سلام
اوف چی شده می خواهند از مخملباف فیلم پخش کنند؟
سلام
چه طور ؟؟؟ دیشب چون وفات بود نداد فکر کنم ...نقل قول:
سینما یک مثل اینکه کلا تمام شده درسته؟
عرض کنم خدمتتون ، این برنامه ی صد فیلم یه لیست داره تحت عنوان " صد فیلم برتر تاریخ " و یه لیست دیگه تحت عنوان " صد فیلم برتر ایران " ... تمرکزشون رو گذاشتن روی فیلم هایی که توی این دو تا دسته قرار می گیرن ... فلسفه ی پخش فیلم های " گاو " و " دلشدگان " هم همین بید فکر کنم ...نقل قول:
سلام
این فیلمهای قدیمی مخملباف خوراک تیویه ایرانه. یه بار دیگه هم چند وقت پیش یه فیلم دیگه ازش کانال 2 نشون داد. مثل اینکه در سال 1362 غیر از مجیدی و کاسبی و اینا بازیگری نبوده !!! :27:نقل قول:
سینما اقتباس فردا احتمالا :
المانی خوب " The Good German "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Steven Soderbergh
با بازی
George Clooney ، Tobey Maguire ، Cate Blanchett
محصول 2006 " امریکا "
مدت زمان : 105 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.2/10
خلاصه ی فیلم :
درست پس از پیروزی نیروهای متفقین در اروپا کنفرانس پتسدام برگزار می شود و طی آن چرچیل ،ترومن و استالین درخارج از برلین گرد می آیند تا سرزمین های نیروهای محور را بین خود تقسیم کنند. جیک (کلونی)یک نظامی آمریکایی که سالها قبل نیز مدت زمانی در برلین زندگی کرده باهواپیما وارد آلمان می شود تا درباره این کنفرانس مطلب بنویسد اما دیری نگذشته که گذشته جیک خود رابه شکل و شمایل یک زن به رخ او میکشد این زن لنا رویش حساب میکند تا بتواند یک روز او را از آلمان خارج کند تالی راننده جیک است مردی شیاد که از اوضاع به هم ریخته کشور استفاده کرده تا جیب های خودش را پر کند ....
فکر کنم ایده ی پخش یک هفته در میون سینما ماوراء و سینما اقتتباس درست بود . البته توی سایت شبکه چهار نوشته که فردا سینما ماوراء داره ولی با توجه به اینکه " المانی خوب " محتوای ماورائی نداره و اینکه فکر کنم این فیلم یه اثر اقتباسی هست ، احتمالا در قالب سینما اقباس پخش میشه ... خودشونم قاطی کردن بدبختا !!!
ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــول !!! من از این سودربرگ خوشم میاد.
تهيهكنندهي «سينما اقتباس» خبر داد:
تمام فيلمهاي سري نخست دوبله شدهاند .
پخش فيلمهاي «آلماني خوب» و «ژرمينال» در سال 87
تهيه كنندهي برنامهي «سينما اقتباس» از اعمال تغييراتي در ساختار اين مجموعه تلويزيوني پس از تعطيلات نوروز خبر داد.
سليماني در گفت و گو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، با بيان اين كه نخستين يكشنبه پس از تعطيلات نوروز (18 فروردين ماه) به پخش برنامهي «سينما اقتباس» اختصاص دارد، عنوان فيلمي را كه براي اين روز در نظر گرفته «ژرمينال» اعلام كرد. به گفته وي «ژرمينال» براساس رماني از اميل زولا توسط كلوديري كارگرداني شده است.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با پخش يك هفته در ميان برنامهي «سينما اقتباس» از شبكه چهار سيما، مشكلي ندارد؟ گفت: از آنجا كه بحث اقتباس ادبي در سينما را مطرح ميكنيم، طبيعتا ادامه دار بودن برنامه كمك بيشتري خواهد كرد. پخش يك هفته در ميان در حال حاضر هم به ضرر برنامهي «سينما ماوراء» و هم به ضرر برنامهي«سينما اقتباس» است. اما از آن جا كه باكسهاي سينماي سيما محدود است، چارهاي ديگر وجود ندارد.
