برنامه ی adobe reader بصورت پیش فرض روی گوشیتون نصب هست. فقط فایل رو توی گوشیتون بریزید و بازش کنید!!!نقل قول:
Printable View
برنامه ی adobe reader بصورت پیش فرض روی گوشیتون نصب هست. فقط فایل رو توی گوشیتون بریزید و بازش کنید!!!نقل قول:
نقل قول:
لینوکس جان سلام
ازت ممنونم ولی کدوم تایپیک؟! یادم نمیاد...
بعدش یه مشکل دیگه... من وقتی کابل گوشی ام رو به کامپیوتر وصل می کنم گوشی رو نمی شناسه!! اون علامت سوال زرد رو هم دوباره پاک می کنم و ری استارت می کنم نمی شه...هر کاری کردم نشده...
چیکار کنم؟
ممنونم
سلام . من بين ان 82 و ان 78 براي خريد شك دارم . ميشه يكي مزيت و معابشون رو مقايسه كنه؟
یکبار pc suite رو از رو pc حذف کن و دوباره نصب کن ، ببین درست میشه ؟؟؟؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
سلام . من بين ان 82 و ان 78 براي خريد شك دارم . ميشه يكي مزيت و معابشون رو مقايسه كنه؟
توی خود انجمنهای گفتگو نوکیا یه بررسی شده
کد:http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&message.id=100422
نقل قول:نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252352
ویرایش شد...
جالبه که تاپیک خودتو یادت میره!!!نقل قول:
اینجاست:
در مورد دومین سوالت، منظورتو از علامت زرد متوجه نشدم. pc suite گوشی بغیر از گوشی خودتو میشناسه؟ در ضمن pc suite N-series روی کامپیوترت نصبه؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2813607
سلام ، حتما :46: ... رفتم دنبال باطری منتها همش چینی بود ( تو تهران نه ) ، این هفته یا هفته ی بعد میرم یکی از این شارژرای همراه رو میگیرم ، اونی که با باطری قلمی کار میکنه چیز جالب و کوچیکیه ولی میترسم گوشی رو داغون کنه ، مگه میشه با باطری 1.5 یه باطری 3 رو شارژ کرد ؟نقل قول:
-
تا حالا کسی از وای فای گوشیش استفاده کرده ؟ من فکر کنم وای فام خرابه با 6 - 7 تا w-lan مجانی کار کردم ، یعنی میزن وصل بشه وصل میشد ، وقتی میرفتم تو اینترنت بعد از 20 ثانیه میگفت no gateway response یه هم چین چیزی ، چیکار کنم ؟
سلام دوستان
لطفا کمک کنید می خوام یه ان 82 بخرم اول از همه بهم بگین که چطور می تونم بطور دقیق بفهمم که گوشی فنلاندی است یا نه همین که روش نوشته باشه ساخت فنلاند کافیه خوب این برچسب و میشه عوضش کرد و هر کشور دیگه ای رو روش تایپ کرد بعد اینکه قیمت حال حاضر گوشی چند است ؟روی خود گوشی مموری چند گیگ هست ؟
خیلی ممنون میشم هر چه سریعتر جواب بدین
هیج جوری نمیتونی بفهمی که گوشیت کجایی ، بخر و حالشو ببر ... راجع به رم هم 2 گیگ روشه ... بنظرم خیلی گندست ، اگر با بزرگی ( درازی بیش از اندازش ) مشکلی نداره گوشی خوبیه مگر 78 جالب تره
قیمت هم دور و بر 440 هست ، گارانتیای متفرقه 425 هم پیدا میشه
توی موبایلستان یه چیزایی گفتن اگر پیدا کرد برات میزارم
دوستان
بعد از مدتها سلام
كليد بالاي c اون كوچيكه (اسمشو نمي دونم )
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
يك بار اين جوري شد خاموش روشن كردم درست شد
ولي بازم اينجوري شد
اين نميشه كه هي خاموش روشن كنم
مشکلی که با خاموش روشن کردن حل میشه به احتمال 95 % نرم افزاری هستشنقل قول:
ببین جدیدا برنامه ای نصب نکردی ؟
یا حین اجرای برنامه خاصی این مشکل پیش نمیاد ؟
حتی ممکنه مشکل از تم گوشیت باشه !
من امروز علا الدین بودم ، طبقه ششم ، فنلاند اصلی بدون گارانتی ، رنگ مشکی خریدم 435 تومن .
قیمت فنلاند اصل 435 تومن و فنلاند شده ( چینی ) 415 تومن بود
روش تشخیص این دو مدل هم اینه که : لیبل مشخصات فنلاند اصل جلو خورده
ولی لیبل مشخصات فنلاند شده ، بغل جعبه هست
تقریبا همه فروشنده ها هم می گغتن ، هیچ فرقی با هم نمی کنن !
سلامنقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم حرف شما کاملا درست باشه
آخه من 2تا ان 82 دارم یکی از اون اولیا که ورژن 10 هست ویکی هم از این جدیدا ولی بر چسباش کاملا برعکس حرف شما بود
اگر برنامه ی magic key رو نصب کردی برای اونهنقل قول:
دوستان
بعد از مدتها سلام
كليد بالاي c اون كوچيكه (اسمشو نمي دونم )
از كار افتاده
ديگه كار نمي كنه
يك بار اين جوري شد خاموش روشن كردم درست شد
ولي بازم اينجوري شد
اين نميشه كه هي خاموش روشن كنم
اشکال از تم هست ....نقل قول:
تمتو عوض کن تا درست بشه ....
تست کن بیین با کدوم تم کار میکنه ....
اسم اون دکمه هم Multimedia هست!:31:نقل قول:
همین فنلاندی های تو بازار هم شک دارم فنلاندی باشن !!!!نقل قول:
یکی از آشنایان دوستی داشت که تو شرکت نوکیا کار میکرد
2 سال پیش (زمان سالاری ان 73 و...)
به آشنای ما گفته بود که اکثرا گوشی های نوکیا محصول چین هستند فقط و فقط در فنلاند تست میشن و لیبل می خورن !!!
سلام بچه های ایران
من تو اصفهان قیمت n82 را پرسیدم فروشنده میگفت فنلاندی اصل می تونی بری هر جا بخواهی نشون بدی 421 هزار تومن حالا سوال من از شما اینه
1.چه لوازم جانبی همراه گوشی تو جعبه اش هست؟
2.هنگام خرید گوشی ورجن گوشی چنده واپدیت گوشی وجوداره اگه وجود داره چنده؟
3.مموری4 گیگ مارک خوب چند قیمته؟
ممنون بچه ها
یکی از دوستام N82 گرفته. اما من یکمی باهاش کار کردم اولا سرعتش اونچنان جلب توجهی نمیکرد با اینکه نو بود و حافظش هم کاملا خالی بود. هم اینکه فوق العاده گیبورد مزخرفی داره ها!! یعنی کیبوردش آخر آشغاله!
1 - علاوه بر شارژر و رم و سی دی و دفتر چه کابل tv هم دارهنقل قول:
2- ورژن 20
3- 15 تومن هست ولی 40 تومن هم هست
برای من رم 8 گیگ روش هست با 6 گیگ پر سرعتش از گوشی های جاوا هم بیشتره در ضمن به کی بردش بعد از یه مدت عادت می کنینقل قول:
من دارم میرم تهران. از کجا رم 8 گیگ بخرم؟ چه مارکی؟ با چه گارانتی ای؟
نقل قول:
علاالدین رو که بلدی ؟؟؟؟ ( این آدرس اگه بلد نیستی : خیابون جمهوری-تقاطع حافظ و جمهوری - زیر پل حافظ )
میگی: رم 8گیگ میکرو اس دی میخوام ...... اگه SanDisk باشه یه رم ریدر که مخصوص خودش هست تو پکیجش موجوده .... گارانتی هم باید داشته باشه ...
اگه طبقه های اول نداشت ، برو بالا : طبقه های 5 و 6 :دی
آره خوب راست می گینقل قول:
مثلا" گوشی های se uiq میوزیک پلیرشون رو باید دستی رفرش کنی, می دونی چرا؟ چون رفرش رم 1گیگش با میوزیک پلیر حدود 2 3 دقیقه طول میکشه و تازه اگه فول رفرش بزنی که باید گوشی رو بزاری بری یه چیزی بخوری برگردی شاید تموم شده باشه, حالا تو ن82 هر وقت میوزیک پلیر رو باز می کنی (مال من رمم 2گیگه و بیشترش آهنگه, حالا دوستان که 8دارن بهتر می تونن بگن) تو کمتر از 10 ثانیه رفرش می کنه
یا مثلا" گالریش بدون لگ و تیک با سرعت بالا عمل میکنه (مثلا" با ن73 مقایسه کن تا منظورم رو بفهمی)
زمان بالا اومدن گوشی (اگه برنامه ای که startup باشه نصب نکرده باشی) دقیقا" 16 ثانیست و این زمان در بیشتر se های uiq بالای 2 دقیقست (که حتی مجبور شدن براش یه لودینگ بزارن هرچند که برنامه نویسی لودینگش غیر استاندارد ه)
بازم بگم؟!
تكبير...!!:27:نقل قول:
.
درسته من الان 8 گيگ دارم تو 11 ثانيه همش رديفه...
.
البته تازگي ها گوشيم خيلي قاطي كرده...مخصوصا" تو دوربين...15 ثانيه ميكشه تا دوربين رو فيلمبرداري بره...:18::19: بايد آپديتش كنم...:41:معلوم نيست اين آپديت جديد كي مياد.؟؟:13:
سلام به همه ی 82 دارها ، من یه سری آهنگ ریختم رو گوشیم ، لاشون پلی لیست بود یعنی m3u بعد از اینکه ریختم ، mpu هارو دستی پاک کردم ، الانم موزیک پلیرم قاطی کرد هف یعنی کار میکنه ولی وقتی میزنی رفرش کنه بعد از 20 ثانیه میپره بیرون ، راهی وجود نداره موزیک پلیر ور ریست کرد ؟ خیلی نیاز به رفرش دارم ...
ممنون
همین الان امتحان کردم مال من 3 ثانیه طول می کشه دوربین رو باز کنهنقل قول:
ولی بعضی وقتا 4 5 ثانیه میشه, 15 ثانیه غیر طبیعیه
یه بار گوشیم از 0.5 متری افتاد روی صندلی ! زدم دوربین باز بشه 5 دقیقه صبر کردم هیچی نمیومد یه صفحه ی سیاه بود با علامت میزان باطری و یه سری چیزای دیگه ، چند بار گوشی رو تکون داد هیچ خبری نشد آخرشم خاموش روشن کردم درست شد ولی بازم یکم تاخیر داشت الانم برگشته به حالت اول ... دلیلش رو هم نمی دونم کسی می دونه بگه ممنون .نقل قول:
همین الان امتحان کردم مال من 3 ثانیه طول می کشه دوربین رو باز کنه
ولی بعضی وقتا 4 5 ثانیه میشه, 15 ثانیه غیر طبیعیه
جواب اینم بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه ی 82 دارها ، من یه سری آهنگ ریختم رو گوشیم ، لاشون پلی لیست بود یعنی m3u بعد از اینکه ریختم ، mpu هارو دستی پاک کردم ، الانم موزیک پلیرم قاطی کرد هف یعنی کار میکنه ولی وقتی میزنی رفرش کنه بعد از 20 ثانیه میپره بیرون ، راهی وجود نداره موزیک پلیر ور ریست کرد ؟ خیلی نیاز به رفرش دارم ...
ممنون
نقل قول:
فکر نکنم کسی از شما درخواست کرده باشه که درمورد n82 نظر بدید
برایه nokia map خود گوشی نقشه ای نیست که نیاز به برنامهای دیگه مثه garmin نداشته باشیم
متاسفانه خیر, ولی می تونید اگه از nokia maps 2 استفاده می کنید رو حالت satellite بزارید اما smartcom توصیه میشه به همه ی اینانقل قول:
راستی یادم رفت بگم:
از تو سایت خود نوکیا (قسمت ن82 ش) یه اسکرین سیور توپ واسه pc پیدا کردم, خیلی خلاقانه درست شده (بعد از نصب یکمی دقت کنید به اون دایره ها می بینید که ساعت ان!)
لینک به صفحه:
لینک دانلود مستقیم:کد:http://www.nseries.com/index.html#l=campaigns,n82,urbanistadiaries,download
کد:http://www.nseries.com/nseries/v3/media/campaigns/n82/screensaver/ss_ud_pc.zip
sghl n,sjhk
سلام دوستان
بابت جواب سوالم متشكرم
سايتي مطلبي چيزي(تجربيات دوستان) هست كه توش قلق گيري هاي دوربين 82 رو داشته باشه (خودمونو كشتيم قلق دوربين كانن دستمون اومد حوصله اين يكي رو ندارم )
میگم چجوری میشه backGround تمام صفحه رو بگیره؟؟؟ بالا و پایین همیشه خالیه.
با برنامه Theme DIY ميشه...سرچ كني هست..نقل قول:
آقا اين هندزفري بلوتوث Bh 700 با اين گوشي كاملا سازگاره ؟
ضمنا كيفيت صدا توي اين هندزفريها كمتره يا فرقي نداره با سيمي ها؟
ممنون
آقا قیمت الآن این گوشی چنده؟
ممنون میشم اگه جواب بدید.
430 ، ممنون میشم اگر نخرید ، 78 ، 390