نقل قول:
بابا اون زنه رو منم کشتم ولی قبرش با بقیه افراد هیچچچچچچچچچ فرقی نداشت:27:
مرضیه حالا که حرفش رو زدی باید بگی:27::27:
راستی درس چی شد؟:31:
Printable View
نقل قول:
بابا اون زنه رو منم کشتم ولی قبرش با بقیه افراد هیچچچچچچچچچ فرقی نداشت:27:
مرضیه حالا که حرفش رو زدی باید بگی:27::27:
راستی درس چی شد؟:31:
چررررررررا خيلي هم فرق داره اين درس هم بخوره توي فرق سرم اصلا حوصله ندارم درس بدم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بايد وقتي ميميرن درجه ي روحيشون سفيد بشه :40::27:
همين
يه صفر هم براي 2 تا سيمز بازان حرفه اي ميزارم:21:
بابا ایول.
صفر؟ صفر؟ صفر؟ صفر؟ صفر؟
معلم بد.
درس که نمیدی. وقتی هم نمره میدی. صفر
چاکریم :6:
ولی خیلی باحال بودا
اون وقت یهنی چه؟:27::27:نقل قول:
یه صفر برای 2 تا....:18::18:
درجه ی روحی؟:18::18:
اینا چیه دختر؟ :18::18:
حقتونه صفر اعتراض وارد نيست يعني چي؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به شما هم ميگن سيمز باز چيزاي ابتدايي رو هم بلد نيستيد اونوقت ميخوايد پچ درست كنيد؟:18:
خوبه والا!:21::27:
بي سواد نميدوني درجه ي روحي كدومه؟!:18::18::18::18::18:نقل قول:
خدا منو مرگ بده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونه كه اگه قرمز بشه يارو اداي ميمون در مياره ديگه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه صفر ديگه ميگيري
امروز بد اخلاق شدم لطفا روي اعصابم پياده روي نكنيد!:27::21:
مگی جان سلام
مال من میمون نمیشه مستقیما میمیرن
کد تقلبی نداری واسه بعضی از این درجه ها تا راحت بشم از دستشون بابا مردن از غذا درست کردن
یا ترینری البته واسه The Sims 2 Open For Business
چون واسش اینجور ترینر ندیدم
اي خدا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من از دست شما ها كچل ميشم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا توب سيمز 2 تا درجه داره يكيش براي حالات جسمي يكي براي حالات روحي و آرزو هاشونه اوني كه شما ميگي براي حالات جسمي هست يه صفر هم براي شما!:21:
بيا اينم كد تقلبش ولي ديگه زيادي راحت ميشيد ديگه!:27:
maxmotives
خب من طرف این کشت بکشتارا نمیرم:27:نقل قول:
خب میدونم ولی برای من 10 ، 20 تا از اون درجه ها داره:27:نقل قول:
یک درجه روحی یک درجه آرزو یک درجه جایزه یک درجه کار یک درجه ....:31:
هر چقد که دلت میخواد خانوم معلم صفر بزار ولی من به مدیر مدرسه میگم:21:
نقل قول:
این سیمز رو میشه انلاین بازی کرد یا نه ؟؟؟؟
نميدونم اما قسمت آنلاين داره تا حالا امتحان نكردم
نقل قول:
قسمت ان لاین نقشه اول بازی برای دانلود وسایل خونه و....... هست
برای انلاین نمی دونم شاید باید مثل سیمز 1 سی دی جداگانه خریدو نصب کرد
سیمز رو شرکت ماگما دوبله به فارسی کرده تا اونجایی که من می دونم زبان سیمز بیگانه هست حالا چطور دوبله به فارسی شده
آره اينو ميدونم ديدمشنقل قول:
اما نصبش نكردم زبان سيمز هم روسي هست بيگانه نيست:46:
اگه به كتابخونشون توجه كنيد روي كتاباش روسي نوشته:10:
خانوم معلم توی مدرسه صفر گرفتی؟:31: آخییییییی!نقل قول:
های های. تا توباشی به ما صفر ندی.
آره من به مدیرمون میگم که به ما بی مورد صفر دادی:31: مییییییخندیم.:31::40:
بابا دقت !!!!!!:18:نقل قول:
من دقتم فقط تا اندازه ای هست که بازی شطرنجشونو دنبال میکنم. تقریبا حرکاتشون درسته اما یه جاهایی قاطی میکنن.
نقل قول:
واقعا روسی هست اینو اصلا نمی دونستم ؟؟
اگر کسی نصب کرده بگه چه جوریه ارزش داره بگیرم یا نه ؟؟؟؟
نه بابا روسی نیست که! رو تی شرت هاشون یا جعبه پیتزا فقط خط خطی کردن نوشته نداره!
من به نوشته هاي روي تيشرت و جهبه پيتزاشون كار ندارم كه:27:نقل قول:
اگه به اونه مگه روي تيشرتهاي خودتون فارسي نوشته! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن فرنوش جان روش سفيد نويسي از مد افتاد همه ديگه ميدونن لطفا با مشكي بنويسيد اسپم هم نديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وگرنه مجبور ميشم مديرا رو خبر كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن تا حالا من صفر نگرفتم:21:
سفید نویسی یادش بخیرررررررررررررررررررررر رررررررر
جون من راست میگی؟:18:نقل قول:
بگو کجاس من اعصابم اینه بگووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو:27: :27:
:31:نقل قول:
یادم نمیاد چرا نخل قول کردم نه نقل قول کردم:31:
:31:
کی گفته سیمز اجنبیه؟:18:نقل قول:
من خودم دیدم یکجا تاریخچش رو:27:نقل قول:
نمیدونم نوشته بود یکی که خانوادشون معروف بوده فامیلیشون Sims بوده بعد اینا میان پیشنهاد میدن به همین ای ای گیمس و ... کع بیاین این بازی رو بزنین و بعد هم اسم خودشون رو روی بازی گذاشتن یعنی همین Sims:40:
نه اون زبون ساختگیه نه روسی درکاره نه خط میخی ایران باستان:27:نقل قول:
خانوم معلم یک صفر برای خودت رد کن:21::21:
کی گفته سیمز اجنبیه؟:18:
نه اون زبون ساختگیه نه روسی درکاره نه خط میخی ایران باستان:27:
خانوم معلم یک صفر برای خودت رد کن:21::21:[/quote]
ما که نفهمیدیم اخر نظرت چیه سیمز زبانش اخر بیگانه هست(اجنبیه) یا نه روسی و..............
نقل قول:
ما که نفهمیدیم اخر نظرت چیه سیمز زبانش اخر بیگانه هست(اجنبیه) یا نه روسی و..............[/quote]
براي اين كه دعوا راه نيوفته اصلا هيچ كدوم نيست!:27:
اسپم هم موقوف!:21:
پگاه جان ممنون از هديت!(صفر) اما ممنون نميخوام مال خودت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من يه سوال ميپرسم شماها جواب بديد:
از كي تا حالا سيمز بازي نكرديد؟
جواب خودم: از شهريور! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم از ابان ماه چون پاکش کردم دیگه حوصلم نگرفت بریزمش
نمی دونم شاید این جواب سوال ها هم اسپم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;-j
نقل قول:
چه جالب!
ولی خب روسی که نبودن؟!
یه سالی می شهنقل قول:
اينم از درس بعدي شرمنده كه دير به دير ميزارم!:19::19:
------------------------
------------------------
و توي قسمت بالا سمت راست نوشته ي filter رو بزنيد ودر قسمت مشخص شده paste كنيد و دكمه ي پايينش رو همون كه با قرمز دورش خط كشيده شدهكليك كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا طبق عكس زير عمل ميكنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فايل رو توي قسمت project در همان محل پچ هامون قرار ميدهيم و سيوش ميكنيم. حالا بر ميگرديم به همون منوي ----- و اسمي رو كه توي اون كپي پيست كرده بوديم رو پاك ميكنيم. توجه : اين قسمت رو فراموش نكنيد.
ااااااااااا. برای من یکی که سفید نوشتن آخر مد هست. داری مشکوک میندازی ها.نقل قول:
برای من : سفید نویسی بیا که اومدم!:20:نقل قول:
اگه اجنبی بود جاهای دیگش هم بیگانه بود. اما در مورد خودش با مرضیه موافقم که روسیه.نقل قول:
براي اين كه دعوا راه نيوفته اصلا هيچ كدوم نيست!:27:
اسپم هم موقوف!:21:
پگاه جان ممنون از هديت!(صفر) اما ممنون نميخوام مال خودت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من يه سوال ميپرسم شماها جواب بديد:
جواب خودم: از شهريور! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/quote]
من از تابستون فکر کنم مهرماه بود!:31:
اااااااااااا. شماها هم که راست میرید چپ میاید میگید اسپم نده. ترسوها. اینجا ما همه چیزو داریم در مورد سیمز میگیم. اون دفعه هم ما بحث خودمونو کردیم و ....... حرف بد زد.:31:
اصلا بحث ترس نيست فرنوش جان وقتي به مديرا خبر دادم اومدن به خاطر اسپم بازي بهت اخطار دادن اونوقت ميفهمي من چي ميگم:27:! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن لطفا!!!! خواهشا!!!! اسپم نديد در مورد سيمز حرف بزنيد:10:
كي موافقه خونه سازي شروع كنيم بعدش خونه ها رو بزاريم توي تاپيك؟:40::40::40::40:
اما خونه ها نبايد عجيب غريب باشه مثلا از وسط آب اومده باشه بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه ي عادي بسازيد اما قشنگ ميخوام ببينم كي از همه بهتر ميسازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبوله؟
من می تونم بسازم و تجربه هم دارم :d
فقط یک جای اپلود می خوام گم کردم
این که باید بازی سیمز رو نصب کنم چون نصب ندارم
سلام اون گلی که ادم رومی خورد رو نحوه تهیه اش روتوضیح بدید
زبان این گیم هیچ یک از زبان های رسمی دنیا نیست و الکیه چرت و پرت میگن ...
من به EA-Games ایمیل زدم و بعد از 2 روز که جواب دادن همینو گفتن ...
شما فک کن فیلستان...:27:نقل قول:
ولی در اصل برای همون آمریکا و انگلیستانه...:27:
نه نه خانوم معلم شما اون صفر رو برای خودت میزاری بلهههههههههههه....:21:نقل قول:
من از تیررررررررر....:31:
نه یا آمریکایی بود یا انگلیستانی...:46:نقل قول:
من تو عمرم Spam ندادم....:27:نقل قول:
قبوله قبوله قبوله...:31:
eeee:18:نقل قول:
پس یک ایمیل بزنم هم بگم من میخوام عضو سایت Sims بشم و بعد کلی سوال دارم ازشوننننن...:27:
میشه آیدی شو بدی؟:31:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خانوم معلم مرسی که درس رو دوباره شروع کردی...:40:
منم آدرس آپلود میخوام وگرنه خونه رو میزارم:27:
من که سیدیهام کامل پیش دوستمه و منم سالی ماهی میرم خونشون. در این مورد باید بگم که به محض اینکه گرفتم خونه میسازم. :6:
درمورد اسپم هم بگم که باششششششه.
ما که جونمون دراومد.
خونه سازی تجربه دارم اما سیمز نصب نیست.
خب پس مسابقه ي خونه سازي ميزاريمنقل قول:
اولين خونه بايد اين شرايط رو داشته باشه:
خوب ببينم كي بهتر از همه درست ميكنه ها!:40:
- نقلي و جمع و جور (لطفا ديگه لونه موش نباشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- دو طبقه
- دو خوابه
- پاركينگ داشته باشه
- وسايل هم با اجازتون بايد بچينيد!:21:
- يه حياط كوچيك با يه درياچه
- ديگه تزئيناتش با خودتون
فرنوش میگم چه جوری تا الان بدون سی دی هات زنده موندی؟:27:نقل قول:
من سی دی به دوستم که واحد روبه روییمونه نمیدم :31:
اطاعت قربان:40::40:نقل قول:
اول یک سایت آپلود رد کنین بیاد تا براتون ندادم مدیر مدرسه صفر بزاره:27::27:
سايت آپلود::کد:www.2shared.com
سلام
من میتونم بدیون سیدیهام زندگی کنم اما بدون فنچام. ................
امروز هر دو تا فنچم که نر و ماده بودن از سرما مردن فقط هم به خاطر من. مامانم حوصله نداشت و به من گفت که برم روشون رو بندازم چون توی حیاط بودن و سردشون میشد. یا اینکه بیارمشون توی خونه. منم داشتم فیلم ترسناک (gathering) رو نگاه میکردم. گفتم بعد میرم اما یادم رفت.!!! الانم فسرده ی فسردم.
حالا هم تا اسپم نشده (اسپم به نظر من اگه توی متن در مورد تاپیک هم حرف بزنیم اسپم نیست) بگم که من سیدی اصلی رو دارم اما چه فایده که دانشگاه رو ندارم چون نمیتونم بدون اون خونه بسازم. من فقط فعلا تا اطلاع ثانوی دانشگاه رو فقط دارم پس اگه بعد که خونه ساختم خونم خوشگل نشد نگید چرا. چون شماها همه جور وسایل و تجهیزات دارید اما من ندارم. :)
بچه ها این بازی رو چه جوری میشه روی رزولوشن 1440 *900 آورد؟
وقتی توی خونه یا توی شهر بودی . روی اون قسمت که تنظیماتشه برو.(نزدیک همونجا که از بازی خارج میشی بعد یه قسمت داره که شکل تلویزیونه صفحه تخته.) برو اونجا و یه قسمت داره که برای هرکی یه چیزی نوشته حالا شاید برای شما 600*800 باشه. اگه کارت گرافیکتون بالا باشه شکلهای دیگشم میاد مثل 1020*780.نقل قول:
اگه بازم مشکلی بود در خدمتیم:31:
میدونم از کجا باید رزولوشن رو عوض کرد (اگه ندونم که باید برم...) 1440 *900 رو که نداره باید چیکار کنیم؟برای یه کسی نصب کردم روی کامپیوترش بالا نمیاد .کسی اینجا هست که روی 1440*900 یا همون رزولوشن واید بازی کرده باشه؟نقل قول:
آقا ما خونمون کامل کامل خیلی وقته:27:
ازش فیلم گرفتم 8 دقیقه از دوربین خود بازی:31:
بعد من میام این فیلم رو آپلود کنم آپلود نمیشه یعنی 1 ساعت بود که فقط داشت آپلود میکرد این فیلمه رو :19:
شما یک جای خوب و تند و سریع سراغ ندارین؟:41: