710 تومان طبقه 4 علائدین
Printable View
710 تومان طبقه 4 علائدین
این گوشی شدیدن خشگله ولی عیبهایی داره که من از خریدنش صرف نظر کردم و رفتم سراغ امنیا...یکی از عیبهاش سنگینی و کلفت بودن گوشی در حد p990 .دیگری دوربین 3.2 ضعیف که در ریویوها حتی کیفیت عکس خوبی نداشته و از نظر فیلم برداری هم که دیگه اصلا سونی توانایی تا بحال نداشته.یکی دیگه از عیبهاش نداشتن مموری داخلی در حد 8 یا 16 گیگ که البته خیلیا عیب نمیدونن ولی تو بعضی جعبه های این گوشی 4 گیگ وجود داره و در بعضی دیگه 512 .گوشی ایده عال از هر نظر نیست و من با اینکه سونی اریکسون باز هستم این گوشی منو خیلی نا امید کرد.
ايشون تو يكي از پاساژها قيمت كردن. من از خود اينترنت قيمت گرفتمنقل قول:
تا اواسط اسفند به گمانم بياد زير 600 تومن پس بازم عجله نكنيد فقط نميدونم چرا رنگ مشكيش انقدر كمه !
دوست خودم امنیا دارم و بدون هیچ تعصبی اینا میگمنقل قول:
سنگینی و کلفت بودن این گوشی به خاطر داشتن کیبورد هست و کیبور این مساله توجیه می کنه
دوربین امنیا 5 هست ولی یکی از ضعیف ترین 5مگا پیکسلی ها هست از اون ور دوربین اکسپریا یکی از بهترین 3.2 مگاپیکسلی هاست و فیلم برداری هم جفتشون خوب نیستن ولی خوب اکسپریا بهتره و کسپریا vga 30 فریم هست و امنیا vga 15 tvdl
مموری هم که خودت گفتی عیب نیست الان هم که مموری ارزون شده و کلا مساله مهمی نیست اما بزرگ ترین برتری اکسپریا رم هست که تو این زمینه بی نظیره و امنیا اصلا نمیتونه باهاش رقابت کنه
کلا اکسپریا باید تاچ پرو مقایسه بشه نه امنیا و رقیبای امنیا دایموند و تاچ hd هستند
خب شما انگار از امنیا خیری ندیدی که سنگ x1 رو به سینه میزنی :46:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز مشکله من pro....
لطفا اگه کسی میدونه بگه....(پنلهای x1 روی pro نصب میشه؟؟...با توجه به رزولیشن متفاوتشون)
نه امنیا هم گوشی فوق العاده ای هستش صدای بی نظیری داره که هیچ گوشی نمیتونه باهاش رقابت کنهنقل قول:
اینترفیس خیلی جذابی داره و در کل گوشی بی نشیری هستش و از همه مهم تر قیمت خیلی خیلی مناسبی داره
ولی خب همون طور که گفتم مقایسه این 2تا کار درستی نیست
در کل سونی از رقبای خودش عقب مونده شاید این همکاری جدیدش با htc نجاتش بده و محصولات شاخی رو وارد بازار کنه
مگه اینکه یکی بیاد پنلهارو واسه 640 * 480 دوباره بسازه که محاله. یا اینکه سونی اریکسون یه گوشیم با این رزولوشن بده بیرون و x panel رو روش بزاره که اونوقت از رو اون بردارن که رو تاچ پرو کار کنه. اما در هر صورت توصیه نمیشه چون گارانتی گوشی میپره. HTC هم بدون گارانتی گیر نمیاد. حداقل خیلی کمه.نقل قول:
همشهری Xperia بگیریم بد نیستا.:46:
من 695 تمن قیمت دارم
درضمن این قیمت هایی هم که توی انواع سایت ها می بینید قیمت واقعی نیست و از قیمت بازار گرونترن ( بالا خره باید سایت هم ی چیزی ازاش بخوره که واسش سودی داشته باشه) پس به قیمت سایتها اصلا توجه نکنید
به نظر من سامسونگ هیچوقت یه گوشی شاخ نزده...اگر به امتیاز هایی که مردم دنیا به امینا و اکسپریا دادن توجه کنید میبینید اکسپریا بالاتره...هم امتیاز Design وFeatures وPerformance ...
بحتره اکسپریا رو با گوشی های هم ردش مقایسه کرد...مثل i-mate و n97 و 5800 ....البته نظر من هست..جسارت نباشه:20:
شما 5800 سیمبین را با اکسپریا مقایسه میکنی؟ جالبه!!!
سیمبین هست اما سی پی یو ش....ARM 11369 MHz CPU.....قوی نیست؟نقل قول:
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_5800_xpressmusic-2537.php
اینجا کلوپ X1 فکر کنم نه جای کل کل و بحث و مقایسه با گوشی های دیگه
دیگه بسه ادامه ندید هرکی از x1 خوشش نمی اد مجبور نیست اصلا وارد تاپیک بشه:9::47:
خب برگردیم سر اکسپریا....
اگه توجه کرده باشید اولین گوشی سونی اریکسونه که شارژرش مثل مدلای قبل نیست...اگه اشتباه نکنم از نوع usb هست...کساتی که دارن مدت شارژش چقدره...ممولآ usb طول میکشه...اره؟:20:
بچه ها حتما برنامه voice commander رو که توسط microsoft برای پاکت پی سی ها ارایه شده روی x1 نصب کنید نصب کردم تستم کردم عالیه
اين نرمافزار همان طور كه از اسمش پيداست قادر است با كاربر گوشي، ارتباط صوتي برقرار كند.
به اين صورت كه شما ميتونيد به سادگي و فقط با فشار دادن يك دكمه روي PDA خودتون با پاكت پيسي تون صحبت كنيد و از اون درخواست هاي متنوع و زيادي داشته باشيد. از جمله :
باز كردن ليست Contact ها.
باز كردن صفحهي Message.
گرفتن شماره تلفن به صورتي كه شما اعداد رو ميگيد و اون ميگيره.
گرفتن شماره تلفن از داخل Contact.
پرسيدن مقدار باطري دستگاه.
پرسيدن ساعت و تاريخ.
Redial كردن شمارههاي اشغال.
Call Back كردن شمارهها.
مشاهدهي تلفنهاي يكي از اشخاص داخل Contact.
پرسيدن اينكه آيا امروز قرار ملاقات دارم يا نه.
پرسيدن اينكه آيا فردا قرار ملاقات دارم يا نه.
پرسيدن اينكه قرار ملاقات بعدي من چيه.
پرسيدن اينكه آيا برنامهاي براي اجراء به صورت زمانبندي هست يا نه.
اجراي فرامين Stop ، Pause ، Next Track ، Previous Track در برنامهي Media Player ويندوز موبايل.
باز كردن منوي تمامي برنامهها.
اجراء يك برنامهي خاص، به تنهايي.
پرسيدن اينكه آيا پيغامي دارم يا نه.
پرسيدن اينكه آيا تماس بي پاسخي دارم يا نه.
با گفتن كلمهي Help هم ميتوانيد از تمامي قابليتهاي نرمافزار كه خودش بهتون ميگه استفاده كنيد.
و همچنين، دارا بودن تمامي قابليتهاي فوق در حالتي كه هندزفري وصل باشد.
و 10 ها قابليت جالب ديگه.
لینک دانلود:
نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=39534
مثکه بعضی وقتا تذکر فایده نداره. می رم برای پاکسازی . متاسفم.
بیشتر از 40 پست پاک شد...
دفعه بعد شدیدتر برخورد می شه.
اگه یه یوزر جدید بیاد با خودش چی فکر می کنه؟
قطعا بعضی از دوستان اخطار می گیرن.
این پاکسازی بار اول دوم نبود...
مگه من خارج از موضوع تاپیک چیزی گفتم؟شما بعضی از پستامو دیدید که پاک کردید؟مخصوصآ اخری.یعنی سوال در مورد شارژر اکسپریا ممنوعه؟!!!:41:نقل قول:
دوست عزیز از این حق ناحقی ها زیاد میشه شما غصه نخور :46: ایشونم برای این اینکارو انجام دادن که مسیر تاپیک درست ادامه پیدا کنه :46:نقل قول:
آره Xperia گوشی محشریه...
اگه منم 900 تومن پیاده شده بودم حتماً هیچ گوشی به نظرم بهتر نبود.
اینم اصلاً جالب نیست که بجای جواب دادن به سوالات پستامون پاک بشه.
نقل قول:سلامنقل قول:
دوست عزیز...
پستهایی که پاک شد نه سوالاتی در مورد این گوشی بود و
نه جواب اونها
تنها و تنها بحث بی موردی در مورد خوب بودن یا بد بودن این
گوشی بود.
اینگونه بحثها برای انجمن هیچ ثمری نداره و تنها نظم انجمن
و صمیمیت بین کاربران رو بر هم میزنه و بنده کما فی سابق
اجازه ی پیشرفت بیش از حد اینگونه بحثها رو نمیدم.
مخلصیم
واقعا" که جای بسی تاسف و تاثر است که پستی که من نوشته ام انهم در کمال ادب و احترام و با دلایل موجه (نداشتن فیلمبرداری در خور توجه در نزدیک به تمامی گوشیهای سونی اریکسون و دعوت به قضاوت از روی کیفیت و انصاف و نه تعصب الکی)اسپم تلقی شده و پاک شده ای کاش مدیر محترم قبل از استفاده از قدرت امپراطور بودنشان یک کم به این نکته توجه میکردن که کاربرانی که در اینجا عضو میشوند اگه قصد برهم زدن و اغتشاش در مباحث و .....داشتن تو چت رومها بودن نه اینکه از وقتشون برای تبادل اطلاعات با دوستانشون استفاده کنن کاربری مثل مهران که برای همیشه قید اینجا رو به خاطر این بحثا زد بد نیست یک مروری به پستاش که به جز راهنمایی های کلیدی در مورد این گوشی نیست یک نگاهی دوباره بندازین که اونم متهم به اخلال شد ....................ای کاش می دانستیم پستها و مقامات دست نیافتنی هم ماندگار نیستند تا چه رسد به این پستها و مقامها......
من اصلاً کاری به بحث نداشتم ، پستمم این بود که یکی از اعضا داشت اطلاعات غلط راجع به تاریخچه گوشیا می داد که گفتم اشتباهه و خواهش کردم که بخاطر تعصبات اطلاعات غلط ندید.نقل قول:
دوست عزیز...
پستهایی که پاک شد نه سوالاتی در مورد این گوشی بود و
نه جواب اونها
تنها و تنها بحث بی موردی در مورد خوب بودن یا بد بودن این
گوشی بود.
اینگونه بحثها برای انجمن هیچ ثمری نداره و تنها نظم انجمن
و صمیمیت بین کاربران رو بر هم میزنه و بنده کما فی سابق
اجازه ی پیشرفت بیش از حد اینگونه بحثها رو نمیدم.
صحیحشم گفتم ، این کجاش مشکل داره ؟
مدیریت معلومه پست هارو ندیده پاک کرده...من تو پست اخر از دوستانی که اکسپریا دارن پرسیدم شارژر usb هست...مدت شارژم پرسیدم...اما 5 6 تا از پستامو پاک کردن.حامد جانم نمیدونم چرا نمیاد...حتمآ برای محرمه...
دوستان من توی فروشگاه سایت برنامه های پاکت پی سی دیدم.به اکسپریا میخوره؟یه نگاه بندازید
کد:http://shop.p30world.com/products/010115.php
:31::31::27::27::27::27::27:نقل قول:
عزیز من سی پی یو این گوشی 369 هرتزه. اون 11 رو که زدی تو سایتش کلاس سی پی یو رو نشون می ده. برای کامپیوتر هنوز سی پی یو 11 مگا هرتز نیومده. اونوقت برای موبایل اومده؟!!!!
گوشیو بله اشتباه کردم.چون 11 و 369 رو کنار هم نوشته.اما کی گفته واسه کامپیوتر 11 مگاهرتز نیومده؟!!!لپ تاپ خود من Intel Core 2 Duo T7700 2.4 GHz .یعنی 2400 مگاهرتز.نکنه 11 گیگاهرتزو میگی؟؟بله.11 گیگاهرتز نیومده...قبل از خندیدن دقت کن دوست عزیزنقل قول:
اره پستها بدون توجه به متنشون پاك شده
به نظر من بايد اوني را كه لازمه بهش اخطار داده ميشد
اوني كه مياد تو كلوپ x1 ازش بد ميگه . خلاصه مقصر معلوم ميشد
حالا بيخيال
خیلی سخته........تا حالا هم جایی ندیدم.........نقل قول:
نقل قول:نقل قول:من تمام پست های مربوط به اون بحث رو پاک کردم.چه اسپم ، چه مفید . جریان تاپیک رو به هم زده بود.نقل قول:
این وسط ممکنه اشتباهی هم رخ داده باشه که شما ببخشید.
بحث هم همینجا تمام.
با تشکر
سلام دوستان
ابتدا از تمام دوستانی که زحمت کشیدن و این اطلاعات کامل در مورد x1 قرار دادند ممنون !!!
یک سوال داشتم :
وقتی از کیبرد سخت افزاریه x1 استفاده می کنیم میشه کاری کرد که حروف فارسی تایپ بشه ؟
راهی هست که کی برد دو زبانه بشه ؟ ( انگلیسی و فارسی )
امروز تو آرياشهر 700 تومن شده با رم 4 گيگ بدون گارانتي
سلام به همگی.
میبینم که باز تاپیک رفته به جاده خاکی.
دوستان اگر کمی خودشون مراعات کنن دیگه این دلخوری ها پیش نمیاد.خلاصه گذشته رو بیخیال.ادامه بدیم.
سلام.نقل قول:
مدیریت معلومه پست هارو ندیده پاک کرده...من تو پست اخر از دوستانی که اکسپریا دارن پرسیدم شارژر usb هست...مدت شارژم پرسیدم...اما 5 6 تا از پستامو پاک کردن.حامد جانم نمیدونم چرا نمیاد...حتمآ برای محرمه...
ممنونن که یادم کردی.آره.به همون دلیل بود.
=======================================
یه خواهش از دوستانی که برنامه یا مطلب مهمی رو در مورد X1 میگذارن دارم اون هم این هست که عنوان اون مطلب رو به صورت Bold یا در حد امکان با یک رنگ دیگه بگذارن که به راحتی دیده بشه.واسه Index کردن ممکنه از قلم بیوفته.ممنون.
آقا شما رو بخدا یکی کمک کنه ببینم میشه این مشکل حالت ویبره رو توی x1 حل کنه ؛ خیلی ویبره ضعیفی داره ....اصلا متوجه تماس ها نمیشم؛ من هم بجهت شغلم باید موبایلم بیشتر تو حالت ویبره باشه..... ولی اصلا متوجه نمیشم یکی تماس گرفته .... حالا یکی کمک کنه .......دوستان یه راه حلی پیدا کنید
من يه راه حلي به ذهنم رسيد!نقل قول:
آقا شما رو بخدا یکی کمک کنه ببینم میشه این مشکل حالت ویبره رو توی x1 حل کنه ؛ خیلی ویبره ضعیفی داره ....اصلا متوجه تماس ها نمیشم؛ من هم بجهت شغلم باید موبایلم بیشتر تو حالت ویبره باشه..... ولی اصلا متوجه نمیشم یکی تماس گرفته .... حالا یکی کمک کنه .......دوستان یه راه حلی پیدا کنید
آقا يه دونه از اين خودكار ها هست كه قبل از اين كه گوشي زنك بوخوره رقص نورش روشن ميشه(با استفاده از امواج موبايل) ... اونا را بگير
ببين مشكلت حل ميشه
من براي يه نفر همين مشكلش رو حل كردم!
واقعا که همشهری , با این پیشنهادت ؛ خوب اومدیم و اون خودکار رو گرفتم حالا باید همش مواظب باشم این نورش کی میرقصه ! همش باید جلو چشمم بذارم !!! اگه این راه رو بخوام برم که خوب موبایل به این خوشگلی رو میذارم جلو چشمم!!!نقل قول:
دوست عزیز در کل ویبره گوشی یک حالت داره و نمیشه حالت ویبره رو زیاد یا کم کرد.نقل قول:
اکسپریا هم که تو جیب ویبره رو زیاد معلوم نمیکنه با اینکه تو دست حالتش قویه ولی متاسفانه تو جیب زیاد معلوم نمیشه.ولی خوب راه حلش زیاده.
1:میتونی از طریق برنامه مشکلت رو حل کنی که برات میس کال رو یاداوری کنه.(برنامه spb mobile suite)و برنامه های دیگه.
2:اگه هم میخواهی که قبل از میس کال به تماس گیرنده پاسخ بدی و مشکلت خیلی حاده .سونی اریکسون یه نوع ساعتی زده(ساعت مچی) که با بلوتوث(a2dp) کار میکنه و حتی حالت ویبره هم داره و موقع زنگ خوردن گوشی میتونه حالت ویبره داشته باشه و روی خود ساعت میتونی شماره های تماس گیرنده رو هم ببینی.موقع گوش دادن به موزیک میتونی از روی خود ساعت اهنگ رو عوض کنی و دیگه لزومی نداره که گوشی رو از جیبت در بیاری و فکر کنم قیمتش از 35 هست تا 70 تومن و حتی بیشتر.که بنظرم بهترین راه حل همینه.
موفق باشی.
سلام دوستان
من گوشیم رو از سوئیس گرفتم و زبونش سوئیسی هست
زبان انگلیسی ندارد
جی کار کنم؟