از رفقا كسي تاچ پرو نداشته ؟
Printable View
از رفقا كسي تاچ پرو نداشته ؟
در بعضی از رامهای 6.5 اینطور نیست ووقتی گوشی رو میچرخونی صفحه هم میچرخه :20:نقل قول:
نرم افزار خاصی هم رو رام برای اینکار نبود
سلام.ببخشيد htc touch 3g هم چيني داره هم تايواني ؟ چينيش فايده داره يا نه(من ندونسته رفتم خريدم حالا فهميدم چيني!).450000 به من دادن(اصفهان) جاي ديگه اي هم اصفهان نبود.حالا چيني اشكال نداره يا برم پسش بدم!؟
سلام دوستان
من یکی HTC tuch دارم که 1سال پیش تر اونو 750 خریدم.
حالا اگه بخوام بفروشم حد اکثر چند ازم میخرن؟؟
TANX
با سلام و خسته نباشید اگه میشه کمکم کنید گوشیم خراب شده وقتی گوشیمو روشن میکنم به ظاهر روشن میشه ولی تصویر و صدا ندارم. lcd هم تصویر نمیده , رفتم علاالدین چند تا LCD هم عوض کردم تصویر نداد به احتمال زیاد نرم افزاری هستش. اگه کسی میتونه میشه بگین چه طوری گوشیمو که خاموش هست فلش کنم؟ اصلا میشه ؟ اگه میشه با چه برنامه ای و چطوری ؟ ممنون میشم زود جوابمو بدین حالم گرفتس گوشی htc diamonde 1 هست
میشه هارد ریست اینو بگین چه طوریه شاید با ریست کردن درست بشه.
نقل قول:
سلام.
اول که چرا 2 تا نام کاربری ساختید؟(البته اگر اون کاربری هم که من فکر میکنم شما باشید که اگر نباشید چه تشابه جالبی نام کاربریهاتون گوشیهاتون و مشکلتون داره:11:)و دوم اینکه اینجا جوابتون رو دادم:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=225382&page=33[/PHP]
دوستانی میخوان Touch HD شونو بفروشن ..من تا 2 ماهه دیگه HD شونو خریدارم البته اگه رو صفحه و دوربینش خط وخش ضایع نیستا !! من کرمانشاه نشین هستم ولی اگه تو استان های مجاور هستین میتونم یه کاریش بکنم ...اگه تو نقاط دور افتاده کشور مثل تهران و زاهدان و.... هستین باید پاشین بیاین اینجا ...دوستانی که مایلند یه PM بدن حله..البته من یه امنیا 16 گیگ سالم هم برای فروش دارم کسی میخواد PM بده امنیا 4 ماه کار کرده و 40 50 تا نرم افزار و بازی به روز رو هارد گوشیه و هیچ ایرادی هم نداره البته یه 2 ماه دیگه میروشم.احتمال میدم بین 320 تا 340 بدم ولی فعلا معلوم نیست.راستی دو تا سوال داشتم
1-بچه هایی که میرن بازار میدونن الان touch hd دسته دو ولی تمیز تا چقدر معامله میشه؟؟
2-امنیا با همین وضعیت چطور؟
نقل قول:
خوش اومدی به انجمن
باید بدونی که نوع چینی 3جی دارای پردازنده مارول هستش که فقط گرافیک 2d را ساپورت می کنه. ولی اگوشی اصل پردازنده شرکت کوالکام رو داره که خیلی قوی تر هست و گرافیک 3 بعدی رو هم داره.
حتما برو پس بده چون به این قیمت اصلا نمی ارزه
درود
میخواستم x1 بگیرم هنوز تو بورس هست؟
پشنهاد می دید ؟
به نظر من که امکاناتش بروز نیست و چیز خاصی نداره که دنبالش باشی.اگه کیبرد دار میخوای pro2 رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
آقا کسی نبود جواب اون دو تا سوال ما رو بده؟؟!! در ضمن قیمت امنیا رو هم 20 تومن آوردم پایین فوق العاده تمیزه.:20:نقل قول:
سلام بابا بچه های اینجا چقدر سردن !!! ما تو فروم های دیگه روزی 3 4 تا گوشیو تا پای معامله میبریم با توجه به پست بالا یه عرض دیگه هم داشتم اونم samsung i8910 omnia HD بود ...چون تو کلوپ های پاکت دیدم چند نفر پاکتشون یدونه از این هم دارن(بچه مایه داریه دیگه!!!) اگه omnia HD تون تمیزه و قصد فروش رو دارین من بعلاوه Touch Hd این رو هم خریدارم.MER10+20
سلام ... من مي خوام hd2 بخرم يه سري سوال داشتم ؟؟؟؟
1.گوشي خوبي هست كلا ؟؟؟
2. ميارزه 760 تومن ؟؟
3.من الان n82 دارم از نظر مولتي مديا از اون بهتره ؟؟؟
4. موقع خريد به چي توجه كنم سرم كلاه نره؟؟؟
اگه چيز ديگه اي هم به زهنتون ميرسه بگيد
من HD2 ندارم ولی فکر کنم از خیلیایی که دارن بیشتر بلد باشم چون تو همه ی فروم ها از اول بحثشو دنبال کردم: در کل بهت بگم اگه دنبال کیفیت دوربین و اسپیکر هستی دنبال HD2 و حتی میشه گفت پاکت پی سی نرو و به نظر من دنبال i8910 omnia HD symbian برو و 100% بگیرش چون عالیه ولی اگه کاملا با شرایط پاکت آشنایی و میدونی ارزش پاکت به دوربین و اسپیکر نیست انتخابی بهتر از HD2 نداری:نقل قول:
1-کلا که من نمیگم ولی به هر سایت خارجی که سر میزنم میبینم که 2 ماهه داغ ترین موضوع سایت هاست..عالیه پسر!!!:8:
2-بله 760 که هیچ بیشتر هم میارزه البته فکر کنم الان 720 شده
3-از نظر دوربین و صدای اسپیکر 80 الی 90 % N82 میشه بهش نمره داد ولی تو هندزفری میترکونه...و مولتی مدیا که اصلا حرفشو نزن که صفحه ی 2.4 اینچ و 4.3 اینچ رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد فکر کن تو 4.3 فیلم نگاه کنی!!!:8:
4-فکر نکنم تقلبیش تو بازار اومده باشه ولی حواست باشه طرف گوشی جعبه باز بهت نندازه و حتما پلمپ شده بگیر ..اگه خیلی میترسی گارانتی دار بگیر که لیبل شرکت گارانتی یاس یا پرشین تلکام روش باشه....به هیچ وجه پول اضافه واسه نصب نرم افزار نده!!!فهمیدی!!! اگه بدی خودم خفت میکنم:31: به یارو بگو من حرفه ایم و گول این حرفای مفت تو رو نمیخورم اگه گیر داد از مغازه بزن بیرون..واسه هر نوع نرم افزاری خودم یا بچه های محترم راهنماییت میکنن و از همین فروم میتونی دانلود کنی و نصب کنی.:10:
ممنون از راهنمايي تون ....واقعا موثر بود .... من اگه خدا بخواد 4 شنبه ميگيرم ....
بگیر و موفق باشی:10:نقل قول:
حتما رم 2 گیگ تو جعبه رو رد کن بره و یه 8 یا 16 گیگ بگیر حاشو ببر ..اصلا هم نیازی به طلق محافظ نداری و صفحه گوشی کاملا ضد خش گلوله زلزله سیل طوفان سرطان و هر بلای آسمونی و زمینی که فکرشو بکنی:31:
سلام برو بچ با حال خوبید.
من یه راهنمایی خیلی فوری دارم
خلاصه بگم :من htc hd2 رو بخرم یا apple 3gs
1:کدوم از همه همه همه لحاظ بهتره؟
2:باید موقع خرید به چه موارد خیلی مهمی توجه کنم ؟
هر کسی که اطلاعات کاملی داره لطفا راهنمایی کنه؟
ممنون
نقل قول:
سلام.
با این روشی که شما میخواهید که نمیشه راهنمایی کرد قربان.هر کدوم مزایا و معایبی دارن باید بگی از دستگاهت چی میخوای تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.:11:
سلام اتفاقا من 3 روزه به شدت دیوانه آیفون شده بودم یعنی طوری بود که خواستم بیام اینجا و خداحافظی کنم و برم تو فروم آیفون و ماهه دیگه برم i900 رو بفروشم و یدونه 3g رو بخرم ولی گفتم کمی تحقیق کنم(آخه اطلاعاتم از آیفون کم بود) این بود که در کمال تعجب!!! دیدم که
1-بلوتوث نداره(داره ها ولی فقط برای هندزفری مونو) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-دوربین 2 مگا پیکسل (یعنی باید قید دوربین رو بکل زد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-قیمت بالا که اصلا با عقل جور در نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید دوستان 7 یا 8 مورد دیگه هم اضافه کنن ولی من فقط به دلیل همین 3 تا مشکل بالا منصرف شدم...تازه شما گفتی 3Gs که درسته کمی از این مشکلاتش حل شده ولی 800 تومان نمی ارزه و قابل مقایسه با HD2 نیست...ولی اگه به فکر نرم افزاری و این مشکلات سخت افزاری برات مهم نیست و البته محدودیت مالی نداری آیفون 3 جی اس بگیر....نرم افزار های آیفون خیلی با win mobile فرق میکنه و واقعا گل کاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من HD2 ندارم ولی فکر کنم از خیلیایی که دارن بیشتر بلد باشم چون تو همه ی فروم ها از اول بحثشو دنبال کردم: در کل بهت بگم اگه دنبال کیفیت دوربین و اسپیکر هستی دنبال HD2 و حتی میشه گفت پاکت پی سی نرو و به نظر من دنبال i8910 omnia HD symbian برو و 100% بگیرش چون عالیه ولی اگه کاملا با شرایط پاکت آشنایی و میدونی ارزش پاکت به دوربین و اسپیکر نیست انتخابی بهتر از HD2 نداری:
1-کلا که من نمیگم ولی به هر سایت خارجی که سر میزنم میبینم که 2 ماهه داغ ترین موضوع سایت هاست..عالیه پسر!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-بله 760 که هیچ بیشتر هم میارزه البته فکر کنم الان 720 شده
3-از نظر دوربین و صدای اسپیکر 80 الی 90 % N82 میشه بهش نمره داد ولی تو هندزفری میترکونه...و مولتی مدیا که اصلا حرفشو نزن که صفحه ی 2.4 اینچ و 4.3 اینچ رو اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد فکر کن تو 4.3 فیلم نگاه کنی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-فکر نکنم تقلبیش تو بازار اومده باشه ولی حواست باشه طرف گوشی جعبه باز بهت نندازه و حتما پلمپ شده بگیر ..اگه خیلی میترسی گارانتی دار بگیر که لیبل شرکت گارانتی یاس یا پرشین تلکام روش باشه....به هیچ وجه پول اضافه واسه نصب نرم افزار نده!!!فهمیدی!!! اگه بدی خودم خفت میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یارو بگو من حرفه ایم و گول این حرفای مفت تو رو نمیخورم اگه گیر داد از مغازه بزن بیرون..واسه هر نوع نرم افزاری خودم یا بچه های محترم راهنماییت میکنن و از همین فروم میتونی دانلود کنی و نصب کنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت اکبند X1 چند هست بدون گارانت و گارانتی
داش یه سوال چند جا می پرسی؟!نقل قول:
جواب شمارو تو تاپیک قبلی که پرسیده بودید جواب دادن
برای دیدن جوابتون با پست زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4596333&postcount=5573
پایین ترین قیمت ممکن همراه با چونه :31: 380نقل قول:
HD و I900 16GB رو هم لطف کنین...مر C
سلام، من سریعا به یک پاکت پی سی با ویندوز CE نیاز دارم، لطفا اگه کسی سراغ داره اطلاع بده.
نقل قول:
سلام.
یعنی چی؟ منظورتون اینه که اگر کسی برای فروش داره میخواهید یا اینکه بهتون معرفی بشه که مثلا" فلان پاکت پی سی ویندوز CE داره؟:11:
بچه ها من میخوام i900 16gb تمیز رو با یه n95 8 gb تمیز عوض کنم بدون هیچ ردو بدل شدنه پولی یعنی سر به سر....موافقین یا نه؟؟؟
از نظر قیمتی زیاد تفاوت ندارن دست دو تمیز
اما کارایی امنیا بیشتره
به نظرم تعویض نکن.(البته 95 8 گیگ هم گوشیه خیلی خوبیه.)
نقل قول:
سلام.
شما زمانی که با پاکت پی سی کار کردید دیگه نمیتونید با گوشیهای معمولی کار کنی.البته این حرف و به چند نفر دیگه هم زدم گوش نکردن بعدا" خودشون اعتراف کردن حق با من بوده.:46:
آخه داداشه من ...عزیز من....الان 6 ماهه i900 دستمه همه کار باهاش کردم و حسابی ازش خسته شدم و چون امسال وقت زیاد برای وب گردی و دیدن فیلم تو گوشی و این حرفا ندارم زیاد قابلیت هاش به کارم نمیاد در ضمن نه میتونم رام عوض کنم که این باتری لعنتیش بیشتر از یه نصفه روز دووم بیاره!!:41: نه بلوتوثش خوب کار میکنه ...آخه از سه تا نرم افزار persian bluetooth va bluetooth setting استفاده میکنم ولی همشون باگ دارن و حتی NFA Blue هم جواب نمیده و فامیلا کلافه میشن تا برام 1 فایل میفرستن.دوربینشم که به پایه N95 نمیرسه ..صداش که خیلی برام مهمه 10% N95 هم نیست و مهمتر از همه که من تنها فردی تو خونه و فامیل و آشنا هستم که بلدم با وین مو کار کنم در نتیجه اگه تابستون HD2 بخرم باید اینو بفروشم و فروشش همانا و بدبخت شدن همانا من 6 ماه نیست 450 خریدم الان شده 360!!!! و مغازه دارهای شهرمون میگن چون مردم شهر نصفشون عقب موندن i900 سالی یکی فروش میره واسه همین 280 بیشتر از شما نمیخریم!!؟؟ پس یعنی تابستون من 180 بفروشم هنر کردم!!! یعنی عرض یه سال 280 تومن ضرر خالص کردم !!! ولی n95 الان 1 ساله 30 تومن کم کرده و دسته دوومش هم خوب فروش میره.:10:نقل قول:
سلام.نقل قول:
در مورد بلوتوث قطعا" مشکل از خودته نه گوشی:31: والا من Obex Inbox زو نصب کردم تا الانم هیچ مشکلی نداره.اما در کل من نظرم رو گفتم و شما مختارید که کاری رو انجام بدید که به صلاحتونه ولی بعدا" شما هم میای میگی اشتباه کردی:46::31::11:
با سلام یه گوشی htc 3g که تایوانی و سالمه و تمیزه 4ماهه میده 250000 میارزه؟
:wac:شاید منظورت apple 3g هستنقل قول:
سلام.نقل قول:
HTC هم یک مدل به نام 3G داره و منظورشون اون گوشیه.:11:
جواب لطفا؟نقل قول:
سلام
من الان می خوام برم xperia x1 بگیرم و در کلوپ گوشی هم هنوز جواب ندادن ! اگه یکی لطف کنه جوابم رو بده ممنون میشم!
فقط لطفا یکم سزیع !
1- من توی تاپیک دیدم که بعضی میگن جعبه ی x1 های جدید فرق کرده! آیا کلا فرق کرده و برای همه اینجوریه یا اینکه تقلبیه؟
یعنی در واقع این ها مشکلی و مورد خاصی ندارن؟ و همه چیزشون عین مدل های قبلیه؟
2-رنگ مشکی و نقره ای در ترک خوردن فرقی دارن؟
3-قیمتش الان دقیقا چند هست؟(با گارانتی و بدون گارانتی؟)
4-تقلبیش اومده یا نه و اگر اومده چه مشکلاتی داره؟(باتریش چی؟)
5-وقتی که می خوام بخرم راهی نیست که بشه همه چیزش رو تست کرد؟ (و چیاشو تست کنم؟)
6- حافظه ی داخلیش چنده؟
7-از طریق IMEI نمیشه کشور ساخت گوشی رو چک کرد؟(با شماره های اولش)و فقط تایوان زده؟
8-هفته ی ساخت گوشی از چند به بعد باشه ،میشه گفت که دیگه احتمال ترکش خیلی کمه؟
9-توی جعبه ی اصلی دقیقا چه چیزایی هست؟
10-مموری اصلی که کارخانه توی جعبه گذاشته چنده؟(آخه یکی میگه 4 یکی میگه 8!یکی هم میگه نداره!)
11-باطری و رم اصلش علامت خاصی نداره ؟ (اگه داره بیزحمت عکسشم بدین.)
12-مموری 16گیگ میکشه یا نه؟ سرعتش پایین نمیاد؟وقیمت 8و16گیگ چنده؟
13-شما عزیزان توی تهران مغازه ی خاصی مد نظرتون نیست که با اطمینان ازش بخرم؟(واز هر جا خواستم بخرم لوازم اصلی بودنش رو فقط شرط کنم؟)
14-اگه راهنمایی یا نکته ی خاصی هم وجود داره که برای خرید باید بدونم ممنون میشم بگین!
شرمنده که سوالام زیاد شد!
ممنون ازتون!
به نظر من گوشی بسیار خوبیه و با این قیمت می ارزه ولی جای چونه هم داره. الآن قیمتش آکش 340 هستش.نقل قول:
به نظر من X1 چرته و اصلا نخر که کلی پشیمون میشی:5:نقل قول:
فکر نکنم کسی در مورد هفته ساخت برای ترک خوردن گوشی کمکی بهت بکنه چون کسی اطلاعاته دقیقی نداره:13:فقط اگه از علائدین خریدی به هیچ وجه گول فروشنده هارو نخوری (آخه میگن که باید رو گوشی 100 تومن نرم افزار نصب بشه!!!)
میشه دقیقا بفرمایید چرا؟نقل قول:
به نظر من X1 چرته و اصلا نخر که کلی پشیمون میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که خریدیم و به نظرمون چرت نیست و پشیمون هم نیستیم! از لحن علمی شما در قانع کردن دوستان هم متشکرم!:41:
1. الان همه جعبه های بازار یه جوره، نیاز به حساسیت نشون دادن نیست!(تا اونجایی که من میدونم!)نقل قول:
1- من توی تاپیک دیدم که بعضی میگن جعبه ی x1 های جدید فرق کرده! آیا کلا فرق کرده و برای همه اینجوریه یا اینکه تقلبیه؟
یعنی در واقع این ها مشکلی و مورد خاصی ندارن؟ و همه چیزشون عین مدل های قبلیه؟
2-رنگ مشکی و نقره ای در ترک خوردن فرقی دارن؟
3-قیمتش الان دقیقا چند هست؟(با گارانتی و بدون گارانتی؟)
4-تقلبیش اومده یا نه و اگر اومده چه مشکلاتی داره؟(باتریش چی؟)
5-وقتی که می خوام بخرم راهی نیست که بشه همه چیزش رو تست کرد؟ (و چیاشو تست کنم؟)
6- حافظه ی داخلیش چنده؟
7-از طریق IMEI نمیشه کشور ساخت گوشی رو چک کرد؟(با شماره های اولش)و فقط تایوان زده؟
8-هفته ی ساخت گوشی از چند به بعد باشه ،میشه گفت که دیگه احتمال ترکش خیلی کمه؟
9-توی جعبه ی اصلی دقیقا چه چیزایی هست؟
10-مموری اصلی که کارخانه توی جعبه گذاشته چنده؟(آخه یکی میگه 4 یکی میگه 8!یکی هم میگه نداره!)
11-باطری و رم اصلش علامت خاصی نداره ؟ (اگه داره بیزحمت عکسشم بدین.)
12-مموری 16گیگ میکشه یا نه؟ سرعتش پایین نمیاد؟وقیمت 8و16گیگ چنده؟
13-شما عزیزان توی تهران مغازه ی خاصی مد نظرتون نیست که با اطمینان ازش بخرم؟(واز هر جا خواستم بخرم لوازم اصلی بودنش رو فقط شرط کنم؟)
14-اگه راهنمایی یا نکته ی خاصی هم وجود داره که برای خرید باید بدونم ممنون میشم بگین!
شرمنده که سوالام زیاد شد!
ممنون ازتون!
2. خیــر!
3. قیمت دقیق ندارم!
4. شما دقت کن که تایوانی باشه، من تقبلیش رو ندیدم ولی بعضی دوستان تو کلوپ گفتن هست!
5. راه خاصی (مثل کد تو سونی اریکسون) نیست، دوربین و LCD و اسپیکر خارجی و مکالمه و هرچیزی که به ذهنت میرسه! باطری رو هم با شرط ببر!
6. 256 مگابایت حافظه داخلی (جدای از 512 مگابایت رام)
7. فقط تایوانی! نیازی به چک کردن IMEI هم نیست!
8. خبر ندارم!
9. گوشی + باطری + مموری 4/8 گیگ + هندزفری + کابل USB + دوشاخه برق (میخوره به USB) + یه CD + چندین دفترچه!
10. یک سری 8 گیگ داره و یک سری 4 گیگ، دوتاش هم کارخونه ای هست!
11. بنده مدرک خاصی ندارم!
12. من خودم 16 گیگ کلاس 2 گذاشتم روش، مشکلی هم نداره، سرعت عالیه!
13. بنده تهران نیستم!
14. کلا خیلی حساس نباش، چون بدتر سرت میاد! خصوصا سر ترک، گرچه احتیاط لازمه و حتما با فروشنده شرط بکن، ولی اینکه بخوای خیلی حساس باشی نتیجه عکس میده!
خواهش میکنم، بازم سوالی داشتی در خدمتم!
سلام.
من دنبال یه گوشی htc هستم حدود قیمت 300 که جی پی اس داشته باشه....پیدا میشه؟؟؟
از HTC فقط Touch2 هست حدود 370 قیمتش هست.نقل قول:
سلام.
من دنبال یه گوشی htc هستم حدود قیمت 300 که جی پی اس داشته باشه....پیدا میشه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]