از چي مرخصي بگيري ؟
Printable View
از چي مرخصي بگيري ؟
منظورتو نفهمیدم
ولی میگم چون تا این تاریخ فارغ التحصیل نمیشم یه ترمو مرخصی بگیرم
بله . امكانش هست
برای مرخصی باید تمام شهریه ثابت رو بدم یا نصفشو ؟
تمامش . مگر با شرايط خاصي كه بايد از واحد بپرسيد
میشه غیر حضوری باشه ؟ اخه سر کار میرم :41:
اگه منظورتون دانشگاه اد هست نه . شما در پيام نور چرا شركت نكرديد كه از راه دور هست ؟
من دانشگاه ازاد قبول شدم...!!!
کسی نشده؟
دوستان جواب ما رو کسی نمیده؟نقل قول:
آقا یه چند تا سوال دارم هرکی لطف کنه جواب بده لطف بزرگی کرده...
1 - سوال رفیق قبلیمونه که حالا که قبول شدیم باید چه کار کنیم
2 - من علی آباد کتول قبول شدم ، اولا اگه کسی از سطح دانشگاه خبر داره ممنون میشم کمک کنه و دیگه اینکه ، اگه من الان برم دانشگاه علی آباد کتول و سال دیگه همین موقع که در واقع ترم 2 کارشناسی میشه ، میتونم دوباره کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و اگه یه جای بهتر قبول شدم واحدامو منتقل کنم اونجا؟
3 - به صورت عامیانه مدرک توی بازار کار تاثیر داره یا نه ، یعنی آزاد علی آباد کتول با تهران فرقی میکنه؟ چقدر؟
ممنون میشم جواب بدین...
راستی میگم من اگه نخوام برم و سال دیگه شرکت کنم
سربازی به چه شکل میشه؟
متولد 69 ام ، بهمن فارغ التحصیل میشم ایشاالله
یه سوال دیگه اینکه کسی که مثلا ترم 2 یا 3 کارشناسی هست مطمئنید میتونه توی کاردانی به کارشناسی شرکت کنه؟
آخه از لحاظ سواد به هر حال جلوتره و نابرابری به وجود میاد...
اينم منم:
کد:http://up.--------.com/7/1264158038.jpg
نه متأسفانه ؟ پیام نور رشته برق داره مگه ؟ دفترچه اش کی میاد؟نقل قول:
اگه منظورتون دانشگاه اد هست نه . شما در پيام نور چرا شركت نكرديد كه از راه دور هست ؟
سلام . .نقل قول:
من دانشگاه ازاد قبول شدم...!!!
کسی نشده؟
من قبول شدم . .
من انتخاب اولمو شاهرود شهر خودمون زده بودم ( عمران - عمران ) قبول نشدم . . انتخاب دوم و سومم رو هم قبول نشدم . .
برام زدند قبولی عادی در واحد مهدیشهر . .
حالا نمیدونم برم یا نه . . حدود 2:30 فاصله است . .
کسی نمیدونه مثلا بعد یک ترم آیا انتقالی میدن ؟
در ضمن من کاردانیمو 4 سال پیش گرفتم . . :27:
ممنون . .
موفق باشید .
دوستان منم درومدم...
ثبت نام کی هستش؟؟
ترم بهمنی میشیم یا ... ؟؟؟
همين الان به سايت sanjesh.org مراجعه نماييد و اطلاع بگيريدنقل قول:
سلام من پایان ترم بهمن مدرکمو میگیرم یعنی نیمه 2وم سال 88-89
ایا امکان رزرو وجود داره در ازاد؟
اره امکان رزرو هست...!!یک ترم مرخصی میدن..!!!
سلام دوستان
كسي مي دونه اسامي پذيرفته شدگان بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 كي اعلام ميشه ؟ (ممتازين بدون آزمون) ...
قرار بود با نتايج آزمون اعلام بشه ، اما من نه در سايت آزمون (azmoon.com) نه در هيچ جاي ديگه نتونستم چيزي پيدا كنم .
لطفا اگر امكان داره راهنماييم كنيم .
اينجا كسي نيست به داد ما برسه ؟
دوستان حالاکسایی که قبول شدن برای ثبت نام توی دانشگاه باید چکار کنن؟
توی سایت دانشگاه آزاد و آزمون مطلبی ندیدم
من میخوام در امتحان کنکور اسفند ماه شرکت کنم.
من دانشجوی کاردانی غیر انتفاعی در رشته نرم افزار کامپیوتر هستم.
