دیشب رادیو گفت کاکا با رئال مذاکره کرده و به توافقاتی هم رسیده...
میگفت احتمال زیاد کاکا آخر فصل از میلان جدا میشه....!!!!؟؟؟؟
کسی چیزی نشنیده؟؟؟؟
Printable View
دیشب رادیو گفت کاکا با رئال مذاکره کرده و به توافقاتی هم رسیده...
میگفت احتمال زیاد کاکا آخر فصل از میلان جدا میشه....!!!!؟؟؟؟
کسی چیزی نشنیده؟؟؟؟
نه بابا اینا همش چرته
من که مصاحبه رسمی خود کاکا رو گذاشتم
گفته بود این سوال رو بار پنجمه که از من پرسیدین و من هم گفتم از میلان نمیخوام برم
مطمئن باش رئال 1 درصد هم شانس نداره که کاکا رو بخره
کاکا: به تلاشمان ادامه می دهیم
ستاره برزیلی روسونری معتقد است که تیمش یک گام دیگر به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر شده است ولی هنوز می بایست برای اینکه به روزهای اوجش بازگردد، تلاش کند.
سایت گل:تلاش برای حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا یکی از دغدغه های اصلی هر تیمی است و میلان نیز برای راهیابی به این رقابتها، تلاش بی وقفه ای انجام می دهد. کاکا ستاره برزیلی باشگاه میلان معتقد است که روسونری دست کم از محقق کردن این آرزو دست نخواهد کشید.
او در گفت و گو با mediaset گفته:« پیروزی در دیدار شنبه شب بسیار مهم بود، ما تلاش زیادی مقابل نزدیک ترین رقیبمان برای کسب جایگاه سوم جدول داشتیم و می بایست به این تلاش ادامه دهیم. ما به سختی تلاش خواهیم کرد و خود را به یوونتوس و اینتر نزدیک و نزدیک تر خواهیم نمود. هنوز 7 دیدار دیگر باقی است و تمام این دیدارها می توانند برای ما سرنوشت ساز باشند. و البته برای تیمهای بالاتر و پائین تر از ما در جدول نیز مهم خواهند بود. »
او در ادامه در مورد مصدومیتهای اخیری که با آنها دست و پنجه نرم می کرد و بازگشتش به میادین همراه با تیم ملی برزیل گفت:« آخرین دیداری که با پیراهن تیم ملی برزیل انجام دادم، برایم بسیار مهم بود، چرا که باعث شد تا اعتماد به نفسم افزایش یابد. هنوز حس می کنم که از نظر جسمانی کمی ضعیف هستم ، هر چند که پاهایم بسیار خوب عمل می کنند ولی راه کوتاهی برای رسیدن به روزهای اوجم باقی است. من با مسئولان باشگاه میلان صحبت کرده ام و در طول این هفته تمرینات خاصی را برای بازگشت به روزهای خوبم انجام خواهم داد.»
آمبروزینی در انتظار تمدید قرارداد
ماسیمو آمبروزینی که قراردادش در سال 2010 به پایان می رسد تا کنونی پیشنهادی از مسئولان روسونری برای تمدید قراردادش نداشته است...
سایت گل : ماسیمو آمبروزینی قصد دارد در میلان بماند اما در حالی که قراردادش سال بعد به پایان می رسد هنوز هیچ پیشنهادی مبنی بر تمدید قرارداد از مسئولان این تیم دریافت نکرده است.بدین ترتیب او می تواند در پایان فصل بعد به عنوان بازیکن آزاد به هر تیمی که می خواهد برود اما آمبروزینی آرزو دارد دوران فوتبالش را با میلان به پایان برساند.
او در گفتگو با Eurosport می گوید :"قرارداد من با میلان در سال 2010 به پایان می رسد، امیدوارم به زودی مسئولان باشگاه پیشنهادی برای تمدید قرارداد به من بدهند چرا که میلان را دوست دارم و می خواهم فوتبالم را در این تیم به پایان برسانم.در صورتی که باشگاه مرا نخواهد مجبورم این تیم را ترک کنم.
آمبروزینی از سال 1995 در میلان حضور دارد و تاکنون 247 بار با پیراهن این تیم در سری A به میدان رفته و 22 گل نیز به ثمر رسانده.
گالیانی: انقلابی در کار نیست
نایب رئیس روسونری اعلام کرد که آنها باید درفصل نقل و انتقالات به استراتژیهای جدیدی روی بیاورند ولی بنیان اصلی تیم خود را تغییر نمی دهند
سایت گل: بعد از یک فصل ناامید کننده دیگر، میلان قصد دارد تابستان آینده تغییرات عمده ای در تیم خود ایجاد کند. اگرچه نایب رئیس باشگاه آدریانو گالیانی گفته که او می داند این تیم در حال حاضر برای بازگشت به دوران باشکو گذشته به چه چیزهایی نیاز دارد.
گالیانی به توتومرکاتووب گفت:" به طور کلی برای پیروز شدن شما باید باشگاه بزرگی داشته باشید و به یک مربی خوب و یک تیم مناسب هم نیاز دارید. ولی رقابت با تیمهایی که دو برابر ما در فصل سوددهی دارند، درست مثل رئال مادرید و مالیاتهای کمی می پردازند، خیلی سخت است. ما باید یک استراتژی خاص داشته باشیم. در ماههای اخیر زیاد با مشکل مصدومیت روبرو بودیم ولی میلان به بازسازی نیازی ندارد."
گالیانی ادامه داد:" ما یکی دو ستاره مطرح را در اختیار خواهیم گرفت. ولی خیلی از بازیکنان جوان را هم که در سراسر ایتالیا خوش درخشیده اند مد نظر قرارداده ایم. من همیشه پالوسکی، دی جنارو و آبته را تحت نظر داشتم و از اینکه آنها فصل بعد به جمع ما باز می گردند خوشحالم.
پيشنهاد وسوسه انگيز زنيت به «شوا»
مهاجم اوكراينى تيم ميلان گفت: از طرف باشگاه زنيت سن پترزبورگ با پيشنهادى اغوا كننده روبرو شده ام.آندرى شوچنكو اظهار داشت: در ماه هاى اخير باشگاه زنيت با ارائه پيشنهادى كه توجه مرا به خود معطوف كرده و خواهان حضورم شده است. اين بازيكن كه در تيم ملى اوكراين سابقه ۸۶ بازى را دارد و بيش از ۴۰ گل زده؛ افزود: در پايان فصل جارى احتمال خروجم از ميلان وجود دارد. شوچنكو ۳۲ ساله در فصل جارى در ۱۴ بازى ليگ ايتاليا حضور داشته كه اكثر اين ديدارها تنها براى دقايقى محدود بوده، از وضعيت خود در ميلان گويا راضى نيست. به اين خاطر به پيشنهاد زنيت به طور جدى مى انديشد. در اين باره برخى رسانه ها حتى عنوان كردند عقد قرارداد با زنيت از سوى شوچنكو نزديك است. در اين حالت او براى مدت ۳ سال در اختيار تيم روسى قرار خواهد گرفت. شوچنكو در سال هاى ۱۹۹۹ الى ۲۰۰۶ و ۲۰۰۸ تا اكنون در عضويت تيم ميلان بوده است.
آنچلوتى: نه به چلسى مى روم نه يونايتد!
سرمربى ميلان شايعه حضورش در چلسى را رد كرد. به دنبال نوشته هاى جرايد انگليسى مبنى بر اينكه كارلو آنچلوتى سرمربى كنونى ميلان براى حضور در تيم چلسى در فصل آينده با سران اين باشگاه به توافق رسيده است، آنچلوتى اين احتمال را رد كرد. سرمربى ۴۹ ساله ميلان اظهار داشت: «من هرگونه احتمال حضورم در چلسى و حتى منچستريونايتد را نيز رد مى كنم. آنچلوتى كه قراردادش با ميلان تا ماه ژوئن سال ۲۰۱۰ به پايان مى رسد از علاقه خود نسبت به تمديد قرارداد با روسونرى خبر داده است. او كه از سال ۲۰۰۱ هدايت ميلان را برعهده گرفته است، ۲ بار در سال هاى ۲۰۰۳ و ۲۰۰۷ همراه با اين تيم قهرمانى در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كرده و تنها يك بار در سال ۲۰۰۴ توانسته مقام نخست رقابت هاى سرى a را به دست آورد.
پروژه زنيت - شوچنكو در مراحل حساس
نماينده باشگاه زنيت سن پترزبورگ روسيه در ايتاليا با مهاجم اوكراينى تيم فوتبال ميلان ملاقات مى كند.اين نماينده در پايان هفته جارى با آندرى شوچنكو و مدير برنامه هاى اين بازيكن ملاقات خواهد كرد تا ابتدا شرايط پيشنهادى باشگاهش را براى شوچنكو برشمرد و از طرفى نقطه نظر اين بازيكن را براى همراهى احتمالى زنيت جويا شود. اين خبر در حالى منتشر مى شود كه منابع خبرى ايتاليا طى يكى، دو روز گذشته از تأييد خبر علاقه مندى زنيت به اين مهاجم و رضايت ضمنى شوچنكو براى انتقال به اين تيم روسى در پايان فصل جارى به واسطه ناديده گرفته شدن در تيم ميلان گزارش دادند.
ممنون فاشیست جان بابت زحمت هایی که واسه این تاپیک میکشی..
جدول سری آ تا پایان هفته ی سی و یکم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یع عکس خیلی جالب از سن سیرو:31:
3 تا والپیپر از کاکا
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/kaka-3.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/kaka.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/kaka_2.jpg
اینم از رونالدو که خیلی دوستش داشتم و دارم
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/ronaldo-3.jpg
اینم از مالدینی :
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/paolo-maldini-3a.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/paolo-maldini-3b.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/paolo-maldini-3c.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/paolo-maldini.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/paolo-maldini-2.jpg
ronaldinho
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/ronaldinho-22.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/ronaldinho_21.jpg
کد:http://www.futbolwallpapers.com/wallpapers/ronaldinho_21.jpg
به به عماد خان
دلمون تنگ شده بود...
----------------
وحید خان این عکس ها رو خودت طراحی می کنی؟
در ضمن اون عکس سن سیرو خیلی تمیز بود
ممنون
سلام فاشیست جان..نقل قول:
به به عماد خان
دلمون تنگ شده بود...
1 ماهی تلفن نداشتیم ! (آخه اسباب کشی داشتیم :دی)
تو این چند وقت تاپیک رو خوب بالا نگه داشتی. واقعاً خسته نباشی..
منم از این به بعد اگه کاری از دستم بر بیاد حتماً واسه تاپیک انجام میدم. (جزء جدول گذاشتن، کار دیگه ای که بلد نیستم :31:)
سلام به روی ماهت
منزل نو مبارک باشه...
شما همین که بیای پیش ما کلی واسمون ارزش داره
هم شما و م بقیه دوستان میلانی
خیلی مخلصم
میلان خواهان دنی اگر
مدافع دانمارکی لیورپول که هنوز پیشنهادی از مسئولان لیورپول بابت تمدید قراردادش دریافت نکرده است ممکن است فصل بعد در سری aبه میدان برود...
سایت گل : مسئولان میلان آماده اند دنیل اگر را که هنوز قراردادش را با لیورپول تمدید نکرده است به خدمت بگیرند.قرارداد اگر با لیورپول در تابستان 2010 به پایان می رسد اما مسئولان این تیم هنوز آینده او را مشخص نکرده اند.
گفته می شود رافا بنیتس برای تمدید قراردا اگر دچار تردید است اما کارلو آنچلوتی سرمربی میلان هیچ تردیدی برای جذب این مدافع دانمارکی ندارد. مسئولان میلان قصد دارند اگر را جایگزین پائولو مالدینی که در پایان فصل از فوتبال خداحافظی می کند کنند.گفته می شود میلان دستمزد سالانه اگر را که هم اکنون 2 میلیون یورو است دو برابر خواهد کرد.
لیورپول که قصد دارد از فروش اگر پولی به جیب بزند باید تابستان امسال این بازیکن را بفروشد چرا که فصل بعد اگر بازیکن آزاد خواهد بود.میلان با رقمی در حدود 7 میلیون یورو می تواند اگر را به سن سیرو بیاورد.
ايتاليايى ها خواهان تغيير ساعت مسابقات كالچو هستند
نتيجه يك تحقيق در فوتبال ايتاليا نشان مى دهد هواداران تيم هاى ايتاليايى براى برگزارى مسابقات فوتبال باشگاهى لحظه شمارى مى كنند.هواداران فوتبال دوست دارند به جاى رفتن به ورزشگاه ها در ساعات پايانى روز، پيكارهاى كالچو را در ساعاتى ميان ۱۵ تا ۱۷ تماشا كنند.اين روزنامه در گزارشى كه به تازگى منتشر كرده، عنوان كرده با كمك يك مؤسسه تحقيقاتى در ايتاليا از ابتداى فصل جارى اقدام به نظرخواهى و تحقيق از هواداران فوتبال كرده و در پايان به اين نتيجه رسيده كه ۷۲ درصد از هواداران اميدوارند سازمان ليگ فوتبال ايتاليا در ساعات ياد شده امكان انجام مسابقات باشگاهى را فراهم كنند.در اين گزارش آمده هواداران تيم هاى ايتاليايى معتقدند در اين ساعات مى توانند جدا از مسائلى نظير خستگى، به تماشاى مسابقه تيم مورد علاقه خود در ورزشگاه مشغول شوند.در اين نظر خواهى ۱۷ درصد مخالف برگزارى اين پيكارها در ساعات ياد شده هستند و برگزارى مسابقات را در زمان كنونى (۲۰ تا ۲۲) را مناسب تشخيص مى دهند.
نه بابا من که اینقدر حرفه ای نیستم :31:نقل قول:
وحید خان این عکس ها رو خودت طراحی می کنی؟
در ضمن اون عکس سن سیرو خیلی تمیز بود
ممنون
آنچلوتی: میلان به یوونتوس میرسد
کارلتو میگوید تیمش میتواند در جدول دوم شود.
سایت گل: عملکرد خوب میلان در بازیهای اخیر و دو لغزش یوونتوس در دو هفته گذشته میلان را به فاصله دو امتیازی یوونتوس رسانده.
کارلو آنچلوتی مربی میلان اعتقاد دارد آنها میتوانند از تیم سابق آنچلوتی پیش بیفتند: «باور داریم که میتوانیم به مکان دوم برسیم. یوونتوس باید مثل ما مراقب باشد. آنها روز شنبه به مصاف اینتر میروند و این میتواند انگیزهبخش باشد. سه امتیازی که یکشنبه در ورونا مقابل کیهوو گرفتیم برای موقعیت ما در جدول بسیار مهم بود. درخشان نبودیم، ولی با این حال مهم بود پیروزی کسب کنیم تا بتوانیم فاصله خود را با جنوا، فیورنتینا و رم حفظ کنیم.»
مربی سابق پارما درباره نمایش ضعیف کاکا بعد از بازگشت از مصدومیت میگوید: «او مقابل کیهوو خوب نبود چون مدتها بود بازی نکرده بود. او احتیاج به زمان دارد تا به بهترین فرم خود برسد. ریکی بازیکنی است که در بازیاش از سرعت استفاده زیادی میکند، پس اگر در وضعیت درخشانی نباشد بازی او ضعیف خواهد شد.»
گفت وگوى متفاوت با الكساندر پاتو
دوست دارم توپ طلا را در دستانم بگيرم
يكى از عمده مشكلات ميلانى ها حفظ ستارگانى چون كاكا،گتوسو،پيرلو، سيدورف و رونالدينيو است و امسال نيز نام الكساندر پاتو هم به آن اضافه شده است. مهاجم جوان برزيلى آرام آرام تبديل به ستاره اى مى شود كه براى او توپ طلا و لقب بهترين بازيكن جهان كنار گذاشته شده و حالا دغدغه اصلى سران روسونرى، حفظ اين بازيكن از پيشنهادات وسوسه انگيزى است كه از جانب تيم هاى بزرگ مطرح مى شود. رسانه هاى اسپانيايى دائماً از احتمال حضور پاتو در يك تيم بزرگ لاليگايى مى نويسند و انگليسى ها هم نگاه ويژه اى به خريد اين بازيكن دارند اما ميلانى ها نمى خواهند ستاره جوان خود را از دست بدهند، در واقع پاتو جزو معدود بازيكنان زير ۲۰ سال ميلان است و در بين طرفداران روسونرى هم محبوبيت بسيار زيادى دارد. هفته نامه ايتاليايى نوولا گفت وگويى را با ستاره ۱۹ ساله ميلان انجام داده كه گزيده اى از آن را در ذيل سمى خوانيد، اين بازيكن در شرايطى ميهمان هفته نامه ايتاليايى در مركز شهر ميلان بود كه مادرش نيز او را در اين برنامه همراهى مى كرد.
• شما در تابستان ۲۰۰۷ به ميلان آمديد اما قوانين خاص نقل و انتقالات باعث شد در آغاز نيم فصل دوم براى ميلان به ميدان برويد. حتماً دوران سختى بود؟
- البته همان مدت به من كمك كرد تا بيشتر با تيم و ياران جديدم هماهنگ و جذب محيط شوم، همراه تيم به شهرهاى مختلف مى رفتم و شرايط ليگ ايتاليا را از نزديك مى ديدم و آن را شخصاً حس مى كردم، سپس در ۲۰۰۸ اولين بازى هايم را براى ميلان انجام دادم و گل هم زدم و همچنان پيشرفت كردم. حالا هم هدفمان بازگشت به ليگ قهرمانان اروپاست.
• در تابستان ۲۰۰۷ اينتر، چلسى و رئال مادريد هم شما را مى خواستند، چرا ميلان را انتخاب كرديد؟
- مدير برنامه ها و اعضاى خانواده ام در اين قضيه سهم زيادى داشتند. اين كه ميلان، برزيلى هاى زيادى دارد، نكته اى مهم در اين ارتباط و يك عامل تشويقى براى پيوستن من به اين تيم بود. وقتى موضوع را به اطلاع والدينم رساندند، آنها از قضيه استقبال و برايم آرزوى موفقيت كردند.
• در ۱۷سالگى اولين بازى هاى مهمتان را براى اينترناسيونال پورتو الگره در ليگ فوتبال برزيل انجام داديد. حتماً حس مى كرديد كه رؤياى بزرگى براى شما تعبير شده است؟
- بله. در همان اولين مسابقه برنده شديم و من نقش مهمى را در آن ديدار ايفا كردم. هم يك گل زدم و هم پاس گل دادم. به همين علت آن ديدار هرگز از يادم نمى رود.
• چند هفته پس از آن با گلزنى در جام باشگاه هاى جهان در مقابل الاهلى مصر در ژاپن با ۱۷ سال و ۱۰۲ روز سن به جوان ترين گلزن در يك مسابقه رسمى بزرگسالان مورد تأييد فيفا بدل شديد و از پله افسانه اى هم فراتر رفتيد. چه احساسى داشتيد؟
- طبيعى بود كه بسيار خوشحال باشم زيرا مى شنيدم كه همه جا از من تعريف مى كنند. از نظر آنها گلزنى هاى من در آن سن كم، اسباب غرور بود. با اين حال شهرت ها و تعريف هايى از اين دست كفايت نمى كند و بايد در كارتان استمرار هم داشته باشيد. خوش اقبالى من در اين بود كه در تيم خوبى مثل اينترناسيونال عضويت داشتم و يارانم از من حمايت مى كردند.
• خودتان را بيشتر يك بازيكن تيمى يا فوتباليست انفرادى مى دانيد؟
- گلزنى، كارى است كه بيش از هر چيزى دوست دارم و هميشه در اين مورد به خودم تلقين مى كنم. در عين حال اگر از عهده اين كار برنيايم، تغذيه يارانم و دادن پاس هاى لازم به آنها اهميت زيادى مى يابد. فوتبال، ورزشى تيمى است و اگر با يكديگر همكارى نكنيم، به جايى نخواهيم رسيد. يكى از برزيلى هاى ميلان كه كنارش بازى كرديد رونالدو بود. شما هميشه از تحسين كنندگان او بوده ايد. بازى در كنار او از مسائلى است كه تا آخر عمر به خاطر خواهم سپرد. وقتى كودك و نوجوان بودم، در زمين هاى فوتبال وانمود مى كردم كه رونالدو هستم و به يارانم نيز اين را مى گفتم. آرزويم اين است كه همچون وى شوم.
• برزيل در مرحله انتخابى جام جهانى ۲۰۱۰ در منطقه آمريكاى جنوبى فراز و نشيب داشته است. فكر مى كنيد به جام جهانى صعود كنيد؟
- ما در رده دوم جدول گروه قرار داريم و بيش از يك باخت هم نداشته ايم. در نتيجه در شرايطى خوب براى راهيابى به مرحله نهايى قرار داريم. با اين حال در مسابقه هاى خانگى خوب نبوده و امتيازات زيادى را در آنجا از دست داده ايم. حريفان با تمام توان در آنجا به ميدان مى آيند و ۱۱ نفره دفاع مى كنند. در چنين اوضاعى چاره اى جز افزودن بر تلاشمان و جلب رضايت هواداران خود از طريق فتح اين ديدارها نداريم. با پيروزى ۳ بر صفر در مقابل پرو اختلافمان با تيم صدرنشين يعنى پاراگوئه به ۳ امتياز رسيده است .
• به نظر شما علت عدم موفقيت تيم هاى ايتاليايى در رقابت هاى اروپايى چيست ؟
- شايد دليلش اين باشد كه اغلب تيم هاى ايتاليايى در اين سال از بابت آسيب ديدگى بازيكنان اصلى خود لطمه زيادى ديده اند و اين موضوع در عملكرد آنها تأثير منفى گذاشته است. براى ياد آورى ما در بازى برگشت در مقابل
وردر برمن ۶ بازيكن اصلى را به دليل آسيب ديدگى در اختيار نداشتيم و با ۲ مساوى از گردونه رقابت ها كنار رفتيم.
• با شهرت روزافزون خود چه مى كنيد؟
- تا ۷ ، ۸ سال پيش خودم به دنبال امضاء گرفتن از چهره هاى سرشناس بودم و حالا ديگران مى خواهند چنين چيزى را از من بگيرند. من به خصوص به كودكان بسيار علاقه دارم و امكان ندارد وقتى از من مى خواهند عكس يادگارى با آنها بگيرم، نه بگويم.
• بهترين مهاجم ايتاليا چه كسى است؟
- از نظر من پيپو اينزاگى. او به طرزى باور نكردنى سريع و در محوطه جريمه فوق العاده خطرناك است و تقريباً از همه شانس ها استفاده مى كند. براى من اينزاگى يك الگو است و او را به خاطر انگيزه هايش مى ستايم. از او درس هاى زيادى آموخته ام.
• نمى ترسيد كه روزى گرفتار آسيب ديدگى شديد شويد و شرايطى مثل كاكا را تجربه كنيد؟
- مصدوميت جزئى از خطرات فوتبال است. فكر كردن به اين كه احتمال دارد چنين اتفاقى بيفتد، توانايى هايمان را پايين مى آورد و در ميدان، كارمان را محدود مى كند. من نياز دارم تا قدرت بدنى ام را افزايش دهم اما به هر حال از آسيب ديدگى نمى توان فرار كرد براى مثال چه كسى فكرش را مى كرد گتوسو به خاطر مصدوميت مجبور شود ماه ها از ميادين دور شود!
• سر باز زدن از تمديد قرارداد به اين نشانه نيست كه قصد ترك ميلان را داريد!
- نه هرگز! من هيچ مشكلى براى تمديد قراردادم ندارم و هر زمان كه مسئولان باشگاه بخواهند مى توانيم در اين رابطه مذاكره كنيم. قرارداد فعلى من تا پايان ژوئن ۲۰۱۲ اعتبار دارد و فكر مى كنم كمى زود باشد كه در اين مورد بخواهيم صحبت كنيم. از زندگى در ميلان خيلى راضى هستم.
• اهدف شخصى تان چيست؟
- دلم مى خواهد با ميلان به هر جام و افتخار ممكن برسم و با تيم ملى برزيل به دور پايانى جام جهانى ۲۰۱۰ راه يابم. هدف همه ما فتح اين جام در آفريقاى جنوبى است. در آخر دوست دارم روزى توپ طلا را در دستانم بگيرم، تمام سعى ام را مى كنم به اين عنوان با ارزش دست يابم.
بكهام باز هم اول شد
بازيكن انگليسى تيم ميلان از ديد آرايشگران برتر جهان بدترين موى دنيا را دارد.ديويد بكهام در ميان ۱۰ بازيكن فوتبال با بدترين مدل مو مقام اول را كسب كرده است. رتبه هاى بعدى به بازيكنانى چون جبريل سيسه، رابى سويج، كريستين زيگه و آلكسى لالاس اختصاص دارد. سان لندن در خبرى جداگانه از واكنش تند وكيل بكهام نسبت به اين خبر و تلاش او براى حذف آن از سايت سان خبر داد.
گاليانى نگران پاتو
نايب رئيس باشگاه ميلان نگران وضعيت مهاجم برزيلى تيمش است. الكساندر پاتو مهاجم برزيلى و جوان باشگاه ميلان در اين فصل از رقابت هاى سرى a جزو بازيكنانى بوده كه بيشترين خطا روى وى انجام شده است. روش بازى خشنى كه بازيكنان تيم هاى حريف نسبت به پاتو پيش گرفته اند سبب شده تا نايب رئيس باشگاه ميلان نگرانى هاى خود را پيرامون وضعيت بازيكن برزيلى ابراز كند. گاليانى به روزنامه گاتزتا دلواسپورت گفت: «درمورد نگرشى كه تيم ها نسبت به پاتو دارند نگرانم. همه بازى هاى خارج از خانه ما با رفتار خشن بازيكنان حريف همراه مى شود. اين مسأله در ديدار مقابل ناپولى و ورونا رخ داد.» گاليانى افزود: «پاتو همواره دقايق نخست بازى را با ترس پشت سر مى گذارد و سپس به مبارزه مى پردازد. اين يك مسأله علمى است. بازيكنان حريف از همان ابتداى بازى كار را براى پاتو سخت مى كنند.» نايب رئيس ميلان كه به حضور اين تيم در فصل آينده رقابت هاى ليگ قهرمانان اروپا اميد بسياى دارد پيرامون عملكرد فعلى روسونرى در سرى a گفت: «ما بايد به گام برداشتن در مسير كنونى ادامه دهيم. بدون شك رتبه دوم جدول بهتر از رتبه سوم است اما هدف اصلى ما حضور در ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.»
هشدار آنچلوتى به يوونتوس
كارلو آنچلوتى مربى ميلان اعتقاد دارد آنها مى توانند از يوونتوس پيشى بگيرند و جايگاه دوم را به دست آورند. وى گفت: ايمان دارم كه مى توانيم به مكان دوم برسيم. يوونتوس بايد مثل ما مراقب باشد. آنها روز شنبه به مصاف اينتر مى روند و اين مى تواند براى ما فرصت خوبى باشد. ۳ امتيازى كه يكشنبه در ورونا مقابل كيه وو گرفتيم براى موقعيت ما در جدول بسيار مهم بود. درخشان نبوديم اما با اين حال مهم بود پيروزى كسب كنيم تا بتوانيم فاصله خود را با جنوا، فيورنتينا و رم حفظ كنيم. آنچلوتى درباره كاكا مى گويد: در مقابل كيه وو او خوب نبود چون مدت ها بود در تركيب حضور نداشت. ريكى به زمان نياز دارد تا به بهترين فرم خود برسد. او بازيكنى است كه در بازى اش از سرعت استفاده زيادى مى كند، پس اگر در وضعيت درخشانى نباشد بازى او ضعيف خواهد شد.
رونالدینیو: هدف میلان لیگ قهرمانان است
ستاره سابق بارسلونا گفته تنها هدف تیمش رسیدن به لیگ قهرمانان فصل آینده است.
میلان پارسال فصلی ناامیدکننده را در سری A تمام کرد و به جایگاه پنجم رسید و روشن است امسال قصد دارد بار دیگر در این رقابتها حضور داشته باشد. رونالدینیو در این باره میگوید: «لحظهای حیاتی از فصل را سپری میکنیم. خوشحالم که برای تیم مفید واقع شدهام. میخواهم تا پایان این هفته به بهترین فرم خود برسم. خوشحالم که از مصدومیت رهایی یافتهام و حس میکنم میتوانم به تیم یاری برسانم. هدف کل تیم رسیدن به لیگ قهرمانان است و هدف شخصی من بهتر بازی کردن. در ماه می چند بازی مهم مثل دیدار با یوونتوس پیش رو داریم و باید در تمام دیدارها با نهایت تلاش به میدان برویم.»
احتمال حضور کاکا در مادرید
برونزتی متخصص فصل نقل و انتقالات معتقد است که این امکان وجوددارد تا پرس بتواند درنهایت ستاره برزیلی را به برنابئو ببرد.
ارنستو برونزتی ، مدیر برنامه ها و مشاور نقل و انتقالات روسونری، معقتد است که اگر فلورنتیو پرس در انتخابات باشگاه مادریدی برگزیده شود،احتمال حضور کاکا در سانتیاگو برنابئو پررنگ تر خواهد شد. گزارشهایی که از مادرید به میلان می رسد، حاکی از قوت گرفتن شایعه حضور کاکا درتیم پایتخت نشین اسپانیاست و مطبوعات اسپانیایی خبر از این می دهند که پرس مشغول سرمایه دوبرابری را در نظر گرفته تا علاوه بر کاکا، کریستیانورونالدو را نیز به رختکن تیمش اضافه کند. هر چند سران روسونری شایعه مذاکره در این رابطه را رد کرده اند ولی برونزتی معتقد است که کاکا هنوز ممکن است به رئال بپیوندد.
او در این رابطه اعلام کرد:«رئال مادرید هنوز رئیس ندارد و پرس در انتظار است و در صورت روی کار آمدن قراردادهای بزرگی را به امضا برساند. کاکا بازیکن رویایی رئال است ولی این بسیار سخت است که سران میلان به آسانی او را از دست بدهند. ولی پرس آماده است تا هر کاری انجام دهد و توان انجام کارهای بزرگ را نیز دارد، او می تواند کارهایی را انجام دهد که کسی حتی تصورش را هم نمی کند و برای جذب رونالدو و کاکا از همین اقدامات انجام خواهد داد.»
دونگا واسه بازی بعدی میلان میره سن سیرو تا بازی برزیلی هاشو ببینه.
منبع: سایت باشگاه
ممنون بابت اخبار
ولی نمی دونم چرا دونگا پاتو رو توی ترکیب اصلی نمیذاره؟
آمبروزینی نگران قرارداد جدید نیست
آمبروزینی چندان به تمدید قرارداد با میلان نمیاندیشد.
سایت گل: مورنو روجی مدیر برنامههای ماسیمو آمبروزینی تایید کرده که موکلش بیشتر به مسائل داخل زمین متمرکز است تا این که بخواهد به قرارداد جدید فکر کند. قرارداد فعلی او در سال 2010 به پایان میرسد ولی روسونری هنوز اقدامی برای تمدید انجام نداده. باشگاه اگر نتواند در پایان قرارداد فعلی او را نگه دارد ممکن است او را با قراردادی آزاد از دست بدهد.
روجی با این وجود میگوید مشکلی نیست: «ماسیمو نگران نیست، میلان هم در این باری کاری انجام نداده. آمبروزینی میلان را خانه خود میداند و اولویتش بازی در این تیم است. بسیار پیش آمده بازیکنان بدون تمدید قرارداد وارد آخرین سال قرارداد خود شوند و این مساله بستگی به آمبروزینی ندارد. ما چندان ذهن خود را درگیر این مساله نمیکنیم.» آمبروزینی احتمالا در بازی این هفته مقابل تورینو در ترکیب ثابت قرار دارد. میلان قصد دارد به یوونتوس برسد و عنوان
تورس: میلان یا اینتر را ترجیح می دهم
فرناندو تورس، مهاجم باشگاه لیورپول در صحبتهایی از تمایل فراوانش برای حضور در فوتبال ایتالیا صحبت کرده و اعلام کرده که پس از درخشش در لالیگا و لیگ برتر تمایل زیادی دارد تا حضور در سریAرا نیز تجربه کند.
سایت گل: ال نینیو، ستاره اسپانیایی باشگاه لیورپول ، این روزها یکی برترین مهاجمان فوتبال جهان است و در لیست بازیکنان دریافت جایزه توپ طلایی سال 2008 پس از کریستیانو رونالدو ولیونل مسی قرار داشت.
قطعا سران باشگاه های بزرگ دنیا، آرزوی به خدمت گرفتن او را دارند و البته این ستاره نیز در صحبتهایی از آرزوهایش سخت گفته و اعلام کرده که روزی این خواسته هایش را محقق خواهد کرد. تورس در گفت و گو با مجله Don Balonاین رابطه گفت:« من تا اینجا در لالیگا ولیگ برتر بازی کرده ام و قطعا روزی حضور در سریA را همراه با تیمی مثل میلان یا اینتر تجربه خواهم نمود. این بسیار خوب است که روزی بتوانی ادعا کنی که در سه لیگ معتبر فوتبال توپ زده ای و شاید روزی حضور در بوندس لیگا را نیز تجربه کنم.» البته این مهاجم 25 ساله تصمیم ندارد تا به این زودی آنفیلد را ترک کند. او در این رابطه گفته:« من در لیورپول بسیار خوشحالم و تا 4 سال دیگر با این تیم قرارداد دارم. اینجا با من بسیار خوب رفتار می شود و می خواهم محبت های افراد را باقهرمانی در رقابتهای لیگ برتر جبران کنم. هواداران لیورپول سالهاست در انتظار این قهرمانی هستند.»
همه به دنبال آنچلوتی
انتزو برونزتی فاش کرده کارلو آنچلوتی بسیار مورد توجه باشگاههای مختلف قرار دارد.
سایت گل: باشگاههای ثروتمند لیگ برتر ممکن است در تابستان بدون مربی باشند. گاس هیدینک قطعا در چلسی نخواهد ماند و مارک هیوز هم ممکن است از منچسترسیتی اخراج شود. شایعات زیادی درباره این شکل گرفته که هر دو باشگاه به دنبال کارلو آنچلوتی هستند. یک ایجنت فیفا امروز فاش کرد که آنچلوتی مورد توجه رئال مادرید هم قرار دارد.
انتزو برونتزتی که روابط نزدیکی با میلان دارد گفته است: «آنچلوتی مورد توجه ترین مربی امروز فوتبال است. او از سوی رئال مادرید، چلسی، منچسترسیتی، بایرن مونیخ و رم مورد توجه است. البته رابطه آنچلوتی و گالیانی (نایبرییس میلان) عالی است و شاید او در میلان بماند. البته او در پایان ماه می تصمیم خود را خواهد گرفت.»
بزرگان ایتالیا به دنبال ستاره لچه
باشگاه لچه تایید کرده که آندرهآ آسپوزیتو را بسیاری از باشگاهها میخواهند.
سایت گل: گوییدو آنجلوتزی مدیر ورزشی لچه فاش کرده که اینتر، میلان و یوونتوس قصد دارند بازیکن جوان این تیم را به خدمت بگیرند. این مدافع 22 ساله در این فصل عالی کار کرده و با وجود فصل نه چندان خوب لچه خوش درخشیده است
. سه باشگاه بزرگ ایتالیا به دنبال آن هستند که او را خریداری کنند و سالنتینی تایید کرده نگه داشتن او کار دشواری خواهد بود: «اسپوزیتو در انتها به تیمی بزرگ خواهد پیوست. تمام باشگاههای بزرگ به دنبال او هستند، یعنی میلان، اینتر و یوونتوس
در هر حال باید تا انتهای فصل صبر کنیم تا ببینیم چه میشود.» این هفته لچه با رم بازی دارد و آنجلوتزی میگوید تیمش میتواند مردان اسپالتی را به دردسر بیندازد: «رم تیم بزرگی است، هر چند مشکلاتی هم در طول فصل داشته. ولی ما اعتقاد داریم سه امتیاز را میگیریم.»
ميلان بايد يه سري بازيکن جوون بگيره ...ديگه سنه بازيکناش زيادي رفته بالا....
اون که صد در صد
فصل بعد اباته....پالوشی...گورکاف...دی گنارو....البرتاتزی بر میگردن میلان
فاوالی - امرسون - شوا - مالدینی - و .... از میلان میرن
آباته: از نولینو متشکرم
این ستاره جوان تورینو گفته پیشرفتش را مدیون مربی سابق این تیم است.
سایت گل: یکشنبه، اینیاتزیو آباته با پیراهن تورینو مقابل میلان قرار خواهد گرفت در حالی که احتمالا در آینده به همین تیم میلان خواهد پیوست. آباته گفته اگر به روسونری برگردد باید از والتر نولینو مربی سابق تورینو تشکر کند.
این بازیکن 22 ساله اعتقاد دارد او بود که پیشرفت او را رقم زد: «بخشی از مالکیت من متعلق هب میلان است، ولی میخواهم تورینو در لیگ باقی بماند. برای من، بازی یکشنبه دیداری مثل هر بازی دیگری است و سه امتیاز ارزش دارد. این جا بسیار پیشرفت کردم و از نولینو ممنمونم که به من در زمینههای دفاعی بسیار چیزها آموخت. با او بود که یاد گرفتم چطور در پست مدافع کناری بازی کنم. اگر مصدوم نمیشدم بازیهای بهتری انجام می دادم. به دلیل آسیبدیدگیها نتوانستم کاملا آماده باشم. متاسفم ولی از حالا سعی میکنم تا انتهای فصل بهترین بازیها را انجام دهم تا به هدف مشترک خود برسیم.»
بوریلو: میلان به لیگ قهرمانان میرسد
مهاجم میلان به خوبی دارد بهبود مییابد و از تیمش خواسته تسلیم نشوند.
سایت گل: مارکو بوریلو اعتقاد دارد رسیدن به لیگ قهرمانان سختتر از گذشته شده ولی مطمئن است همتیمیهایش تمام کارهای لازم برای رسیدن به این هدف را انجام خواهند داد. میلان در سری a سوم است و تنها دو امتیاز با یوونتوس، تیم دوم جدول فاصله دارد. با وجود آن که بوریلو در این فصل درگیر مصدومیت بوده ولی از نزدیک در جریان امور قرار داشته.
او میگوید این بار تیمش میتواند بر خلاف سال قبل به لیگ قهرمانان راه یابد: «نبرد بر سر جایگاههای صعود به لیگ قهرمانان اروپا دشوار است. جنوا و فیورنتینا قوی شدهاند و یوونتوس هم جلوتر از ماست. باشگاه ما قصد صعود دارد و تا آخر برای این هدف میجنگیم. در چند بازی گذشته همتیمیهایم حداکثر امتیازات را با سختی و رنج به دست آوردهاند. در نتیجه ما ذهنیت مناسب برای یافتن مکانی بالا در جدول را داریم.»
بزرگان به دنبال مستو
تنها پول فراوان باعث میشود جاندومنیکو مستو جنوا را در تابستان ترک کند.سایت گل: جیاندومنیکو مستو بازیکن کناری جنوا تنها در صورتی ماراسی را در تابستان ترک خواهد کرد که پیشنهاد گرانقیمتی برای او برسد. این بال راست توجه میلان، یوونتوس و اینتر را جلب کرده و گفته میشود آنها قصد دارند در تابستان برای خرید او پیشنهاد ارائه کنند.
مورنو روجی مدیر برنامه های او گفته جنوا پول بسیاری برای خرید فروش او میخواهد. فصل درخشان جنوا باعث میشود باشگاههای بسیاری در تابستان به دنبال خرید ستارههای آنها باشند. روجی گفته است: «مستو در جنوا روزگار خوبی دارد. تنها چیزی که میتواند آن را عوض کند این است که پیشنهادی سنگین از طرف باشگاهی مثل یوونتوس، میلان یا اینتر برسد. اگر نه، او با رضایت کامل در جنوا خواهد ماند.» جنوا این فصل دارد به لیگ قهرمانان اروپا میرسد و بعید است بخواهند ستارههایشان را به تیمهای رقیب بفروشند.
برونزتى: بزرگان اروپا خواهان آنچلوتى هستند
ارنستو برونزتى مرد ايتاليايى و مشاور نقل و انتقالات فيفا و يوفا فاش كرد كارلو آنچلوتى مورد توجه بسيارى از باشگاه هاى مختلف قرار دارد. باشگاه هاى ثروتمند ليگ برتر ممكن است در تابستان بدون مربى باشند. گاس هيدينك قطعاً در چلسى نخواهد ماند و مارك هيوز هم ممكن است از منچسترسيتى اخراج شود. شايعات زيادى درباره اين شكل گرفته كه هر ۲ باشگاه به دنبال كارلو آنچلوتى هستند. برونتزتى كه روابط نزديكى با ميلان دارد گفت: آنچلوتى سوژه اول فصل نقل و انتقالات در تابستان است. او از سوى رئال مادريد، چلسى، منچسترسيتى، بايرن مونيخ و رم مورد توجه قرار دارد. البته رابطه آنچلوتى و گاليانى عالى است و شايد او در ميلان بماند با اين حال وى در پايان ماه مى تصميم خود را مى گيرد.
به نظر من که دوره کارلتو توي ميلان تموم شده ....