نقل قول:ببینم کجات بهتره.................!نقل قول:
این زندگی فانی ارزش بازی کردن داره آخه!!!در ضمن این سرور 1 کی بازیش تموم میشه؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:ببینم کجات بهتره.................!نقل قول:
این زندگی فانی ارزش بازی کردن داره آخه!!!در ضمن این سرور 1 کی بازیش تموم میشه؟؟؟؟
آسیاب که هنوز به اون مرحله نرسیدم!!!!یکی طلا بده بهش منابع میدم!!!!!!!نقل قول:
اگه نزدیکتر بودی بهت میدادم !!!ولی حیف!!!!نقل قول:
شما رو من تو سرور 1 میبینم!!!!!!!
سلام.یه سوال داشتم من چه چجوری میتونم سرعت ساختن سربازهام زیاد کنم ؟چون به نیرو احتیاج دارم؟
:31:آموزش ها رو بخون:31::31:
لطفا جواب بدید؟
نميشه. اينخاصيت بازيه.
این سرباز خانه بزرگ به چه دردی میخوره؟
من از این توضیحاتش سر در نیووردم؟
یعنی اخه تغییری ندیدم
راس ميگه.منم نفهميدم. كسي ميدونه.
سلام دوستان. من یه سوال داشتم. اگه کسی بخواد به من حمله کنه و من نخوام نیرو هام مقابله کنن، اونارو باید کجا بفرستم. چه جوری؟
در ضمن دهکده دوم یا سرزمین متروکه یا ... ندارم.
:31:شما که آدرس رو اشتباه دادی :31:ولی من از اسمتون پیداتون کردم:31:شما که تو سرور یک هستین:18: :31:شما که از منMILAD1388 تازه واردترین:31:شما یه محاصبه بکن ببین اگه از اونجا برام گندم بفرستی چند ساعت تو راهه:18:اگه زیر 2 ساعت بود برات میفرستم شما هم همزمان گنذم بفرست باشه:31:اگه کسی به من گندم نده مجبورم 3 تا از این طلا های ناقابل رو برای یکی شدن منابع حروم کنم!!!:41:نقل قول:
كجا نداره كه. بفرست به يه دهكده قوي.نقل قول:
روي دهكئهتوي نقشه كليك كن. بعد گزينه لشكركشي رو انتخاب كن. بعدش نيروهاتو انتخاب كن و به عنوان پشتيباني بفرست.
اقا یکی منو راهنمایی که چطوری تو این بازی پیش برم همه منابع رو سطح دو کردم و اون مشاوره هم رفت حالا نمیدونم چی کار کنم
سطح منابع رو افزایش بدم و یه دونه یه دونه نیرو بسازم یا بیخیال نیرو بشم و فقط منابع رو افزایش بدم و ساختمونا رو بسازم یا ....
نقل قول:
كجا نداره كه. بفرست به يه دهكده قوي.
روي دهكئهتوي نقشه كليك كن. بعد گزينه لشكركشي رو انتخاب كن. بعدش نيروهاتو انتخاب كن و به عنوان پشتيباني بفرست.
بعد وقتی برشون گردوندم طرف عصبانی میشه بهم حمله میکنه که.:20:
فعلا فقط منبع ارتقا بده. قصرتم بساز. سنگبري بساز. آسياب بساز. تا وقتي هم كه منابعت حداقل به 600 در ساعت نرسيدن سرباز نساز. ولي در كنارمنابع دارلفنون هم ارتقا بده.فعلا همين.نقل قول:
مطمئني يا داري پيش بيني ميكني؟نقل قول:
اگه مطمئني يهنفر ديگه رو پيدا كن ولي اگه نه يه امتحاني بن. فر نكنم عصباني بشه.
پیش بینی میکنم. الان همه به فکر فارم کردنن، کافیه یکی بفهمه که بهم حمله میکنن تازه اگه قوی هم باشه که دیگه هیچی ....نقل قول:
مطمئني يا داري پيش بيني ميكني؟
اگه مطمئني يهنفر ديگه رو پيدا كن ولي اگه نه يه امتحاني بن. فر نكنم عصباني بشه.
در هر صورت مرسی از راهنمایی.
اگه بهمون حمله بشه تکلیف چیه؟ تازه اگه نیرو هم نداشته باشیم یارو دیگه تلفات هم نمیده همینطور زارت و زارت حمله میکنه.نقل قول:
فعلا فقط منبع ارتقا بده. قصرتم بساز. سنگبري بساز. آسياب بساز. تا وقتي هم كه منابعت حداقل به 600 در ساعت نرسيدن سرباز نساز. ولي در كنارمنابع دارلفنون هم ارتقا بده.فعلا همين.
واااااااااااااااي!بدبخت شدم!ديروز ساعت 6 بعداز ظهر از حالت تحت پوشش در اومدم امروز تا 1 ساعت ديگه بهم حمله ميكنن نامرداي فلان فلان شده!چيكار كنم؟تازه تو سرور4 من روي هر ساختموني يا هرچيزي كليك ميكنم مياد از همونجايي كه بايد اسمو رمز وارد كنم.چرا؟
درست شد.فهميدم كدوم آدم ... ميخواد حمله كنه.دوستان كسي قوي نيست اينجا يه حلي بهش بده؟؟!!تو سرور 4.اسمش هم MIGهست مرديكه عوضي.
یکی از دوستان گفته بود فعلا فقط منابع ببر بالا سنگ بری بساز نمیدونم چیچی بساز فقط نیرو نساز . تا اینکه منابعت به ساعتی 600 برسهنقل قول:
من میخوام از دوستان اگه اطلاعات کامل ندارن کمکی نکنن
دوست عزیز سما تا جمعیتت به 100 نرسیده نیرو نساز و وقتی به 100 رسیدی حتما باید نیرو داشته باشی تا بتونی غارت کنی و پیشرفت . نداشتن نیرو به منزله نداشتن قدرت پیشرفت در بازیه و این بازی در کنار متحد بودن پیشرفت سریع جز مواردیه که روش خیلی مانور داده میشه پس به فکر سنگ بری و نمیدونم این داستان ها نباش فقط نیرو فقط غارت فقط جمعیت تمام
دوستان پسره مذخرف اسمش MIG 29 بود و اسم دهكده مذخرف تر از خودش MIG هست.
چيكار كنم؟جوااااااااااب بديد ديگه!
حذف اكانت :31:نقل قول:
نه من اون محاسبت رو تو سرور4 داشتم.من تو هر2 تا سرور هستم.نه خيلي طول ميكشه.من شمال غربي هستم آخه.نقل قول:
نقل قول:حرف شما درست. ولي با اين وضعيت نميتوني نيروي نظامي خوبي داشته باشي. در نتيجه علاوه بر غارت نيرو هاتم ميميرن و بعد بياد همينطور بسازي دوباره تلفات بدي. من اينو از چندين مقاله آموزش نتيجه گرفتم + تجربه خودم.نقل قول:
شما براي دفاع فعلا بهترين گزينت مخفيگاهه. فعلا منابعو ببر بالا. به حد نصاب كه رسيدي ميتوني مخفيگاهها رو تخريب كني و يه نيروي نظامي خوب بسازي.
بچه ها من با فايرفاكس نميتونم برم تو بازي. وقتي وارد ميشم رو هرجاكليكميكنم دوباره ميرم صفحه لوگين.
اگر ما از هر منبع 90-100 تا داشته باشیم با مخفیگاه سطح 2(رومی) یکی غارت کنه چه قدر گیرش میاد؟
فکر کنم Cookie هات پاک میشن. باید تو تنظیمات درستش کنی.نقل قول:
بچه ها من با فايرفاكس نميتونم برم تو بازي. وقتي وارد ميشم رو هرجاكليكميكنم دوباره ميرم صفحه لوگين.
تو Option>Security گزینه Remember passwords for sites فکر کنم این هم باید فعال باشه.
منم همين مشكلو داشتم.اما با اينترنت اكسپلور رفتم درست شد.نقل قول:
شما سرور4 هستي؟
من دارم با اينترنت اكسپلورر ميرم. يه هفتش. ولي سرعتش پايينه. چرا يه دفعه اينجوري شد؟
من اسپيدم.
تو مخفيگاه مينويسه چقد از هر منبع محافظت ميشه.نقل قول:
اون تيك فعاله ولي بازم همونجوره.
آره خوب سرعتش پايينه اما چيكار ميشه كرد؟فعلا از همون اينترنت اكسپلورر استفاده كنيد تا بعد.
نوشته 130 تا یعنی هر قومی بهم حمله کنه 130 تا حتما باقی میمونه؟نقل قول:
تو مخفيگاه مينويسه چقد از هر منبع محافظت ميشه.
نقل قول:
اون تيك فعاله ولي بازم همونجوره.
دیگه مخم به جایی قد نمیده.:13:
راستی چرا به تعداد پست های من تو Forum اضافه نمیشه؟
بله.يعني از هر منبع 130 تا ميمونه.نقل قول:
خداكنه اوني كه حمله ميكنه نوع حملش غارت باشه!چون فقط 200 تا گندم ميرسه با 100 تا آجر..چوب كه 124 تا بيشتر ندارم آهنهم 32 تا دارم گندم هم 300 تا دارم خست هم 234 تا.
آره از هر منبع 130 تا ميمونه. شما بايد حداقل 2 تا مخفيگاه سطح 10 داشته باشيد. اينا كفاف نميدن.نقل قول:
اين تايپيك شمارش پست نداره:
نقل قول:
بازیهای آنلاین و شبکه ای کلیه تاپیک ها و مباحث در مورد بازی های آنلاین و بازی های شبکه ای در این زیرشاخه صورت میگیرد [ شمارش پست ها : خاموش ]
بچه ها يه ترفند.
اگه شما منابع خشا و چوبتون رو بيشتر ارتقا بديد بيشتر سود مينيد. ميپرسيد چرا؟ اينجوري بازار داد و ستد مياد دستتون. اگه توي بازار توي قسمت خريد برين ميبينين اثر بازيكنا يا چوب ميخوان يا خشت. شما هم از اين دوتا زياد دارين. دادوستد كنين و منابع ديگر رو هم افزايش بديد.
نقل قول:
آره از هر منبع 130 تا ميمونه. شما بايد حداقل 2 تا مخفيگاه سطح 10 داشته باشيد. اينا كفاف نميدن.
مگه سطح 10 مخفیگاه چه قدر پنهان میکنه؟
الان مخفیگاه من سطح 1 و فردا ظهر هم زمان حمایتم تموم میشه. به نظرتون چیکار کنم؟ مخفیگاهو ارتقاع بدم یا به حرف کاردان گوش کنم همه ی منابع رو برسونم 2؟
الان تولید چوب و آهن 28 خشت 32 گندم 5.
اول مخفيگاه بساز. انتخاب با خودته.
سلام.اين ياو حمله كرد ديد چيزي گير نيوورد منم بهش يه پيغام فرستادم و چيزايي گفتم كه حسابي داره ميسوزه!
الانم بهم گفته Ok pas begir khodeto!ميخواد حمله كنه دوباره!الان 12 تا گرز دار توتني داره.فك كنم با اتحادشون ميخواد حمله كنه
نه خدا رو شكر اتحاد نداره.به هر حال بازم چيزي بهش نميرسه حمله كنه!
اوه اوه اوه!دقت نكرده بودم!بي انصاف فك كنم به دوستش گفته يه نفر ديگست ميخواد حمله كنه!
شما تو کدوم ورلدی؟نقل قول:
اوه اوه اوه!دقت نكرده بودم!بي انصاف فك كنم به دوستش گفته يه نفر ديگست ميخواد حمله كنه!
من سرور4 هستم.هه هه هه!30 تا گندم و 15 تا خست برد!عجب اينا رودست ميخورن!
این گندمارو کاریش نمیشه کرد؟ بااینکه همشونو بردم سطح 2 مقدار تولیدشون 4 در ساعت:13:. اگر هم بخوام ارتقاع بدم گرون در میاد دیگه حالا حالا ها نه میشه مخفیگاه ارتقاع بدم نه منابع. کسی پیشنهادی نداره؟
راستی کسی میدونه چرا به تعداد پست هام تو فروم اضافه نمیشه؟:18: