خوب بود فقط 2 مشکل داره....یکی اینکه دکمه ها رو نمیشه عوض کنی....یکی اینکه در پشت گوشی مضخرفه!......چقدر دیگه اینا خنگ بودن که یادشون رفته اینکار رو بکنن.....کدوم کار؟...پشت در اصلی گوشی دو تا قطعه فلزی هست که باعث میشه FM transmit گوشی کاربکنه...ولی اینا این دو تا قطعه فلز رو نذاشتن...
سلام دوست عزیز قیمت ای گوشی بین 200 تا 215 هزار توماننقل قول:
گوشی جالب و حساسیه ولی خوب کار میده من که دارم خیلی راضی ام تا الام که پا به پای n82 داره میاد ولی دوربین ها باهم فرق داره و برنامه ها
نقل قول:آره عزیز خودت باید موقع خرید دقت می کردی ولی فابهای هست که پشت در گوشی از این فلزا داشته باشهنقل قول:
سلام من میخوام کا850 رو بفروشم 160 کم نیست؟؟؟؟
ان78 کار کرده رو چقد میشه گیر اورد؟؟؟؟؟
از کجا گوشی کارکرده بخرم؟؟؟
آدرسشو بدین لطفا"
آره خوبه با این قیمت بفروشی ... 78 هم نو بگیری بهتره چون دست دوم ها کلا یه مشکلاتی دارننقل قول:
.
نقل قول:
دوست عزیز مگه با 160 تومان n78 نو گیر میاد ؟ :20:
من جایی رو سراغ اگه پیدا کردی آدرس بده ما هم بخریم
دسته دوم هم عیب های داره
یه 30 -40 تومن بزار روش یه نو ی 78 رو بگیر ...!نقل قول:
سام لیک ....
بلاخره از دست 1200 راحت شدیم : دی حالا فعلا این سلطان را دارم ....
مثلا از از صبح تا ظهر هیچ کدوم اس ام اسها به دست من نمیاد...
وقتی ریست میکنم همه مسیجهای که تو این مدت فرستادن یک دفعه میاد البته بعضی وقتها اینجوری میشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز وقتی که اس ام اس بهت میفرستن رو صفحه نمایشت
علامت پیام چـشـــــمک نــــمی زنه ؟ اگــــه چشــــــمک میزنه حافظه ی گوشیت پــــر شــده
بایـــد محل ذخــیره پیام رو عـــوض کــــنی و روی MEMORY CARD بـــذاری
موفــــق باشیــــد:11:
بچه ها گوشی من یه مشکلی داره اینه که به هیچ وجه اس ام اس نمیفرسته.هم اس ام اس دریافت میکنه هم میتونم تماس بگیرم و تماس دریافت کنم.مشکل از چی میتونه باشه؟به خط مربوطه؟خطم ایرانسله
خطط ایرانسله دیگه ... اس ام اس ایرانسلم قطعه .. :31:نقل قول:
سلام به همگي.لازمه بگم كه تو زنجان كه من اين گوشي رو كلا مشكي(پشت و رو) تو همه ي مغازه ها ديدم.اينكه ميگيد فقط سه رنگه اينطور نيست.اما گوشي من كه هنگ ميكنه حالت sleep mode ظاهر ميشه و بعد يه مدت كه بازم هنگ كرد اين حالت ديگه نيست!البته وقتي اين حالت مياد ديگه نيوي ويلش كار نمي كنه.ورژن 20 هست.
دوستان ورژن 30.014 هم منتشر شده هست
با سلام++++من میخوام n78بگیرم الان قیمت این گوشی تقریبا چنده؟؟؟؟چینی یا فنلاندی یا تحت لیسانس رو ازکجا باید تشخیص بدیم؟؟؟؟این گوشی چه مشکلاتی رو ممکنه داشته باشه؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه به این سوالا جواب بدین...........
در مورد رنگ گوشی به سایت رسمی نوکیا مراجعه کن خودت به جواب میرسینقل قول:
سلام به همگي.لازمه بگم كه تو زنجان كه من اين گوشي رو كلا مشكي(پشت و رو) تو همه ي مغازه ها ديدم.اينكه ميگيد فقط سه رنگه اينطور نيست.اما گوشي من كه هنگ ميكنه حالت sleep mode ظاهر ميشه و بعد يه مدت كه بازم هنگ كرد اين حالت ديگه نيست!البته وقتي اين حالت مياد ديگه نيوي ويلش كار نمي كنه.ورژن 20 هست
بهتره اپدیت نکنید چون این ورژن هک نمیشه یه چند وقت صبر کنید ببینیم کسی میتونه هک کنه یا نهنقل قول:
دوستان ورژن 30.014 هم منتشر شده هست