...................
...................
..................
مقایسه این دو خودرو (آزرا و سانتافه) کار درستی نیست.
چون این دو خودرو در دو کلاس کاملا متفاوت (سدان و suv) قرار دارن.
هر کدوم کاربردایی نسبتا متفاوت دارن.
اما اگه ما برای مصرف عادی بخواییم نمیتونیم بگیم سانتافه چیزی از آزرا کم نداره.
چون آزرا هم ایمنی بهتری داره، هم هندلینگ بهتری هم تاپ اسپید و شتاب بهتر و امکانات رفاهی بیشتری داره.
در واقع 2 گروه میتونن سانتافه رو به آزرا ترجیح بدن: اونایی که عشق SUV دارن، و اونایی که نیاز به OFF ROAD (خارج از جاده) دارن.
خلاصه در یک کلام :
اگر عشق SUV دارین یا کارتون یه جوری باشه که باید برید خاکی های نا هموار بهتون پیشنهاد میکنم سانتافه بگیرید. ولی اگه دنبال کیفیت بهتر، رانندگی اسپرت تر ، شتاب و سرعت بهتر، امکانات بهتر، امنیت بالاتر و ... هستید برید سراغ آزرا که واقعا ماشین خوبیه.
شما اگر میگفتید خودرو را برای چه کاری میخواهید بچه ها بهتر میتونستند کمک کنند .
بنظر من اگر برای خانواده و استفاده عادی میخواهید مگان گزینه خوبی است ضمن اینکه قیمت مناسبی هم دارد .
مجید جان لندکروز چه مدلی ( مدل و سال تولید ) 55 تومنه ؟نقل قول:
آزرا، واقعا عالیه... حتما روش فکر کن.
از نظر همگی ممنونمنقل قول:
منم با نظر شما خیلی موافقم
من نیازی به off road ندارم،و ماشین دست خودمه ولی به هر حال خانواده هم استفاده میکنن، به نظر خودم آزرا هم اسپرته و هم خانواده پسند
اونی که بیشترین آمار چپ کردن رو داشته پراید بوده.نقل قول:
بعد در مورد این آماری که میگید منبع بیارید تا سو تفاهمی پیش نیاد.
تندر حتی قیمتش تا 25 میلیون هم بالا بره با این وضع خودرو های ایرانی که پارس 18 میلیون زانتیا 32 میلیون بازم ارزش خرید داره.
كاملا باهت موافقم.نقل قول:
منم با پيشنهاد اكثر دوستان كه ميگن ازرا بگير موافقم و از همين الان ميگم مباركت باشه.
مرسی دوست عزیزمنقل قول:
ایشالله که شما بهترشو داری و اگر نه امیدوارم یه روزی بهترشو بگیری و سوار بشی:11:
دوستان من قیمت بنز و bmw رو ندارم
اصلا تو این رنج یا یکم بیشتر از شرکتهای معروفتری مثل benz,bmw هست یا لوکسوس که یکی از دوستان گفت؟
راستی کمترین حد این ماشینا چنده؟(فکر کنم bmw 320 باشه و benz c200؟)
BMW 120i فکر کنم باید همین حدود باشه ....
کسی اطلاع از قیمت داره بهت بگه
توی این رنج بهترین گزینه همون آزراست. توی این رنج واقعا خودرویی روی دستش بلند نمیشه. میخواد یه بی ام دبلیو 60 تومنی باشه، یا یک بنز 60 تومنی.نقل قول:
اگه هم بخوای دست دوم بگیری که بحث دیگست ولی به نظر من بهترین گزینه با این قیمت همون آزراست.:11:
مرسینقل قول:
راستی مگه دست 2 چه ماشینی میتونم بگیرم البته ماشین خوب(هرچند من خودم دست 2 رو قبول ندارم!):13:
بنظر من هم آزرا بهترین انتخابه
منم میگم آزرا.
با این پول سراغ بنز و بی ام دبلیو نرو!
خیلی ماشین خوب میشه خرید. من میگم بنز بردار
مرسی ولی شما که میگی بنز بردار مگه کارخانه بنز یه مدل ماشین داره؟؟؟!!!نقل قول:
لطفا مدل و دلیلش هم بگین:20:
ببخشید ، من میپرم وسط..................دی.!
چرا کسی نگفت کمری..............؟؟؟!! البته از اینکه به برندهای ژاپنی بها داده نشه خوشحالم.......... ولی کمی برام عجیبه..........!!!
سلام
به نظر من هم azera خوبه .
کمری، یک مد هست. وگرنه به جز قیافه تقریبا چیزی اضافه تر از آزرا نداره. و از اونجایی که ما ایرانیا خیلی ظاهر نگریم، خیلیا کمری رو به بقیه ترجیح میدن.نقل قول:
حتی خود من این نکته رو قبول دارم که از لحاظ قیافه کمری خیلی طراحی خوبی داره.
این در حالیه که آزرا توی بازار ایران بی رقیب هستش.
کمری بیشتر با هیوندای سوناتا مقایسه میشه.
حتی از لحاظ قیمت آزرا 4-5 تومن گرونتره از کمری. (البته مدلهای رایج در بازار ایران رو میگیم)
کمری از لحاظ موتوری از آزرا ضعیف تره؟ بهش نمیاد. من خیلی کمری دوست دارم ولی نا امیدم کردی آقا فرشاد. (انگار پولامو شمردم، فردا میخوام برم بنگاه:دی)
از این بابت خوشحالم..............!!نقل قول:
ولی این همه تویوتا ، کمری میگن.......... با سوناتا باید قیاس بشه...........؟؟؟!!! از لحاظ امکانات رفاهی و سیستم هوشمند چه طور ...........؟؟؟!!!
و اینکه کمری در بازار ایران فقط همین مدل 2006 - 2007 داره............؟؟؟!!! مصرف کمری از سوناتا و آزرا کمتره..........؟؟؟!!
بله.نقل قول:
کمری هایی که ما توی خیابون و با قیمت 46-47 تومن میبینیم قدرت موتورشون، 167 اسب بخار هست در حالی که هیوندای آزرای معمولی همین 52-53 تومنی ها 235 اسب بخار هستش.
ولی به نظر من یکی از اشکالاش همینه که از قیافش معلومه بدنش به موتورش سرتره.
اشکال نداره، منم هر شب یه ماشین میخرم ولی صبح که بیدار میشم نیست.:46:
ولی هیوندای سوناتا ماشین بدی نیست. هر چند در کل کمری یکم سرتره.نقل قول:
تویوتای کمری که به طور رسمی و دولتی وارد کشور میشه همین 4 سیلندر های 2006 و 2007 هست. که البته تک و توک هم توسط خود افراد 6 سیلندرشون هم وارد میشه.
از لحاظ مصرف سوخت هم تویوتا کمری کمتر از آزرا میسوزونه که البته طبیعیه.
مصرف کمری در شهر 9.86 لیتر و در جاده تقریبا 7 هست در حالی که آزرا به طور متوسط و ترکیبی 12.5 لیتر در هر 100 کیلومتر میسوزونه. و در جاده 8.45.
حیف این قیافه به این باحالی که از آزرا ضعیف تره.نقل قول:
کمری هایی که ما توی خیابون و با قیمت 46-47 تومن میبینیم قدرت موتورشون، 167 اسب بخار هست در حالی که هیوندای آزرای معمولی همین 52-53 تومنی ها 235 اسب بخار هستش.
ولی به نظر من یکی از اشکالاش همینه که از قیافش معلومه بدنش به موتورش سرتره.
انگار منو شما تو همه زمینه ها با هم مخالفیم.نقل قول:
البته از اینکه به برندهای ژاپنی بها داده نشه خوشحالم
کی گفتهنقل قول:
اون پراید بود
تندر تازه یکی از ماشین هایی است که امکان تصادف با اون کمه
به دلیل ترمزهای اون
تازه همین اقای مجید فینا مدیر این بخش خودش گفت که تو مسابقات پیست شرکت کرده و بین تندر و ریو از تندر خیلی بیشتر راضی بوده
می تونید ازش بپرسید
این پژو پارس 16سوپاپ رو افراد کمی دارند.پس میتونید از دگمه سایر موارد استفاده کنید.
حالا یه سوال.به نظر شما کدوم اتوموبیل نسبت به قیمتش می ارزه.
من خودم نظرم تندره.شماچی؟
معلومه ماشین خوبی هست...........!! از کمری که بهتره........!! من ورنا رو کمری ترجیح میدم.............!!نقل قول:
بابت اطلاعات هم مرسی.........!!!
راستی ، چند صفحه قبل فکر کنم خود شما درباره آزرا یه توضیح خفن دادید............ میشه درباره کمری هم همین کار رو انجام بدید..........!!!
اشکالی نداره.................!!! من از کمپانی های ژاپنی ................:31::31::31::31:...........!!نقل قول:
مهم خود آدم رفیق............:46:.:11:.!
دوست عزيز اگه از نظر ظاهر يكم كوتاه بياي L90 از همشون بهتره. شتاب عالي,abs ,موتور دست نخورده
حتي يه سوپاپشم نميدم پژو پارس بگيرم.
دوست عزيزمون راست ميگه زانتيا اصلا نميرزه بابام يه زانتيا صفر گرفت همون ماه اول برقش ريخت بهم تازه ميگن جديدا زانتيا چيني شده
توي ايران هيچ خودرويي نسبت به قيمتش نمي ارزه.البته اگه امكانات رو در نظر بگيري.نقل قول:
نمونه بارز: پژو 405،پژو پارس و...
قيمت هاي در حدود 14 هزار دلار و 17 هزار دلار(در ايران) براي خودرو هايي كه از نظر امكانات در اروپا و ساير نقاط دنيا مردود هستند چه ارزشي مي تونه داشته باشه؟
يا به قول شما لوگان چرا بايد با اين قيمت عرضه بشه. هر چند لوگان امكانات تا حدودي بهتر از خودرو هاي گران تر از خودش رو عرضه ميكنه.
در مجموع خريد هيچ خودرويي در ايران به صرفه نيست.
ممنون
سلام.نقل قول:
حرف شما کاملا درسته.
ولی این دیگه دلیل نمیشه که با پا بگردیم یا بریم سراغ چهار پایان دوباره.
نسبت به همدیگه و در بازار داخلی مقایسه میشن.
وگرنه 19 میلیون که میدیم پارس اونور آب برامون کمری میگیره.
نظر شخصی من:
1- سانتافه(چون suv)
2- بنز C200 دست دوم ( بخاطر نرمی)
3- آ زرا
یه سوال ....
به نظر شما کودوم تندر بیشتر از همه میرزه؟
تندر 90 - E0 : تومان 10.400.000 (سفيد)
. تندر 90 - Ac+e0 : تومان 11.400.000 (سفيد)
. تندر 90 - E1 : تومان 12.500.000 (سفيد)
. تندر 90 - Cp+e1 : تومان 12.700.000 (سفيد)
. تندر 90 - Cp+sp+e1 : تومان 13.600.000 (سفيد)
. تندر 90 - E2 : تومان 13.800.000 (سفيد)
. تندر 90 - E2+lp : تومان 15.300.000 (سفيد)
e2+lp البته سفیدش نه.رنگهای دیگش. چون سفیدش کمه گرونه.
میخوام بدونم 15 تومن میرزه؟
اصلا فرقش با اون 13 تومنیا چیه؟
با توجه به بحث های قبلیبه این نتیجه رسیدیم که اول 206 تیپ 5 بعد تندر از نظر ثدرت موتور و شتاب بهتره.حالا میریم سراغ قیمتش که کدوم نسبت به قیمتش میصرفه.
جناب rjoun حرف شما رو قبول دارم ولی این نظر سنجی برای خودرو های داخلی و بین اونهاست.پس بحثو ادامه میدیم.
ارزیدن که میارزه.
فرقش یه رینگ اسپورت پخش سی دی کیسه هوای سرنشینه.که همین این 700 تومن میارزه.