سلام دستت درد نکنه ولی نمیشه من تو محیط cmd هفت پارت بود زدم پوششم کپی کردم تو دسکتاپ ولینقل قول:
وقتیاینتر میکنم تو cmd میگه : The system cannotf find the file specified :41:
سلام دستت درد نکنه ولی نمیشه من تو محیط cmd هفت پارت بود زدم پوششم کپی کردم تو دسکتاپ ولینقل قول:
وقتیاینتر میکنم تو cmd میگه : The system cannotf find the file specified :41:
سلام
این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری درست میشه؟
سلام
خسته نباشید
دوستان یه سوال دارم که واسم خیــــــــــــــلی حیاتی و مهمه
کسی از شما میدونه که چجوری میتونم idm رو طوری تنظیم کنم که فقط رو یه اکانت v-----p--n بتونه دانلود کنه
مثلا اگه v--p----n یه موقع قطع شد دیگه دانلود رو ادامه نده!
یا تلاش کنه که v-----p--n رو کانکت کنه!
در هر صورت میخوا فقط با v----p--n همه ی دانلودا انجام بشه!
ممنون:40:
بايد تنظيمات p-roxy برنامه رو تغيير بديد كه تو منوي تنظيمات هست
ممنون از جوابتون
ولی خوب یکم بیشتر توضیح بدید
ممنون
من idm ندارم ولي روش كلي اون اين جوريه
با يد به قسمت تنظيمات برنامه بريد و از اونجا به قسمت network يا p-roxy بريد (به هر حال بايد به دنبال يه قسمت باشيد كه توش نوشته p-roxy بعد اونجا تو قسمت آدرس IP وي پي ان تون رو بزاريد و تو قسمت يوزر و پس هم پوزر و پس اكانتون رو
توضيح بشيتر ندادم چون ديدم واضحه
خودتون هم اگه اون كار رو بكنيد متوجه مي شيد
وقتي هم كه vp-n فعال نباشه برنامه نمي تونه چيزي دانلود كنه
نمیشه کاری کرد که وی----پی --- ان رو مجبور کرد که کانکت بشه؟
يه جايي تو تنظيمات V=PN همچين چيزي بود بگرد ببين پيدا مي كني يا نه
به محل نصب برنامه برید و روی فایل IDMan.exe کلیک راست و Properties رو بزنید و به تب Compatibility برید و تیک گزینه Run this program as an administrator رو بردارید و OK کنیدنقل قول:
سیستم رو Restart کنید و نتیجه رو بررسی کنید
تو تنظيمات برنامه يه قسمت هست راجع به p-roxyنقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدین در مورد اولی و سومی؟
شما اون قسمت رو پيدا كن و به اونجا برو ببين كه گزينه اي تيك نخورده باشه و همه كادرها خالي باشن
شما از چه آنتي ويروسي استفاده مي كنيد؟
براي در آوردن برنامه از ليست بلاك شده ها به اينجا بريد و تو تاپيك مربوط به آنتي ويروس خودتون اين سوال رو از اونها بپرسيد
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=57
اصلا اون قسمت تیک نداشتنقل قول:
sharifdorsa عزیز میشه بگید چطوری میشه با Net Transport این کار رو کرد؟
idm 5.19 با فایرفاکس 5 ناسازگاره؟
چون فایرفاکس 5 رو که نصب کردم لینک هاید انلود رو با idm دانلود نمی کرد مثلا توی یوتیوب که می رفتم بالای ویدئوها پنل دانلود idm نمیومد.
به دلایلی نمی تونم idm 6 رو نصب کنم.
لطفا راهنمایی کنید چجوری فایرفاکس 5 رو با idm 5.19 سازگار کنم؟
مشکل من هنوز حل نشده!
این چیه؟
چطوری درست میشه؟
نقل قول:
جالبه بدونید که من ورژن 6.05 رو داشتم و وقتی FIRE FOX 5 رو نصب کردم IDM با اون سازگار نبود و دانلودها با IDM صورت نمیگرفت و مجبور شدم ورژن جدید 6.06 رو نصب کنم و وقتی این مورد انجام شد مشکل برطرف شد
شما هم بهتره اگر قصد استفاده از ورژن 5 فایرفاکس رو دارید IDM رو به نسخه 6 و جدیدترین ورژن ارتقا بدید تا سازگاری کامل بین دو نرم افزار برقرار و ایجاد بشه
نقل قول:نقل قول:
خیلی عجیبه چون داره از اون مورد ایراد میگیره
شما احیانا با یوزر ادمین لوگین نکردی ؟
اگر جواب منفی هست نرم افزار رو پاک کنید و مجدد نصب کنید چون احتمال داره تداخل داخلی بین هسته اصلی و کامپوننت های برنامه بوجود اومده باشه
چون یه سری مشکلات با لوگین شدن با یوزرای دیکه رخ میداد من با ادمین لوگین میشم ، راهی نیست تو همین یوزر درست شه چون نمیخوام با یوزر دیگه وارد شمنقل قول:
مثلا چه مشکلاتینقل قول:
شما یک یوزر بساز و دسترسی ادمین رو بده بهش
سلام
عزیز من هر چی میگردم چیزیو پیدا نمیکنم که مربوط به کانکت اتوماتیک باشه
میشه بهم بگی کجاس؟
این فایل رو ببینید که یه فایل وردِ ... توضیح داده شدهنقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/wlz2674bq0dwkhefiwfh.doc
با عرض سلام ،من در نصب10 netsupport school مشکل دارم بعد از پنجره انتهایی runصفحه ای باز می شه که سمت چپش یک سری سرویس ها مثل tcp/ip می آد نمیدونم تو اون صفحه باید چه تنظیمی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟
vp n رو بصورت کانکشن آماده استفاده میکنی یا از طریق کانکشن ویندوز ایجاد کردی؟ اگه بصورت آماده ایجاد شده باشه که نمیشه تو IDM کاریش کرد ولی اگه تو ویندوز کانکشن ایجاد کرده باشی در تنظیمات IDM به تب Dialup برو و تیک گزینه رو بزن و از داخل کادر کشویی کانکشن ایجاد شده توسط ویندوز رو انتخاب کن .
البته میشه تو تنظیمات خود کانکشن Vp n هم تنظیم کرد که اگه دیسکانکت بشه بعد از چه مدت و چند بار کانکت بشه . به قسمت Prpoperties کانکشن آماده VP برو و در تب Option در کادر پایینی و در قسمت Redial گزینه اول رو مثلا به 99 بار و گزینه دوم رو به 3 ثانیه تغییر بده . در کانکشن ایجاد شده توسط ویندوز هم روی کانکشن راست کلیک کن و Properties بزن و دوباره مثل روش قبل عمل کن .
برای مشکل شما باید هر دو روش تنظیم در IDM و تنظیم در کانکشن رو با هم انجام بدی .
چرا نشه؟نقل قول:
اگه بصورت آماده ایجاد شده باشه که نمیشه تو IDM کاریش کرد
مگه چه فرقي مي كنه؟
چون IDM فقط کانکشن های ایجاد شده توسط ویندوز رو شناسائی و لیست میکنه ولی کانکشن هایی که بصورت آماده توسط شرکت های فروش VP N ارائه میشه بصورت پرتابل هستند.نقل قول:
نه نه به هر حال اون ها هم يه IP دارن كه تو قسمت تنظيماتش هست و بايد اون IP رو تو برنامه وارد كردنقل قول:
چون IDM فقط کانکشن های ایجاد شده توسط ویندوز رو شناسائی و لیست میکنه ولی کانکشن هایی که بصورت آماده توسط شرکت های فروش VP N ارائه میشه بصورت پرتابل هستند.
من کارایی که گفتین و پست هایی که گفتین و رفتم اما با اونا مشکلم حل نشد
من چند وقته با برنامه اینترنت دانلود منیجرم نمیتونم فایلی رو دانلود کنم
ورژن های مختلفی رو هم نصب کردم اما جواب نداد.
اررور میده به اینصورت:
مجوز داده نشد
جزییات:
امکان برقراری ارنباط با (اسم سایت مورد نظر) وجود ندارد.
دوست عزیز کرکرجان ، شما خودت گفتی که IDM نداری درسته؟! مشکل دوستمون اینه که میخوان فقط به هنگام دیسکانکت با کانکشن VP به دانلود ادامه بدن . تو همون روشی که گفتم IDM فقط کانکشن دستی ایجاد شده توسط خودتون رو شناسایی میکنه و تو لیست میاره و بعد دوباره با تنظیماتش کانکت میکنه .نقل قول:
من منظور شما رو متوجه نشدم ، بله با دونستن IP کانکشن آماده میشه کانکشن ویندوز رو دستی ایجاد کرد.
منظور از کانکشن آماده کانکشن زیر هست : حالا شما این کانکشن رو تو لیست IDM ظاهر کن ؟!
کد:http://s1.picofile.com/file/6963233398/dialup.zip.html
من كه نتونستم با اون كانكشن وصل بشم ولي دوتا راه پيدا كردم كه نتونستم اونها رو امتحان بكنم
يكي اينكه همون آدرس كانكشن و يوزر و پس رو تو قسمت آدرس پرو-كسي idm وارد كني كه براي اين فايل مي شه uk.azaranvpn.com
يا اينكه اين دستور رو تو ران اجرا كني و بعد فايل كانكشن رو با notepad باز كنيد و تمام محتويات اون رو به آخر فايل rasphone.pbk كه با دستور ران بازش كردي كپي كني و بعد از ذخيره همون كانكشن رو تو idm انتخاب كني
سلام.
دوستان من نمیدونم واقعاًبااین Idm چیکارکنم هر چی هم سوال پرسیدم جواب نمیدین...
برای حل کردن مشکل دانلودکلیپ ها ازاینترنت توسط IDMبیاد چیکار کتم ازاون اولش که نصب شد همه چیش درست بود جز این تمام راه حل هارو هم امتحان کردم ببینید:
ولی بازم تو همه بروزو ها واسه دانلود اقدام نمیکنه....
خواهش میکنم راهنماییم کنین ویندوزم 7و64بیتی هست وآنتی ویروسم هم آویرا.
شمارو نمیدونم ولی از وقتی که از Internet Download Accelerator استفاده کردم ، بدون مشکل تمام کارامو کردم
به شماهم پیشنهاد میکنم از Internet Download Accelerator استفاده کنید البته آپدیت شده اش رو..:11:
نمیدونم شما از نسخه اصلی استفاده میکنید یا کرک شده، ولی من این مشکل رو توی نسخه های کرک شده دیدم.نقل قول:
اگر از بروزرهایی مثل اپرا یا فایرفاکس وکروم استفاده میکنید از اکستنشهای مربوط به دانلود کلیپهای آنلاین اونها استفاده کنید
مثلا برای اپرا میتونید از download media bar استفده کنید که یک دکمه زیر محل نمایش کلیپ اضافه میکنه و شما با کلیک کردن روی اون دکمه می تونید فایل خودتون رو دانلود کنید
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان
من توسط نرم افزار idm چند فایل رو بصورت ناتمام دانلود کردم و در حال حاضر نیز باید ویندوز را عوض کنم میشه بهم بگین چیکار کنم تا بعد از نصب ویندوز بتونم ادامه دانلودهامو بدم با نرم افزار idm ?
ممنون و متشکرم
خیلی ببخشید ، شما افزونه ی مربوط به فایرفاکس رو نصب کردین ؟نقل قول:
ALi Honda :
کد:http://www.internetdownloadmanager.com/idmmzcc/idmmzcc.xpi
:31:
چقدر این سوال آمارش رفته بالا :31:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من توسط نرم افزار idm چند فایل رو بصورت ناتمام دانلود کردم و در حال حاضر نیز باید ویندوز را عوض کنم میشه بهم بگین چیکار کنم تا بعد از نصب ویندوز بتونم ادامه دانلودهامو بدم با نرم افزار idm ?
ممنون و متشکرم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5374520&postcount=6
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5487767&postcount=994
سلام دوستان من دیشب دوتا فیلنم از یه سایت دانلود کردم که بصورت زیپ شده هستند ولی وقتی میخوام با winrar بازش کنم پس از طی کردن مرحله لود وقتی به 100% میرسه با این ارور روبرو میشه مشکل از کجاست ممنون
سلام دوستان
idm من فایلهایی رو که به زبان فارسی یا عربی هستش رو دانلود میکنه ولی اجرا نمیکنه حتی اگه انگلیسی باشه اسمش فارسیش بکنم بازم نمیشه اینم عکسش
ممنون میشم کمک کنید خیلی از دانلودا اسماشون فارسی هستش که بخاطر این مشکل نمیتونم دانلود کنم
برو جایی که ذخیره میشه اینجوری که میتونی از فایل استفاده کنی.نقل قول:
شاید زبان فارسی به درستی تو ویندوز نصب نیست! یا دوباره idm رو نصب کنید.
اها فارسی که توی ویندوز نصبه idm دادم یکی نصب کنه چون بلد نبودم چطوری نصب میشود پسورد میخواست که نداشتمنقل قول:
روش دیگه ای نیست؟ :31:
ممنون داداش :11:
حذف شد
تکرار شدن پست
این اررور برای چیه؟ چطوری میتونم درستش کنم؟
ویندوزم سون و 64 بیتی
لینک دانلودم معتبره
توی تنظیمات پ روک سی هم تیک هیچکدوم زده نیست.
میگه چک کنید که idm تو فایروال غیرفعال نشده باشه فکر کنم.نقل قول: