فکر نکنم رد شده باشه ولی امیدوارم پرسپولیس به باختن عادت نکنه
فکر نکنم رد شده باشه ولی امیدوارم پرسپولیس به باختن عادت نکنه
تابلو رد شده
ای دیدی یه گلمون و نرگفتن:31:
به نظر من هم گله ولی این دلیل توجیه کننده ای نیست. باید پرسپولیس واقعی دوباره احیا بشه و مثل نیم فصل اول و بازی مقابل اس اهواز نشون بده که سرور اسیاست.نقل قول:
به نقل از تابناك:
محكوم شدن باشگاه پرسپوليس به كسر 6 امتياز از سوي فيفا، آخرين خبر در خصوص جذب حسين كعبي و آخرين وضعيت باشگاه پرسپوليس موضوعاتي است كه حبيب كاشاني به تشريح آنها پرداخته است.
به گزارش ايسنا، مدير عامل باشگاه پرسپوليس درباره نامه فيفا براي كسر 6 امتياز از پرسپوليس با اشاره به اين كه اين پرونده شامل 3 بخش مجزا بوده است، گفت: «در اين پرونده ما با 3 موضوع؛ پرداخت مبلغ قرارداد رافائل، پرداخت هزينه هاي دادرسي و نيز پرداخت سهم شركت كوپيان، شركت منتقل كننده اين بازيكن روبرو بوديم. ما براي حل اين مشكل اقدامات لازم را انجام داديم و نماينده حقوقي باشگاه نيز در چندين نوبت براي پيگيري موضوع و رايزني هاي لازم به سوئيس سفر كرد. در همين راستا و با كمك سازمان تربيت بدني توانستيم مبلغ قرارداد رافائل را به اين بازيكن پرداخت كنيم و به اين ترتيب مسائل حقوقي آن منتفي شد».
حبيب كاشاني افزود: اما مسئله اي كه باعث ارسال نامه از سوي فيفا به فدراسيون فوتبال كشورمان براي كسر 6 امتياز از باشگاه پرسپوليس شده، موضوع شكايت شركت كوپيان و درخواست مبلغ مورد توافق با مديريت وقت باشگاه به ميزان 132 هزار يورو است كه با ديركرد آن به 142 هزار يورو افزايش يافته است. ما در اين باره اعتراضي را به فيفا ارسال كرديم كه متاسفانه بدون اينكه به اين اعتراض ما پاسخي داده شود، حكم كسر 6 امتيار از پرسپوليس صادر شد».
وي با اشاره به تماس باشگاه پرسپوليس با وكيل شركت كوپيان تصريح كرد: «بايد توجه داشت همين كه ما موضوع اين پرونده را طي ماههاي اخير به صورت جدي پيگيري كرديم و اقدام به پرداخت طلب رافائل نيز كرديم، نشان دهنده حسن نيت و جدي بودن ما در رفع اين مشكلات است و انتظار مي رود اين مسئله در صدور حكم عليه باشگاه مد نظر قرار گيرد. به هر حال ما چهارشنبه شب با وكيل شركت كوپيان تماس گرفتيم و اعلام كرديم كه براي پرداخت مبلغ 142 هزار يورو مشكلي نداريم و فقط فرصتي مي خواهيم كه با مساعدت سازمان تربيت بدني اين مبلغ را مهيا كرده و پرداخت كنيم».
كاشاني در پاسخ به اين سوال كه آيا پرداخت اين مبلغ، بحث كسر 6 امتياز از باشگاه را منتفي خواهد كرد يا خير، گفت: «به هرحال فيفا هم مي خواهد كه اين مشكل حل شود و ما هم با انجام تعهدات باشگاه در دو بخش ديگر اين پرونده، نشان داديم براي حل مشكل و پرداخت بدهكاري باشگاه به اين شركت جدي هستيم و اميدواريم با پرداخت بخش سوم بدهكاري هاي مربوط به اين پرونده و اعلام رضايت شركت كوپيان، مسئولان فيفا درباره اين حكم تجديد نظر كنند».
كاشاني اضافه كرد: «متاسفانه در عقد قراردادها به هيچ عنوان عملكرد مناسبي وجود نداشته است. مسابقات با هزار سختي برگزار مي شود و با تلاش و سختي بسيار، امتيازات جمع مي شود و آن وقت به همين راحتي و به خاطر موضوعاتي اينچنيني از ما كسر امتياز مي شود.»
كاشاني همچنين درباره آخرين تحولات در خصوص جذب حسين كعبي گفت: چهارشنبه شب و در تماسي كه با كعبي داشتيم اعلام شد كه او دو تقاضا از كشورهاي تركيه و بلغارستان دارد، اما در قرارداد ايشان ذكر شده كه فقط در انگليس بازي مي كند. بنابر اين، باشگاه لستر نمي تواند كعبي را به اين كشورها منتقل كند. در عين حال مي خواهند شرايطي را مهيا كنند كه غرامتي به اين بازيكن ندهند. مجموع شرايط به سمتي مي رود كه حضور حسين كعبي در پرسپوليس مشكل خاصي نخواهد داشت و اميدواريم به زودي اين امكان، مهيا شود».
مدير عامل باشگاه پرسپوليس در خصوص آخرين وضعيت تيم پرسپوليس گفت: «تيم پرسپوليس در شرايط مطلوب و مناسبي بسر مي برد و عليرغم باخت به تيم پگاه گيلان سعي كرديم از اين باخت درس بگيريم و با قدرت به ديدارهاي بعدي پاي بگذاريم. هر چند باخت هميشه تلخ است و از اين كه اسباب ناراحتي هواداران مان را پيش آورديم عذرخواهي مي كنم».
آقا یکی به من بگه آخرش قضیه جریمه سپاهان به کجا کشید.
دیشب هم تو رادیو شنیدم گفت قضیه کسر امتیاز از پرسپولیس منتفیه.
واسه سپاهان هنوز جلسه تشکیل نشده .نقل قول:
پرسپولیس هم کاشانی در حال حل قضیه هست .
پرويز مظلومي سرمربي ابومسلم بعد از پيروزي هاي تيمش مقابل سپاهان اصفهان و صباباتري تهران حسابي جوگير شده و از حالا كري خواني را براي پرسپوليسي ها آغاز كرده است.
او اعلام كرده كه سومين شكست را به تيم هاي بالانشين تحميل كرده و پرسپوليس را قطعاً در تهران مي برند. حال بايد ديد آيا اين كري خواني باعث تحريك پرسپوليسي ها براي شكست دادن تيم ابومسلم مي شود يا نه.
جواب من ::::::: :31::31::31:
چی داداش؟ حالا دیگه اینم واسه ما شاخ بازی در آورده؟ شیطونی میگه همچین بزنم ...!!!!! بی خیال.
وقتی باختن میفهمن!!! بازی کیه؟!؟
سلام دوستان 2 تا سوال داشتم :
1 :کسی میدونه این دوتا بازیکنی که قطبی گفته بعد بازی با ابومسلم اخراج میکنم کیا هستن ؟
2:تو این 1 الی 2 روزه شنیدم در مورد اون 6 امتیاز و کمک احمدی نزاد ؟کسی خبر کاملی داره بگه .
کعبی با پرسپولیس قرارداد داخلی بست
مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد حسين كعبي شنبه (فردا) كاملا نهايي و ثبت خواهد شد.عباس عليپور گفت: روز پنجشنبه قرارداد داخلي حسين كعبي با باشگاه پرسپوليس بسته شد و قرار است شنبه (فردا) اين قرارداد ثبت و نهايي شود.وي دربارهي اخبار شنيده شده مبني بر سفر "كعبي" به انگليس گفت: او به انگليس نرفته و هر گونه خبري مبني بر اين مساله شايعهاي بيش نيست. كعبي اكنون در تهران است و فردا با پرسپوليس رسما قراردادش را ثبت خواهد كرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
3:30 ؟
من دیشب شنیدم اخبار میگفت ساعت 16:45 یا
همون حدودا ... یعنی آخرین بازی هست .
شبکه ی خبر بود ...
یا حق
:40:
استقلال 0 مس کرمان 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیس عقبه
ولی جبران میکنه 100%
عجب جبران میکنه.......3-0 عقبه ..... هاااااااااااااااااااااااا اا
نميدونم فرشيد كريمي كه چند وقته بازي نميكنه چرا بايد توي دروازه باشه
يعني آماده تر از اون كسي نيست
خدا را شكر 2 تاش جبران شدنقل قول:
راستشو بگین چقدر بین دو نیمه با ممبینی طی کردین .
2 تا از این داور ا داشته باشیم تو دنیا حرف اول رو در داوری میزنیم .
سلام
عجب بازی ای بود حال کردم پرسپولیس قدرت خودشو نشون داد اااااااااااه اگه فرشید خرفت اون گل
مفت رو نمیخورد .....
ولی واقعا پیروزی گل کاشت خیلی حرفه ای بازی کرد و این بازی زیبا رو به همه تبریک میگم
گل اخرو کی زد ؟؟؟
سلام :40:
واقعا از دیدن بازی لذت بردم .
غیـــرت به این میگن ...
دستشون درد نکنه :11:
ماته دژاگویچنقل قول:
گل اخرو کی زد ؟؟؟
یا حق
:40:
تبریک میگم ... بچه ها واقعا گل کاشتند ...:40::40:
حتی نیمه اول هم خیلی خوب بازی کردند و ۲ تا تک به تک رو گل نکردند !
اگه واعضی دروازه بان بود شک نکنید که بازی رو برده بودیم !!
کسر 6 امتیاز از پرسپولیس قطعی شد
براساس فکس ارسالی از سوی فیفا به باشگاه پرسپولیس، حکم کسر 6 امتیاز از این باشگاه به صورت قطعی اجرا و تاکید شد برای جلوگیری از سقوط تیم پرسپولیس به یک دسته پائینتر، این باشگاه تا سیام بهمن ماه برای پرداخت طلب باشگاه کوپیان فرصت خواهد داشت. حکم کسر 6 امتیاز از باشگاه پرسپولیس در فروردین ماه سال جاری قطعی و با فکس امروز فیفا به مرحله اجرا گذاشته شد. پیرو ارسال این فکس از سوی فیفا، ظهر امروز جلسهای فوقالعاده میان رئیس سازمان تربیت بدنی و مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در دفتر مهندس علی آبادی برگزار شد.
حبیب کاشانی درباره نتایج این جلسه گفت: «در این جلسه رئیس سازمان تربیت بدنی را در جریان فکس ارسالی از سوی فیفا قرار دادم و مهندس علی آبادی نیز با توجه به فوریت و اهمیت موضوع دستور پرداخت مبلغ 200 میلیون تومان برای پرداخت طلب باشگاه کوپیان از سوی باشگاه پرسپولیس را صادر و تاکید کردند این مبلغ هر چه سریعتر در اختیار باشگاه قرار گیرد».
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس افزود: «در این جلسه همچنین گزارشی از عملکرد مدیریت باشگاه پرسپولیس و نیز وضعیت بدهیهای باشگاه از سوی اینجانب ارائه شد و آقای علی آبادی نیز قول دادند برای حل مشکلات مربوط به بدهیهای پیشین باشگاه، به زودی و با تشکیل مجمع به این موضوع رسیدگی شود».
وی تاکید کرد: «در جلسهای که با ریاست محترم سازمان تربیت بدنی داشتیم مدارکی به ایشان ارائه و میزان کمکهای سال گذشته و امسال سازمان تربیت بدنی را به اطلاع آقای علی آبادی رساندیم. آقای علی آبادی نیز تاکید کردند حداقل برابر سال گذشته به پرسپولیس کمک خواهد شد و در این باره مشکلی وجود نخواهد داشت».
حبیب کاشانی از مهیا شدن مقدمات ساخت ورزشگاه اختصاصی برای باشگاه پرسپولیس براساس توافقات این جلسه خبر داد و افزود: «آقای علی آبادی عنوان کردند اگر باشگاه پرسپولیس بتواند زمین مربوط به ساخت ورزشگاه اختصاصی را تامین و مهیا کند، سازمان تربیت بدنی هزینه ساخت این ورزشگاه را متقبل خواهد شد».
جلسه فوق العاده کاشانی با رئیس سازمان تربیت بدنی
«...مبلغ دو میلیارد ریال سریعا در وجه باشگاه پیروزی پرداخت شود»
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدنی دستور داد در جهت رفع مشکلات مالی باشگاه پرسپولیس و رفع مشکل ایجاد شده در رابطه با شرکت کوپیان، در اسرع وقت مبلغ دو ميليارد ريال به حساب اين باشگاه واريز شود . به گزارش رسیده از سازمان ، در ديدار عصر امروز حبيب کاشانی مدير عامل باشگاه پرسپوليس با مهندس علی آبادی ، گزارشی از مسايل و مشکلات باشگاه را بويژه در رابطه به پرونده رافائل و شرکت کوپيان به سمع و نظر رييس سازمان رساند و از وی خواست تا با توجه به اينکه خطر کسر امتياز اين تيم مردمی را تهديد می کند ، سازمان به باشگاه کمک مالی کند که بلافاصله مهندس علی آبادی به معاون مالی خويش دستور داد در جهت رفع دغدغه هواداران این تیم مبلغ دو میلیارد ریال به حساب باشگاه پیروزی واریز شود .
متن دستور مهندس علی آبادی به احمد ارشدی که با قید فوریت همراه شده به قرار ذیل است : « بررسی نموده و مبلغ دو میلیارد ریال سریعا در وجه باشگاه پیروزی پرداخت شود .»
این گزارش حاکیست سازمان تربیت بدنی که پیش از این نیز حمایت ها و کمک های مالی لازم را از باشگاه پرسپولیس و همینطور استقلال انجام داده است ، در جهت اینکه بلافاصله تعهد باشگاه پیروزی در قبال شرکت کوپیان که درخواستی ۱۳۲ هزار یورویی دارد انجام شده و امتیاز هایی از تیم پرسپولیس در لیگ برتر کسر نشود ( نکته ای که فیفا بر روی آن تاکید کرده )مبلغ دو میلیارد ریال را به حساب باشگاه می ریزد تا مجموعه تیم و هواداران پرسپولیس خیالشان از این بابت راحت شود .
دربی شصت و چهارم؛ شانزدهم فروردین ۸۷
دربی تیم های استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و ششم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور روز جمعه شانزدهم فروردین ماه سال آینده برگزار خواهد شد. سازمان لیگ فدراسیون فوتبال برنامه دیدارهای لیگ برتر را تا هفته سی و یکم پیش بینی کرده است که بر این اساس دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال در چارچوب هفته بیست و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر روز جمعه شانزدهم فروردین ماه برگزار خواهد شد.
این شصت و چهارمین شهرآورد تیم های پرسپولیس و استقلال است که در چارچوب دیدارهای هفته نهم از دور برگشت مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
سال گذشته نیز دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس در روز دهم فرودین ماه برگزار شد که در پایان 90 دقیقه تلاش به نتیجه تساوی یک بریک انجامید.
دیدار رفت دو تیم سرخابی تهران در لیگ هفتم روز 22 مهرماه سالجاری برگزار شد و طی آن دو تیم به تساوی یک بریک دست یافتند. برای استقلال امیدرضا روانخواه و برای پرسپولیس محسن خلیلی گلزنی کردند
ghermezeteh.com
دیدی که جبران کرد:5::27:نقل قول:
میشه بگی کدوم مورد داوری مسئله داشت ؟ :19:نقل قول:
اگه بازی 2 دقیقه دیگه ادامه داشت بازی رو برده بودیم
بچه ها اون صحنه اي كه خوردبين گريه كرد من هم چشمهايم پر از اشك شده بود
واقعا صحنه جذابي بود
در ضمن بگم من امروز تو ورزشگاه مس كرمان بودم و بايد بگم اين تيم استقلال حقش بود يه 3 يا 4 گلي ميخورد
آقایون تبریک
دمش گرم اصلا باورم نمیشد نیمه دوم اینجور جبران کنن
هر موقع این علی کریمی میاد ایران و فرشید و سفارش میکنه ... فرشید کریمی فیکس بازی میکنه آخه من موندم بازیکنی که نیم فصل اصلا بازی نکرده چطور با وجود رودباریان بیاد فیکس بازی کنه
مشخصه تو انتخاب بازیکن قطبی همه کاره نیست....
آی چسبید از همه جای این استق لالیا آتیش در میومد
اینقدر که اعصاب خراب بود Tv رو خاموش کردم ولی پشیمونم میخوام نیمه دومو ببینم کسی نداره؟
یا حداقل جاهای حساسش
کسی نبود؟
پرسپولیس شکست را با تساوی عوض کرد / شاگردان قطبی چهل امتیازی شدند
تیم فوتبال پرسپولیس تهران که در پایان نیمه اول با 3 گل از میهمان خود عقب افتاده بود، در نهایت هفته بیستم لیگ برتر را با تساوی به اتمام رساند.
به گزارش خبرنگارمهر، در آخرین دیدار از هفته بیستم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور تیم های پرسپولیس تهران و ابومسلم مشهد از ساعت 15:30 امروز برابر همدیگر صف آرایی کردند که در پایان این مسابقه دو تیم به نتیجه مساوی 3 بر 3 رضایت داندند.
برپایه این گزارش، در این دیدار که در ورزشگاه آزادی برگزار شد، ایوان پتروویچ در دقیقه 6 و 45 و فرانک آتسو در دقیقه 32 گل های برتری تیم ابومسلم را به ثمر رساندند اما عباس آقایی در دقیقه 54، علیرضا واحدی نیکبخت در دقیقه 59 از روی نقطه پنالتی و ماته در دقیقه 88 گل های تساوی پرسپولیس را وارد دروازه ابومسلم کردند.
در این دیدار که قضاوت آن برعهده هدایت ممبینی بود، حسین خانی بازیکن ابومسلم در دقیقه 61 با دریافت کارت زرد دوم از زمین مسابقه اخراج شد. همچنین نیکبخت و رودباریان( بازیکن ذخیره) از پرسپولیس و مرادی از ابومسلم بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.
با این تساوی شاگردان افشین قطبی 40 امتیازی شدند و فاصله خود را با تیم صباباتری که در رده دوم جدول قرار دارد به 5 امتیاز رساندند. ضمن اینکه ابومسلم هم با این تساوی 29 امتیازی شد اما به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به استقلال اهواز همچنان در جایگاه پنجم جدول باقی ماند.
این خلیلی چرا گل نمیزنه؟
سلام.
منم بعد نیمه اول دیگه ندیدم تا دیدم 2 تا زدند !
بدو بدو اومدم ادامه داشت بازم میزدیم.
دیر جنبیدیم .
اما نشون دادیم مثل شیر نعره بکشیم تمومه.
اما نیمه اول روی اشتباهات گل خوردیم .
بخدا اینقدر الانم اعصابم بابت اون دروازه بانی خرابه :( :( :(
حیف چه بازی رو از دست دادم به خاطر انتخاب واحد . ولی نسبت به چند تا بازیکن شدیدا اعتراض دارم یکی این فرشید کریمی که خیلی افتضاح گل خورد.
یکیم این خلیلی آخه چه گلهایی رو نمیزنه.
ایشالا هفته های بعد ببریم .
واقعا براي پرسپوليس عزيزم متاسفم
همونطور كه امشب رئال هفت تا زد پرسپوليس بايد 10 تا ميزد
اون از اون گل مسخره كريمي كه چه بگم اينم از اين خليلي كه از هر 10 تا توپ يكي رو گل مي كنه
خدارو شكر بازي مساوي شد واگرنه تلويزيون خونه مي شكست
فکر کنم دروازه بان ابومسلم بهترین بازی عمرش کرد چه توپ هایی می گرفت:19:
راستی برید سر به کلوپ استقلا لی ها بزنید دلداریشون بدید:31:
حیف شد اگه پرسپلیس این بازی می برد واقعا عالی میشد
اقا اول تبريك
دوم حيف كه 2 امتياز از دست رفت
سوم بوي سوختن هر چي استقلالي پيجيده همه جا مخصوصا اين فيروز
اتفاقا برعکس من فکر میکنم قطبی نشون داد تو انتخاب بازیکن همه کارست و خیلی بیشتر ازش خوشم اومد که به هیچ بازیکنی باج نمیده . قبلا هم شیث رو نیمکت نشین کرده بود الان هم رودباریان رو نیمکت نشین کرده . رودباریان باید خدا رو شکر کنه که مثل شیث نمیفرستش رو سکو ها .نقل قول:
:8:نقل قول:
من که گفتم جبران میکنه:27::21:نقل قول:
خب دیروز یه روز رویایی و فراموش نشدنی بود.از کجاش شروع کنم. اولش که یه گل رو سوتیه دفاع ما زدن!!! بعدش هم حداقل 3 تا موقعیت بالای 95 % رو خراب کردیم. بعدش 2 باره یه گل خلاف جریان بازی!! (خداییش تو اون دقایق تنها توپی بود که طرف دروازه پرسپولیس اومد!!!!) بعد دوباره چند تا حمله که اون دروازبان و شانس و اینا. بعد سوتی نابود کننده فرشید کریمی! واقعا ابتدایی بود. یه دروازبان ممکنه 1000 تا توپه 100 % رو بگیره. اما اگر یه گل تخیلی اینجوری بخوره مفت نمیاره.
اما ....
نیمه دوم
یه گل به اون قشنگی. بعدش فکر کنم نیکبخت تکنیک رو تعریف کرد. اون اوت انداختن رو یه بار دیگه ببینین!!! کارش حرف نداشت واقعا. و پنالتی که گل شد. پرسپولیس بازم بد میاره. یه پنالتی دیگه هم که رو نیکبخت بود نگرفتن. و یار تازه وارد پرسپولیس که نشون داد بازیکن خارجی یعنی چی!!!!
این مساوی به نظر من 100 امتیاز میارزید.
قطبی نشون داد که یه مربی تمام عیاره
مثل همیشه و حتی بیشتر از همیشه:
:40::40::40::40: قررررررررررررررررمزته:40::40: :40::40:
فعلا دعا کنید کسر ۶ امتیاز منتفی بشه وگرنه خون فیفا رو میریزم !! :4: