تو تاپيك خودش مطرح كننقل قول:
شايد دوباره اجازه نصب فيرم ور رو بدهنقل قول:
يعني رينستال همين ورژن
Printable View
تو تاپيك خودش مطرح كننقل قول:
شايد دوباره اجازه نصب فيرم ور رو بدهنقل قول:
يعني رينستال همين ورژن
سلام
من گوشیمو اپگرید کردم ولی چیزی توش تغییر نکرد سرعتشم فرقی نکرده.
گوشیم N82 هست.
اصلا اپگرید رو چه چیزایی تاثیر می زاره.
آقا من با همون روشی که شما گفتین(آموزش تصویری)می خواستم پروداکت کد گوشیمو عوض کنم ولی همین که scan رو می زنم توی برنامه ی nss پایین برنامه error میده.read هم می زنم باز هم error میده.رم و سیم کارتم هم داخل گوشی هستش.گوشی هم روی pc suite mode هست و connect شده.مشکل از کجاست؟
مشکل تغییر پروداکت کد گوشیم رو برطرف کردم.ولی 153 مگ برای دانلود میده.ولی وقتی به 68 مگ میرسه.دوباره میاد از اول دانلود می کنه.همش همین کارو تکرار می کنه.چی کار کنم؟مشکل چیه؟اگه درست نشد می تونم گوشیم رو از کامپیوتر بکشم؟خراب نمیشه؟
جواد بازی چیه محمد جون؟! انصافا این نگارش پایانی یا همین 31.0.16 هیچ فرقی با نگارش 20 نداره! همون هنگ ها، همون گیرها، همون دردسرها، همون سرعت، همون توانایی... فقط چند تا چیزش تغییر کرده و اون هم اینه که بلندی صدای بلندگوها و هندزفری ها کمتر شده و تم افکت هم حذف شده...! :13: من که دارم عذاب (!) می کشم؛ بهتر نیست با نگارش 20 بکشم؟! :31: بیا... خودت ببین آقا مرتضی چی گفتن!نقل قول:
نقل قول:
نترس. چیزیش نمی شه...نقل قول:
اونجایی نباس گوشی از کامپیوتر جدا بشه که فایل کامل دانلود شده و مشغول نصب بر روی گوشی هست... :10:
خوب ميتوني منتظر ورژن جديد باشي..يا امپراتور هنگ رو عوض كني..82 زياد جالب نيستنقل قول:
شما اگه مشكل داري ميتوني افلاين اپديت كني..نقل قول:
ورژن جدید و اخرین nss را نصب کن تا گوشیتو. بشناسهنقل قول:
يكم دقت كن دوست عزيزنقل قول:
نقل قول:
مشکل تغییر پروداکت کد گوشیم رو برطرف کردم.ولی 153 مگ برای دانلود میده.ولی وقتی به 68 مگ میرسه.دوباره میاد از اول دانلود می کنه.همش همین کارو تکرار می کنه.چی کار کنم؟مشکل چیه؟اگه درست نشد می تونم گوشیم رو از کامپیوتر بکشم؟خراب نمیشه؟
سلام
با adsl 128 شما موفقید که گوشی nokia n81 را آپدیت کنم؟
چیزی عوض میشه؟
دوست من با آپدیت کردن گوشی ظاهر گوشی عوض نمیشه ولی تغییراتی زیادی در پلتفرم گوشی ایجاد میشه که هر کدوم از این تغییرات برای بهبود عملکرد گوشی لازمه ....
.
در ضمن از طریق adsl 128 هم میتونید بدون مشکل گوشیتنرو آپدیت کنید ...
دوست من چه قدر طول میکشه؟ با این سرعت.
بستگی به حجم فایل فریمور داره .....
.
اگه بالای 100 مگ باشه با نصبش حدود 1.5 ساعت طول میکشه ....
بسته به حجم فایل و سرعت اینترنت شمانقل قول:
اگه شما یه فایل x مگابایتی رو در y دقیقه یا ساعت دانلود کنی در آپدیت هم بدین ترتیب هست
ای بابا...نقل قول:
کم لطفی نکن دیگه... :27:
اگه امپراطور هنگه، پس 3250 هم حتما خدای هنگه! :16:
راستی. از این نگارش 31.1.016 اطلاعی داری؟ من توی خود سایت نوکیا دیدم که این نگارش همزمان با همون نگارش 31.0.016 عرضه شده...
شاد و پیروز باشی :11::10:
میشه به صورت افلاین هم فریمور رو آپگرید کرد؟ یعنی دانلود فایل از کافی نت و آپگرید در خانه!
آقا من با همون روشی که شما گفتین آخرین ورژن nss رو دانلود کردم.میگم وسط آپدیت دوباره از اول شروع می کنه.چی کار کنم؟به فارسی نیاز دارم.من پروداکت کد گوشیم رو عوض هم کردم.ولی مشکل من فقط رو دانلود فایل های آپدیته .حالا بازم اگه فکر می کنین که مشکل از nss هستش لینک جدید ترینشو برام بزارین.
باشه...بذار يكم تحقيق كنم ببينم چه خبره!!نقل قول:
بله..اما نه با اين روش..نقل قول:
بعضي وقتا اين مشكل پيش مياد..اگه ديدي ريزوم نداره و مرتب از اول شروع ميكنه...افلاين اپديت كننقل قول:
روش آپدیت آفلاین رو بلد نیستم.لینک آموزشش رو لطف کنین برام بزارین.
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
من که هر چی شما گفتین رو انجام دادمو تا حالا هم به هیچ نتیجه ای نرسیدم.اول آپدیت آنلاین که وسط دانلود کردن بر می گشت از اول دانلود کنه.گفتین مشکل از سرور سایته.یه وقت دیگه امتحان کن.این کارم کردم بازم همون جا گیر می کرد.گفتین از برنامه فونیکس استفاده کن و پروداکت کدتو بده خودش برات فریم ور فارسی دانلود می کنه.این کارم کردم تو 44٪ وایساد.روش آپدیت آفلاین هم که می خوام انجام بدم طبق آموزش تصویری اون پوشه ای که توی فیلم هستش که اول اسمش nsl داره نبود توی بخش application data.گفتم اشکال نداره،خودم پوشه رو می سازم و فایل هارو می ریزم توش.این کارم کردم ولی چون قبلا با nokia software updater عملیات آپدیت آنلاین رو انجام داده بودم و سه بار اومده بود از اول و نتونسته بود دانلود کنه.وقتی توی یه کامپیوتر دیگه نصبش کردم تا آپدیت آفلاین کنم،هنوز باز نشده پیام میداد که شما قبلا سه بار اومدین آپدیت کنین ولی نتونستین،به خاطر همینم برنامه رو می بنده و نمی تونم حتی وارد برنامه بشم.چی کارکنم؟به دادم برسین.[/SIZE]
ببخشید میشه واسه آپدیت 5800 با NSU و به صورت آفلاین یه توضیح بدین ؟
من فایل های آپدیت رو جداگانه دانلود کردم .
NSU هم دارم .
ولی نمیدونم چطوری روی گوشی نصب کنم .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
از دیروز تا الان کسی نبوده که جواب منو بده.نکنه جوابی ندارین که بدین.بابا این همه آدم متخصص پس کجا رفتن؟شما که آموزش تصویری فونیکسو میزارین چرا نمیگین که کی باید گوشی رو خاموش کنی کی باید باتریرو در بیاری؟شاید هم اصلا این جور کارا توفونیکس لازم نباشه.ولی به هر حال هر روشی که شما گذاشتینو من انجام دادمو آخرش هم به گل نشستم.چرا این nsu وقتی تو یه کامپیوتر دیگه نصب میشه هنوز می دونه که عملیات آپدیت قبلا انجام شده و ناکام هم بوده و دیگه هم باز نمیشه.
پیام خصوصی بده مشکلت رو حل میکنمنقل قول:
دوست عزيز اينجا جاي بحث مشكل شما نيست..تو تاپيك خودش مطرح كن تا جواب بگيرينقل قول:
صفحه اول ادرس تاپيك مربوط به افلاين هست اونجا مطرح كننقل قول:
چون كه كد شما رهگيري ميشه و نوكيا آمار شما رو داره...اگه اينطوري نبود كه كد معني نداشت..نقل قول:
كدت رو عوض كن و افلاين يا انلاين اپديت كن
مشكلات انلاين اينجا و افلاين تاپيك خودش...
حله؟
آموزشی که برای آپدیت آفلاین گذاشتین مربوط به نرم افزار فونیکس هستش.ولی من می خوام با nsu آفلاین آپدیتش کنم.که طبق این روش فریمور رو باید بریزی تو document and settings/all user/application data.بازم آدرسش ادامه داره که بقیشو یادم نیست.بعد nsu رو باز می کنی و خودش شروع به آپدیت می کنه.پس سوال من مربوط nsu هستش نه فونیکس.قبلا با nsu آپدیت آنلاین کردم که سه بار انجام داد و هر سه بار وسط کار گیر کرد.اما مشکل اینه که اولا چون قبلا برنامه تو آپدیت آنلاین ناکام بوده،هنوزم که هنوزه گیر میده که من قبلا سه بار این کارو انجام دادمو به خاطر همین دیگه برنامه رو باز نمی کنه.مشکل دوم اینه که توی application dataباید پوشه ای به اسم nsl_ که اسمش هم ادامه داره و کلش یادم نیست،این پوشه وجود نداره.میگم این پوشه رو باید خودم بسازم یا این که در اصل باید خودش وجود داشته باشه؟
سلام دوستان یه بار گوشیم(n97) رو با برنامه nsu آپگرید کردم اما الان که فرموره جدیدیش اومده و میخوام دوباره آپگرید کنم برنامه nsu ارور میده که"sorry the nsu service is currently unvailable please try again later'' اگه کمکم کنید ممنون میشم
مرسی
فكر نكنم nsu افلاين كار كنه...اما اگه كار كنه و بتوني آدرس صحيح قرار دادن فيرم ور رو هم پيدا كني و تازه گير نده بهت...بلكه بشه اپديت كني...البته خيلي وقت پيش يه نفر اينكارو كرده بود..اما يادم نيست چيكار كردنقل قول:
حالا كه فيرم ور رو داري..چرا با فونيكس كار نميكني؟فكر نكنم اينطوري نتيجه بگيري..اما بازم سعي كن..اون پوشه كه گفتي هم خودت بسازي مشكلي نيست
طبق ارور فعلا سرويس مسدوده...بعدا سعي كن...گير دادن..يكي دوبار ديگه بزن...نشد برو رو يه سيستم ديگه تست كن...نقل قول:
سلام
محمد چی شد؟ پژوهش کردی ببینی این نگارش 31.1.016 که برای N82 هست چی چیه؟!
شاد و پیروز باشی :40::10:
راجع به فونیکس هم مشکلم رو گفتم که وقتی گزینه فلش با آپدیت رو می زنم.یه پنجره ی جدید باز میشه که توی اون باید ورژن فریمور گوشیمو نشون بده که توی آموزش این مرحله به درستی انجام میشه.ورژن نشون داده میشه و میتونی فلش کنی ولی برای من ورژن فریمور رو نشون نمیده.چی کار کنم تا این مشکلم حل شه؟امکان داره که اتصال usb من مشکل داشته باشه یعنی هنوز گوشی با برنامه کانکت نشده باشه؟
سلام من موبایلمو دارم با nsu آپدیت میکنم اما 3 باره که داره تا نصفه میره و بعد دوباره از اول شروع میشه منم که نمیتونم cancel ش کنم تو رو خدا کمکم کنید:41:
چيز زيادي ننوشتن...فقط چند تا باگ كوچيك...بهبود كاركرد دوربين و صدا..همين...اين فيرم ور با ورژن قبليش زياد تفاوت نداره..تم افكت هم كه ورداشتن...بهتره منتظر اپديت باشينقل قول:
رفيق گوشيتو ريست كن..با كد 7370نقل قول:
بك آپ يادت نره...تنظيمات و كابلهات رو چك كن..NSU گير بده ول كن نيست...سرورها هم جديدا خيلي خيلي اذيت ميكنن..با فونيكس اپديت كن
سلام
من این گوشیم رو می خوام اپدیت کنم الان وسطاشه... که یادم افتاد کاشکی به موزیک ادیشن تبدیل می کردم زیاد فرقی دارن با هم(Meبا Music...) ؟
مثلا دوبار پشت یر هم اپدیت کنم گوشی رو مشکلی پیش نمی یاد؟
دوست عزیز مال منم همین طوری بود گوشیم هم 6220 کلاسیک هستش شما بهتره که با فونیکس آپدیت کنین.این nsu خیلی گیر میده.پس همون بهتر که از اون استفاده نکنین .چون داره فایل ها رو آپدیت می کنه اشکالی نداره که اونو قطع کنین.سه بار که دانلود کنه و نتونه خودش دیگه بی خیال میشه.ولی بازم خودتون میتونین قطعش کنین[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575[/HTML]نقل قول:
موزيك اديشن از اسمش مشخصه...طراحي شده واسه پخش موزيك..تفاوت زيادي نداره..نه اگه دوباره هم اپديت كني مشكلي نيستنقل قول:
اين قضيه 3 بار رو نميدونم...اما خيلي ها با همين Nsu و بدون هيچ مشكلي اپديت كردن..چون شما مشكل داري دليل نشد ديگران هم مشكل پيدا كنننقل قول:
من این گوشی رو اپدیت کردم اما هیچ اثری نداشت تازه فکر می کنم کند تر هم شده مشکل میتونه از چی باشه؟
ما كه نفهميديم گوشي شما چيه؟نقل قول:
و چي شده كه ميگي كند شده؟!
ماله من N73ـه اما زیاد تغییری من تو سرعتش ندیدم بعد اپدیت باید فرمت هم کنم؟
نه نيازي به فرمت نيستنقل قول:
n73 ذاتا كند هست و نميشه كاريش كرد..مشكل از جاي ديگس..نه آپديت!!
همینطورهنقل قول:
پردازنده n73 از نوع Dual ARM 9 هست و سرعتش 220 مگاهرتز
اغلب گوشی های جدید نوکیا ARM 11 با 369Mhz هستند