فابریک گرفتم 6 تومننقل قول:
Printable View
فابریک گرفتم 6 تومننقل قول:
دوستان کمک!
من پنج شنبه برای قیمت کردن a1200 به علاالدین رفتم و کلا 3 مغازه اونم با قیمت 250 داشتن و البته بدون رم. با تمام این تفاسیر امروز که برای خریدش رفتم هیچ کدوم نداشتند!!!
تنها مدلی که هست همون مدل چینی هست. میخواستم بدونم این مدل چینی به غیر از مشکل update نشدن مشکل دیگه ای نداره؟ یعنی برنامه روش بدون مشکل نصب می شوند و تو سرعت با باقی مدلها فرق نداره؟ اگرم کسی میدونه غیر چینیش کجا می فروشن بگه تا ما هم از این خماری در بیایم
ببخشید دیر شد ! اما باید بگم که این سیم یا دستگاهی که من میگم ( به گفته ی موبایل فروشه ) مثه یه رابط بین گوشی و کامپیوتر هستشنقل قول:
در مورد mini usb باید بگم درسته اما من گوشی بابام ( Nokia 6100 )رو که فارسی نداشتو بردم فارسی کنم با همین سوزنی ها بهش اطلاعات وارد کرد چون 6100 اصلا" mini usb نداره
از پیشنهاد خوبتون ممنونم
مرسی دوست عزیز اما من از برنامه ی Apply font خوشم نمیاد:41: می خوام گوشیم مثه بقیه ی گوشی ها فارسی بشه :42:نقل قول:
دوستان یه سوال دارم . لطفا کمک کنید .
من گوشی یکی از دوستانم رو گرفتم گفتم که بده فلشش کنم صداشو زیاد کنم روش تم بریزم و از این حرفا .
اما این کارو نکردم چون توی این همه فروم رفتم گیج شدم و ترسیدم خرابش کنم!!!یک اینکه یه firmware که شما تست کردی و مشکل نداره لینکشو بهم بدید و اینکه کار تقویت صدا رو کسی از شما ها انجام داده جواب میده ؟ و تم هم بریزی روش قاطی نمیکنه ؟
ممنون
اول از همه اگه میخوای تم بریزی و تقویت صدا کنی و غیره باید و بهتره فلش کنی و اما برای انجام این کار دونستن ورژن گوشی شما لازمه که به احتمال زیاد c2 هستش
فلش از C2 به H2 ؟؟؟ در اين صورت گوشيتون رو نابود خواهيد کرد!نقل قول:
در ضمن يه فرمور جديد اينجا اومده:
کد:http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=17812
فريمور لينك بالا رو من رو گوشي دارم محشره
ايراني هم ساخته جناب امين ادمين سايت موبايلستان
در كل رو گوشيتون از اين فريمور استفاده كنيد ضرر نميكنيد
با سلام به همگی و عیدتون مبارک _خوب من نقد این گوشی رو خوندم و خوشم اومد فقط چند تا سوال داشتم :
1.بازار نرم افزار برای این گوشی چهطوری؟
2.من صفحه لمسی برای اس ام اس زدن میخوام آیا مثل پی990 توی ساعت اس ام اس دریافتی مشکلی داره؟
در مورد ظرفیت اس ام اس یه توضیحی بدین که چه جوریهست چندتا میگیره؟
آ3.یا درسته که فونتهای فارسی رو نمیشناسه_و اینکهاین گوشی فارسی نمیشه_فارسی برای تایپ اس ام اس میخوام.
4.و من شنیدم که کلا گوشی های موتو _ خدماتی در صورت خراب شدن ندارن آیا درسته؟ من اصفهانم.
و چیزی دیگه اضافه کنم من تا حالا موتو نداشتم گوشی هام نوکیا بودن
ممکنه کار کردن باش سخت باشه برام_بینهایت سپاس گذارم و ببخشید که زیاد شد
قربانتان _امیر
دوستان برنامه ای هست که پس از نصب این امکان رو به ما بده روی application قفلگذاری کنیم؟
من v3xداشتم فروختم a1200 خریدم تا الانش راضیم ولی نمیخوام کسی به sms هام دسترسی داشته باشه
میشه مثل v3x روی هر مورد ففل کذازی کرد؟ با تشکر . راستی سال نو مبارک.:46:
شما با خود گوشي بدون نرم افزار هم ميتوني رو پوشه اس ام اس ها قفل بزاريدنقل قول:
ابتدا تو قسمت اس ام اس يه پوشه بسازيد و اس ام اس هايي كه ميخوايد روش قفل بزاريد move كنيد تو پوشه اي كه ساختيد
بعد پوشه رو باز كنيد و از گزينه سمت چپ folder setup رو انتخاب كنيد
صفحه اي باز ميشه تيك protected by lock code رو بزنيد و lock code گوشي رو وارد كنيد
1- مثل نوكيا نيست ولي خوبه راضيت ميكنهنقل قول:
2- تو ساعت اس ام اس مشكلي نداره
3- فارسي رو از اين گوشي بكش بيرون فقط با ارتقا فريمور برعكس ميتوني بخوني
4-خدماتي به اون صورت ندارن
كار باهاش سخت نيست شب اول عادت ميكني
سلام به همگی . من تازه عضو شدم
من یه ماهی میشه a1200 خریدم و ازش راضی هستم ولی یه مشکلاتی دارم که مطرح میکنم خواهش میکنم که کمکم کنید
1.اول اینکه این اطلاعات گوشی منه:
r532c2_g_11.31.25p
میخواستم ببینم که firmware گوشیم خوبه یا که آپدیتش کنم؟
2.دیگه اینکه من mpkg installer و superman رو نصب کردم ولی فایل های pkg رو نصب نمیکنه یعنی وقتی open with کردم و بعد mpkg رو انتخاب کردم و بعد ok کردم هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ بوقی هم نمیشنوم لطفا کمک کنید؟
شما فريمور رو اپديت كن به اين دليل هم برنامه برات نصب نميشهنقل قول:
فريموري كه لينكش صفحه قبل هست رو بگير فريمور خوبيه
با عرض شرمندگی من تو بعضی قسمتا دیدم افرادی firmware رو اپدیت کردن و بعدش مشکلاتی برای گوشیشون پیش اومده می خواستم اگه ممکنه یه راهنمای اپدیت کردنه کامل معرفی کنید که به مشکل بر نخوریم البته خواهشا
تشکر.........................
merci..........نقل قول:
هيچ مشكلي پيش نمياد فريمور شما رده c2 هستش و فقط نبايد رده h2 بريدنقل قول:
براي اموزش هم ميتونيد به سايت موبايلستان قسمت لينوكس مراجعه كنيد
راهنماي كاملي داره
اها از اون لحاظ همچين امكاني ندارهنقل قول:
..............
با سلام می خواستم بدون فریمور 24xp30 بهتره یا 25xp30 چون فریموره من 25xp30 هست البته از نظره صدا و عمر باطری و کیفیت دوربین وبا تشکر
سلام دوستان.
من یه مدتی هست که آ1200 رو گرفتم.. ولی انصافا اگه مطالب 166 صفحای شما نبود کلی مشکل دشاتم باهاش که با استفاده از تجربه شما حل شده همشون.. فقط یکی مونده!!!
من فریم ور من 25 هستش.. ازش راضی هستم هم سرعتش خوبه هم کیفیت عساش فقط با این برنامه pkg مشکل دارم .. تاحالا همه pkg هایی که معفی کردین رو امتحان کردم ول یجواب نداده!!! اگه بخوام بدون تعویض فریم ور این مشکل رو حل کنم چی کار کنم ؟
ممنون و بدروود:11:
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم .فریمورم رو به 24xp30 تغییر دادم الان راحت pkg نصب میشه شما هم عوض کن
این گوشی صداش چطوره نسبت به دبلیو 810؟
اس ام اس فارسی رو می خونه؟
صداش خیلی بلند نیست ولی شفافه و اس ام اس فارسی رو جدا جدا و از چپ به راست میخونه
نقل قول:
از چپ به راست :18:
خیلی ممنون دوست عزیز... هنوز تصمیم نگرفتم که عوض کنم یا نه!نقل قول:
در هر حال ممنونم:20:
یه سوال دیگه داشتم دوستان!
من با هر نرم افزاری که فایلهای تصوریی رو تبدیل میکنم به rm باز هم نیمتونم تو گوشی ازش استفاده کنم!
از دوستان کسی این سی دی شماره دو رو داره ؟ اگه کسی هست لطفا این نرم افزار یا حد اقل اسم و مشخصاتش رو بده ممنون میشم.
همچنین اگه اسمی سایر نرم افزارهایی که تو اسین سی دی هست رو بگن ممنون میشم.
در ضمن من حدود 24 تا بازی و برنامه (مثل بلوتوث هک و گلف و ماشین و سودوکو و ویبره برای خانوما!! کورنومتر!موتور! سوپرماریو!ساعت بزرگ!و...)که 100% کار میکنن و با پسوند jar هستند رو دارم اگه میخواهید براتون بزارم.:5:
:41:دوستان کسی می دونه چطوری رو a1200 تم بریزم ؟ من برنامه ی mtf رو نصب کردم ولی وقتی یک تم با پسوند mtf رو باهاش open whith می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط 3 تا بوق پشت سر هم می زنه .لطف کنه یکی منو راهنمایی کنه
خوب سلامی دوباره به دوستان پی سی وورلدی خودم
چقدر سوالای سخت سخت میپرسید
دوست عزیز این برنامه mtf رو باید بیخیال شی چون من فقط تونستم دو تا تم روش نصب کنم که اولی آیفون بود و دومی هم تم oubuntu بود تم اولی رو که خواست پاک کنم هیچ راهی نداشتم جز ریست کلی گوشی که اونم باعث شد هر چی رو حافظه ی گوشیه دود شه (اس ام اس ها و لیست مخاطبین) دومین تم رو هم که نصب کردم دستش نزدم چون واقعا ازش راضی هستم. ولی دو تا برنامه دیگه به اسم Splash Installer و theme Installer هست که واسه فایلهای با پسوند phm , pskn هست که بازم من سر در نیاوردم چجوری باید باهاش کار کرد ولی محض احتیاط برو به لینک زیر:نقل قول:
دوستان کسی می دونه چطوری رو a1200 تم بریزم ؟ من برنامه ی mtf رو نصب کردم ولی وقتی یک تم با پسوند mtf رو باهاش open whith می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط 3 تا بوق پشت سر هم می زنه .لطف کنه یکی منو راهنمایی کنه
و فایل theme installer هم از این لینک بگیر :کد:http://www.gsmforum.ir/1652-post57.html
فقط باید تو اون سایت عضو شی. اونجا هم همش خودم پست دادمکد:http://www.gsmforum.ir/1653-post58.html
دوست عزیز شما دو تا کار میتونی انجام بدی:نقل قول:
1 - یا اصلا بیخیال برنامه های mpkg بشی . که به نظر من تمام برنامه های این گوشی تو همین mpkg هست .
2 - یا جرات فلش کردن گوشی رو به خودت بدی و از امکانات گوشیت حد اکثر لذت رو ببری.
به نظر من گزینه 2 رو انتخاب کن و حالشو ببر من خودم بهت یه لینک میدم که تمام آموزش فلش رو با تصویر توضیح دادم. هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه از روی همون پیش بری.فقط باید سرعت نت بالا باشه چون حدود 6- مگابایت رو باید دانلود کنی.
فقط حواست باشه که از یک فریمور خوب استفاده کنی که اونم بهت معرفی میکنم چون ممکنه وقتی گوشیت رو فلش کردی نه آنتن بده نه منوی بالا ی گوشیت عمل کنه که اونم مشکلی نیست درست میشه ولی وقتی که گذاشتی واسه دانلود فریمور بیهوده بوده.
لینک آموزش فلش:(البته تو همین تاپیک هم گذاشته بودم بگردی پیدا میکنی ):
فریمورشم از اینجا دانلود کن بهتره:کد:http://www.gsmforum.ir/249-post5.html
موفق باشیکد:http://www.gsmforum.ir/729-post1.html
خوب سوال بسیار به جایی بود من با سرچ هایی که تو اینترنت کردم این به دستم اومد :نقل قول:
این نرم افزار هم برای اون دسته از عزیزانی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند.
محیط برنامه بسیار دوستانه و ساده است این برنامه توانایی تبدیل همه فرمتها به شش فرمت از جمله rm رو داراست.
در صورتی که realplayer روی سیستم شما نصب نباشه فایل HelixSDK.exe رو نصب کنید فایل کرک هم همراه برنامه است.
فقط فراموش نکنید هنگام استفاده برای نمایش در a1200 حتما سایز تصویر رو به 176X144 تغییر دهید کیفیت تصویر رو می تونید با در نظر گرفتن محدودیت حجمی انتخاب کنید. کیفیت صدا رو هم پیشنهاد می کنم گزینه 37 یعنی Pocket PC انتخاب کنید و از کیفیت فایل های تصویریتون لذت ببرید.
فایل اصلی رو برای راحتی دوستان به دو فایل 3.5 مگابایتی تبدیل کردم.
ابتدا هر دو فایل را دریافت سپس فایل zip را unzip نمایید.
لینک دانلود برنامه اول(WinMPG-Video-Convert-v6.8.zip ):
لینک دانلود برنامه 2(WinMPG-Video-Convert-v6.8.z01):کد:http://www.4shared.com/file/42398077/dd3aa6f2/WinMPG-Video-Convert-v68.html?dirPwdVerified=6e071f1
لینک دانلود فایل HelixSDK.exe:کد:http://www.4shared.com/file/42398410/120d3c0b/WinMPG-Video-Convert-v68.html?dirPwdVerified=6e071f1
کد:http://www.4shared.com/file/42397772/f07c54ae/HelixSDK.html?dirPwdVerified=6e071f1
دوست عزیز شما مجبور نیستی گوشیتو بدی دست کسی . روک بهش بگو گوشی یه وسیله شخصیه.:27:نقل قول:
شوخی کردم ولی یه راهی داره که یه کد کلی بذاری روئ گوشی و حتی وارد منو های گوشی هم نشه اونم از روش زیر برو:
اول میری تو منوی اصلی گوشی (یعنی همون بالا سمت چپ)
بعد روی منوی سمت چپ پایین میزنی(یعنی همون منوی more)
بعد گزینه ی Phon Lock رو انتخاب میکنی که گوشی قفل میشه و تا بهش کد وارد نکنی وارد هیچ قسمتی نمیشه.:27:
خدا کنه منظورتون همین باشه.
چون دیگه راه دیگه ای نداره .
راستی کد ارجینال گوشی هم "1234" هست که اونم میتونی عوض کنی.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز 1- بازار نرم افزار این گوشی رو به افزایش هست و روز به روز برنامه های بیشتری میاد .البته نباید برنامه های جاوا رو نادیده گرفت.من میتونم به جرات بگم که اگه نرم افزار های این گوشی زیاد بشه دیگه کسی دور سیستم عامل سیمبین نمیره چون تو اون سیستم عامل احتمال قفل کردن دستگاه زیاده . شاید واسه شما هم پیش اومده باشه که گوشیتون قفل کنه .ولی من تا حالا ندیدم گوشی موتورولا قفل کنه حتی شده همزمان از چند تا برنامه پر کاربرد استفاده کردم ولی هیچ وقت نشده دستگاه زیر دستم قفل کنه اونم به خاطر سیستم عامل لینوکسی هست که روش نصبه.نقل قول:
2- ظرفیت اس ام اس این گوشی واقعا بالاست من تا هر چی تونستم اس ام اس ها رو پاک نکردم و حدود 900 تا اس ام اس روی گوشی ذخیره هست که هیچ پیغامی هم بهم نداده(میتونی از عکس زیر متوجه بشی.(داخل inbox گوشی 215 اس ام اس و در داخل پوشه sms که خودم درست کردم 130 اس ام اس و در داخل پوشه sent items هم 674 اس ام اس ذخیره شده که فکر میکنم کافی باشه نه؟!!!!!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - فونت های فارسی به راحتی روی این گوشی نصب میشه و قابل شناسایی هست.فقط شما باید فارسی رو از چپ به راست بخونی که بازم بهتر از چند تا مربع هست. در رابطه با اس ام اس فارسی هم باید بگم که تا حالا روشی براش ساخته شده که میتونی اونم تو لینک زیر ببینی:
در مورد سوال 4 اطلاعی ندارم فقط میتونم بگم که در قبال هیچ نو از مارک های گوشی خدماتی ندارند.شما تا حالا کسیو دیدی که گوشیش از گارانتی استفاده کنه یا اینکه بدون هزینه گوشی خراب رو درست کنن. به نظر من تمام گارانتی ها چرت هستند.کد:http://www.gsmforum.ir/forum67/thread117.html
کار کردن با این گوشی واسه کسی مشکله که سونی اریکسون داشته باشه . چون گوشی سونی اریکسون واقعا کار کردن باهاش ساده هست و هر کسی با یک هفته کار کردن تمام جیک و پیک گوشی رو در میاره . اما به نظر من کسی که با نوکیا کار کرده میتونه با موتورولا هم رابطه بر قرار کنه .
امیدوارم مطالب مفیدی ارائه داده باشم
بچه ها من فیلم آمریکن پای 6 (American Pie 6 ) رو یه جا با پسوند rmvb و حجم 80 مگابایت دانلود کردم ریختم رو گوشی اول باورم نمیشد اجراش کنه .چون من خودم فیلم رو با برنامه real player رو کامپیوتر نگاه میکردم گفتم بذار بریزم رو گوشی ببینم اجرا میکنه یا نه. دیدم آره با کیفیت بسیار عالی پخش میکنه و حتی وقتی هم میزنی جلو مکس نمیکنه سریع نشون میده.
خیلی حال کردم از این به بعد فیلم های کامل رو با حجم کمتر از 100 مگ میریزم رو گوشی و میبینم.
به نظر من خیلی بهتر از mp4 پلایر هست.
نرم افزار تبدیل فیلم ها هم به پسوند rmvb و rm تو چند تا پست قبل گذاشتم برید بگیرید و حالشو ببرید.
منون آقا صادق.نقل قول:
من اون فایل پی دی اف رو دانلود کردم و اگه فلش کنم حتما از همونایی که شما گفتین استفاده می کنم.
شاید جزو معدود کسایی باشم که همه 167 صفحه رو خوندم! اصلنم وقتم تلف نشده که خیلی چیزها هم یاد گرفتم!
امیدوارم بقیه کسایی که تازه این گوشی رو میگیرن عجله نکنن و این مطالب رو بخونن!
در ضمن بابت غلطهای املایی و تایپی پستهای قبلی عذر خواهی میکنم! من بعدا که خوندم خودم متوجه نشدم..شما از کجا فهمیدین من چی گفتم؟؟ :31::20:
بازم تشکر
آقا دستت درد نکنه!نقل قول:
انصافا نرم افزار خوبیه!
ولی این rm عجب کیفیتی داره!! من البته با اندازاه 320*240 هم امتحان کردم اصلا با 3gp قابل مقایسه نیست..هم کیفیت تصویر هم صدا!! به بدوستان توصیه میکنم امتحان کنن.ارزشش رو داره.
امروز با p990 کل انداختم تو کیفیت کم آورد:31:
به لطف شما امروز کلی حال کردم!! ممنون:11:
گفتم نا مردیه از مطالب دوستان استفاده کنم و خودم چیزی نداشته باشم براشون!
این فیلی که براتون آدرسش رو میزارم حاویه 12 تا بازی هست به اسامی:
1-آسفالت(ماشین)
2-بومبر(بمب گذار)
3-سودوکو
4-فیس دریور
5-فریی فلایت(پرواز آزاد با هواپیما)
6-جی تی ریسینگ(ماشین سواری)
7-مید نایت پول(بیلیارد)
8-ناین هول(گلف)
9- شاهزاده پارسی
10-قران
11-خانه سازی
12-ورم(کرم)
من همه اینارو نصب و امتحان کرذم100% کار میکنن
تو بازی شاهزاده پارسی (که انصافا خوب هست و با گرافیک بالا)کلیدهای ولوم هم استفاده میشه.
امیدوارم تکراریاش کم باشند.
بدروود
[html]http://uploadbazar.com/406game.rar[/html]
خوب من طی یک حرکت شهادت طلبانه یه تعداد برنامه جاوا آپلود کردم که براتون آدرسش رو میزارم!
1-سوپر بلوتوث هک(برای دیدن و احیانا نتقال فایل سایر گوشیها به صورت پنهانی!)
2-ساعت جاوا
3-جهت نما
4-قبله نما
5-تسبیح دیجیتالی
6-تشخیص دهنده تصویر در تصاویر گرفته شده توسط دوربین
7-کیبرد فارسی(اچ تی ام ال)
8-ارسال کننده اس ام اس
9-دیکشنری فارسی به انگلیسی(خیلی به درد می خوره)
10ماتراکس(تست کننده گوشی..اگه زیر 700 بود باید گوشی رو ریستارت بکنید)
11-ماشین حساب مهندسی
شرمنده اگه تکراری بودند!
[HTML]http://uploadbazar.com/193program.rar[/HTML]
به به به به
دست گلت درد نکنه
فایل بازی ها رو یه جا دیگه آپلود کن من 3 -4 بار امتحان کردم هر کاری میکنم نمیشه.
به 99 در صد که میرسه استپ میشه.