من مشهد مخابرات نبوت صبانت
نمیتونستم چند روزی وصل شم کس دیگه هم این مشکل را داشته؟
Printable View
من مشهد مخابرات نبوت صبانت
نمیتونستم چند روزی وصل شم کس دیگه هم این مشکل را داشته؟
شبانه بحثش فرق داره ! شبانه یک adsl با سرعت بالا هست که قسمت میشه تو هر منطقه مخابراتی اگه جایی باشی که مردم زیاد شبانه دانلود می کنن سرعتت میاد پایین !نقل قول:
:13::13::13:معلومه !!! از این بدترشم میکنم!!! آخه من نصفه شب به هزار بدبختی بلند بشمنقل قول:
بعد ببینم داره با 5 یا 6 و 7 دانلود میکنه!!!!!!!:13::13::13::13:
شما هم احترامه خودت رو نگاه دار!!!!!! .....
شما پا میشی میذاری دانلود بشه ؟ :18: مگه از اون روش خودکار استفاده نمی کنی؟نقل قول:
تمام روش های خود کارو میدونم اما سیستم من مثل خودم فاز و نولش قاطیه!!!:31::31::31:نقل قول:
اعتمادی بهش نیست که درست روشن بشه!
فقط خاموش شدنش رو روو خودکار گزاشتم:31:!!!
اتفاقا مرکز مخابراتی که من هستم حدود 60 70 تا پورت خالیه صبانت داره!!!! از اون نیستنقل قول:
نمیدونم چرا لینکای مستقیم رو اینقدر با سرعت داغون میگیره
به اون هم مربوط نمیشه ! شاید درخواست اونجا زیاد بوده پورت هم زیاد گذاشتن یا کسانی که از صبانت تو اون مرکز مخابراتی خارج شدند زیاد بوده !! باید ببینی این مرکز تلفن مربوط به چه شغل ها و افرادی هست که چقدر از شبانه استفاده می کنن !نقل قول:
دیگه صبانت فایده نداره کاربراش زیاد شدن واسه همین ترافیکش زیاده و نوسان هم زیاد دارهنقل قول:
من امروز فردا میرم رو خط تلفن دیگه ای که دارم از شاتل میگیرم این سه ماهه صبانت هم کوفتشون بشه!!!
حالا یه سوال دارم من میتونم با 2 تا کانکشن به نت وصل بشم؟
یه مودم دیگه دارم که USB هست اگه با اون به شاتل وصل بشم با اینم به صبانت فکر کنم بشه
میشه؟
یه سوال دیگه , شاتل اکانت 1ماهه میده؟؟
من 1 ماهه گرفتم چیزی نگفتن . 2روز پیش سفارش دادم
ما که قید صبانتو با اون سرعت شبانه افتضاحش زدیم و 256 فناوا گرفتیم
از من میشنوید صبانتو بخیال بشید چون وقتی ببینند که مشترکاشونو دارن از دست میدن مجبور میشن در قیمتها و کیفیتشون تجدید نظر کنند
وقتی که گفتم میخوام فسخ کنم اینقدر حالشون گرفته شد :21:
چرا سرعت شبانه صبانت اینقد افتضاح شد؟:41:
من 3 شب اول که خط رو وصل کردن 80k از مدیا فایر دانلود میکردم(البته با دانلود منیجر) ولی الان از 10 تا بیشتر نمیشه.دانلود منیجر هم دیگه کار نمیکنه!
دیشب 100 مگ هم نتونستم دانلود کنم. نکنه اینا میخواستن تو اون دو سه روز دل ما رو خوش کنن:31:
اگه اینطوری باشه من که دیگه تمدید نمیکنم:2:
ميشه از حالت بريج كانت بايد استفاده كنينقل قول:
دوستان کسی اینجا شاتل داره؟
در مشهد
همینه دیگه پس من واسه چی دارم اینقدر گلومو پاره میکنم!!:13::13:نقل قول:
میشه فسخ کرد؟ بعد پولی بهمون میدن یا میگن همینه که هست؟!!:19::19:نقل قول:
اول اعتبارتونو تموم کنید و بعدش میتونید فسخ کنید
نه پولی نمیدن
الهی تیغ به جیگر مخابرات نیشابور بخوره. میخواستم adsl 256 بخرم اما گفتن که منطقه ی شما کابل برگردون adsl نشده .الان شش ماه میگذره اما هنوز کابل برگردون نکردن.به ما گفتن تا دو ماه ذیگه.الهی بگم خدا چیکارشون کنه.
منم الان 6 روزه كه منتظرم ADSL م رو وصل كنن .
هي زنگ مي زنم ميگن فردا وصل ميشه .
اخر بايد برم يه دعواي درست درمون با اين صبانت آشغال بكنم .
بهم گفته بودن 3 روزه وصل مي شه !!!!!!!!!
گريم داره در مياد ..........
امروز زنگ زدم به خدمات ADSL صبانت .... بهم گفتن هيمن هفته خط شما رفته روي كافوي فيبر نوري و ما نميتونيم واستون خدمات بديم.................و بايد برين از مخابرات بگيرين!!!!!!!!!!!!!!!!1
كسي تا حالا از مخابرات ADSL گرفته .... كيفيتش چه طوريه ؟ و قيمت ............. محدوديت حجم دانلود هم داره يا نه .........
كسي هست به فرياد ما برسد...........
من از مخابرات نگرفتم اما تو همین تاپیک می گفتن که 30 تومن هست 3 ماهه اش پهنای باند نامحدود سرعت هم 15 (:27:)نقل قول:
خسته نباشین:31:!نقل قول:
معلومه که اعتبارم تموم بشه شارژ نمی کنم!
پارسال هم که شارژم تموم شد دیگه شارژ نکردم که نافرم ضد حال خوردن!:31:
این بارم زبون بازی کردن گول خوردم!
ما رفتيم واسه خود كشي .................................................نقل قول:
خدا ازشون نگذره .
باعث و بانيشو لعنت كنه ..... توي اون دنيا پل سراط واسشون به اندازه همين پهناي باندشون نازك بشه تا برن قهر جهنم......
:27::27::27:نقل قول:
:31: کلا صبانت تو یک کار خوب باشه همین زبون بازی هست. این دفعه رفتی فسخ کنی یک خسارتی بهشون بزن که هم دل ما خنک بشه هم شما :21: یا لااقل 5 نفر که دارن میرن ثبت نام کنن رو از بدبختی نجات بده !نقل قول:
شاید بدتر از این هم بشه !نقل قول:
من نمیدونم چطور هنوز این همه نفر میرن از صبانت میگیرن. با اون سرویس مذخرف و پشتیبانی صفر (که اگر اینترنت خراب بشه, تلفن شون مشغول میزنه). خدا رو هزار مرتبه شکر میکنم که از این شرکت مذخرف اومدم بیرون. روزی 100 مرتبه قطعی داشت و یه روز هم سرعت ثابتی نداشت.
كسي تا از سرويس اينترنت مخابرات استفاده مي كنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا شما یکم گیر میدادی درست میکردن. دادش منم یک مشکلی مثل همین داشت گفته بودن منطقه شما ساپورت نمیکنه.یک ماهه ولی راهش انداختن. شما میخوای از کدوم شرکت بگیری از نیشابور. به نظر صبر کن صبانت بیاد بعد بگیر چون مال شما قیمتش بالاس.نقل قول:
نیشابور شرکت الکا هست که 256 میده ده هزار تومن ولی ترافیک ماهیانه هیچی نداره شما باید هر گیگابایت رو به قیمت 6 هزارتومن بخرید. سرعتشم خوب نیست.
بله من تازه گرفتم. نزدیک به 10 روزی میشه. متاسفانه بعد از ده روز تازه به به اینترنت وصل شدم!! نمیدونم مشکل از مودم بود یا از جای دیگه. البته مخابرات که میگفت پورت شما درسته و مشکل از مودم هست. خلاصه که امروز تازه تونستم برم تو اینترنت وسرعتش هم تعریفی نداره!نقل قول:
من صبانت دارم ، قطعی هم نداره که ،نقل قول:
حداقل اینو میدونم که از پیشگامان کویر سرعتش بیشتره.
در مورد قطعی ماله من هم مشکل نداره فقط سرعتش پایین هست !نقل قول:
نقل قول:
خوب سرويست چند كيلوبايت هستش ؟ سرعتش چقدره ؟
هزينه چقدر پرداخت كردي ؟
يه توضيح كلي مي دي ؟
از كدوم مركز مخابرات گرفتي ؟
از مرکز مخابرات استقلال.
128 گرفتم سه ما هه نامحدود 30 هزار تومان.
والا به خدا الان ده روزه که میگن وصل کردن وتازه امروز تونستم بیام تو اینترنت!! به هر کدومشون هم زنگ میزنم میگن چون قبلا از صبانت میگرفتی مودمت رو باید عوض کنی چون صبانت ip مودمها رو تغییر میده!!!
خودمم ده بار مودم رو ریست کردم ولی مشکلم حل نشده. الانم سرعتم افتضاحه.
موندم برم مودم رو عوض کنم یا نه. واقعا خیلی مسخره شده!
اگه خاستي بيا مودم بهت بدم اگه درست شد بعدا برو بخر اگه نه كه مشكل از اوناست
منم مرکز استقلال هستم اما فیبر نوری نیست !نقل قول:
مودمت که آره با صبانت کانفیگ شده باید عوض بشه که راه و تنظیمات اش رو باید از خودشون بپرسی فکر کنم !
به همون شرکت قبلی که adsl گرفته بودم زنگ زدم (صبانت) گفتن ما همچین کاری نکردیم یعنی ip مشترکامونو عوض نمیکنیم!
پیش شماره تلفنم 891 هست و برای همینم فیبر نوریه!نقل قول:
مهندس مخابرات رو با هزار تا بدبختی کشوندمش به خونم . با خودش مودم اورده بود. دو بار هم جلوی خودم امتحان کرد . هر دو بار چراغ لینک adsl روشن شد بر عکس مودم خودم که همش چراغ الارمش روشن میشه.نقل قول:
واقعا یاد صبانت بخیر!
سرعت شبانه شاتل چجوریه؟
چند مگ میتونین دانلود کنین؟
سلام
بالاخره مشکلم حل شد.:26:
مشکل از همون مودم بود . مودم tp link جواب نمیداد.:13:
مشكل سرعتت هم حل شد ؟نقل قول:
ip مشترکین رو عوض نمیکنن.
اصلا شما به ابنترنت وصل نیستین که ip بخواین، اون isp هست که با ip به net وصل میشه( منظورم به صورت مستقیم).
برای تایید حرفم میتونید به قسمت support توی status سی که باهاش به net وصل میشین ، ip تون رو نگاه کنین که با هر دفعه کانکت شدن به isp عوض میشه.مثلا 192.168.0.3 که هر دفعه عوض میشه.
من با صبانت ، شبانه ، حدودا 700 mb دانلود میکنم.
هیچ کس شاتل نداره:18::41:نقل قول: