من تستش کردم به شکل عجیبی زمان سیو فیلم برداری بالا می میره طوری که نمیشه از این درایور استفاده کرد
Printable View
من تستش کردم به شکل عجیبی زمان سیو فیلم برداری بالا می میره طوری که نمیشه از این درایور استفاده کرد
دوست عزيز منظور كدوم درايور است كه فيلمبرداري كرديد نرمال يا اون 288*352 :10:نقل قول:
دوست من شما چند دقيقه فيلم گرفتيد؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
از كيفيت عكس ان راضي هستيد يا نه:46:
در ضمن درايور اقاي strong ورژن 1.2 امده لينكشو ميزارم دانلود كنيد :21:
من يه دقيقه فيلم گرفتم البته با نرمالش خوب بود:19:
کد:http://fa.topsony.ir/attachment.php?aid=7632
نقل قول:من از هردو استفاده کردم حدود 2 3 ثانیه فیلم گرفتن 1 1.5 دقیقه طول داد تا سیو کنه بخاطر همین عکسشو دیگه تست نکردمنقل قول:
دوست من من 4 دقيقه فيلم گرفتم و حدود 5 ثانيه سيو كرد به احتمال زياد مشكل از گوشي است يا رم كه خيلي پره من الان دارم استفاده ميكنم كم نداره از درايور استورنگ تو شب عاليه
خیلی tanksنقل قول:
دوستان اين مشكلي كه مي گويم براي كسي پيش امده :20:
گوشي من گاهي اوقات دكمه هاي لمسي اش فعال ميشه!!!!!!11
منظورم زماني است كه صفحه خاموش و چند دقيقه ان را رها كرده باشيد يا زماني كه دكمه هاي ولوم را ميزنيد ساعت نشون ميدن:41:
اون موقع دكمه هاي لمسي فعال و زماني كه دكمه هاي ولوم را ميزنم ديگه ساعت نشون نمي ده فقط مثل اينكه يه كليد از صفحه كليد بزنم خود صفحه فعال ميشه
و زماني كه روشي خاموش ميكنم خوب ميشه:21:
سلام
گوشیم عکسهایی که با فلاش میگیره سفید می کنه، به خصوص و قتی که داری از صورت یا یه چیزی با زمینه روشن عکس میگیری
ولی از اول اینجوری نبود ، یعنی تازگیا این سفیدی به نظرم بیشتر شد(از سوژه ای که قبلا عکس گرفتم دوباره گرفتم که این قضیه معلوم میشه)؟
یعنی واسه دوربین گوشی مشکلی پیش اومده؟
چه شکلی میشه برطرفش کرد.
سلام , منم مشکل این دوست عزیز رو دارم . البته همه ی scene ها رو با همه ی حالات تست کردم ولی برطرف نشد
یه جوریه که بنظر میاد زیادی فلشش قویه مگه نه !!!!
ضمناٌ اگر ممکنه یکیتون بگه چجوری باید این درایور strong رو نصب کنم.
IFS\settings\camera کجاست ؟
چجوری میتونم بهش دسترسی داشته باشم.ممنون میشم از کسی که راهنماییم کنه .
نه دوست عزیز مشکلی برای دوربین پیش نیومده فقط مشکل از درایو دوربینت است یا درایوو عوض کن یا آپدیتش کن.:20:
چه شكلى ميشه اين كارو كرد؟
با اين كار تغيير ديگه اى تو گوشى ايجاد نميشه؟
لطفا گام به گام توضيح بديد.
قبل از اين سوال شما به چند صفحه قبل ميرفتيد:13: همه توضيحات و مواردي كه مورد نياز است يافت ميكرديد:5:نقل قول:
و اما هر درايوري مربوط به بخش خودش ميشه و تاثيري به بقيه جاها نميزاره:46:
با سلام خدمت دوستان عزیز و K850 باز
امروز صبح گیر دادم به گوشی بیچارم تا یک درایو دوربین خوب براش پیدا کنم. :31: تصمیم گرفتم تا از جاهای مختلف با تمام درایو های دوربین مختلف عکس بگیرم. خب تصمیمم رو عملی کردم و اینکارو کردم تا اینکه ییهو گفتم بیا یک ثواب هم بکنیم. برای همین شروع کردم به نوشتن یک PDF درباره درایوهایی که برای K850 موجوده. بالاخره بعد از دو سه ساعت تموم شد. می تونید اون رو از آدرس زیر دانلود کنید.
در آخر اینکه من خودم Strong v.12 Final رو انتخاب کردم. همچنین اگر خواستید می تونم فایل اصلی کل عکس ها که بصورت زیپ 25 مگ هستش رو اپلود کنم تا بگیریدش.
منتظر نظرات خوبتون هستم.
کد:http://www.box.net/shared/ndn1hlc7f8
خسته نباشینقل قول:
معلوم وقت گذاشتی
سلام دوستان
من فریمور گوشیم r1ca037 ه ولی خودم main & fs فریمور r1fa035 گرفتم تا هم فلش کنم هم تغییر فریمور بدم . ببینم مشکلی که پیش نمیاد ؟
در ضمن ویندوزم هم 64 بیتی هست . اونم مشکلی نداره دیگه درسته ؟
:40:
نه دوست عزیز شما به راحتی می تونید با برنامه A2 Uploader گوشیتون رو فلش کنید برای دانلود این برنامه به کلوپی که داخل امضام هست مراجعه کنید اخرین صفحه بود فکر کنمنقل قول:
در ضمن موقع اجرا کردن برنامه حتما باید انتی ویروس خودتون و غیر فعال کنید :11:
خسته نباشد دوست عزيز
بايد بگويم يه كم به درايور Cybershot v6.0_BestPicColorfor_k850 بد نگاه كرديد
و مقايشه بين فلش را محيط كاملا تاريك كه ملاك نمي شه شما بايد در يه محيط نيمه تاريك و يا در يه اتاق كه يه لامپ روشن باشد من درايور Strong v.12 Final ميكردم اما وقتي در يه اتاق نيمه روشن عكس گرفتم نظرم عوض شد چون رنگ زرد عكس رو ضايع ميكرد
ممنوننقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
من برای مقایسه شش عدد عکس گرفتم.توی چهار حالت مختلف که بصورت زیر هستش:
1- از منظره که همون درخته بود.
2- از یک جا زیر نور لامپ فلورسنت ( همون بخاریه ولی چراغ روشن و یک آینه دیواری )
3- تاریکی مطلق ( بخاری و یک کمد دیواری )
4- عکس مستقیم از یک لامپ
می خواستم تموم اونها رو اینجا بزارم ولی گفتم حجم pdf خیلی بالا میره. برای همین فقط به دوتای اون پرداختم. الانم دارم هر شش تا رو کنار هم قرار می دم و می زارم همینجا تا بتونید بهتر تصمیم گیری کنید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر از انتی ویروس Avira Antivir استفاده کنید دیگه این مشکل ویروسی بودن رو هم ندارید. انتی ویروس بسیاری خوبی هست که من دارم یک مدت باهاش کار می کنم ولی مشکلی باهاش نداشتم. توصیه می کنم حتما استفاده کن. اینو هم بگم که تا بحا از Node, Kaspersky, Avant, Avg, Bitdefender استفاده کردم و فعلا این تو همشون برای من بهتر بوده.
دوست عزیزمون low 20 نظری دادن که باعث شد من برای اینکه بهتر بشه درایو ها رو برسی کرد چهار عکسی که گرفتم رو کنار هم قرار بدم تا ببینیدش. اونو توی فایل زیر قرار دادم. حجمش حدود 3 مگ هست. ببینید و نظرتون رو بگید لطفا.
کد:http://www.box.net/shared/biujdk23ce
سلام من آ 2 آپلودر رو از هرجا میگیرم کار نمیکنه یه لینک مطمین ندارید؟؟؟؟
دوست عزيز خيلي زحمت كشيدي خسته نباشيد
حالا نظر تون با كدوم درايور دوربين است باز هم همون استورنگ
يعني چه كار نمي كنه؟
ببينيد كلا اين برنامه يه ويروس سريش داره و از هرجا بگيري همراهش است
يعني ناشرش اين طوري كرده؟؟؟؟
Low 20 جان شما میتونی بجای ارسال 3 پست پشت سر هم، اون پست اولیت رو ویرایش کنی و نوشته های جدیدت رو بهش اضافه کنی..!
دوست عزیز من رو ویندوز ویستام اصلا انتی ویروس استفاده نمی کنم :31:نقل قول:
اینو برای دوستانی گفتم که از xp /و.....استفاده می کنند :11:
یه سوال از اساتید داشتم
وقتی می خوای درایور جدید رو بریزی باید فایل درایور قبلی رو از تو گوشی پاک کنی یا نه؟
فرقی نداره ولی پاک کن بعد بریز مطمئن ترهنقل قول:
آقا ما یه K850 گرفتیم از فروشنده هم یه رم 2 گیگ m2 سونی گرفتیم که 15 تومن داد به ما . که تا حالا 2 بار اطلاعاتش پاک شده . حالا ما چی کار کنیم با این رمه؟؟!!!!!!
ایراد که از رمه !! رمهای Micro sd هم همینطوریه؟؟!! یعنی اگه بخوایم با یه micro sd عوضش کنیم مشکلمون حل میشه ؟؟
اول برو رمو به فروشنده پس بده چون مشکل داره و باید پس بگیره نه m2 و نه Micro SD همچین مشکلی ندارن اگه خواستی رم بخری Micro SD بگیر چون ارزون تر هستنقل قول:
سلام. ممنون. باید خدمتتون بگم که من خودم بین Strong و 5.25 که می شه گفت بهترین عملکرد رو داشتن فعلا Strong رو انتخاب کردم. البته برای فلش به نظر من بهترینشون JAC هست و در روز هم Strong و هم 5.25. ولی چون Jac توی روز بد عمل کرده من همون Strong رو انتخاب کردم.نقل قول:
نقل قول:خدمت شما دوستان بگم که من طی تحقیقاتی که کردم:31: اینو فهمیدم که بدلیل اینکه نویسنده برنامه ( the-laser ) برای جلوگیری از استخراج کردن برنامه و دسترسی به اطلاعات اون ( برای اینکه می خواد کسی دیگه نتونه برنامه ای مثل این بنویسه ) اومده اطلاعات رو بصورت رمزنگاری شده ذخیره کرده. خب برای همین آنتی ویروس ها که نمی تونن به فایل های اصلی درون فایل exe دسترسی پیدا کنن اونو بعنوان یک trojan مشخص می کنن. تا اونجایی که خوندم دوستان با node و avg باهاش مشکل دارند. البته یکی هم گفته از avast استفاده کنید که با توجه به تجربه قبلیم ( اینکه از Avast استفاده کردم و قبل از عوض کردن ویندوز از یک آنتی ویروس دیگه برای چک کردن استفاده کردم و دیدم کل هاردم پر از ویروس و تروجان و spyware شده و avast اصولا هیچکاری نتونسته بکنه. البته یک چندباری می گفت که ویروس پیدا کردم ولی نمی تونست پاک یا هرکار دیگه ای باهاش بکنه.:41:) پس انتی ویروس Avira Antivir رو پیشنهاد می کنم.نقل قول:
حالا من اونو برای شما اینجا آپلود کردم ولی توصیه می کنم قبل از دانلود با خیال آسوده و راحت آنتی ویروس رو پاک کنید.:27: ولی پس از اون از یک آنتی ویروس غیر از node و AVG ( اشتباه شد avast ) استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://www.box.net/shared/tp00xndgua
من از avast استفاده می کنم. اگر آپدیت باشه خیلی قوی عمل می کنه و در ضمن با این برنامه هم مشکلی ندارهنقل قول:
حواسم نبود بجای AVG نوشتم avast.:41:نقل قول:
دوستان من هم با دوستمون موافقم يا strong 1.2 ويا 5.25
اصلا اين6.0 خوب عمل نمي كنه
خوب هر كي نوكيايي5.25 و هركي سوني strong
كسي درايور دوربين Snapshot_2.8 را متحان نكرده اونم بد نيست بر پايه گوشي c902 است
اما يه چيزي به نظر بنده و طبق عكسهايي كه گرفتم هيچ درايوري تو تاريكي مطلق به 5.25 نمي رسه حتي strong
چرا من Snapshot_2.8 رو هم همراه بقیه امتحان کردم. تقریبا می شه گفت مثل 5.25 عمل کرده.نقل قول:
دوستان من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم.
مشکل اینه که بازیها و برنامه هایی که رو گوشیم نصبه از هر کدوم 2 تا شده . بعضی از اینا اجرا میشن بعضیا اجرا نمیشن و operation failed میزنه. در ضمن پاک هم نمیشه و همین پیغام میاد.
با فرمت کردن حافظه و مستر ریست هم درست نشده و این برنامه ها هنوز سر جاشون هستن و نه پاک میشن نه اجرا میشن.
راه حل ؟
میشه لینکشو بزاری ؟ بعد واسه فلش فرق نمیکنه کدوم از این فایلا رو اول بریزیم ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
من میخواستم فلش کنم main و fs RCA037 رو گرفتمنقل قول:
الانم 037 دارم همونو بگیر واسه اروپا یا اسیاس من که شنیدم تفاوتی نداره
رو هم حدود 40 مگی میشد دقیق یادم نیست از همون topse.ru بگیر
دوستان میخوام واسه گوشیم فریم بگیرم سیلورشو مشکلی پیش نمیاد که؟!
این درایو دوربینه 5.25 که میگید خوبه از Best cyber shot که قبلا استفاده میکردیم بهتره؟ صفحه چند واسه دانلود گزاشتید:دی
واسه این گفتم r1ea031 چون ظاهرا تو این فریمور مشکل سفیدی دوربین حل شده.
اون مشکل من کسی براش راه حلی نداره ؟ باید چی کار کنم ؟
واسه من یکبار اینطوری شده بود فقط بازی های رو حافضه گوشیو اجرا میکرد و کنار بازی های رو مموری قفل بود و اجرا نمیشد پاک کردم 2 باره نصبیدم شد....نقل قول: