اینترنت اندیشه تمدید موقت می شه
:40::40: :40: :40::40: :40: :40::40:
:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40:
Printable View
اینترنت اندیشه تمدید موقت می شه
:40::40: :40: :40::40: :40: :40::40:
:40::40::40::40::40::40::40:
:40::40:
منکه چنین چیزی پیدا نکردمنقل قول:
سلام.
تمدید موقت تو همون Temp هستش که الان غیر فعاله ؟؟؟
اهان اونو منم دیدم سواله منم هست ایا اونه؟نقل قول:
اره همونه. وقتی اکانتت تموم میشه فعال میشه. الان فعال نیست چون هنوز حجمت تموم نشده و یا تاریخ اتمام سرویست نگذشته.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:الان تغییر نام دادن درستش کردند ببینیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه..................
اقا من 3ماهی میشه از اندیشه سرویس میگیرم خودم فروشنده ام مودمی که استفاده میکنم TP8811 هست.کانکشن میسازم.میخوام نسازم ومستقیم سیستمو روشن میکنم وصل باشه.هرکاری کردم اموزش های فارسی رو انجام دادم نمیشه لطفا یکی ساده وبا زبان شیوا بهم بگه چکار کنم
توی این فایل PDF آموزش داده شده :نقل قول:
هم فارسیه هم ویژه مودم 8811 هستش!کد:http://www.4shared.com/file/136612742/e0dc3601/help_Tp-link8811.html
اینو من دارم انجام دادم اما اینترنت وصل نمیشه مجبور میشم ریست کنم مودمونقل قول:
آقا اگه من از اندیشه بگیرم و پول یک ماه اول رو بدم ولی دیگه ندمتا دو ماه دیگه خطم قطع میشه درسته ؟؟ بعد برای وصل کردن مجدد پول بایید بپردازم یا وقتی پول همون ماه رو بدم وصل میشه یا پول راه انازی هم باید بدم؟؟؟
نه فقط باید فرم پر کنی 2باره!
پول نصب نمیگرند!
دوستان من رودسر هستم وسرویس256 میگرفتم.تاریخ اتمام سرویسم17اذر بود.من از سایت CRM اقدام به تمدید کردم البته تمدید تا اول ماه چون میخواستم برج به برج بشه تمدیدم اما سرویس128 رو انتخاب کردم.منتظرم فعال کنن.میخوام ببینم تو رودسر بین سرویس128و256 چقدر فرق وجود داره.شما رشتیا که با 128 10برابر اون سرعتی که حقتون هست رو دارید ایشالا که با 128 حداقل من سرعت این 256 رو داشته باشم.بعد نتیجشو اعلام میکنم.یا حق دوستان
جالبه من از وقتی که درخواست دادم با اینکه انلاین پرداخت کردم هنوزم هنوزه سرویسم تمدید نشده.فقط تو قسمت وضعیت تو کنترل پنل CRM زده Setup
میترسم دیسکانکت کنم بعد دیگه کانکت نشم.چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ اتمام سرویست 17 هست. حتما بروز رسانی نکردی که سرویست از امروز شروع شه. اگه بروز رسانی نکنی سرویست و حجمش تموم شه باید بهشون اطلاع بدی که سرویستو زودتر شروع کنن. در هر صورت چرا نگرانی برو تو crm و خودتو "تمدید موقت" کن. با خیال راحت قطع کن.نقل قول:
اقا من که گفتم از سی ار ام تمدید تا سربرج کرده بودم پولشم داده بودم الان دیدم اندیشه ثبت کرد و تمدید شدمنقل قول:
من از سروس256 اومدم 128 نتیجشو میرم تست کنم ببینم با 256 فرق داره یانه قبلا تو رودسر همیشه 36دانلود میکردم بعضی وقتها میرفت روی 65 حالا باید ببینم چقدره چون اگه همونقدر باشه عالیه والکی پول 256 میدادم
سرعت دانلود سرویس128 در رودسر الان تست کردم دربدترین حالت 34هست دربهترین حالت65 الان دارم با65دان میکنم واقعا دارم شاخ درمیارم بیخود چندماه پول256 میدادم
نقل قول:
فکر نکنم همیشه اینجوری باشه. یه وقتایی حال میدن سرعت زیاد میشه ولی در حالت عادی سرعتا فرق میکنن. خودت تست کن ببین چجوریه ولی بهر حال اگه سرعتت بالا نرفت مجبور نیستی تا سر برج واستی. میتونی تو crm تغییر پهنای باند بدی.
اره عزیزم امروز صبح ا ز17بالاتر نمیرفت ممنون از راهنماییت تغییر سرعت دادم الان ثبت شد 256 گرفتم دوباره چقدر اینو زود انجام دادن برام جالبهنقل قول:
من خودم بعضی اوقات آنلاین ثبت می کنم بعضی اوقاتم میرم دفتر. ولی هر وقت آنلاین ثبت می کنم معمولا بین چند دقیقه تا چند ساعت کارشو انجام میدن.نقل قول:
بالخره بعد از مدتها تونستم یکاری کنم که باروشن کردن کامپیوتر خود به خود اینترنت کانکت باشه.همه دوستان میگفتند اندیشه 0-35 هست اما اینطور نبود زنگ زدم اندیشه گفتند اشتباه میزدید شما.باید 8-35 بزارید منم گذاشتم ودیدم بدون کانکشن وصلم به اینترنت.هورا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پارس آنلاين .امروز 15 آذر همه جا ميگن اينترنت قطع هستش اينم تست الان خودم ...
کی گفت قطع هست. messenger یک مواقعی مشکل داره. اینم تست سرعت من البته معلومه اندیشهنقل قول:
دروغ ممنوع!!!نقل قول:
من امروز که سر عتم بالاتره چند روزبود حول وحوش یه مگ می گرفتم ولی امروز خیلی توپه:5:
نقل قول:دوستان منظورم اصلآ انديشه و غيره نبود من قطع بودن در تهران مد نظرم بود واينكه بيام تو اين تايپيك بگيم كه تو شهرمون اينترنت با سرعت بالا ساپورت ميشه :11:نقل قول:
دوستان اندیشه الان از لحاظ قطعی چطوره ؟ یعنی قطعی داره یا نه ؟
با توجه به نرخ های اندیشه شاید از پارس به اندیشه کوچ کنم
:31: منظور شما نبودی.فکر کنم منظور اونایی که می گفتن خط قطعه بود. ایمیل و مسنجر البته مشکل داره ها. بخودت نگیر رفیق. :10:نقل قول:
هیچ قطعی وجود نداره سرعت هم عالیهنقل قول:
دوست عزیز میشه یکم دربارش بیشتر توضیح بدی.چجوری اینکارو کردی؟ مال من igmp :disabled هست دو تای دیگه enable و بقیه مثل همین باید کانکشن بسازم تا وصل شه.میخوام همیشه کانکت باشهنقل قول:
دوست من ساده ترین راه اینه از قسمت ادونست ستاپ زیر شاخه لن همه تنظیمات رو تیک بزن رمو کن بعد سیو کن تنظیماتو بمون مودم رستارت بشه.بعد برو تو کویک ستاپ یه سرچ میکنه واست بعد انتخاب کن حالت PopEEEE رو بعد یوزر پسوردتو بزن هیچیو تیک نزن بعد فنیش کن وسیو کن.اگر متوجه نشدی بگو تا باعکس بزارم براتنقل قول:
سلام به دوستان یه سئوال دارم1.من میخوام برم adsl اندیشه رو بگیرم میگه قبض تلفنت رو هم بیار آیا این قبض تلفن باید پرداخت شده باشد و آخرین قبضی که اومده باشه یا فرقی نمیکنه واسه ماه اخر باشه یا پرداخت شده باشه یا نه ؟2. اگه الان که وسط ماه من برم بگیرم یک ماهم رو تا آخر آذر حساب میکنند یا نا 16 دی که میشه یک ماه از وسط اذر تا وسط دی ؟؟؟3. اگه توی یک ماه من ترافیک ماهیانم تموم نشود بازم باید برم پول بدم برای ماه آینده یا تا وقتی که ترافیکم تموم نشده میتونم کار کنم ؟؟
1) آحرین قبض تلفن پرداخت شده رو ببر ... ( عیب نداره اگه قبض قبلی باشه ... همون آحری که پرداخت شده کافیه ) چون قبض رو شرکت نگه می داره ... و سر فرصت می تونی آخرین قبض رو هم که دست خودته پرداخت کنی .
2) هر زمان که واسه بار اول برای گرفتن adsl میری بهت یهدونه رسید میدن که توش یوزر پسورد و اطلاعات ثبت سفارش هست ... مثلا 17 آذر تاریخ می خوره روش اما زمان شروع اشتراک 1 ماهتون این نیست ... و بهت میگن مثلا 3-4 روز دیگه تماس بگیرید ببینیم از مخابرات خططون وصل شده یا نه ... و یا اینکه خودشون تماس می گیرن بهتون می گن خط وصل شده و فعالش کردن... مثلا اگر 21 آذر خططون وصل شه شروع اشتراکتون همون 21 آذر و تا 21 دی ( اگه 1 ماهه باشه ) براتون شارژ می کنن . فرقی نمی کنه اول ماه باشه یا وسط ماه !!! از روزی که خطتون از طرف مخابرات وصل میشه و اکانتتون فعال میشه به مدت 1 ماه .
3) اگه ترافیک زودتر از 1 ماه تموم شه باید برین حجم اضافه بگیرین یا تمدید موقت کنین ( حداکثر تا 3 روز و 300 مگ میشه تمدید موقت کرد ) و بعدش اکانتتون قطع می شه ... بعد از 1 ماه هم اکانتتون تموم میشه چه همه ترافیک مصرف شده باشه چه هیچی مصرف نشده باشه دوباره باید تمدید کنین و هیچ حجم باقیمونده هم به ماه بعدی منتقل نمی شه مگه اینکه مثلا اشتراک بیشتر از 1 ماه ( 3 ماهه یا 6 ماهه ) داشته باشین اونوقت کل حجم رو ظرف اون چند ماه می تونین هر زمان خواستین مصرف کنین.
موفق باشین.
بالاخره مشکلم حل شد وخطم اماده شد.مشکل از مخابرات بود...
اوخیش از دست دایل آپ 2 کیلوبایتی راحت شدم
دوستان من یه 128 از اندیشه گرفتم.میدونم سرعت استاندارد دانلودم باید 16 باشه انتطظار زیادتر ندارم.اما من پست های قبل رو که میخوندم میدیدم سرعت شبا بالای 100 تا میرسه.میخوام ببینم الان نظرتون راجب این چیه؟
دیشب سرعت دانلودم 80 تا بود اما از ساعت 2 به بعد رسید به 30 تا
من خط 6 هستم
با تشکر
یه سوال دیگه.من 3 بار تست کردم اولی ور نتیجشو گذاشتم زده بود 192
دومی اومد 134
سومی هم 258!!!
این سایت انگاری دروغی یه رقم میزنه ها!!این طور نیست؟
سایت اپید تست هم که نمیدونم چرا جواب نمیده.میرم یه مقصدی رو انتخاب میکنم و بعد که روی your resault کلیک میکنم همشون خالیه!
شرمنده که انقدر سئوال میکنم 1. من میخوام قرار داد یک ماهه ببندم موقع گرفتن میشه یک ماهه برای شروع بست یا نه ؟2. پول یک ماه رو اول میگیرن یا بعد از این که یک ماه کارکردم تموم شد ؟3. قبظ میاد یا نه ؟ چجوریه؟؟
1.بلهنقل قول:
2.اول ماه
3.وفتی رفتی شرکت همون لحظه پول رو میدی قبض نمیاد برات
دوست عزیز برای تست سرعت میتونی از کنترل پنل خودن اندیشه تست بگیری که واقعی نشون میده.درضمن سرعتت خوبه من 256 دارم از اندیشه همیشه 36 میگیرم شبا65.درضمن اون اسپیدتست خالی بندی بیش نیستنقل قول:
کودوم قسمت کنترل پنل؟نقل قول:
بر چه اساسی میگی خالی بندی بیش نیست؟؟؟
اولا درقسمت پرسش پاسخ اینم عکسش که پایین میزارم دوما بخاطر اینکه سرعت من 36 هست وقتی تست میگیرم میزنه 1.56 یا...همیشه بالای 1 تست میگیره واسم بیخودهنقل قول:
اما انصافا این تستر اندیشه فوق العاده دقیقه.درضمن برای گرفتن تست سرعت در سمت چپ برروی استارت نتورک اسپید تستر کلیک کنید ومنتظر نتیجه بمونید
راستي اين فرق اينترنت پرسرعت خانگي با معموليش چيه؟ تو انديشه؟
مثلا 128 با همان پهناي باند حدود20 تومان ولي خانگيش زده 25 تومان ؟!!!
چرا؟
بچه ها کسی شاتل نگرفته ببینیم چه جوریه؟
اندیشه هم که داره بازی در میاره یک به بعد که میشه سرعت رو میارن پایین
کی این اینترنت ایران میخواد درست شه نمیدونم
این همه پول میدیم بعد اینو ارائه می کنن