- مهلت ثبت نام : مهلت ثبت نام اطلاعات تا پایان روز یکشنبه مورخ 19 آبان ماه 1392 می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این لینک برید.
Printable View
- مهلت ثبت نام : مهلت ثبت نام اطلاعات تا پایان روز یکشنبه مورخ 19 آبان ماه 1392 می باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این لینک برید.
دوستان دو تا سوال در مورد آزمون ارشد
اول اینکه آیا حوزه امتحانی و استان و شهری که برای امتحان می زنیم از نظر بومی گزینی و ... تأثیرگذاره ؟!
چون من محل صدور و تولد و سکونتم تهرانه، اما الان تو مازندران و شهر بابلسر دانشجو هستم
ممکنه بخوام از سهمیه شاگرد اولی استفاده کنم، میگن خود وزارت علوم تصمیم میگیره کدوم دانشگاه بفرسته
این حوزه امتحانی و شهرش توی تصمیم وزارت علوم تأثیرگذار نیست ؟!
نگن این مال همون شهره، بفرستیمش دانشگاه مازندران !
سوال بعدی هم اینکه ماه و سال فارغ التحصیلی رو واسه دانشجویای سال آخر چی باید زد ؟!
من سال آینده، احتمالاً تو تابستون فارغ التحصیل میشم
الان ماهش رو 6/93 زدم، بعداً اگه مثلاً تیرماه فارغ بشم، مشکل پیش نیاد ؟!
راستی منم درسمو ترم تابستون تموم کردم . اما مثلا کارآموزی و چنتا پروژه رو که تو تابستون برداشته بودم هنوز کامل تحویل ندادم
من کی رو به عنوان زمان فارغ التحصیلی بزنم؟
ممنون
نقل قول:نقل قول:
بومی و سهمیه مناطق و اینجور حرفها مربوط به محل تحصیل در دوره کارشناسی هست . حوزه امتحانی ربطی به بومی بودن نداره . میتونی حوزه امتحانی مثلا سیستان و بلوچستان ! بزنی . ربطی نداره . اگه نیمه اول سال فارغ التحصیل میشین( یعنی نیمسال دوم) باید تاریخ رو برج 6 ( شهریور) بزنید و اگه مثلا تیرماه تمام کنین باز هم نیمسال دوم محسوب میشه و مشکلی نیست . اگه نیمسال اول تمام کنید تاریخ رو بهمن ماه بزنید و این تاریخ ها آخرین مهلت تمام کردن درس هست . یعنی کارآموزی و معرفی به استاد و غیره رو هم شامل میشه .
سلام
چجوری می تونم بفهمم کدوم دانشگاه رشته های مورد نظرم رو داره ؟
وقت زیادی نمونده ؛ منم هنوز تصمیم قطی ندارم برای شرکت تو کنکور
اگه سریع و جواب کامل بهم بدین ممنون میشم :n16:
دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد 92 رو دانلود کنید.
سوال:
من از اواسط تابستون شروع کردم به خوندن و الان 2 تا درس از 5 تا درس رو کامل و دقیق خوندم.
البته درس سوم رو هم نصفه می خونم.زبان رو هم قسمت متن می تونم 10 تا تست رو بزنم.
به نظرتون برا جمع بندی مطالب چقدر وقت بزارم؟
چون می ترسم برا جمع بندی وقت کم بیارم.
سلامنقل قول:
کدوم رشته رو میخواید ؟!
فرم انتخاب رشته پارسال بهترین مرجعه
البته ممکنه امسال تغییرات بسیار جزیی به وجود اومده باشه، ولی در کل منبع موثقیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً این برای رشته های علوم انسانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالأ کامپیوترنقل قول:
ممنون :n01:
سلام. بچه ها چنتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین....
1- داخل دفترچه زده که کد رشته محل تحصیل رو باید از سایت سنجش گرفت ولی من لینکشو پیدا نکردم.. ممنون میشم کمکم کنید...
2- اگر خواستیم یه رشته اصلی و یه رشته شناور امتحان بدیم باید دوتا کارت اعتباری بخریم؟؟؟
3- اگر سال اخر باشم و شهریور سال دیگه فارغ التحصیل بشم... باید بزنم 6.93... درسته؟؟؟
4- الان برای ثبت نام باید میانگین معدلمو بزنم ولی زمان تحویل کارت باید میانگین معدل تا ترم بهمن رو بزنم درسته؟؟؟
5- یه فرم برای معدل باید بگیرم ومعاونت اموزش امضا کنه و پیش خودمون نگه داریم درسته؟؟؟؟
6- میتونیم فقط یه رشته شناور رو امتحان بدیم؟؟ یا اینکه رشته اول باید از جدول رشته های اصلی و رشته دوم از جدول رشته های شناور باشه؟؟؟
سلامنقل قول:
1- موقع ثبت نام اینترنتی، زیر اون قسمتی که باید کد رشته رو بزنین، یه گزینه آبی رنگ هست که می تونید تو صفحه جدید بازش کنید و از قسمت جستجو، کد مورد نظر رو پیدا کنید.
2- بله، تو دفترچه مفصل توضیح داده
3- بله
4- اینکه الان باید میانگین تا ترم 6 رو بزنین که مطمئنم. در مورد اینکه آیا میشه موقع تحویل کارت میانگین تا ترم 7 رو زد یا نه، شک دارم.
5- بله، البته فکر نمیکنم عجله ای باشه. هر زمانی بخواید آموزش این فرم رو امضا می کنه ...
6- الان یادم نیست این مورد رو، تو دفترچه نوشته بود
ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
هرکسی شیوه ای برای خوندنش داره مثلاً خودِ من تنها دو هفته برای جمع بندی لازم میبینم وقت بزارم و الآن هم زمان دارم تمام دروسم رو باهم جلو میرم البته مثل اکثر داوطلبا ریاضی و زبانم بسیار ضعیف!نقل قول:
سلام ببخشید موقع ثبت نام ارشد برای دانشگاه ها کد دانشگاه علوم و تحقیقات نیست توی لیست علوم و تحقیقات فارس حتی ماله هیچ شهر دیگه ای هم نیست چه کدی رو بزنم
سلام، آیا کسی که مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه دانشگاه آزاد داره میتونه در کنکور در رشته عمران شرکت کنه؟
ببخشید من میخوام کارشناسی ارشد نفت امتحان بدم در ضمن میخوام مدیریت اجرایی هم امتحان بدم آیا مدیریت اجرایی رشته شناور هست و میشه کنکور شرکت کرد همزمان و دیگری اینکه کنکورشون در دو روز متفاوت هست چجوریه کلا با تشکر
بله می تونید .. فقط کافیه در قسمت 29 تیک رو بزنید! که نوشته فارغ از تحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری می باشمنقل قول:
بله مدیریت اجرایی رشته شناور هستش و می تونید به عنوان رشته دوم اتخابش کنید و انتهاب اولتون رو نفت بزنید ... در این صورت باید 2تا کارت بخرید و اگر هم بخواید غیرانتفاعی و پایم نور شرکت کنید 1 کارت مجزا..نقل قول:
زمان امتحانشون متفاوت هست و به احتمال زیاد رشته های شناور در یک یا دو روز بعد کنکور اصلی خواهد بود ( البته به طور یقین مطمئن نیستم )
دانشگاه منم نبود ..برای ثبت نام مجبور شدم کد یک دانشگاه دیگه رو بزنم بعد امروز رفتم ویرایش کردم دیدم اومده دانشگاهمون! شاید با کمی تاخیر درست بشه لیستشون!نقل قول:
فاصله کنکور مهندسی کامپیوتر و مهندسی it چقدر هست؟ تو دو روز متفاوت هست یا دو تاش تو یک روز برگذار میشه؟
اگر تو یک روز باشن و مهندسی it صبح باشه و مهندسی کامپیوتر ظهر ترجیح میدم it ثبت نام نکنم
سلام
موقع خرید کارت پول از حساب کم شد اما شماره پیگیری بهم نداد در قسمت مشخصات هم نوشته وضعیت خرید موفق اما sms نیومده
شماره پیگیری با sms میفرستند ؟
سلام به همگی
دوستم برای ارشد ثبت نام کرد الان ... یه سوال داشت
واسه رشته مدیریت دولتی
تو این فاصله کم چی بخونه ؟
من بهش گفتم
زبان تخصصی + تئوری های مدیریت + از بین ریاضی و اقتصاد یکیشون رو بزنه
حالا این میخواد بدونه چی باید بخونه ؟
تو این مدت کم ؟!!
تست فقط بگیره کار کنه؟ از کجا ؟
مدرسان شریف - ماهان - گاج ؟؟؟
دوستان اینو بگین که آیا تو این مدت
بره کتاب های ماهان رو بخره ؟ گه آموزش از اول تا آخر هست با سوالات چهار جوابی
یا مدرسان شریف که دو تا کتاب داره تست + جواب تشریحی ؟!!
کدوم بهتره ؟؟
3 ماه زمان کمی نیست:n01: زمان خوبیه برای موفقیت
بله هم با اس میاد و هم بعد از انجام عملیات بانکی کد سریال میدهنقل قول:
دوستان الان مشخصه که کدوم شهر چه رشته هایی داره؟
مثلا از مجموعه فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک در مشهد هست؟
نقل قول:
نه مشخص نشده ! تنها کافیه دفترچه راهنمای انتخاب رشته سال 92 رو ببینید / البته هر سال تفاوت های خاص خودش رو داره
نهران - اصفهان - شیراز - قم برای سال 92 در این رشته ای که گفتید جذب می کردن
دوست عزیز پس معنی این جمله که تو دفترچه نوشته چیه؟نقل قول:
شركت مجدد فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي ارشد و يا دكتري در همان رشته قبلي و همچنين شركت دانشجويان دوره كارشناسي ارشد و دوره
دكتري ممنوع مي باشد و اين داوطلبان حق ثبت نام و شركت در آزمون را ندارند. لذا فارغ التحصيلان با توجه به ضوابط مندرج در اين دفترچه به جز در
رشته اي كه فارغ التحصيل شده اند در صورتي كه از لحاظ نظام وظيفه مشكلي نداشته باشند مي توانند در يكي از رشته هاي مندرج در دفترچه آزمون
شركت نمايند .
من به اینکه شما میخواید باز هم در همون رشته قبلیتون شرکت کنید دقت نکردم ، ولی کمی عجیبه چون چرا نباید بشه در ی گرایش دیگه از یک رشته باز هم تحصیل کرد فکر کنم ی اشتباهی شده تو دفترچه شاید منظورشون در همون گرایش بوده! ولی باز هم بهتره به دفاترشون تماس بگیرید، من عذر میخوام به خاطر کم توجهیم :n16:نقل قول:
جواب ما رو که کسی نداد ...
خب سوال دیگه !
دوستم سال آینده تیر ماه مدرک کارشناسی رو میگیره
تو قسمت معدل و تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی چی بزنه؟؟
آخرین معدل کل بزنه!نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز، دفتر نمایندگی سازمانو پیدا نمیکنم باید از یه مشاور تحصیلی بپرسم البته اگه بدونن و گمراه نکنن.نقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم
دیروز چندبار خواستم کارت اعتباری رو بخرم. هر بار از طرف بانک پیغام میداد که خرید ناموفق بوده. نه اسمسی برام اومد و نه وقتی کد خرید رو تو سایت سنجش میزدم مشخصات کارت میومد. تا اینکه امروز همه خریدای ناموفق دیروزم انجام شده و چنتا سریال کارت بهم داده. خواستم ببینم میشه اینو پیگیری کنم و استرداد وجه بشه برام؟
ممنون
سلام. بچه ها یه نفر بهم گفت الان ثبت نام کن.... بعد از مجاز شدن انتخاب رشته کن.... میشه یه همچین چیزی؟؟؟
سوال دوم بچه ها ارشد رشته صنایع غذایی نداره؟؟؟
سلامنقل قول:
از طریق سیستم پاسخگویی سنجش اقدام کنید و یا به یکی از کافی نت ها بگید براتون بفروشه ...
سلامنقل قول:
بله ارشد دارد...
علوم و مهندسي صنايع غذايي
دروس امتحانی رشته
-1 زبان عمومي و تخصصي، 2- رياضيات، 3- شيمي مواد غذايي، 4- ميكروبيولوژي مواد غذايي، 5- تكنولوژي مواد غذايي (تكنولوژي
لبنيات، قند، روغن، غلات،كنسرو، اصول نگهداري) و 6- اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي
موفق باشید
کلا سیستم سنجش خیلی مزخرفه !
خرید کارت اعتباری بسیار کنده ! ( همین الان خودم میخواستم بخرم 5 دقیقه رو صفحه موند آخرم ارور داد ! )
یه نکته جالب هم اینکه گفتن تا صبح روز 18 آبان فقط 245 هزار نفر ثبت نام کردن ! حالا یا همه گذاشتن واسه روز آخر و احتمالا زمان های تمدید یا نسبت به پارسال خیلی شرکت کننده ها کم شدن ، چون پارسال نزدیک به 900 هزار نفر ثبت نام کرده بودن !
بچه ها واسه دخترا کد نظام وظیفه چیزی نمیخواد بزنیم؟؟؟؟
اتباع خارجی چی؟؟؟ باید بزنیم هیچکدام؟؟
کلا هیچ کدوم رو کار نداشته باشنقل قول:
بچه ها وضعیت اشتغالو باید بزنم سایر؟؟؟ کارنمیکنم...