نقل قول:
باسلام . میشه لینک این عکساتو بذاری ؟؟؟؟
پس این من می ذارم چیه؟؟؟؟
chart.av-comparatives.org/chart2.php
:20:
نقل قول:
باسلام . میشه لینک این عکساتو بذاری ؟؟؟؟
پس این من می ذارم چیه؟؟؟؟
chart.av-comparatives.org/chart2.php
پست رو ویرایش کردم و لینک رو گذاشتم.نقل قول:
تستی که من اشاره کردم تست On-Demand هست. تستی که شما اشاره کردید تست Dynamic هست.
برای آشنایی با این دو تست، پست اول تاپیک زیر رو کامل بخونید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405490
AV-Comparatives Retrospective Test
تست شماره 32
تاریخ انجام تست : August 2011
تاریخ اعلام نتایج : November 2011 / آبان 1390
1. معرفی
این گزارش دومین قسمت از تست انجام گرفته در ماه August است.
هر روزه مخرب های جدید بیشماری منتشر میشوند و لذا اهمیت دارد که آنتی ویروس ها نه تنها به روز رسانی سریع انجام دهند، بلکه بتوانند از روی هوش مصنوعی خود (heuristic/generic method)، مخرب های ناشناخته را ( بدون نیاز به آنلاین بودن محصول و یا نیاز به اجرا شدن مخرب) شناسایی کنند.
حتی اگر آنتی ویروس ها از به روز رسانی در هر ساعت و یا قابلیت حفاظت آنلاین (Cloud updates) بهره مند باشند، باز بدون هوش مصنوعی همیشه یک بازه زمانی میان انتشار مخرب و شناسایی آن وجود دارد که در آن مخرب ها احتمال آلودگی سیستم را میدهند.
محصولات شرکت کننده در این تست، به روز رسانی و تنظیمات یکسان با مرحله اول تست در تاریخ 12 آگوست داشته اند.
این تست توانایی دفاع پیشگیرانه ( Proactive defence ) آنها را در آن تاریخ نشان میدهد.
ما از مخرب های جدیدی که بین 13 تا 20 آگوست منتشر شده بودند روی محصولات زیر آزمایش به عمل آوردیم :
محتوای مخفی: *
محصولات زیر حاضر به شرکت در این تست نشدند :
AVg، K7, McAfee,PC Tools, Symatec, Trend Micro ,Webroot
2. توضیحات
آنتی ویروس ها اغلب ادعا میکنند که میزان شناسایی آنها از نتایج این تست بیشتر است، که ادعای چندان نادرستی نیست، و میتواند بستگی داشته باشد به زمان انجام گیری تست، تعداد و نوع نمونه های به کار رفته در تست.
اگر محصول شما در این تست، نمره پایینی گرفته، چندان نگران نباشید، چرا که در صورت آپدیت بودن همیشگی، ممکن است بتواند شناسایی بیشتری داشته باشد. برای اطلاع از میزان شناسایی بر اساس به روز رسانی محصولات، به نتایج تست On-Demand رجوع کنید.
بعضی محصولات ممکن هست به علت برخورداری از قابلیت هایی که در این تست به کار گرفته نشده اند، میزان شناسایی بیشتری نسبت به نتایج این تست داشته باشند، مانند توانایی شناسایی مخرب بعد از اجرا شدن آن توسط رفتار شناسی ( Behaviour-blocker)، حفاظت آنلاین و غیره
این گونه فن آوری های این محصولات، به طور مثال در تست Whole Product Dynamic Test آزمایش میشوند و نه در تست حاضر.
3. اعلام نتایج
شناسایی و دفاع پیشگیرانه برابر مخرب های ناشناخته قبل از اجرا شدن5. رتبه بندی نهایی
محصولات بالا موفق به شناسایی درصد اعلام شده از مخرب های جدید و ناشناخته شدند.
بدون حتی نیاز به اجرا شدن مخرب و تنها از روی هوش مصنوعی.
حال آنکه لایه های دفاعی دیگر گفته شده که در این تست به کار نرفتند، محافظت بیشتری را هم فراهم میکنند.
بعضی محصولات حاضر به شرکت در این تست نشدند، چرا که به نظر انها عملکرد کلی محصولشان، بدون قابلیت های غایب در این تست، مانند حفاظت آنلاین، به خوبی نشان داده نخواهد شد.
ما چنین قابلیت هایی را در این تست در نظر نمیگیریم، چرا که به اعتقاد ما لایه های اضافی محافظتی به شمار میروند و نه فن آوری اصلی مورد نیاز در زمینه شناسایی مخرب.
دیگر محصولات حاضر در این تست هم چنین قابلیت های اضافی را دارند و یا ندارند، اما در عین حال شناسایی خوبی توسط هوش مصنوعی خود انجام میدهند و آن هم بدون نیاز به ارسال انلاین اطلاعات مخرب به مراکز خود.
برخی دلایل غیر رسمی ذکر شده برای شرکت نکردن بعضی از محصولات هم، این بوده است نتیجه قابل قبولی برای خود پیش بینی نکرده اند. اگر چه دلایل فنی آنها ممکن است قابل قبول باشد اما درست تر آن می بود که با شرکت در این تست، کاربران آنها از نتیجه آن آگاه میشدند و در صورت عدم رضایت از نتایج، به نتایج تست های جامع تر مانند Whole Product Dynamic Test رجوع میکردند.
4. مثبت کاذب
تعداد مواردی که انتی ویروس ها فایل سالمی را به اشتباه تشخیص داده اند :
منبع :
کد:http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/detection-test
خوب اینم اخرین تست انجام شده
November 15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تست شامل انتی ویروس های که در اخر جدول ذکر شده نیست..
به نظر خودم نورتون در ورژن 2012 خیلی پیشرفت داشته بی شک یکی از بهترین انتئ ویروس های 2011 شناخته میشه
اینم یه سایت دیگه که تست داشته
[HTML]http://www.antivirusware.com/testing/performance/[/HTML]
با سپاس.
AV-Comparatives
خلاصه مهم ترین نتایج تست های 2010
On-Demand Detection Test
شناسایی با تکیه بر دیتابیس
تست اول 2010
درصد ها بر اساس مخرب های شناسایی نشده هستند ( کمتر = بهتر)
تست دوم 2010
Retrospective Test
شناسایی با تکیه بر هوش مصنوعی
تست اول 2010
تست دوم 2010
Whole Product Dynamic Test
پیشگیری با تکیه بر تمام قابلیت های محصول ( نسخه Internet Security )
نتیجه کلی 2010
پیشگیری موفق
پیشگیری وابسته به عملکرد کاربر
پیشگیری ناموفق
AV-Comparatives
خلاصه مهم ترین نتایج تست های 2011
On-Demand Detection Test
شناسایی با تکیه بر دیتابیس
تست اول 2011
تست دوم 2011
Retrospective Test
شناسایی با تکیه بر هوش مصنوعی
تست اول 2011
تست دوم 2011
Whole Product Dynamic Test
پیشگیری با تکیه بر تمام قابلیت های محصول ( نسخه Internet Security )
نتیجه ده ماه اول 2011
پیشگیری موفق
پیشگیری وابسته به عملکرد کاربر
پیشگیری ناموفق
سلام .
دوستان اگه میشه یه انتی ویروس خوب معرفی کنن.
اخه باتوجه به این نمودارها( avast,eset)
Esetبهتر عمل کرده.
ولی من ودوستانم طی این چند سال برعکس این موضوع رو تجربه کردیم.
حداقل esetضعیف تر عمل کرده.
حالا شما دوستان که چندتا بیشتر از ما کامپیوتر ترکوندین <منظورم چندتا پیراهن بیشتر پاره کردین>مارو از این بلا تکلیفی بیرون بیارید بلاخره چکار کنیم.ممنان
در این تاپیک فقط پست های مربوط به نتایج تست های مختلف قرار داده میشوند.نقل قول:
به غیر از سوالات، اشکالات و مواردی که مستقیما به محتوای پست های قرار داده شده ارتباط دارند، بقیه موارد من جمله تبادل نظر در مورد آنتی ویروس ها و نتایح به دست آمده رو فقط در تاپیک زیر مطرح کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453830
دوستان
گارد انتی ویروس نورتون قوی تره یا اویرا؟؟
میخوام از فایروال کومودو استفاده کنم
کنارش از اویرا و نورتون استفاده کنم...
به نظرتون کدوم انتی ویروس فعالم باشه و چرا؟؟؟و کدوم یکی به عنوان اسکنر ازش استفاده کنم؟؟؟
ترکیب بهتری رو سراغ دارید؟؟
طبق همون پست بالاییتون که نوشتم، در این تاپیک از این به بعد فقط نتایج تست ها قرار بگیرند بهتر هست و سوالتون رو در تاپیک کدام آنتی ویروس بپرسید.نقل قول:
تست ماه December 2011 سایت av-comparatives
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_nov_2011.pdf
خب به الکس و بتمن و سایر دوستان نورتونی تبریک میگم.نقل قول:
آواست و آویرا هم طبق معمول رتبه خوبی آورد.
کاسپر هم اگر بتونه اون تحول چند سال پیش نورتون رو برا سبک تر شدن انجام بده عالی خواهد شد.
بیت دفندر هم همچنان به عنوان یک محصول سنگین مطرح هست. در عین قوی بودن البته.
چهارمین تست سال 2011
Sep/Oct 2011 Windows XP
رتبه بندی بر اساس نتایج تست محافظت / Protection
(Dynamic Test)
محتوای مخفی: Protection
رتبه بندی بر اساس نتایج تست پاکسازی و تعمیر / Repair
محتوای مخفی: Repair
رتبه بندی بر اساس نتایج تست شیوه عملکرد / Usabilty
(تعداد هشدار ها، پیغام های کلی، ایجاد محدودیت ها، مثبت های کاذب و تاثیر روی سرعت سیستم )
محتوای مخفی: Usabiity
اف سیکیور بازم عالی عمل کرده:11:نقل قول:
سلام و تشکر....نقل قول:
تعصب ندارم ....... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است .....
بازم بیتدفندر خوش درخشید .... :20:
:46:
نود 32 100% بهترینه، سبک و بهینه برای هر سیستمی، با آپدیتی سریع و خوب
اشتباه نکن سبکی واپدیت الان دیگه مهم نیست اول قدرت محافظت مهمه مثل:نقل قول:
نورتون-بیتدفندر-افسیکیور-
انتیویروس شرکت وبروت هم از نود32 سبکتره و توی سال 2011 بهترین جایزه هم بهش دادن نود در عین اپدیتشدن وسبک بودن یکم که کمشه شدیدا شیرین میزه بخش اورژانسسیستم های الوده خودش مدرک محکمی هست که نود غیرقابل اعتماد هست 96% کاربرای اونبخش حرف اولشون توی زدن تایپیک درمورد مشکلشون اینه:
انتیویروس نود(ناد)32 دارم اپدیت امروزهم هست اما ویروس گرفتم پیدا میکنه در پاک کردن ناتوانه یا اصلا پیدا نمیکنه شما روی نود 32 اصلا حساب جدی باز نکن انتی ویروس قوی و سبک میخوای :
اواست-نورتون-وبروت-ترند میکرو-بولگارد-دکتروب-وایپر-اویرا-ماکروسافت-وی بی ای32.
نود از نظر من دیگه داره دورانش تموم میشه البته زمانیکه تازه اومده بود واقعا خوش درخشید اما حالاداره خراب میکنه
مراقب آنتیویروسها باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تحلیلگر سیستم معتقد است که هیچ آنتیویروسی وجود ندارد که بتواند به صورت صددرصد سیستم شما را در مقابل ویروسها ایمن کند.
پریسا فتحعلی بیگلو اظهار کرد: نرمافزارهای آنتیویروس به شکل اختصاصی برای دفاع از سیستمها در برابر تهدید ویروس طراحی و نوشته میشود و متخصصان امنیتی برای استفاده از آنتیویروس توصیه میکنند، زیرا از رایانه نه تنها در برابر ویروسها، بلکه در برابر انواع بدافزارها نیز محافظت میکند.
او ادامه داد: درواقع آنتیویروس یک برنامه رایانهیی است که برای بررسی و مرور فایلها، تشخیص و حذف ویروسها و دیگر بدافزارها استفاده میشود.
وی تصریح کرد: آنتیویروسها محافظان سیستمهای ما هستند؛ اینگونه آنتیویروسها میتوانند کنترل مرکزی سیستم را در دست گرفته و مواظب رفتار مشکوک یا برنامههای مخرب اجرایی برروی سیستم باشند، اما با گسترش روابط نمیتوانیم بهصورت کامل برروی آنتیویروسها حساب کنیم، زیرا این آنتیویروسها از حمله ویروسها در امان نیستند.
فتحعلیبیگلو خاطرنشان کرد: ویروسها همیشه جلوتر از آنتیویروسها حرکت میکنند، ولی بیشتر آنتیویروسها درصورت بروز و ظهور یک ویروس جدید قادر خواهند بود که به سرعت آن را شناسایی کنند و سیستم شما را از وجود این ویروس پاک نگه دارند.
