سلامنقل قول:
مودناس واسه چینه
مودناس مال تایوانه
Printable View
سلامنقل قول:
مودناس واسه چینه
مودناس مال تایوانه
نقل قول:
قیمت موتور ویو مونتاژ ایران در این حد هست نه این موتور های چینی
نقل قول:
سلام
مودناس مال تایوانه
سلام منظورم رو با استفاده اسمایل خنده واضح رسوندم...
(تشکر هم جالبه در نوع خودش...)
شما بیا اول تکلیف سرعت 100 کیلومتر اونم با دنده 2 اونم با موتور 130 سی سی و سرعت 150کیلومتر با دنده 4 باز هم با همون موتور رو مشخص کننقل قول:
من اصلا ویو هم ندیدم چه برسه به اینکه سوار بشم:27:
جریان ماشین حساب چیه! چه ربطی به موتور داره؟:18:
آقا من اشتباه کردم موتور شما مال همونجایی هست که خودتون میگید آلمان تایوان یا ژاپن اصلا هرجا شما بگی
با دنده 2 100 کیلومتر میره اونم موتور 130 سی سی:39::39::39:واقعا از 100 تا ویو بهتره
دنده 4 حتما 400 تا میره
بحث در مورد قیمت نیست بحث در مورد اختلاف قیمت رنگ هست که میفرمائید 400 هزار تومن اختلاف قیمته
با 400 هزار تومن میشه یه موتور پاکشتی خرید
چرا اینقدر تمایل دارید که بحث رو ادامه ندیم؟
من اگر مطمئن بشم موتوری که میگید با دنده 2 100 کیلومتر میره همین فرداش موتورمو میفروشم یکیشو میخرم
:5: متوجه منظورم که میشینقل قول:
سلام
بحث یکم خارج می زنه . من هدف دنده 100 .ک رو متوجه نمی شم . اونهم موتور 12 اسب بخار !
سلام.چه خبره اینجا.بابا کوتاه بیاید،بی خیال.
ولی یه نکته ای رو در مورد صحبت دوستمون (ناف بندر)عرض کنم.ایشون تا حدی درست می گند و تا حدی هم غلو می کنند .موتور ایشون دنده دو رو تا 70 تا می تونه به راحتی پر کنه ولی 150 تا سرعت هم نمیره بلکه 120 تا میره.
من یبار دو سه سال پیش سوار یکی از همین موتورهای دوستمون شدم و واقعا شتاب و سرعت جالبی تو کلاس خودش داره ولی هیچوقت هم نفهمیدم قضیه این دنده هاش چیه و چرا سرعت انقدر نامیزون بینشون تقسیم شده.
سلام
برای رفع شبهات یک عدد گوشی gps دار ترجیحا 5800 اکسپرس میوزیک که مپ ایران را ریخته اید بردارید و مسیر خاصی را انتخاب کنید. حال وارد اتوبان شده و سرعت را به ماکزیمم برسانید تا رکورد سرعت ثبت شود و آن را بنویسید. کیلومتر خطا داره
مال من اطراف 95 کیلومتر سرعت داشت که gps سرعت را 91.1 نشان می داد
سلام آقا رایان و آقای زاهدی و ممنون از راهنماییتون
آره جی پی اس اینم فکر خوبیه من هم همین شک رو دارم که کیلومتر موتور ایراد داشته باشه حتما چک میکنم ببینم چی جواب میده
با یه کیلومت دیجیتال دوچرخه هم میتونید چک کنید
من چک کردم کیلومتر موتور حدود 7 تا 10 کیلومتر بیشتر از سرعت رو نشون میده ولی این 100% نیست اغلب حدود 5 تا بیشتره
خداوکیلی موتور دررنج قیمت2-3میلیون باکیفیت تر ازهونداوپالس نداریم.
سلامنقل قول:
اگر دنده ای 2 رو یه موتور کم توان بتونه تا این سرعت پر کنه مسلما شتاب حداقلی داره . ایندو رابطه معکوس دارن .
چرا بنظر من داریم . بستگی به کلاس موتورسیکلت داره . تو همون تیپ خیابانی هم آپاچی از لحاظ کیفی از پولسارهای مونتاژ شده کیفیتشون بیشترهنقل قول:
دررنج قیمت2-3میلیون باکیفیت تر ازهونداوپالس نداریم
دنده 2 تا 90 تا راحت پر می کنه بدون هیچ افتی، در مسافت هم به 100 هم میرسه حالا ما چشم بصیرت نداریم شاید کیلومتر گالکسی زیاد نشون میده...!
دنده چهار هم توی جاده ی بوشهر شیراز تست کردن تا 145 راحت پر کرده
توی مسافت نسبتا کم 125 کیلومتر رو اگه درست دنده بدی میره...
راستی اگه قصد خرید موتور داشتید همون اول طرح نمی گرفتین ...
اما همین الان هم مطمئم شما ویو سوار نشدین
چون غیر از شتاب در مسافت کم هیچ چیزی سرتر از گالکسی نداره...
راجب قیمت هم گفتم که سخت نیست برید از نمایندگی بپرسین
نمی دونم بیاید از جمعیت کثیر اینجا که پورسال هم پالس و ... که توی شهرهای بزرگ مده رو گذاشتن کنار و گالکسی میخرن بپرسین چطور رخشی به دست بشر ساخته شده...!
چه عجب یکی حرف ما رو فهمید!!!نقل قول:
نامیزون بینشون تقسیم شده.
فکر کنم دلیلش این بوده که بگن همیشه ماشین حساب سرعت دنده هارو مشخص نمی کنه! هه!
موفق باشید :40:
اگر این بحث ادامه پیدا کنه همینجوری یواش یواش توی کامنتهای بعدی 5 تا 10 تا از سرعتش کم میکنی تا برسه به سرعت 100 تا و 90 تا و ...نقل قول:
قبلا دنده 2 100 تا راحت پر میکرد حالا شد 90 تا
دنده 4 150 تا بود حالا شد 145 تا
GPS واقعا وسیله کارآمدی هستش.منکه سرعت موتورم رو با GPS گوشیم تست کردم تو سرعت 100 تا فقط یکی اختلاف وجود داشت.یعنی GPS می زد 99 تا.نقل قول:
ممون پیری جان.منم عرض کردم که تو کلاس خودش.نقل قول:
سلام بروبچه های موتور سوار
دیروز با جی پی اس تست کردم
جواب آزمایش عجیب بود!
تا سرعت 40 درست 40 نشون میداد اما سرعت 65 تا رو 85 نشون میداد
برای اینکه شکم برطرف بشه دوباره همون مسیر رو رفتم اما باز هم همون نتیجه رو در بر داشت!
من احساس میکنم کیلومتر موتور مشکل داره اما نه در این حد
سلامنقل قول:
کسی رو می شناسید که یا جی.پی.اس تون رو بهش قرض بدید یا موتورش رو قرض بگیرید برای تست ؟ البته می تونید یکبار سوار اتوبوس هم بشید و کنار راننده تست کنید . هر چند دقت کیلومتر شمار اتوبوس خیلی کمه !
سلام
من 1.5 سال که پالس دارم . می خواستم چند تا سوال بپرسم . ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
1- بعد 1.5 سال سرویس یا تعویض قطعه ایی نیاز داره ؟(7 هزار تا کار کرده )
2- دوستان روغنی که به این موتور بخوره و خوب کار کنه سراغ دارن.
3- آیا می شه ترمز عقب دیسکی کرد ؟
هنوز هم سر حرفام هستم....نقل قول:
گر این بحث ادامه پیدا کنه همینجوری یواش یواش توی کامنتهای بعدی 5 تا 10 تا از سرعتش کم میکنی تا برسه به سرعت 100 تا و 90 تا و ...
قبلا دنده 2 100 تا راحت پر میکرد حالا شد 90 تا
دنده 4 150 تا بود حالا شد 145 تا
ولی بالفرض همون 145 یا 90 شما قبول می کنید؟!
وقتی نمی خواین باور کنی موتوری بالاتر از طرح ویو هم وجود داره چرا بحث رو می پیچونی؟!
و صد البته که پست من 8 خط بود نه 3 خط:46:
1 سرویس 10 هزار کیلومتر لازم داریدنقل قول:
2 تاپیک تخصصی روغن انجین داریم
ــــــــــــــــ
راجع به این قضیه دنده دو و سرعت کامنت بعدی از هر کاربر محترمی باشه حذف می شه
ممنون از راهنماییتنقل قول:
شاید با یه جی پی اس دیگه تست کردم
اما من فکر کنم کیلمتر موتور نهایت سرعت رو نشون نمیده
راستی توی مسیر منحنی سرعت رو درست نشون میده؟ چون مسیر کمی منحنی بود
سلام دوستان
این عکس رو یواشکی گرفتم
حال میکنید فن آوری ایرانی چه میکنه؟ واقعا مخترعین دیگر کشورها باید بیان یاد بگیرن
موتور مال یه پیرمرد هست که چند باری دیدمش اما توفیق نشد ازش عکس بگیرم تا اینکه امروز باز توی مسیرم دیدمش و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز تصادف کردم . سر میدون فلسطین داشتم مسیر یک طرفه رو خوش-خوشان و نم نم پایین می رفتم که یهو از میدون یه سی.جی که پشتش 20 تایی توپ پارچه چپونده بود ظاهر شد :18:
حالا هر چی من چراغ و سر تکون دادم این ابله مستقیم بسمت می می اومد . پهلومم چندتا ماشین با من می اومدن . من نهایتا تونستم 1 متری براش جا خالی کنم . اما خب مسلمه با اون موتور من و اون توپ پارچه ها ..... :9:
هیچی محکم پارچه ها به صندوق بغل موتور خوردن . و اون خورد زمین . چند متری رفتم جلو دیدم در صندوقم بازه . نگه داشتم دیدم صندوق بینوای منو داغون کرده . کلاه و دستکشمو در آوردم ... دیدم به یه حالت نزار و ننه من غریبم بازی که آی من جوونم و شهرستانی و کارگرم و بدبختم و اینا داره به مردم خودشو نشون می ده . می خواستم برم بزنمشا . اون پارچه هاشم می رختم تو جوب یا آتیش می زدم :21:
بهش می گم : خیابون یه طرفه رو داری با بار تریلی می آی و می بینی من تو چنبره گیر کردم اما عقلت نمی رسه بذاری اول من رد شم لااقل ؟!
با تواضعی شاید ناشی از ترس نمی دونم ... گفت : آخه نوکرتم تو منو می بینی دارم می آم برام جا خالی نمی کنی
گفتم : پهلوم 206 بود . باید می رفتم زیر ماشین تا تو بکارت برسی ؟
منتظر جواب نموندم . عقیده دارم تو ایران بیش از 3 جلمه کوتاه نباید بحث کرد . جمله ی چهار یا قدم زدنه یا مشت و لگد . چون جمله ی پنجم که قانون باشه جاش خالیه .
پریدم رو موتور و رفتم کارمو تو ولیعصر انجام دادم و یراست رفتم گمرک برای تعمیر موتورم با هزینه ی ضخصی بین تعمیرکارای گرونفروش . هنوزم در صندوق درست بسته نمی شه و لولاش کج شده .
به پست بالا
اول سلام
جمله اول رو خوندم گفتم الان زدید چندتا جاتون رو کبود کردید!! ما به این ها می گوییم برخورد های کم احتمال (سای دویش را هم بگیرید چیزی نیست !)
خب خدارو شکر اتفاق خاصی نیفتاده.
---------------------------------
اگه عکس موتور ما را دیده باشید مشاهده می کنید که اگزوز نزدیک انجین تغییر رنگ داده است
این به خاطر عدم کیفیت نیست بلکه یه بنده خدایی توی اتوبان آشغال می ریخت بیرون که یک نایلون رفت زیر موتور ما و چون اگزوز داغ بوده چسبیده و آب شده.
حالا هی من می گم بوی سوختنی از کجاست ، از شیخ فضل الله تا رسالت هم تموم نمی شه !!!!!
اکثریتش را وقتی داغ بود با پارچه خیس و حرکت سریع روی اگزوز کنده ام ولی لکه های سیاه زیادی رویش مانده.
کثی حلال خاصی برای پلاستیک یا شوینده نمی شناسه که به خود اگزوز آسیب نرسونه؟
با تیغ و چاقو خش می اندازه. (حالا انگار اونجا چقدر مهمه!!)
در ضمن دیروز بارون اومد و من چون روی موتور پارچه می کشم - جلو گیری از تبدیل شدن به سرویس بهداشتی پرندگان - کلی خاک روی موتور نشسته بود. من هم اومدم با پارچه یواش یواش زدم روی موتور تا خاکاش بریزه که اون قطعه پلاستیکی روی باک که نوشته هرمز شکست!!
گفتم حواستون باشه با لطافت با این اجناس که از رابطه زیر پیروی می کنند استفاده کنید
Lim (quality)^n= Quality
.............n--->-infinity
نقل قول:
من همون اولم گفتم بهترین تست همون تست با کیلومتر دیجیتال هست چون تنظیمش خیلی دقیقه و دهم هم نشون میده
هنگام تنظیم میتونی اندازه چرخ رو بدی اون واست همه چی رو حساب میکنه
من چند باری امتحان کردم کیلومتر موتور بیشتر میندازه
البته منتظر یه کیلومتر کت ای هستم یکی از دوستان از ترکیه واسه چرخش داره میاره با اون تست کنم دقیق بهتون میگم چقدر اختلاف داره
دوستان شهر خیلی شلوغ شده . جدا از ترافیک شروع سالهای تحصیلی و ... هر پلیسی کار راهور ناجا رو می کنه !!!
هر کلانتری و سرباز ناجا رو آوردن وسط خیابونا . دیروز یه ردیف 10 نفری سر سید خندان ماشین و بخصوص موتورا رو می گرفتن ولی بمن ایست ندادن ! شاید چون همه چیزم جور بود و حتی دستکش و لباسم داشتم ولی گواهینامه نداشتم :دی :38:
مراقیب باشید حتی بجز پلیس بخاطر بدیه آب و هوا هم که شده کلاه تمام صورت با خودتون همراه داشته باشید تا چشم و دهانتون بی آسیب بمونه
من که روزای بارونی راحت با تاکسی میرم بی دردسرنقل قول:
والا، یه نیش ترمز که بزنی قیییییژ موتور لیز میخوره
دوستان من تازه تو این فروم عضو شدم، برای خرید موتور مشکل دارم امیدوارم شما راهنماییم کنید:31: البته تو TT هم سوال کردم ولی کسی درست راهنماییم نکرد....
سوالم اینه که به نظر شما تا حداکثر 1 تومن چه موتورهایی میشه گرفت؟ به جز کاب هر چی باشه
نو یا کارکرده فرقی نداره فقط مثل پولسار قدمیا لش نباشه!
کیفیتش قابل قبول باشه و اذیت نکنه ، شتابش خوب باشه ولی تاپ اسپید کم باشه مشکلی نداره، ظاهر و صداش هم قابل تحمل باشه
سلامنقل قول:
مشاوره خرید فقط اینجا :
مسیر منحنی فکر نکنم ربطی به موضوع داشته باشه.ولی این موضوعی که شما می فرمایید خیلی عجیبه.کیلومتر شمار هم اگه اختلاف داشته باشه دیگه تو سرعت 65 تا این همه نیست.کلا کیلومترهای آنالوگ زیاد نمی تونند دقیق نشون بدن ولی نه دیگه اینقدر....نقل قول:
سلام
دوستان اسم این موتور چیه؟؟
اسم این موتور تکتا هست حالا من یه سوال داشتم این موتور ها گواهینامه میخواد؟ چون من زنگ زدم راهنمایی و رانندگی گفت گواهینامه نمیخواد البته تو مشهد حالا میخواد یا نه؟
هر موتورسیکلتی با هر نوع سرعت و خصوصیات - بنزینی ، الکتریکی و ... - نیاز به گواهینامه داره . روندن دوچرخه در خیابانهای اصلی هم نیاز به گواهینامه داره .نقل قول:
و هر نوع وسیله نقلیه زمینی و هوایی و دریایی که پلاک و سند داره نیاز به گواهینامه داره .
نقل قول:یکی از بچه های مدرسه مون داره ازش پرسیدم گفت گواهینامه نمی خواد و مثل موتور گازی محسوب میشه ...نقل قول:
خب آخه این موتور ها گازی هست و مرده گفت که موتور گازی گواهینامه نمیخوادنقل قول:
سلامنقل قول:
قانون با عرف فرق می کنه . یعنی ممکنه هیچ پلیسی که در خیابون هست به موتور سواریه شما ایراد نگیره و هیچ مدارکی نخواد ولی این معناش این نیست که قانون این مطلب نقض بشه .
موتور گازی دنده ای و هر نوع دیگه گواهینامه می خواد . حالا اگر پلیس به بعضی موتورها گیر نده یه بحث دیگه است .
یعنی خلاصه مطلب اینه :
نگوییم "موتور گازی گواهینامه نمی خواد" بلکه بگوییم کسی از راننده موتور گازی توقع گواهینامه در این دوره زمانه ندارد ! :38:
دور دنیا سوار بر پولسار :
البته تاریخ مطلب مال این اواخر نیست ولی تجربه ی جالبیه . دانیل ولان دینا که یک شهروند کشور کلمبیا در امریکای لاتینه با این موتورسیکلت راه می افته تا هندوستان
ایشون از ایران هم عبور کرده من لینک سایتش رو براتون می ذارم خودتون سیاحت کنید عکسها و گزارشاتش رو . سایت بیشتر بصورت "فلش" هست و جذاب طراحی شده .
جایی خواستید نقل قول کنید منبع : پیرمرد :46: : دی
دوستان موتور مثه ماشين اموزشگاه داره..؟؟؟
خود اموزشگاه گواهينامه ميده..؟؟؟
يا اينكه بايد خودمون ياد بگيريم و بريم شهرك امتحان بديم..؟؟؟
اگه اموزشگاه تو تهران سراغ دارين بگين:11:
خیر ، آموزشگاه نداره .نقل قول:
سلام دوستان عزیزم:31:
نظرتون درباره تعویض خورشیدی عقب برای افزایش سرعت چیه؟
کوچکترش کنم یا نه؟
سلام دوستان من از این موتور زردا که عکسش صفحه قبل هم هست دارم باتری خودش 3.5 آمپر بود و خراب شد حالا رفتم یه باتری خریدم 4.5 آمپر خشک که استارت هم خوب بخوره حالا چند ساعت موتور روشن بمونه تا شارژ بشه؟