سليماني به اين پرسش كه آيا بازخوردهايي كه از پخش برنامه اول با روي آنتن بردن فيلم «نيكلاس نيكل بي» به دست آمد به تغييراتي در اين برنامه نيانجاميده است؟ پاسخ مثبت داد و گفت: پس از تعطيلات نوروز ، تغييراتي ساختاري را در برنامه شاهد خواهيد بود.
به گفتهي وي اين تغييرات بيشتر در بحث هاي كارشناسي رخ مي دهد و دكور تغيير نخواهد كرد.
تهيه كنندهي «سينما اقتباس» به اين پرسش ايسنا كه با توجه به موضوعيت داشتن برنامه آيا در انتخاب فيلمها با مشكل مواجه نبوده است؟ پاسخ منفي داد و گفت: در حال حاضر من ليست فيلمهاي دوسري بعدي برنامه را هم تهيه كردهام.
سليماني اعلام كرد: در حال حاضر تمامي فيلمهايي كه قرار است در قالب سري نخست برنامهي «سينما اقتباس» به روي آنتن بروند، انتخاب شده و دوبله اغلب آنها نيز به پايان رسيده است.
تهيه كنندهي «سينما اقتباس» همچنين از پخش فيلم «آلماني خوب» براساس كتاب جوزف كنون به كارگرداني استيون سودربرگ خبرداد.
سليماني از فرزاد مؤتمن به عنوان كارشناس و مهرداد پورعلم به عنوان مجري اين برنامه نام برد.
به گزارش ايسنا، «آلماني خوب» محصول سال 2006 آمريكا است و بازيگراني چون جورج كلوني ، كيت بلانشت و توبي مگرآير در آن ايفاي نقش كرده اند.اين فيلم به حوادث پس از جنگ دوم جهاني مي پردازد.
سینما چهار این هفته :
مشت زن " The Boxer "
کارگردان
Jim Sheridan
با بازی
Daniel Day-Lewis ، Emily Watson
محصول 1997 " امریکا و ایرلند "
مدت زمان : 113 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.8/10
خلاصه ی فیلم :
این فیلم زندگی یک بوکسور ایرلندی به نام دنی فلین را به تصویر می کشد . او عضو جبهه آزادی بخش ایرلند است و پس از چهارده سال از زندان آزاد می شود و در بلغاست بحران زده به دنبال نامزد سابق اش می گردد ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
صد فيلم اين هفته بار ديگر فيلمهاي «جويندگان طلا» و «عصر جديد» را با بازي و كارگرداني چارلي چاپلين پخش ميكند . :11:
سلام... فکر کنم همه فیلم دشمن ملت را بیاد دارند....... من نمیدونم چرا هر ویدئو کلوبی میرم میگن نداریم............................... :18:
این هفته خبری از سینما یک هست؟
یا اینکه کلا تموم شده؟
سینما یک پخش نمیشه ... می خوان فیلم ایرانی پخش کنن ... به خدا ما سر از کارشون در نیووردیم . کی شروع میشه ؟ کی تموم میشه ؟ :19:نقل قول:
این هفته خبری از سینما یک هست؟
یا اینکه کلا تموم شده؟
نگران نباش سعید جان ، خودشون هم نمی فهمن چیکار میکنننقل قول:
بر اساس وضعیت آب و هوا تصمیم میگرن ، اگه آفتابی بود فیلم ایرانی پخش میکنن ، اگه نیمه ابری فیلم خارجی و اگه تمام ابری در بعضی از اوقات همراه با وزش ملایم باد و بارش باران ، شاید لطف کنن سینما 1 بزارن
جدا از شوخی،فکر کنم دیدن دمه عیده و برایه عید فیلم زیادی ندارن ، فیلمهایی که برایه سینما1 آماده کرده بودن رو میخوان تو عید نشون بدن
تیزر سری جدید سینما 1 یادتونه؟ شوتر بخش عمدش رو تشکیل میداد ، اما حالا میخوان برایه عید نشونش بدن
چرا الان سینما 4 داره پرستیژ پخش می کنه :18:، مثله اینکه جدا هرکی هرکی شده یه چیز میگن یه چیز دیگه می پخشن:19:
چه صدای مزرخرفی هم روی کاراکترای فیلم گذاشتن:2:
صدا ها خیلی هم بد نبود
ولی در کل فیلم خیلی با حالی بود
با این که تکراری بود ولی باید روی دیالوگ هاش فکر می کردی تا بتونی بفهمی چی می شده و موضوع چیه
مثل این فیلم های کشکی نبود
نقل قول:
سلام.
کلا من که تی وی :دی نمیبینم . اما دستشون بابت این شاهکار درد نکنه و نکته ی بعدی اینکه این کارگردانش همین نولان واقعا یک نابغست مگه چنتا فیلم کارگردانی کرده که یکی از یکی دیگه بهتر نیست ؟
ممنتو پرستیژ بتمن آغاز میکند بیخوابی و و و ........
شوالیه سیاهش هم که بیاد باز میخواد هنرش رو به رخ بکشه .
سلامنقل قول:
کاملا موافقم و تایید می کنم...محبوبترین کاردان مورد علاقه ام..
فکر کنم نوشت تکرارش 28 اسفند از شبکه ی یک !!! فیلم رو شبکه چهار میده تکرارشو شبکه ی یک ؟! :18:
صد فیلم دیشب هم خوب بود ... سر عصر جدید چاپلین بسی خندیدیم ... دستشون درد نکنه . البته گویا فیلم 87 دقیقه هست که ما 60 دقیقه شو دیدیم ...
عصر جدید تراژدیه. آدم باید باهاش گریه کنه :27:نقل قول:
البته خنده ی تلخ من از گریه غم انگیز تر بود رفیق ... :31:نقل قول:
عصر جدید تراژدیه. آدم باید باهاش گریه کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سینما ماوراء فردا احتمالا " شماره 23 " جیم کری هست ... تا وقتی مطمئن نشدم جزییاتشو نمیزارم چون گویا شبکه چهار این روزها حال خوشی نداره !!! :19::18:
پس اینجوریاست :21:نقل قول:
همین 23 رو نشون بده خیلی خوبه. من فیلمش رو دارم اما خرابه ، خیلی دوست دارم ببینمش.
راستی چه خبر از بوک مارکت ؟؟؟:10:
این شماره 23 رو منتقدین خیلی بهش بدو بیراه گفتند
چند ماه پیش دیدمش و هنوز دلیل این همه بدگویی رو نمی فهمم
فیلم خوبیه
بچه ها یه سئوال داشتم البته می دونم اینجا جاش نیست ولی ببخشین دیگه :31:
دیشب تو این فیلم پرستیژ آخر بردون اعدام شد یا فالون؟!
اونی که مرد بابای بچه بود ولی به داداشش گفت : به خاطر سارا متاسفم!
در صورتی که خودش باید شوهر سارا می بود!!! ( اگه نبود پس چرا برای بچه اینقدر نگران بود؟! و میخواست ببینتش؟!) :13:
اون آخرش که معلوم می کنه اونجا که میگه من عاشق سارا بودم و اون عاشق اوله ویا پس نتیجه می گیرم که پدر دختربچه زنده می مونهنقل قول:
در مورد فیلم 23 هنوز ندیدمش ولی گویا باید ژانر وحشت باشه نه؟
بازی جیم کری توی نقش جدیش مثل ترومن شو میشه؟
وحشت که نمیشه گفت ... بیشتر معمایی بید !نقل قول:
در مورد فیلم 23 هنوز ندیدمش ولی گویا باید ژانر وحشت باشه نه؟
سینما ماوراء این هفته :
شماره ی 23 " Number 23 "
کارگردان
Joel Schumacher
با بازی
Jim Carrey ، Virginia Madsen ، Logan Lerman
محصول 2007 " امریکا "
مدت زمان : 95 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.3/10
خلاصه ی فیلم :
والتر اسپارو بهمراه همسرش آگاتا و فرزندش رابین زندگی معمولی و خوبی را می گذارنند تا اینکه یکروز آگاتا کتابی به اسم شماره ۲۳ را از یک کتاب فروشی دست دوم خریداری کرده و به والتر هدیه می دهد . داستان کتاب درباره یک کاراگاه خصوصی به اسم فینگر لینگ است که عدد ۲۳ ذهنش را بشدت مشغول کرده و هرجا می رود این عدد را می بیند . والتر شروع به خواندن کتاب کرده و پس از اتمام آن احساس عجیبی نسبت به فینگر پیدا می کند . او هم مانند او عدد ۲۳ را همه جا جلوی چشمش می بیند و در ادامه به این نتیجه می رسد که این عدد با سرنوشتش به نوعی گره خورده است و برای حل این مشکل به یک روانپزشک مراجعه می کند اما او نیز هیچ کمکی به او نمی کند و او اوضاع با تصور برخی صحنه های قتل عجیب و غریب توسط او وخیم تر می شود .
آره من هم دقیقا یه همچین برخوردهایی رو داشتم در مقابل کسایی که این فیلمو دیدن. یکی از فیلم بد میگفت یکی میگفت خیلی خوبه. یکی میگفت جیم کری کارش به کجا رسیده که تو چه فیلمایی بازی میکنه ، یکی میگفت جیم کری خیلی خوب بازی کرده و ... خلاصه باید امشب ببینیمش. :27:نقل قول:
سلام
به نظرم یک سوم نهایی فیلم خوب بود..اما دو سوم اولش یه مقدار کند و گنگ بود...در کل فیلم بدی نیست..به نظرم بازی جیم کری هم اونقدرها بد نیست.واسه تغییر ژانر بازی قابل قبوله
همین چند دقیقه پیش فیلمو دیدم من هم خیلی از فیلم خوشم نیومد بازی جیم کری هم خیلی نچسب بود حداقل در قیاس با همون ترومن شو
فیلمای جوئل شوماخر به نظر من همیشه یه رگه نچسب بودن دارن یه جوری میخواد یه رنگ وروی روانشناسانه به فیلماش بده اما دلنشین در نمیاد این فیلمو با نمونه مشابه اش نیمه تاریک مقایسه کنید
ما از جناب شوماخر سه چهار تا فیلم دیده ایم. البته باجه تلفن از همه بهتر بود. این هم بد نبود. تیتراژ آغاز فیلم خیلی جالب بود. بازی جیم کری هم خوب بود به نظر من. ولی عجب صداهای مسخره ای گذاشته بودن براشون. مخصوصا برای اون دختره ای که میخواست خودکشی کنه. :2:نقل قول:
به نظرم اگه فیلم شماره 23 رو دیوید فینچر می ساخت بهتر از آب در می اومد.
جیم کری هم زیاد خوب نبود.
راستی به نظر شما بجای جیم کری چه بازیگری می تونست نقش رو بهتر بازی کنه؟
اصلا حرفش را هم نزنید. اصلا ژانر کاریه فینچر این حرفها نیست. سینمای فینچر تک است ، تک !!!نقل قول:
جیم کری خوب بود به نظر من ، اما میشد شون پن و راسل کرو را هم تصور کرد.
سلام بنده هم موافقم این فیلم خیلی پایین تر از سطح کارهای فینچر است...twist خوبی داشت...اما به پای twist گیم نمی رسید.نقل قول:
آره منم موافقم!
نقل قول:
به نظر من فیلمنامه ضعیف تر از اونی بود که کارگردان بزرگی مثل فینچر بخواد کارگردانیش کنه
البته اگر منظورتون بازی جیم کری در ژانر غیر کمدی ست خب قبلانقل قول:
تجربه حضور در فیلمهایی مثل majestic و eternal sunshine .... رو داشته
دیروز تکرار " شماره 23 " رو دیدم, وای, وای, وای, کیفیت افتضاحه افتضاح ! :2:
سان.سور و زوم های فراوان هم به کنار, دوبله ام که دیگه بدتر ... :18::19:
خداییش با این شرایط میشه از یه فیلم سر در آورد ؟ :41:
ببخشید دوستان چند تا عرض داشتم:
من چند تا فیلم رو که دوبله و سانسور شده بود با فیلم اصلی دیدم و مقایسه کردم.
به نظر من فیلم اصلی از زمین تا آسمون با فیلم دوبله یا سانسور شده فرق میکنه.
ببینید هر چقدر هم که دوبله خوب باشه بازم نمیشه فیلم اصلی, صدای بازیگرا توی فیلم خیلی اهمیت داره.
شاید برای یه وقتی که میخواید سرتون گرم بشه و یه فیلم نگاه کنید فیلم دوبله بد نباشه ولی فیلم های بزرگ تاریخ سینما رو نمیشه اینطوری نگاه کرد.
مثلا فکر کنید فیلم Fight club یا Forrest Gump رو دوبله ببینید, به نظر شما مسخره نمیاد؟
آقا بی خیال. به این چیزا فکر نکن اینا طبیعیه. شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که بری تو یه جمعی بشینی و بگن آقا مثلا فیلم ... رو دیدین و تو بگی آره ، و تو اون فیلم رو تو تلویزیون ایران دیده باشی فقط. همون به عنوان انترتینمنت نگاه کن فیلمها رو در تیویه ایران :27:نقل قول:
[qu--e=Hec--ris-;2218050]آقا بی خیال. به این چیزا فکر نکن اینا طبیعیه. شما هیچ وقت انتظار نداشته باش که بری تو یه جمعی بشینی و بگن آقا مثلا فیلم ... رو دیدین و تو بگی آره ، و تو اون فیلم رو تو تلویزیون ایران دیده باشی فقط. همون به عنوان انترتینمنت نگاه کن فیلمها رو در تیویه ایران :27:[/qu--e]
کاملا موافقم:31:
خدا به داد -- C-u--ry F-r -ld Me- برسه , چه بلایی سرش میاد خدا میدونه:41:
سلام.نقل قول:
2 دلیل که الان حدود 1.5 ساله هیچ فیلمی رو از تلویزیون نمیبینم نه خارجی نه ایرانی .
یکیش همین دوبله و دیگری سانسور کردن هاست .
دومی رو اصلا نمیتونم تحمل کنم حتی اگر فیلم سانسور نداشته باشهیک جاشو پیدا میکنند میزنند !
من فیلم کوهستان سرد رو دارم زن داداشم میگفت اونی که تلویزیون گذاشت حدود 90 دقیقه فقط بود ! در حالی که 150 دقیقه به بالاست !
نمونه ی شاهکارشون هم توی سانسور اخیرا روز و روزگاری در امریکا بود .
تلویزیون شده برای من فقط دیدن نود و فوتبال اونم بعضی اوقات .
الان هم که نوروز آمده شاید این طنز مدیری رو دیدم .
سلام
وقتی فیلم ایرانی اجاره نشینها سانسور می شه،سانسور فیلمهای خارجی زیاد تعجب اور نیست
نقل قول:دقیقا مژگان خانوم , الان هم فیلم شاخه گلی برای عروس رو نشون میداد سانسور داشت.
اینا وقتی به فیلمهای خودمون رحم نمیکنن از فیلم های خارجی چه انتظاری میشه داشت:41: