چند وقتی هست 405 من کشش موتورش کم شده! دلایلش چیه؟
Printable View
گاهي اوقات به دليل دقت نكردن و يا نداشتن تجربه كافي، تايمينگ ( زمانبندي) موتور اشتباه ميشه. در حال حاضر با عوض شدن سرsسيلندر اين احتمال وجود داره كه با يك يا دو دنده جابجا و جلوتر يا عقبتر بسته شدن تسمه تايم، موتور دچار اينجور مشكلاتي بشه. به خود همون مكانيك رجوع كنيد و از اون بخواهيد تايمنگ و تنظيم سوپاپها رو مجددا چك بكنه.نقل قول:
خودرو پراید مدل 79 دارم که 1 ماه پیش تعمیر کل کردم، صدای تق تق از موتور میومد.....
نقل قول:
پیش از هر چیز من حدود 1 سال و نیم هست که یک باتری اتمی گرفتم برای ماشینم ...
مارك و مدل باطري كه گرفتيد چيه؟ معمولا عمر باطري در سخت ترين شرايط بين يك تا 1.5 سال ميتونه متغير باشه اما اگر استفاده صحيح و نگهداري درست هم در كنار اون بگذاريم( + كيفيت خوب باطري) احتمال اينكه تا 2.5 سال هم جواب بده هست. در حال حاضر بعضي باطري ها تا 16 يا 18 ماه هم گارانتي بدون قيد و شرط دارن( مثل باطري باتيس ساخت ايران)
نقل قول:
دلايل زيادي ميتونه داشته باشه. از كثيف بودن filterهاي هوا و بنزين گرفته تا فرسودگي و خراب شدن شمعها و واير شمعها، تنظيم نبودن سوپاپها و يا حتي كم شدن باد تايرها..
يك چك آپ كامل انجام بديد و البته به تنظيم موتور وارد هم مراجعه كنين.
باتری مارک پوما بود. مدلش رو نمیدونم. باتری کهنه رو تهویل گرفت مغازه دار :9:
با سلام
من 206 مدل 58 تیپ 2 خریدم 11و600 خوبه یا نه ؟؟؟؟
این روش ضبط خودش هست منم رفتم براش یکی از این fm ها که به فندک میخوره خریدم وقتی خرکت نمیکنم مشکلی نداره ولی وقتی خرکت میکنم خش خش میکنه(ولی رادیو رو خیلی خوب میگیره حتی تو حرکت ) چی کارش باید بکنم تا درست بشه ؟؟؟؟؟
هر چند وقت یک بار بوق هشدار میزنه و میگه
stopنقل قول:
باید چه کار کنم مشکل چیه
سلام .نقل قول:
اول فرکانس ام پی 3 پلیر رو عوض کنید ببیند درست میشه یا نه .
بالاترین فرکانس و پائین ترین رو انتخاب امتحان کنید .
اگر درست نشد , موقعی که ماشین وایساده چند تلنگر بهش بزنین ببینین خش خش میکنه .
اگه آره, پس مشکل ازداخل ام پی پلیر هست یا جای فندک .
آنتن ماشین هم اگر شُل باشه رادیو خش خش میکنه موقع حرکت .
یادتون باشه خش خش رو همه ی فرکانسها مثل هم نیست و روی موج Sw وMW خیلی بیشتر از اف ام هست و روی اف ام هم تو فرکانسهای مختلف شدتش کم و زیاد میشه
دوستان حالا که بحث باتری رو کردن باتری اتمی ایرانی که قیمتش حدود 80 هست چطوره؟؟
ممنون
من ماشین که تو حرکت نباشه خش خش نمکنه ولی وقتی سرعت 20 تا بیشتر میشه شروع به خش خش میکنه ولی همون موقع تو خرکت من میزنم رو رادیو اصلا مشکل نداره
حالا این مهم نیست
این در پشت راننده باز نمیشه مثل اینکه (اگه فنری چیزی بوده در رفته) تعمیر کار میگه 15 هزار تومان برات درست میکنم ولی به نظز من گرونه
اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
سلام تو معاینه فنی به شکستگی شیشه گیر میدن؟!
شیشه جلو ماشین چند تا ترک دار!
نقل قول:
سلام تو معاینه فنی به شکستگی شیشه گیر میدن؟!
در كل معاينه فني يعني كه خودرو سالم و مرتب باشه، هم از نظر ظاهري و هم باطني و فني. در اين مورد شيشه هم بر اساس قائده و قانوني كه وجود داره، بايد تعويض بشه و مشكلي نداشته باشه ولي ديدم كه با همين وضعيت و حتي شرايط خيلي بدتر هم تونستن معاينه فني بگيرن! البته مشخصه كه اون ديگه اسمش معاينه فني نيست و يه جور معامله است!!
در هر صورت بهتره كه براي داشتن ايمني و زيبايي خودرو شيشه را هم عوض كنيد
نقل قول:
دوستان حالا که بحث باتری رو کردن باتری اتمی ایرانی که قیمتش حدود 80 هست چطوره؟؟
من از باطري ايراني مارك باتيس استفاده ميكنم كه خيلي خوب و عالي كار ميده و البته ضمانت طولاني مدت هم داره.نمونه مورد نظر شما چه ماركيه؟ اگر باتيس بگيريد خيلي بهتره. در مورد قيمت هم كه اصلا روي قيمتهاي الان هيچ حسابي نيمشه كرد، بخاطر داستان $ !!
نقل قول:
من ماشین که تو حرکت نباشه خش خش نمکنه ولی وقتی سرعت...
نقل قول:
این در پشت راننده باز نمیشه ...
بعضي از اف ام پليرها اين مشكل رو دارن و من هم گاهگاهي با اون همين مسئله رودارم كه با تنظيم و كمي دستكاري تا حدي درست ميشه. نمونه هاي گران قيمت 50 هزار توماني هم تقريبا همين موارد رو دارن پس زياد حساس نباشيد.
اگر اون درب باز نميشه يعني اتصال لينك و ضامن قفل جدا شده و كلا ارتباط دسته هاي باز كننده درب از داخل و بيرون و ضامن قفل جدا شده.
اگر فني باشيد ميتونين خودتون درست كنين. اول رودري رو باز كنين تا بتونين داخل درب رو بررسي و چك كنين و اينجوري مشكل رو پيدا خواهيد كرد. گاهي يه ايراد خيلي كوچك وجود داره كه ممكنه بابتش هزينه بسيار زيادي بديد.
والا نمیدونم مارکش دقیق چی بود...فروشنده گفت واسه باطری سازی سپاهانه اگر اشتباه نکنم...با 18 ماه گارانتی...ولی شک دارم که ایرانیش خوب باشه..نقل قول:
ممنون کامرو من تخصص ندارم مجبورم بدم به تعمیرکار..
اون fm هم تقریبا درست شد یک جا داشت که فلش میخورد من هم فلشم رو به اون میزدم ولی یک جای دیگه هم داشت که یک کابلی مثل nokia بش میخورد گوشیم رو که بش وصل کردم هیچ مشکلی نداشت حتی سرعت 120..
باز هم ممنون
سلام من یه پژو 405 مدل 83 تمیز دارم امروز تو سر بالایی یکم نیم کلاج کردم یه بویی اومد بوی سوختگی می خواستم بدونم آیا صفحه کلاج تموم کردم؟؟؟؟در ضمن ماشینم کم کار کرده
سلامنقل قول:
نه برادر من وقتی نیم کلاچ بگیری بایدم بوی سوختگی صفحه کلاچ بیاد
اگه صفحه تموم بشه یا فنرهاش خراب بشه اصلا نمیشه با ماشین رانندگی کرد که
هیچی نیست عادیه
اقا معاینه فنی از چه سالی اجباری (چند سال)؟
lسن ماشین از پنج سال که بگذره باید معاینه فنی بگیری.نقل قول:
وقتی ترمز میگیرم از چرخ های عقب صدای صوت میاد در حالی که یک ماه نشده لنت های ترمز رو عوض کردم. دلیلش چیه؟؟
سلام .99% احتمال داره که لنتها استخونی (خشک) هست و براده اش زیاده .این صدای سابیده شدن برادهای لنت هست .اگر کم باشه , بعد از مدتی صدا رفع میشه اما اگر همه ی لنت اینجوری باشه , این صدا مهمونتون هست تا وقتی که لنت رو عوض کنید.:20:نقل قول:
چطوری لنت ها رو میشه دید که آیا این مشکل داره یا نه؟نقل قول:
405
خب باید چرخ ها باز بشه دیگه.بعد بدید براتون لنت هارو باد بگیرن شاید دست بشه.نقل قول:
من به آموزش مراحل و طریقه باز کردن موتور 405 نیاز دارم. دوستان کمک کنن. مرسی
سلام
شستشوی انژکتور پرشیا چه فوایدی داره؟
به درد می خوره اصلا؟
سلام دوستان
امروز یه ترمز شدید زدم که باعث شد چرخ ها قفل کنه و چند متری ماشین کشیده شد و وقتی ترمز درگیر بود ماشین یه مقدار یه چپ و راست منحرف میشد.
یه مدت که رانندگی کردم چند جای مسیر آب ریخته بود و خیس بود. به محض اینکه از روش رد میشدم ماشین به طرز خطرناکی لیز میخورد و تقریبا نیم دور میچرخید مثل وقتی که روی یخ ترمز کنی. فرمان هم کاملا گرفته بودم ولی نمیشد کنترلش کرد.
میخوام ببینم این مشکل به خاطر ترمزیه که کردم یا مشکل ممکنه از جعبه فرمان و تلسکوپیش یا قسمت دیگه ای باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.ماشین پراید هستش.
سلام.استفاده از انژکتور شورهائی که توی باکِ بنزین میریزند خیلی تاثیر داره البته بشرطی که درجه یک باشه .نقل قول:
سلامنقل قول:
حرفه میزنید؟!شستشوی انژکتور ها تاثیر خیلی زیادی تو افزایش قدرت و کمتر شدن مصرف داره!
مخصوصا اگه شستشو با دستگاه باشه که هم از سلامت سوزن ها مطلع میشید هم کاملا تمیز میشن.
فکر نکنم شستشو با مکمل ها مثل شستشو با دستگاه تاثیر داشته باشه.من تا حالا شستشو دهنده مکملی ندیدم یه جوریش هست که اسپری هست باید از دریچه گازاسپری کنید و گاز بدید تا سوزن ها تمیز بشه.نقل قول:
ولی هیچی به شستشو با دستگاه نمیرسه من یه هفته پیش این کار رو انجام دادم کشش ماشین به طور قابل توجهی بیشتر و مصرف کمتر شده هزینه اش هم 30 هزار تومن هست.
سلام دوستِ عزیز .نقل قول:
بنده نمیدونم شما چند سالتونه و چند ساله رانندگی میکنید اما اینطور که از نوشته ی شما پیداست , گمان کنم و بازهم میگم گمان کنم شما در فوت و فنِّ رانندگی تجربتون کم هست .
ماشین رویِ سطح خیس و لغزنده خودبخود لیز نمیخوره خصوصا رویِ آب مگر اینکه مستقیم حرکت نکنه و با سرعتِ بیش از حد بپیچین .
البته عواملی مثل نوع لاستیک و قدیمی بودنش و گرانیگاه ماشین (نسبتِ ارتفاع به عرض ماشین) هم نقش داره .
اما تسلط به فرمان و دنده و گاز و درکِ میزانِ سرعت لازم برای پیچیدن در مسیر خیس یا برفی , یخ زده , چرب , شنی و خاکی و آسفالت نرم و آسفالت زبر و اطلاع از گرانیگاه ماشین (جیپ یا سواری) خیلی تاثیر داره در رانندگی در مسیر خیس و لغزنده.
مثال:
پژو 206 پایداریش در پیچها بیشتر از ماتیز هست .
و 206 بیشتر از جیپ هست .
(ارتفاع بیشتر یعنی پایداری کمتر)
مثال 2:
پایداری یک 206 با بار بندِ پر از بار کمتر از یک 206 خالی هست.
==================================
البته منظور بنده این نیست که شما بی اطلاع هستین از این مسائل .
اما به نظرم شما اطلاعاتتون از میزان پایداری ماشینتون در سر پیچها و روی مسیر لغزنده کافی نیست .
==============================
توی جبهه بارها شاهدچپ شدن جیپهای لندکروز بودم که علتش هم ناوارد بودنِ راننده ها در هدایت ماشین بود .
منظورم با دستگاه بود که شما هم انجام دادین.نقل قول:
یه سرچی در این باره که کردم دیدم نظراتی که واسه این کار داده شده از 0 تا 100 فرق می کنه!
یکی گفته انزکتور جدا بشه! یک گفته نشه! یکی گفته کلا اشتباهه! یکی گفته بهتر از این کاری نیست!....
خواستم نظر دوستان رو هم در اینجا بدونم.
ممنون
چند مدل شستشو هست یه مدل که بدون باز کردن سوزن ها هست یه مدلم سوزن ها باز میشه و به دستگاه وصل میشه و به مدت حدود 45 دقیقه یا 30 دقیقه با فشار بالا یه مایعی از داخل سوزن های رد میشه یه مدلم هست که دو مرحله ای هست یه مرحله یه دستگاه ر به یه جای موتور وصل میکنن و یه مایعی داخل انژکتور پمپ میشه و بعد هم با همون دستگاه از داخل دریچه گاز یه چیزی رو میفرستم توی سوزن ها .خیلی روش خوبی هست حتما امتحان کنید ولی باز بشه و به سدنگاه وصل بشه بهتره دقیقه میبینید که سوزن ها چطوری کار میکنن و معلوم میشه کدومشون خرابن تا عوضشون کنید.نقل قول:
فكر كنم بايد دنبال سي دي آموزشي باشيد. تا الان چنين چيزي نديدم كه با تصوير يا كليپ آموزش تعميرات پژو را نشون بده. شايد با جستجو توي سايتهاي مختلف خودرويي چنين چيزي پيدا كنين.نقل قول:
من به آموزش مراحل و طریقه باز کردن موتور 405 نیاز دارم. دوستان کمک کنن. مرسی
وقتی ماشین خاموشه بازم سفته؟
دوست عزیز منظورتون دقیقاچیه؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
کتابچه و سی دیش توی بازار موجود هست.من کنار پاساژ ایرانیان(پایین تر از میدان ولیعصر) دیدم یه مغازه داره برای بیشتر ماشین ها.نقل قول:
اره از واشر سر سیلندرت هستنقل قول:
نقل قول:وقتی ماشین خاموشه بازم دنده بد جا میره؟نقل قول:
جایی برای دانلودش پیدا نمیشه؟؟نقل قول:
من جایی ندیدم برای 206 کلی گشتم نبود ولی خورد خورد هست مثلا باز کردن شمع و ........نقل قول:
درب های پژو 405 من صدا میده؟ باید چکارش کنم؟
چجور صدا میده دوست عزیز؟ از کجاش صدا میده؟ کارکرد ماشین؟ تصادفی ضربه ای چیزی از ناحیه درها داشتین؟ تاحالا درهارو ریگلاژ کردین؟ زبونه های رویه ستون ماشین که در قفل میشه بهشون رو نگاه کن رویه استوانه بینش یک پلاستیک پوشیده شده ببین سالمه یا خورده شده...نقل قول:
مدل 88، سی هزار کارنقل قول:
ماشین به جایی نخورده
ریگلاژ نکردم
چطوری خودم ریگلاژ کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی با اینگلیسی بودن ندارید من این کتاب رو میذارم کلا بدنه و تا حدودی هم تعمیرات معمولی پژو 405 هست برای خود من که در مورد باز و تعمیر کردن آینه و سرویسهای هفته گی خیلی کمک کرده