تو مستر لیگ کجا بازیکنان رو نقل رو انتقال می دیم؟
Printable View
نقل قول:
تو بخش NEGOTIATIONS
ولی اول باید صبر کنی تا فصل نقل و انتقالات برسه...
چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟
.........................
فصل نقل و انتقالات می تونی تو بخش Negotiations وارد بشی
اونجا مدل های مختلف جستجو داره
بر اساس ملیت
لیگ ها
می تونی سرچ پیشرفته هم بکنی که مثلا بازیکنی می خوای که قدرت شوتش بالای 90 باشه
بعد روی بازیکنایی که میده انتخاب می کنی و اگه آزاد بودن بهشون پول و دستمزد و پیش قرار داد پیشنهاد میدی
هفته بعد جواب مثبت یا منفی رو میدن
گاهی باید 2 یا 3 بار پیشنهاد داد و هی رقم رو بالاتر برد
مخصوصا بازیکنهایی که هنوز با یه باشگاه دیگه قرارداد دارندپمی تونید قرضی هم بگیریدشون
داورا همه مثل هم هستند چرا؟
آره تو مستر و كاپها شكل همند؟؟؟؟؟؟ولي تو بازيهاي دوستانه شكلاشون تغيير ميكنه .فوتباله عجيبيهنقل قول:
راستي چرا هواي برفي نداره؟
چون که هوای زمین داره گرم میشه !!!!!!!!!!! :10:نقل قول:
یه چیز جدید تو بازی پیدا كردم L1-R1 با هم بگیرین بعد L1 2-3 بزنید به یه شكل جدید پا عوض میكن
با بازیكنایی مثل C.Ronaldo-Drogba میتوانید L1-R1 بگیرید و بعد جهت ها را بزنید تا حركت معروفDrogba بزنن البته تو بازی بعضی وقتا این حركت میكنن
L1-R1 بگیرید بعد R1 ول كنین و 1-2 بار R1 بزنین به هین حركت میتوانید دریبل دو طرف بزنین ولی تو بازی خیلی سخت میشه این كار در مقابل بازیكن حریف انجام داد
اگه كسی از اینكه چجوری میشه عکس رو هارد رو اورد جای صورت بازیکنان چیزی میدن لطف كن و بگه
كم و زیاد كردن دیوار دفاعی R2-L2 بگیرد و جهت بالا یا پایین را بزنید
[QUOTE=aliadineh;1854621]چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟[/QUOTE
بايد بري داخل بازي و از قسمت edit بخش load رو بيار و yes رو بزن برو تو بازي آپشن فايل جديد اعمال شده:10:
سيو Pro Evolution Soccer 2008 كه قفل همه تيم هاي كلاسيك در آن باز شده
بعد از كپي كردن اين فايل در محل سيو بازي به قسمت سيستم ستينگ بازي و قسمت سيستم ديتا رفته و يك بار گزينه load system data را انتخاب كنيدکد:http://www.mediafire.com/?1mpspzme9tz
تيم هاي كلاسيك برزيل ، آرژانتين ، انگليس ، آلمان ، فرانسه ، هلند و ايتاليا به ليست تيم هاي انتخابي شما اضافه شده اند
لازم به ذكر است شما براي باز كردن قفل اين تيمها بايد يك بار جام جهاني را با تيمهاي فعلي آنها كسب كنيد يعني 7 بار جام جهاني را بازي كنيد !
با آپشن فايلهايي كه در صفحات قبلي تاپيك بود اسامي بازيكن هاي كلاسيك درست نمي شوند ، اگر كسي آپشن فايلي پيدا كرد كه اسامي بازيكنان كلاسيك رو هم درست مي كنه اينجا قرار بده .
شیاطین سرخ
این عکسو بردار از تو امضات :angry::angry::angry::angry::angry::19::19::19:
مرسی Morteza4SN
خیلی خوب بود !!
مي شه بگين با اين سيستم اجرا مي شه يا نه؟
ram 2.40 ghz
256 MB of Ram
كارت گرافيك 128 ؟؟؟
روی low شاید
پرچم کرنر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Corner Flag] EPL/ LEP/ Bundes/ Serie A & Fix UEFA]
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15569
عزيزم شرمنده به جون خودم امكانات ويرايش امضا ازم گرفته شده نميدونم چرا؟نقل قول:
یک سوال فنی داشتم.نقل قول:
مگه برای تو لباس منچستر (تیم های انگلیسی) واقعی است؟؟؟؟
اگه جواب yes است چه طوری ؟( با پچ و ادیت ؟)
کسی جوابه سوال ما رو نداد ها !:worried:نقل قول:
بچها این عکسها رو ببینید و حال کنید.
توپ رو حال کنید!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعآ معذرت میخوام بچها یادم رفت بپرسم :
من یک پچ درست کننده کفش و توپ رو نصب کردم ولی نمیدونم که کجا بریزم و یا چکار کنم و من بردم تو سیو و در my document ریختم جای سیو ها خودم دیدم نه چیزی نشد میشه بگید چکار کنم؟
ببخشید که من پابرهنه میپرم وسط بحث
من با هزار مکافات نصبش کردم ولی خطای پیکسل شیدر میده
مگه geforce5500 fx پیکسل شیدر نداره؟
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15589
باید بری تو بازی قسمت edit و بعد لود رو بزنی.نقل قول:
چند پرچم برای تیم لیورپول
This flag-pack includes 6 flags for english team FC Liverpool.
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=15558
سلا م دوستان من مینا هستم همون که برای اجرای بازی مشکل داشتم راستش من دلم طاقت نیاورد ورفتم کل سیستمم را ارتقا دادم الان هم روی هایت دارم راحت بازی میکنم بازی غالیه ولی چند تا مشکل هم داره که از اون جمله:زیاد کارت دادن داورو... من چند تا سوال از دوستان داشتم:1 من وقتی وارد مسترلیگ میشم سه تا عکس داره رو عکس اول که میری بازیکنان پیش فرض برا خودش داره رو عکس وسطی که میری بازیکنان اصلی تیمها هستند وعکس آخر هم بازیکنان منتخب میخواستم بدونم که کدوم یک مسترلیگ اصلی و یا فرقی بین آنها هست یا نه2چجوری میشه بعد از گلزنی پیراهن بازیکن را در آورد3چجوری میشه اسم تیمهای انگلیسی را درست کرد4چجوری میشه فهمید هوش مصنوعی بازیکنان چقدر بالاست
ممنون میشم اگه جواب بدید
1. فرقی نداره
2.هنوز کسی کشف نکرده یا شاید هم چنین چیزی نیست
3.برو تو ادیت بعد ادیت تیم
خوشبحالتون ما که بازی رو روی Medium اجرا می کنیم .:19:
شما که روی های بازی میکنینقل قول:
اون تیکه توی ستینگ که برای frame skipping هست رو وردار ببین باز راحت میتونی بازی کنی اگه آره
مشخصات سیستم رو بگو؟:46:
اين توپ رو که دانلود کرديم حالا بايد چطوری بيارمش توی بازی ؟
منظورت رو میشه کامل بگی!من که نفهمیدم یعنی چی! رفتم تو ادیت و لود کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد توپها هیچ تغییری نکردن و کفش ها هم همین طور بی نتیجه بود!!!!!!!!کمکم کنید:41:نقل قول:
برای ادیت توپ و کفش و امثالهم باید از برنامه هایی مثل Game Graphic Studio یا AFS Explorer استفاده کنی.نقل قول:
با سلام.
اقا ما سه فصله که تو مسترلیگ قهرمان میشیم ولی هیچ کدوم از بازیکنهای معروف رو نمی تونم بخرم. می خواستم ببینم راهی برای خریدشون هست و یا آیا گزینه ای وجود داره که نقل و انتقالات راحت تر بشه؟
میگم این علامت فلش کنار بازیکنا واون دوتا خط کنارش برای چی هست؟(یکیشون سبزه و یکیشون ابی) توی قسمتی که میریم ترکیب تیم رو بچینیم رو میگم البته اون فلش فکر کنم برا خستگی وشادابی بازیکن باشه(درسته؟) ولی اون دوتا خط رو نمیدونم برا چی هست لطفا بگید برا چی هست به نظر من یکی ترکیب چینیش مشکل تر شده
اگه محبوبیتت a بشه میتونی بخری.نقل قول:
اگه masterleague level رو easy بذاری هم کارت راهت تر میشه .
از کجا بفهمم که محببوبیت من چقدر است ؟نقل قول:
من هر کاری کردم هر چقدر پیشنهاد دادم این کریس رونالدو نیومد رئال که نیومد؟
اقا ما چه کنیم دفاعمون خوب بشه خط حمله تیمم نمرش s هست ولی دفاع تازه d گرفته قبلش از اونم کمتر بود خیلی راحت گل میزنم وخیلی راحتر گل میخورم تاپ پلیر و وری هارد گزاشتم تنظیمات مستر لیگ رو
اون سوال قبلی ما رو هم جواب بدید
مشکل این PES2008 مشکل دفاع تیم استنقل قول:
بعضی اوقات توی بازی یهو دفاع تیم باز میشه
و یه پاس بلند توی عمق باعث گل خوردن تیم میشه
اصلا توی PES2008 نمیشه یه دافع منسجم داشت ..
من الان از a که خیلی وقته گذشتم و تو سطح s هستم واز سطح s هم بالاتر نمیرهنقل قول:
در ضمن master leage level رو normal هست
از دوستان کسی تونسته بازیکن بزرگ بخره
من بوفن -اشلی کول-جو کول-پیرلو-و کارلوس
کواریم هم معروف نیست ولی قدرت فوق العاده ای داره(cwarim(