ترم بعد ترم اخر من میشه .یعنی درسم هنوز تموم نشده و تا اول تابستون باید درس بخونم.
ایا اگر من قبول شدم.دانشگاه که فکر کنم ثبت نامش در فروردین باشه.به من مرخصی میده.چون در یک سایت سوالی پرسیدم و یک نفر این جواب را به من داد{{{{{{شما كلا" قيد كنكور علمي-كاربردي را بايد بزني.چون همونطور كه خودتون گفتيد كه يه ترم ديگه براتون مونده اگه علمي-كاربردي كه نتايجش را بعد از عيد مي زنند و ثبت نامش هم ميشه همون اواخر فروردين با توجه به اينكه ترم شما تير ماه 89 تموم ميشه حتي اگه علمي-كاربردي هم قبول بشيد چون ترمتون تير تموم ميشه ثبت نام از شما صورت نمي گيره.در ضمن علمي-كاربردي نه ترم اول را رزرو مي كنه و نه مرخصي تحصيلي ميده.تكميل ظرفيت هم اصلا" نداره.شما بايد فقط براي سراسري 89 كنكور بديد.علمي-كاربردي 88 فقط مخصوص فارغ التحصيلان كارداني يا كساني كه امسال بهمن 88 فارغ التحصيل ميشن هست.يعني نه اينكه شما نتوني براي آزمون ثبت نام كني شما مي توني بعنوان يه كنكور آزمايشي ثبت نام كني چون همونطور كه گفتم اگه قبول بشيد ثبت نامتون نمي كنند.ولي اگه قبول هم بشيد محروميت نداره.اين را دارم از روي تجربه سال پيش دوستام كه قبول شدن و يه ترم براشون مونده بود و ثبت نامشون نكردن مي گم.هر كاري كردن بتونند يه ترم رزرو هم بكنند دانشگاه قبول نكرد.اميدوارم كه كمك خوبي به شما كرده باشم.}}}}}}}}
ایا حرف های این شخص را تایید میکنید؟
آره، منم این سوالو دارم، اصلا هیچ جایی نگفتن نتیجه ها اومده چه برسه به کارهای ثبت نام، میگم بد نیست با دانشگاهی که قبول شدیم یه تماسی بگیریم.
نقل قول:
سلام دوستان
كسي مي دونه اسامي پذيرفته شدگان بدون آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 كي اعلام ميشه ؟ (ممتازين بدون آزمون) ...
قرار بود با نتايج آزمون اعلام بشه ، اما من نه در سايت آزمون (azmoon.com) نه در هيچ جاي ديگه نتونستم چيزي پيدا كنم .
نقل قول:نقل قول:اطلاعیه ثبت نام اومد روی سایت (azmoon.net)نقل قول:
بابا اینا هم شورش رو در آوردن
من هنوز امتحانام تموم نشده....
تازه تموم بشه چجوری از اهواز تا علی آباد کتول برم برای ثبت نام آخه...
چرا فقط دو روز مهلت دادن؟
اصلا نمیدونم این امتحانا رو قبول میشم یا نه ؟( که اگه قبول نشم فارغ التحصیل حساب نمیشم) اونوقت چجوری برم 800 هزار تومن پول زبون بسته رو بریزم به حساب اینا...
واقعا حتی یه ذره هم با هم هماهنگی ندارن...
حالا میگم میشه برای ثبت نام یکی از آشنایان مثل پدر یا برادر بره؟
آره بابا دوباره پول مفت دادن به اینا شروع شدنقل قول:
من معلوم نیست این ترم تمام بشم یا نه باید اول پولو تقدیم اینا بکنم
3روز وقت ثبت نام هستش
برای مرخصی باید شهریه ثابت را بدیم درسته؟ بعد مرخصی جز سنوات حساب میشه؟یعنی یه ترم از حد مجاز ترمها کم میشه؟
درسته قصد جسارت به دوستان كارشناسي پيوسته نيست اما تجربه نشون داده از نظر سواد كاري كارشناسي هاي ناپيوسته در سطح خيلي بالاتري قرار ميگيرند اين از اون كاردانيشون كه 92 واحد چپوندن اينم از كارشناسيمون كه مدركمونم مهندسي نميشه اونم با 80 يا 90 واحد اضافه روش كسي نيست بگهاندازه يه كارشناس ارشد واحد به بچه هاي كارشناسي ناپيوسته داديد پس نبود ! مدركشونم با حذف چند درس بي اعتبار كرديد ؟نقل قول:
براي سيستم آموزش ايران متاسفم
من آن زمان كه كارداني بودم همان درسها را سر كلاس كارشناسي هاي پيوسته مينشستم و جزوه استاد يك (و) باجزوه ما فرق نداشت كارشناسيمونم تكرار همان هاييست كه در هنرستان و كمي جدي تر در كارداني پاس شد .
:2:
يك سوال كسي كه ترم مهر مي افته يعني به خاطر تقسيم بندي هاي دانشگاهي بايد شهريه ثابت رو پرداخت كنه؟
آيا كسي ميدونه در رشته مهندسي تكنولوژي الكترونيك تهران جنوب تراز نفر آخر چقدر بوده ؟؟؟
از كجا ميشه فهميد؟
اطلاعات مربوط به شما هم توی سایت آزمون اومد...نقل قول:
سلام دوستان
حالا که مهندسیش حذف نشده ، اتفاقا یه تکنولوژی هم بهش اضافه شده :31: فکر نکنم از نظر استخدام هم فرقی با اونا دشته باشیمنقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------
حالا شما مطمئنین برای مرخصی تمام شهریه ثابت رو باید بدیم ؟ این جوری که خیلی زوره 470 تومن رو الکی بدیم !؟
یکی از بچه ها میگفت یکی از دوستاش دانشگاه یزد قبول شده ولی هنوز یه ترم دیگه داشته نمیتونسته بره - اصلا مرخصی هم نگرفته و از مهر ( که همین مهر امسال بود ) رفته دانشگاه ! بدون مرخصی و دادن هیچ پولی !
کسی میدونه جریان چیه ؟
دوستان واسه کارشناسی ناپیوسته تو دانشگاه باید چند واحد بگزرونیم ؟؟(کاردانی به کارشناسی ناپیوسته)
اگه دانشگاه آزاد باشه 92 تا 94 واحدنقل قول:
اگه غیر انتفاعی یا دولتی یا سایر دانشگاه ها 74 تا 80 واحد
درود...
خسته نباشید.. ببخشید چند تا سوال...
دفترچه کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد و دولتی و پیام نور کی میاد (ثبت نام مهر 89) ؟؟؟ البته دولتیش زیاد مهم نیست... یکی 40 درصد داشته باشه سهمیه ایثارو جانبازی و فیلان و بیسان دیگه چیزی به ما نمیرسه...
این درسته که پیام نور مدرکش معتبر تر هست در سطح جهانی یا شایعه هست؟؟
لیسانس - فوق لیسانس هر کدوم چند واحد درسی باید واسشون پاس بشه؟؟؟
سپاسمندم...
سلام
كسي مي دونه زمان ثبت نام از پذيرفتگان كارشناسي ناپيوسته 88 بدون كنكور (ممتازين بدون آزمون) كي هست ؟ (با اين اطلاع رسانيشون ...)
من تهران جنوب قبول شدم . كجا بايد برم براي ثبت نام ؟ چيكار بايد بكنم ؟ تو سايت آزمون فقط براي پذيرفته شدگان با آزمون كارشناسي ناپيوسته 88 اطلاعيه دادن .
لطفا راهنماييم كنيد .
احتمالا همزمان با ثبت نام پذيرفته شدگان با آزمون هستنقل قول:
بردن کارنامه کاردانی الزامیه برا ثبت نام؟
من رفتم دانشگاه کاردانیم، گفت ما هیچ مدرکی به شما نمیدیم، دانشگاهی که میخوای برا ما نامه مینویسه ما کارنامه تو براشون پست میکنیم، گفت همیشه همینطور بوده، حالا چیکار کنم؟ مشکلی پیش میاد برا ثبت نامم؟
بله روالش همینهنقل قول:
ولی یه نامه از دانشگاه کاردانیت باید بگیری
ما که گرفتیم
حتی ریز نمراتمون هم گرفتیم با مدرک موقت کاردانیمونو
من مدرک موقتم رو گرفتم، همین بسه؟
اون نامه که میگین مضمونش باید چی باشه؟
سپاس
نقل قول:
نقل قول:
معرفی نامه از دانشگاه کاردانی
==============نقل قول:
چرا با هم فرق دارن
آیا عنوان مدرک هم باهم فرق داره
یا همشون همون مهندسی تکنولوژین
نقل قول:
آزاد واحدای جبرانی زیادی میده که البته بخشنامه اومده حدود 8 واحد از جبرانی کم شد
مدرک آزاد مهندسی تکنولوژی هست
مدرک دولتی و غیر انتفاعی مهندسی