تو اون مرحله بعد از اینکه همه آدما رو کشتی داخل office (اتاقی که بالای پله هاست) رو بگرد 25000 تا پول می گیرینقل قول:
Printable View
تو اون مرحله بعد از اینکه همه آدما رو کشتی داخل office (اتاقی که بالای پله هاست) رو بگرد 25000 تا پول می گیرینقل قول:
دوستانی که نسخه یکشو تموم کردنحتما chapter 14 رو برن
منظورش gta iv هستنقل قول:
بچه ها وقتی توی بازی ESC رو میزنی یه منو باز میشه یه آهنگی لایتی توش می زنه کسی میتونه لینکش رو بزاره اینجا ؟
باز هم یک پایـان cliffhanger دیگر ...
شدیداً منتظر مافیا 3 هستم؛ امیدوارم سال آینده عرضه بشه.
بچه ها تو چپتر 14 توی اون سوله باید چه کار کنیم ؟
باید از آتیش ها فرار کنی و درک رو بکشی .
بچه ها کسی یه چیزی نداره که من باهاش بتون 27 تا رو جور کنم ؟
حساب کردم الان 60 تا ماشین باید ببرم اوراق کنم ، تا فرئا طول می کشه ! :31:
نقل قول:
وای ی ی ی ی راست میگه یه آهنگه شاخیه.
من هر وقت حوصله ام سر میره esc رو میزنم گوش میدم
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
نقل قول:
خیلی ول خرجی. اصلا خوب نیست
فکر کنم کل ماشینهای بازیو اسپرت کردی
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
نقل قول:
بی خود منتظر نباش
مافیا 2 ساختنش 8 سال طول کشید
3 حتما 10 سالی طول میکشه که دیگه از تو گزشته باید پسرت بازی کنه
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
نقل قول:
همون چپتر که حسابه tom رو میرسیم !!؟
حقش بود خونواده Saliery رو به فنا داد
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
نقل قول:
اصلا من مشکل مالی نداشتم تو طول بازی...
شماها مگه چیکار می کنید؟!!
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
کل artwork ها آزاد شدن + 16 پ.ل.ی ب.و.ی
دیگه کم آوردم
اگه سایتی بود که فقط عکس محل مجله رو گزاشته بود بهتر بود تا فیلمش.
.از اینکه پستم کتاب شد شرمنده.
اگه نظر من رو میخواین بدونین که هر 3 تاشو روی کنسول بازی کردم میگم اول مافیا رو بازی کن بعدش جی تی ای و آخر از همه red dead redemptionنقل قول:
دلیلش هم اینه که خودم به نظرم red dead redemption از هم نظر گرافیک هم چیزای دیگه از اون 2 تای دیگه سره
من داشتم red dead redemption بازی میکردم که مافیا 2 اومد....وقتی رفتم مافیا 2 رو بازی کردم حالم داشت بهم میخورد
چون به گرافیک بی نظیر redemption عادت کرده بودم....حتی جی تی ای هم دیگه نمیتونم بازی کنم!
پیشنهاد میکنم اگه میخواین از بازی کردن هر سه تاشون لذت ببرین به ترتیبی که گفتم بازی کنید
شرمنده که این سوال تکراری رو میپرسم
جای ذخیره شدن سیو در 7 کجاس؟
ممنون
دوست عزیز اینجا تاپیک نسخه ی کنسولی هست...نقل قول:
سوالتون رو تو تاپیک نسخه ی PC بپرسین :20::
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431872&page=119[/HTML]
دوستان از سایت IGN هم میتونین همراه با Walkthrough بازی محلِ مجلات رو با عکس ببینین ، چپتر به چپتر توضیح داده...
[HTML]http://guides.ign.com/guides/957841/page_3.html[/HTML]
میگم بچه ها این بازی چند تا چپتر داره ؟
مگه نگفته بودین 14 تا چپتر داره ؟
من الان چپتر 15 هستم چند تا دیگه مونده ؟
15 اخريشه .. بعد بازي تموم ميشهنقل قول:
===================
... بازي خيلي مسخرست 8 سال روش كار كردن بعد مثلا OPEN WORLD هست در حالي كه ازاد نذاشتن مگه اينكه يه چپتر رو بياري بعد به جاي ماموريت بري بچرخي ... كلا با اين كارشون زحمات 8 سالشون رو هدر دادن مخصوصا اينكه داستان كوتاهه و سريع بازي تموم ميشه بعد هم هيچي به غير از يه سري عكس واسه اخره بازي نذاشتن ... بازي هم كه نه شب روز داره نه تو دريا حتي با قايق نميتوني بري و... كلا GTA ازادي بيشتري داره و تو GTA شهر از رو شهر واقعي ساخته شده و مثل مافيا ساختگي نيست باحال تره .
GTA IV : Winner
حکایت این بازی مثل Splinter Cell Conviction میمونه که با اینکه کلا بازی خوبی بود, به خاطر برآورده نکردن انتظارات طرفدارانش نمرات کمی رو از سایتهای مختلف کسب کرد و خیلیا رو هم نا امید کرد
کلا بازی بدی نبود ولی چیزی که حداقل منو راضی نکرد گرافیک این بازی بود
و البته باگهای بسیار زیاد
و نمیدونم شاید من اینطوری حس کردم که گرافیگ تو این بازی خوب و بد داشت یعنی تو بعضی صحنه ها مخصوصا اوایل بازی گرافیک خوبی رو شاهد بودم ولی از یه جایی به بعد گرافیک افت کرد مخصوصا در و دیوارها.
بازی چرا روی 70% تموم شد ؟!
چیکار باید بکنم که 100% بشه ؟!
ممنون .
بقيه Extra ها هست كه بايد بازشون كنيد , تو همون جا كه درصد بازي رو ديدي برو هر چي كه كامل نيست رو بايد كامل كنيد. كلا ديگه بازي تموم شده بقيه چيزا الكيهنقل قول:
اولش فکر کردم که بازی رو اشتباهی خریدم چون از جنگ جهان یشروع میشه..فکریدم اشتب شده
زود قضاوت نکن . بازیش خیلی قشنگه .نقل قول:
----
پ.ن : تو سربازیت تموم شد؟
داداش شما مثله اینکه اصلا تو فاز مافیا نیستی . 100% مافیا 1 رو بازی نکردی شرط میبندمنقل قول:
حتما هم تو خیابونها ای بازی 100 تا سرعت میری!!؟؟؟
ببین اگه مافیا 1 بازی کرده بودی میدونستی چی میگم. تو شماره 1 ش از چراغ قرمز هم رد میشدی پلیس جریمت میکرد.
باید با مافیا زندگی کرد نه اینکه تو فکر این باشی که سوار قایق بشی:27:
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
نقل قول:
آقا دمت گرم خیلی خوب بود
اینجا جای همه ی مجله ها رو دقیق گفته
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
شما تو یه بازی فقط به گرافیکش اهمیت میدی !!؟نقل قول:
اگه اینطوری هست که خیلی بده:41:
کرک سالم 21 مگابایتی :
کد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm
http://gf.wiretarget.com/ma/sr-mafia2f.7z
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان شرمنده که یه کمی دیر شد. درضمن مثل همیشه منو به خاطر کم و کاستی ها و قلت دیکته ای و تایپی ببخشید .
سلام دوستان
خیلی ها خلاصه ای از داستان بازی مافیا رو میخواستن که من امروز تونستم تا 2 چپترش رو آماده کنم و آلان براتون می زارم درضمن اگه کمی و کاستی داشت به بزگی خودتون ببخشید.
محتوای مخفی: خلاصه چپتر 1&2
پایان چپتر 2WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان چپتر 3 هم آماده شد. درضمن برای اینکه از کلمه "میگه " خیلی استفاده میکنم پوزش میخوام.
چپتر 3 ( 10 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 3
پایان چپتر3
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
چپتر 4 ( 11 فبریه)پایان چپتر 4
سلام دوستان خواستم واسه امروز بس کنم ولی چپتر 4 رو رفتم دیدم خیلی کمه !!!
محتوای مخفی: چپتر 4
WARNING: خطر لو رفتن داستان بازی کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان! حسش بود چپتر 5 مافیا رو هم شروع کردم به نوشتن !!!
اگه نظری، انتقادی، پیشنهادی، چیزی داشتید در خدمتم.
چپتر 5 ( 20 فبریه)
محتوای مخفی: چپتر 5
پایان چپتر 5
چپتر 6 ( 26 فبریه )
محتوای مخفی: چپتر 6
پایان چپتر 6
سلام دوستان شرمنده که یه کمی دیر شد. درضمن مثل همیشه منو به خاطر کم و کاستی ها و قلت دیکته ای و تایپی ببخشید .
چپتر 7 ( 10 آپریل 1951 )
محتوای مخفی: چپتر 7
پایان چپتر 7چپتر 11 (27 زولای)
چپتر 8 ( 11 آپریل)
محتوای مخفی: چپتر 8
پایان چپتر 8
سلام دوستان امروز خدا ترین چپتر رو آماده کردن چپتری که ویتو عضو خانواده میشه !!!!
چپتر 9 (6 می)
محتوای مخفی: چپتر 9
پایان چپتر 9
چپتر10 ( 15 زوئن)
محتوای مخفی: چپتر 10
پایان چپتر 10
محتوای مخفی: چپتر 11
پایان چپتر 11
سلام دوستان ، شرمنده که کمی دیر شد .
چپتر 12 ( 22 سپتامبر)
محتوای مخفی: چپتر 12
پایان چپتر 12
سلام دوستان، شرمنده که خیلی طول کشید مسافرت بودم!!
چپتر 13 (14 سپتامبر)
محتوای مخفی: چپتر 13
پایان چپتر 13
warning: خطر لو رفتن داستان بازی، کسایی که بازی نکردن نخونن ! ! ! ! !
سلام دوستان شرمنده که خیلی خیلی دیر شدش !!
چپتر 14(25 سپتامبر)
محتوای مخفی: چپتر 14
پایان چپتر 14
دوستان به نظرتون گرافيكش خيلي ضعيف نيست؟
من كه چپتر1 رو بازي كردم اصلآ جالب نبود
خوبه اول همونطور که گفتم مافیا 2 رو دارین بازی میکنیننقل قول:
اگه اول red dead redemption رو بازی میکردین نظرتون چی بود!!
نه عزیز....همه چیز که گرافیک نمیشه...اگه نظرم این بود که اصلا بازیش نمیکردمنقل قول:
ولی طبیعتا یکی از مولفه های خیلی مهم گرافیکه و همچنین فیزیک مناسب..که هیچکدوم رو توی این بازی ندیدم...چون هرچی گرافیک و فیزیک بازی بالاتر باشه آدم احساس میکنه توی دنیای واقعی تری قرار داره...نتیجه اینکه هیجان بهتری احساس میشه
راستش راجع به اینکه کدوم بازی بهتریه نمیشه کامل نظر داد چون هر کدوم توی زمان خاصی اتفاق میفتند
(البته خودم معتقدم RDR از gta iv و mafiaII در کل موفق تر بود)
شخصا وقتی چند هفته ای رو توی عالم وسترن RDR بودم و گرافیکشو دیدم برام خیلی سخت بود که بیام یکدفعه مافیا 2 رو با اون گرافیکش بازی کنم
این دوستمون هم که هنوز هیچی نشده گرافیک بازی زده تو ذوقشون
خواهش میکنمنقل قول:
البته هنوز کامل نیست و تا چپتر 10 توضیح داده شده که احتمالا تا چند روز آینده کامل میشه :20:
به نظر من که همینطورهنقل قول:
ولی این موضوع به هیچ وجه باعث نشد که به تمام کردن این بازی شک کنم و به شما هم پیشنهاد میکنم که حتما بازی رو تموم کنید داستان بازی خیلی جالبه.
چپتر 8 ( 11 آپریل)
محتوای مخفی: چپتر 8
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 8
آقا دمت گرم :10:خیلی باحال بود. جاهایی رو که متوجه نشدم کامل فهمیدم.:46:نقل قول:
چپتر 8 ( 11 آپریل)
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
در كل منظورم اين بود كه امكانات اظافي كمتري نسبت به Gta داره ... يا همون ازادي رو يه زره محدود كردن ... شما تو مافيا2 يه بار به طرف دريا با ماشين برو ببين چي ميشه ... من با ماشين رفتم تو يه جايي كه انذازه كفشش هم اب نبود ولي ماشين هميچين فرو رفت زير زمين اين ويتو هم مرد كه انقار وسط اقيانوس افتاده ... يه جورايي از كار در رفتن گذاشتن در بازي نشه رفت توي اب ديگه كلا خودشونو از اي قضيه راحت كردن نه وسيله نقليه ابي ساختن نه هيچ چيز ديگه ...نقل قول:
من نميدونم چرا از يه بازي انقدر الكي طرفداري ميكنيد .. هيچ بازي خوب نميشه همه بازي ها خوب و بد دارن ... حالا شما اومديد از مافيا 1 كه واسه 8 سال پيشه تعريف ميكنيد . مافيا 1 تو زمان خودش خوب بوده نه الان كه بخوايد با gta مقايسش كنيد .. فكر نكنم رد شدن از چراغ قرمز و افتادن پليس دنبالت چيز جالبي باشه .:13:
سلام به دوستان گلم الطا یه راهنمایی برای چپتر 14 بکنید اون مرحله ای که ویتو رو با جو دو ساختمان نیمه کاره اویزان کردن بعد ویتو جو رو میبره پیش دکتور بعد باید چیکار کنی؟؟؟
شما چطوری از داستان بازی سر در میارید؟تمام دیالوگها را می خونید و معنی می کنید؟نقل قول:
خوب من نه حسشو دارم دیالوگ بخونم و نه زبان انگلیسیم خوبه.یعنی اگه دیالوگها رو نخونم از بازی لذت نمی برم؟
خوب شد Fifa دیالوگ نداره!!! :31:
بچه ها این شایعه حقیقت داره که بازی از PC روی کنسول پورت شده؟!
نه اتفاقا متاسفانه خیلی انگلیسی نمیفهممنقل قول:
ولی اگر کسی بتونه دقیقا جزییات داستان بازی رو بفهمه از ما خیلی بیشتر با بازیا حال میکنه
مثلا داستان COD MW2 رو من تو ویکیپدیای فارسی خوندم و واقعا از خود خجالت کشیدم که ذره ای از این داستان زیبا رو متوجه نشدم.
noch !!!!!!نقل قول:
سلام دوستان امروز خدا ترین چپتر رو آماده کردن چپتری که ویتو عضو خانواده میشه !!!!
چپتر 9 (6 می)
محتوای مخفی: چپتر 9
خلاصه چپتر های دیگه در امضام هستش
پایان چپتر 9
سلام بچه ها.
می بخشید سئوالم ضایع هست.
تلویزیون ما وسط حال خونه است و خوب می دونید که چه خطراتی هم در انتظارم هست.
اگه میشه بگید کجاهای بازی مورد داره و قبلش چی می باشد.
ممنون.
سوالتون اصلا هم ضایع نیستش !!!!نقل قول:
چپتر 7 که کلا ضایست !!! رو دیوارای خونه ها هم پوستر های ..... داره !!! مواظب باش کار خطر ناکیه !!!!!! نکن.:41::41:
واقعا ممنون.نقل قول:
راستی پس بقیه ی جاهاش مورد نداره:31: ؟
چرا داره ولی تو چپتر 7 اندشه !!!!! نکنی بهتره !!!!
شما اصلا مجلات رو از روی زمین بر ندار!
جلوتر از چپتر 7 هم مورد داره ولی الان یادم نیست!ولی چون بازی بیشتر میره تو فاز تیراندازی موردا کمتره!
ولی چپتر 13 رو مطمئنم مورد داره!همون اول کار
وقتي كه ويتو سر خواهرش با اون مرده تو خيابون دعوا ميكنه ... تا اونجايي كه من يادمه فيلم نيست كاراكتر ها حركت ميكنن ... مجبوري ببينيش (نميدونم چپتر چنده) :31: ....... يه چيز ديگه كلا تو بخش Extra نرو :31: بهتره فيلم هايي كه تو خونه جو هست رو از همون اول رد كنينقل قول: