سلام دوستان
تا 200 تومان بهترین گزینه چیه؟
سلام دوستان
تا 200 تومان بهترین گزینه چیه؟
خب من یه نرم افزار بچه ها گیر آوردم که باهاش میشه از یو اس بی فلش و مموری گزارش سرعت خوندن ونوشتن گرفتن.
از مموری کارتاتون بنچماکر بگیرید
بزراید بقیه هم ببننند
کد:http://rapidshare.com/files/201148490/CrystalDiskMark22.zip.htm
کد:http://www.zshare.net/download/56019523eaad0158/
»ن خودم چون کنون دوست دارم a2000 a1000 a590 زیر 200 سراغ دارم و 240 تومنsx110نقل قول:
:5:
امیدوارم بدردت بخوره
سلام من امروز دوربین دیجیتال سونی دبلیو 120 رو از سونی سنتر خریدم 149 تومن. به همراه یه محافظ ال سی دی مجموعا شد 152 تومن . مشکی . به همراه یه مموری دو گیگ اشانتیون.
ارزون شده بود دوربینا. قرعه کشی نوروزی هم داشت که 20 فروردین قرعه کشیشه ! فکر کنم یه تلویزیون برنده بشم !
فعلا گذاشتم شارژ بشه. 8 ساعت باید شارژ بشه ؟
===
اچ 50 هم 355 تومن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
این سرعتی که گفتین 300 مگابیت در ثانیه است
که تقریباً 37 مگابایت است
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
تو سایت کنن زده که ساپورت میکنه:
اطلاعاتی در مورد موری transcend کلاس 6کد:http://www.canon-asia.com/compare/product/?cat=1&type=Digital%20Cameras&p1=145
اینم اطلاعاتی در مورد مموری توشیبا که بنده نمونه 8 گیگ کلاس 4 رو گرفتم:نقل قول:
کد:http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=216&LangNo=0&Func1No=1&Func2No=
کد:http://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Datasheet/TS4~16GSDHC6.pdf
اطلاعاتی در مورد مموری های SanDiskکد:http://www.toshiba-memory.com/en/sd_cards.html
در مورد سرعت موری های SDHC در بر خی از برندها مانند SanDisk Extreme III می بینید که سرعت نوشتن تا 30 مگ هم می رسد.کد:http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1189)-SanDisk_Extreme_IV_CompactFlash.aspx
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
در مورد شارژ فکر کنم دوربین پس از شارژ خودکار عملیات شارژ رو متوقف کنه زمانی که بنده رفتم دوربین بخرم فروشنده همینو گفت یعنی 8 سایت بزار تو شارژ ولی شارژر دوربین پس از 2 ساعت شارژ به صورت خودکار قطع شد:31: پیش خودم گفتم فروشنده چی پیش خودش فکر کرده بوده که اینو گفته . البته در مورد باطری موبایل به کرات این مسئله را شنیدم. حتی در مورد خرید لب تاب هم فروشنده همینو گفت ولی سیستم بعداز 2ساعت شارژ به صورت خودکار عملیات شارژ را متوقف کرد گفتم واقعا فروشنده تا حالا برای یک بارم که شده یکی از آن سیستم هاشو تو شارژ نگذاشته ؟ولی سر از فلسفه این موضوع در نیاوردم اگر کسی از دوستان میدونه بیان کنه.
دوست عزیز من از این بابت که 300 مگا بایت در ثانیه است اطمینان صد در صد دارم.نقل قول:
نقل قول:
سلام
SanDisk Ultra II SD and SDHC 4GB
پس این مدل رو جایی ندیدی
کدام بازار رفته اید؟
اگر این مدل پیدا نشود ممکن است همین ترنسند را بگیرم
این مموری Transcend 4GB SDHC Class 6 که خریدی هم سرعتش بد نیست
در سایت خودش
Read: 19MB/sec
Write: 7MB/sec
این جا رو ببین:
[HTML]http://ec.transcendusa.com/product/ItemDetail.asp?ItemID=TS4GSDHC6[/HTML]
این مطلب را کجا خوانده اید؟نقل قول:
ببخشید اشتباه کردمنقل قول:
درست است 300MB/s است.
دوست عزیز مطمئن باش SDHC از SD بهتره و تکنولوژیش جدیدتره. ترنسند کلا دو مدل کلاس 6 داره. یکی همین که شما داری و یکی مدل 150X. این دو مدل سرعت Read یکسان دارن ولی سرعت Write فرق میکنه.نقل قول:
SDHC Class 6: بین 7 تا 11 مگ در ثانیه
150x SDHC Class 6: بین 14 تا 18 مگ در ثانیه
البته اینم بگم که اگه واقعا سرعت بالا واست مهمه برو سراغ یه مدل دیگه. واست خیلی مهمه که سرعت عکس گرفتنت چند دهم ثانیه فرق کنه؟
سلامنقل قول:
اینم اطلاعاتی در مورد مموری توشیبا که بنده نمونه 8 گیگ کلاس 4 رو گرفتم:
این مموری را چند گرفیتید؟ از کجا؟
چه شرکت هایی در بازار تهران مموری SDHC 4GB Class 4 , 6 را دارند؟
نه prowler88 گلم
خیلی برام مهم نیست ولی چون داشتم پول میدادم گفتم یه چیز ردیف تر بگیرم. که هرچند 150x sdhc, خود نمایندگی ترنسند هم نداشت. و من جایی ندیدم. در ضمن سرعت 150 x هم تو یه سایت tomhardware خوندم که مثل]مون معمولیاشه و خیلی آش دهن سوزی نیست. ولی فقط دلم میخاد بدونم اگر هم باشه چنده ؟
در ضمن اون نرمافزاری که تو پست قبلیم گذاشتم خوب کار میکنه یا نه؟ چون تستش به نظر درسته.
راستش من کار نکردم باهاش. مقایسه ی مموری های tomshardware رو خوندی؟
راستش فقط ترنسنداش رو خوندم 150 ایکسsdhc :8:نقل قول:
سلامنقل قول:
از پاساژ علا الدین طبقه دوم که بورس فلش و مموری است .من 8 گیگ توشیبا کلاس 4 را 22 خریدم
10مگا write
20مگا read
درمورد شرکتها بنده TOSHIBA و TRANSCEND را دیدم
سلام.آقا میلاد و آقای unforgiven عزیز در مورد پانا fz28 سوال دارم.
در فیلمبرداری زوم هم میشه کرد؟و اگه جواب مثبت هست تا چند برابر؟
من بالخره نفهمیدم فیلمبرداری این دوربین چه طوریه.حوب هست یا بد؟
یعنی فیلمبرداریش به پای یک دوربین فیلمبرداری نواری هم نمیرسه؟
من در مورد فیلمبرداریش تردید دارم و میخوام بخرم این دوربین رو.لطفا روشنم کنید در مورد فیلمبرداریش.
یکی از دوستان گفتن فیلمبرداریش پرش داره.شما تائید میکنید؟
با این حجمی که در فیلمبرداری میگیره بعید میدونم فیلمبرداریش بد باشه.نظر قطعی شما چیه؟؟
منتظر کمک شما دوستانم.فوری
فیلمبرداریش عالیه. هیچ مشکلی نداره. این هم سند :نقل قول:
The FZ28 is one of only two cameras in this test to be able to capture high definition video. As with the Fujifilm S2000HD, the Panasonic records 1280x720 video (720p), again at 30fps. However, unlike the S2000HD, the Panasonic uses the Motion JPEG format, which means the files produced are a very large 2.7MB/sec. The image quality of the video is considerably higher, too, helping to justify those larger files. Like the S2000, the Panasonic can also zoom while recording video. The speed of the zoom is significantly slowed during video recording (taking over 8 seconds to reach full zoom, rather than the sub 3 second time in stills mode), but has a number of advantages. Not only does it reduce nausea in the viewers of your videos, it also allows the focus to keep up with the zoom so your video doesn't suddenly completely lose focus and have to hunt to regain it.
منبع : سایت dpreview
این دوربین فوق العاده است. تو خریدش شک نکن.
و تو همون مقاله راجع بهش گفته که در حالت iso 1600 بهترین عکس ها رو در مقایسه با رقیباش میگیره.
بله تا 18x زوم اپتیکالو تو فیامبرداری هم داری کیفیت فیلمبرداریشم در نور خوب عالیه ولی از دوربین فیلمبرداری ضعیفتره ولی از دوربینهای نواری قدیم به مراتب بهتره من وقتی دوربینو تکون میدی یه مقدار جزیی پرشو توش من دیدم ولی نه در اون حد شاید دوستت تو یه جایی فیلمبرداری کرده که فقط نور مهتابی بوده.در کل من که راضیم از خریدمنقل قول:
در ادامه عرایض دوست عزیزمان.این دوربین محدودیت حجمی در فیلمبرداری داره یعنی با هر مودی ( hd,wvga ,vga )تا 2گیگ امکان فیلمبرداری است و بد از آن دوربین به طور خودکار فیلمبرداری را قطع میکنه و دوباره باید شروع به فیلمبرداری کنید. .کلا ملاک شما در انتخاب این دوربین یا هردوربین عکاسی بیشتر در مورد کیفیت و قابلیت های عکاسی آنها باشد تا قابلیت فیلمبرداری.نقل قول:
من دیروز رفتم خیابون جمهوری قیمت sx10 چهارصد و سی هزار تومن بود و فروشنده هم گفت باید یه رم 8 گیگ بخرم که میشه 24 تومن و اگر 3 پایه هم بخوام میشه 28 تومن یعنی رو هم دور و بر 480 تومن می گفت قیمتش از 395 تومن رسیده به 430 اگر دیر بجنبم بازم گرو ن میشه ازش در مورد fz28 هم پرسیدم گفت کیفیت کنون خیلی بهتره به نظر شما نظراتش و قیمتایی که گفته خوبه من چه کنم ؟
خروجي sx10 و fz-28 به نظرم فرق چنداني نداره و هر كدمو معايب و مزاياي زيادي دارن كه باعث برتري نسبت به ديگري نميشه ولي من به شخصه به برند كانن علاقه دارم.اما قيمت sx10 تا جايي كه من يادمه تا 355 هم پايين اومده بود.بازار ايران آشفتست و معلوم نيست كه بياد پايين يا نه.اگه حتما ميخواي تا عيد بگيري كه هيچي يكيشونو به سليقه ي خودت انتخاب كن و اگه نه صبر كن بعد عيد كه بازار يه كم راكد شد بخر(البته شايد بعد عيد با توجه با افزايش هر ساله 20-30 درصدي قيمت كالاها گرون هم شد) پس بايد پيش بيني همه چيز رو بكني.نقل قول:
جالبه sx10 رو گفت 430 تومن؟؟؟ در ضمن sx1 هم دیدم 690 الی 700 قیمت میداد!!
احتمالا ارزونتر ش ر وهم گیر بیاری. تو جمهوری هرکی ساز خودش رو میزنه و بدجوری هم به آدم میندازن به هر حال باید از قبل بدونی دققی چی میخای بخری و حدود قیمت رو هم باید بدونی من خودم a590 گرفتم منتها از جمهوری نخریدم .
با اون مرافزاری که گفتم یه تستی ازش بگیر فقط باید یه کارت ریدر داشته باشی چون فکر نمکنم بشه تو دوربین ازش تست گرفت.:5:نقل قول:
نقل قول:
سلام
وارد لینک امضاء شدم تاپیک را خواندم
برای من هم همین مشکل پیش آمده البته یک نقطه روی عکس می اندازد ولی قرمز رنگ و با تعداد پیکسل هایی بیشتر.
Canon Digital IXUS 90 IS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود یک ماه پیش خریدمش.
برگشتم به مغازه ای که از آن دوربین رو خریده بودم گفت تا چهار پیکسل سوخته جزء گارانتی نیست ولی با یک نرم افزار درست می شود که آن زمان نرم افزار را نداشتند گفتند دو روز بعد بیا ولی من دیگر وقت نکردم بروم
حالا اصلاً راست گفتن که با نرم افزارشان می توانند درستش کنند؟
در چند روز آینده خواهم رفت.
البته این نقطه ی قرمز در یک عکس 2736* 3648 پیکسلی زیاد بزرگ نیست ولی در بعضی عکس ها خیلی معلوم است.
بچه ها باطری دوراسل از کجا میشه تو تهران گیر آورد هر جا گشتم گیر نیاوردم 2650 میلی آمپر فق یکی دو جا اونم جفتی 10 هزار تومن میدادن!! خیل گرون می داد. حالا ببینم قیمتش همینه! یا بیخیال دوراسل شم. یه چیز دیگه بگیرم چون باطری و شارژر سونی که گرفته بودم تقلبی بود منتها شارژرش بد نیست و دوراسل یکی از بچه ها رو گرفتم خیلی باطریش خوب و باودوام بود.
سونی هم مثل اینکه ارزونتره و 2500 و 2100 میلی داره و فروشندش می گفت هردوم یه خوبی داره؟ من که نفهمیدم چون منطقیش اینه که 2500 شارژ بیشتری رو بتونه نگه داره و بهتر باش. منتها سونی رو ترجیح میدم از نمایندگیش بگیرم.
as_as_133 چی شده با گارانتی پارس الرمس خریدی؟
من که کلا بیخیال اون گارنتی شدم و محاله چیزی ازش بخرم چه موبایل چه دوربین بخش پشتبانیش خیلی بد جوابم رو دادن و قضیه مال دو سال پیش هست ولی هنوز برخوردشون یادم نرفته.
خب از اون فروشنده اسم نرم افزار رو میپرسیدی؟
راستی چند خریدی؟
منم یه 590 خریدم .
راستی چند خریدی؟
منم یه 590 خریدم .
همان گارانتی است.نقل قول:
در اصل خودم نرفته بودم کس دیگری را فرستاده بودم. اون شخص هم نپرسیده بود.
همان گارانتی است.
در اصل خودم نرفته بودم کس دیگری را فرستاده بودم. اون شخص هم نپرسیده بود.
245 هزار تومان
گارانتیش چیه؟
چون a540 با پار الرمس داشتم طرف همین رو گفت تا 4 تا پیکسل سوخته نمیدونم جزو گارانتی نیست و از این چرت وپرتها که از زیرش در برن. چون اینا فقط یه کار بلدن جنس وارد کنن و بفروشن و خدمات پس از فروش همش چرت.
حالاباز خودت میدونی ولی اگر من بودم با اون تجربه ای که دو سال پیش داشتم بیخیالش می شدم چون دوربینم رو رفتم با 50 تومن ضرر فروختم اونم یک ماه پس از خرید اونم دوربنیکه 190 خریده بود و یه مدت دراز بدون دوربین هم بودم. الان هم که دوربین مجدد خریدم اصلا حوصلش رو ندارم که ببینم کجای عکس پیکسل سوخته داره یا نه . خودت هم میتونی با نرمافزار درستش کنی مثلا با فتو شاپ اگر عکس اذییت کرد درستش کنی . به نظر من وسواس هم به خرج نده چون بدتر میره رو اعصابت.
موفق باشید
ببخشید اشتباه شد
258 هزار تومان
حالا 10 تومن بالا پایین مهم نیست.:10:
درست استنقل قول:
نرم افزاری را هم که گفتن اگر وجود داشته باشد باید مثل فلش کردن موبایل باشد
نقل قول:
حالاباز خودت میدونی ولی اگر من بودم با اون تجربه ای که دو سال پیش داشتم بیخیالش می شدم چون دوربینم رو رفتم با 50 تومن ضرر فروختم اونم یک ماه پس از خرید اونم دوربنیکه 190 خریده بود و یه مدت دراز بدون دوربین هم بودم. الان هم که دوربین مجدد خریدم اصلا حوصلش رو ندارم که ببینم کجای عکس پیکسل سوخته داره یا نه . خودت هم میتونی با نرمافزار درستش کنی مثلا با فتو شاپ اگر عکس اذییت کرد درستش کنی . به نظر من وسواس هم به خرج نده چون بدتر میره رو اعصابت.
حرف شما هم درست است
اون نرم افزاری رو هم که اگر راست گفته باشند باید مثل فلش کردن موبایل باید باشد.
دوستان الان یه دوربین خوب (Canon ) با 250 هزار تومان چیه؟