این تحلیلگر سیستم ادامه داد: هیچ دلیلی وجود ندارد برای از بین بردن احتمال آلودگی رایانه افراد به تروجان، ویروس یا ورم که یکی از مخربترین آثار آن کاهش عملکرد رایانه و اشغال پهنای باند اینترنتی است، از نرمافزاری استفاده شود که چند برابر یک ویروس مخرب، سرعت رایانه و یا کانکشن شما را نابود کند.
او گفت: بررسیهای مختلفی در خصوص علل کند شدن رایانههای شخصی با سیستم عامل ویندوز انجام شده است که به دلیل نحوه انجام آزمایش و شرایط فنی انجام آزمایش و دقت نتایج آزمایشی را که توسط دپیسی اسپای انجام گرفته است، استناد میکنم. بسیاری از نرمافزارهای مشهوری که شرکتهای بزرگ تولیدکننده نرمافزار ارائه میکنند در بالای این جدول قرار دارند، به عبارت دیگر این نرمافزارها مؤثرترین عامل کند شدن رایانههای شما محسوب میشوند.
به گفته وی یک آنتیویروس باید با نرمافزارهای کاربردی سازگاری داشته باشد تا کاربر در حین استفاده از آن دچار دردسر نشود؛ درست است که استفاده از آنتیویروسها اجتنابناپذیر بوده و شکی در سودمند بودن آنها نیست، ولی برخی از اوقات دردسرهایی را برای کاربران ایجاد میکنند. برای مثال، برنامههای آنتیویروس در صورتی که به صورت مؤثر طراحی نشده باشند، کارایی رایانه را کاهش داده و باعث کند شدن آن میشوند، ممکن است کاربران بیتجربه در فهمیدن هشدارهای آنتیویروس مشکل داشته باشند و پیشنهاداتی را که آنتیویروس به آنها ارائه میکند، درست متوجه نشوند.
او خاطر نشان کرد: گاهی اوقات یک تصمیم نادرست به نشت اطلاعات مجنر میشود، درصورتی که آنتیویروس از جستوجوی اکتشافی استفاده کند، کارایی آن به میزان تشخیصهای مثبت نادرست و تشخیصهای منفی نادرست بستگی دارد و در آخر از آنجا که برنامههای آنتیویروس غالباً در سطوح بسیار قابل اطمینان در هسته سیستم اجرا میشوند، محل خوبی برای اجرای حملات بر علیه رایانه هستند.
منبع :s o f t g o z a r . c o m
دوست عزیز من مغازه دارم و فلش ها و رم و گوشی های مردم رو ویروس کشی میکنم و 24 ساعت هم 256 مخابرات وصله (اینترنت رو میگم) تو رو خدا یه آنتی ویروس بگو سنگینیش مهم نیست فقط ویروس نگیره و کار بده آپدیتشم مهم نیست، اینترنتم دائمیه مشکل آپدیت نداره - یکی از دوستان تو همین فروم ها میگفت آنتی ویروس با مکملش اگه نصب کنی هیچی دیگه جلودارش نیست، عالی میشه، شما هم بهترین نسخه آنتی ویروسی که مد نظرتون هست (تو رو قرآن تعیید شده باشه ها!) بزارید تا من دانلود کنم با مکملش البته اگه دارهنقل قول:
اگر ایمنی میخوای:نقل قول:
برو به این ادرس و هر محصولی که خواستی دانلودکنکد:http://us.norton.com/downloads/trialsoftware
تنظیماتش هم توی امضام هست.برای دی ان اس هم از دی ان اس نورتون یا کومودو یا اوپن دی ان اس استفاده کن.مکملش هم فقط این :
من خودم سیستم فقط شب تا صبح خاموش هست.کل روز روشن و کانکت هست تا حالا هم مشکلی نداشتم فلش همدر هفته شاید 3تا 4 تا دوستان و فامیل بیارن اهنگ بریزن و ببرن که تا فلش رو شناسایی میکنه اسکن میکنه و ویرس های روی فلش رو نابود میکنه.کد:http://www.filehippo.com/download_emsisoft_anti_malware/
با اون مکمل فقط برا اسکن استفاده کن ازش انگار 3تا انتی ویروس داری:
گارد فعال و اصلی نورتون -اسکنر هم امسی سافت(دارای موتور انتیویروس ایکاروس و موتور اختصاصی خودش).خدایی سیستمت امن و خیالت راحت میشه:11:
دستت درد نکنه دوست عزیز، استفاده کردیمنقل قول:
بالاخره بعد از تقریبا دو سال نتایج جدید Removal Tools (قابلیت پاکسازی ) آنتی ویروس ها منتشر شد
نمونه های تست شده :
نمونه 1 : این نمونه یک تروجان مشهور است
نمونه 2 : این نمونه این هم یک کرم بسیار مشهور است
نمونه 3 :تروجانی بسیار مشهور و شایع است
و بقیه هم به همین ترتیب معرفی شده اند
و اما درجه بندی شناسایی :
a: پاک سازی بدافزار
بدافزار به طور کامل پاک سازی شده است و فقط رد پاهای ناچیزی (بی خطر ) باقی مانده است ( درجه A )
بدافزار پاک شده است ولی تعدادی از فایل اجرایی یا تغییرات در ریجستری مانده است (درجه B )
بدافزار پاک سازی شده است ولی مشکلات رنجش آور یا خظرناکی مانند پیام ارور , دستکاری در فایل های اصلی ویندوز ,غیرفعال کردن تسک منیجر , غیر فعال کردن فولدر آپشن و ریجستری باقی مانده است (درجه C (
فقط فایل مخرب پاک شده است ولی تمام کارهایی که مخرب انجام داده است باقی مانده است , پاک سازی شکست خورده است (درجه D )
b :امکانات :
پاک سازی در حالت نرمال به راحتی انجام شده است ( درجه A )
پاک سازی نیاز به safe-mode و بقیه ابزار آنتی ویروس دارد ( درجه B)
پاک سازی نیاز به دیسک نجات دارد ( درجه C )
پاک سازی نیاز به ارتباط با اپراتور دارد / پاک سازی شکست خورده است( درجه D )
این هم امتیازات
و نتایج به دست آمده :
بیشترین امتیازات :
1-بیت دیفندر 90
2-پی سی تولز 88
3- نورتون و کسپرسکی 86
و ....
کد:http://av-comparatives.org/images/stories/test/removal/avc_removal_2011.pdf
سلام و تشکر....
تعصب ندارم ....... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است .....
بازم بیتدفندر خوش درخشید ....
آپدیت های avira کم حجم تره یا norton ؟
نورتون اپدیت اولیه 90تا 115 مگابایت اپدیت روزانه حدود 2 مگ البته هر 10 تا 15 دقیقه 5 کیلوبایتی هم داره برا دانلود اویرا رو نمیدونمنقل قول:
آویرا کم حجم تره ولی اصلا ضد ویروس مطمئنی نیست!نقل قول:
دوست عزیز شمای که تجربه کافی ندارید لطفا نظر ندید !نقل قول:
بذارید بقیه دوستانی که تایپک رو میچرخونن نظر بدن:40:
دوستان سلام انتی ویروس مایکروسافت چطوره ؟
کاش شما معنای FORUM رو میفهمیدیدنقل قول:
اینارم بر اساس تجربه 2ساله تخصصیم روی آنتی ویروس گفتم.
بنده در واردات تمامی برند ها بودم. شما اگر با شرکت سهند رایان در ارتباط بودی میفهمی چه طوری میخوای محصولاتشو بفروشن :31:
سلام
با عرض پوزش از اینکه من صفحات تاپیک رو نخوندم که بفهمم کدوم آنتی ویروس بهتره و البته یک علتش اعتماد به نظرات مفید دوستان هست.
دوستان یه آنتی ویروس لطفاً به من معرفی کنند که سنگین نباشه یعنی سرعت کامپیوتر رو تحت تاثیر کمتری قرار بده و نسخه رایگان داشته باشه که از اینترنت آپدیتش کنم .
ممنون.
اقا شما چندتا دلیل بیار واسه حرفت که اویرا مطمئن نیست ؟نقل قول:
منم میخوام بدونم شاید من تجربه کافی ندارم؟!
دوست عزیز بهترین انتخاب برای شما اویرا هست دوم اواست...سُبک و قوینقل قول:
اگه زیاد برات مهم نیست سرعت سیستم بیاد پایین از نورتون استفاده کن
از اینجا میتونی ورژن فری اویرا رو دانلود کنی
کد:http://www.avira.com/en/support-download-avira-free-antivirus
جناب ببخشید نورتون چی جورسرعت رو میاره پایین؟:13:نقل قول:
ضمنا تست چند مدت پیش رو مگه ندیدیدنورتون ازنظرسبک بودن اول شد نود32دوم؟
سلامنقل قول:
جناب ببخشید نورتون چی جورسرعت رو میاره پایین؟
ضمنا تست چند مدت پیش رو مگه ندیدیدنورتون ازنظرسبک بودن اول شد نود32دوم؟
فرمایش امیدجان کاملا درسته
محصولات نورتون بسیار سبک هستند و دوستانی که مشکل ضعف سیستم دارن میتونن با خیال راحت ازشون استفاده کنن اما متاسفانه ورژن رایگان
نداره ، غیر از آویرا میتونی از نسخه رایگان اوست هم استفاده کنی .
سلام
دوستان لطفا همگی سعی کنین با آرامش صحبت تخصصی انجام بدین کل کل اینجا جایی نداره
البته منظورم آقا امید و امیر گل نیست.
وقتی که میگین فعلان آنتی ویروس بهترین هست بگین که چرا
مثلا میگین نورتون از کاسپر بهتر هست ، بگین از چه نظری میگین، وقتی شما مبهم صحبت میکنین باعث ایجاد سو تفاهم میشه.
با هم تبادل اطلاعات کنین همکاری کنین واقع بین باشین ، متعصب نباشین ، من خودم یک عمر آویرا استفاده کردم ولی نسبت بهش هیچ تعصبی ندارم ، جایی که میدونم فعلان کار رو درست انجام میده به کاربر معرفیش میکنم تا استفاده کنه
مثال میزنم:
ولی مثلا الان میگم آویرا موقع استارت آپ ویندوز عملکرد درستی نداره ، خیلی فایروالش طول میکشه تا فعال بشه.
اما نورتون به محض ورود ویندوز فایروال فعال هست ، بدون هنگ.
این تاپیک همه ی هدفش این هست که بشه ازش نتیجه گرفت چه محصولی رضایت بخش هست از چه جوانبی
خواهشا از آنتی ویروسی که دارین تعریف زیاد اینجا نکنین که آی فعلان میکنه و.... این باعث میشه که یک کاربر دیگه بگه من هم میرم یک آنتی ویروس دیگه رو نصب میکنم منم بیام پز دم و ازینطور مسائل ، ممکنه براش باعث درد سر بشه.
با تشکر از همکاری بچه های گروه
Take Care:40:
نتیجه 3 تست را براتون میگذارم که در مورد پرفورمنس با هم دعوا نکنید
---------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
این ها برای چه سایتی هستند ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
در تایید فرمایشات دوست و استاد عزیزم امین جان باید عرض کنم که من چند سالی هست که عضو این فروم هستم
و تا حالا هرگز با هیچیک از دوستان کل کل نکردم و خدای نکرده حرف بی ادبانه ای نزدم و نخواهم زد
و هر وقت دیدم اطلاعاتی رو که از بچه های همین فروم کسب کردم به درد کسی میخورده عرضه کردم تا مشکل اون
دوست هم رفع بشه و پستی رو که در تایید فرمایش امید جان گذاشتم به این خاطر بود که تقریبا یکسال کاربر نورتون
بودم و واقعا ازش خیلی هم راضی بودم و روی چند سیستم قدیمی هم نصب کردم که اصلا افت سرعت در کارایی
سیستمها دیده نشد ، به همین خاطر دیدم این تجربیات اینجا بدرد میخوره که قرار دادم
فکر میکنم که سنگینی محصولات نورتون به نسخه های قبل از سال 2009 برمیگرده ( طبق تجربیات دوستان )
از دوست بسیار خوبمون ali_z051 هم عذر خواهی میکنم و عرض ادب و ارادت دارم
ارادتمند همه دوستان ........... امیر
داداش تست رو دیدم ولی خودم که نصب کردم دیدم سیستم کُند عمل میکنه !!نقل قول:
دیدم که میگم...:31:
من که شخصا دعوا و کل کل نداشتم حرفی هم که زدم سوالی بود.گفتم شاید تست جدیدی اومده من ندیدم.دلیل افت سرعت شما هم شاید ویروسی بودن سیستم یوده یا دفراگ نکردن و بهینه سازی نشدن والا نورتون با رم 256 هم بدوم هیچ مشکلی کار میکنه اگر سوال من توی پست قبلی باعت اشتباه برداشت کردن شما و ناراحتی شما شد معذرت میخوام :40:نقل قول: