سلام.من يه مشكلي در رايت كردن پيدا كردم.با دوتا پيام مواجه ميشم كه رايت كردنو ادامه نميده يكيش power colibration error , اون يكي couldnt perform end of the disk at once لطفا براي بر طرف كردنش راهنمايي كنيد:18:
Printable View
سلام.من يه مشكلي در رايت كردن پيدا كردم.با دوتا پيام مواجه ميشم كه رايت كردنو ادامه نميده يكيش power colibration error , اون يكي couldnt perform end of the disk at once لطفا براي بر طرف كردنش راهنمايي كنيد:18:
سلام.usb کامپیو تر من خراب شده.بردم برای تعمیر گفت ریسکش بالا که بهش دست بزنم.کامپیوترم ماله 7 سال پیش.کارت usb هم خریدم ولی کامپیوترم جایی برای فیش usb نداشت.حالا کارت usb هست که مثل مودم وصل بشه به کامپیوترم؟راهنمایی بفرمایید.
مشکل از مانیتورتون هست.نقل قول:
ببرید نمایندگی درست میشه.
شاد باشید :40:
سلام من یه مشکل درباره کیبرد داشتم
موقعی که سیستم رو روشن میکنم و کامپیوتر در حال بوت شدن هست کیبرد من کار نمیکنه و نمیتونم وارد setup بشم ولی موقعی که ویندوز بالا میاد کیبرد فعال میشه کسی میدونه مشکل از چیه ؟
اینم بگم موقعی که کیبرد کار نمیکنه اگه کابل usb رو دربیارم و دوباره بزارم کیبرد فعال میشه ویندوز سیستم رو هم عوض کردم ولی درست نشد (ویندوز XP)
کسی نیست جواب سوال ما رو بده
سلام
من سیستمی با مشخصات زیر داشتم
cpu athlon x2 4000
mainboard asus m2n-x nforce520 - 5.1 channel audio
ram 1giga
vga asus geforce 7300 gs
power elegance 500w
چند روز پیش گرافیکم سوخت و به جاش اینو گرفتم
xfx radeon 4670
از وقتی گرافیک جدیدو گذاشتم صدای سیستم 2 کانال بیشتر نمیشه
و چون بلندگوهام 5.1 کاناله مشکل بزرکیه
چیکار کنم؟
سلام منم تازه واردم یه سوال دارم
میگما دی وی دی رامم خود به خود باز میشه وبرا همین از دی وی دی یا سی دی نمی تونم استفاده کنم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من یه سوالی داشتم اگه میشه جواب بهش بدین من یه دی وی دی دارم که روش تعدادی عکسه اون موقع کسی که اینو رایت کرده در قالب یه فایل اگزه هست و با پاورپوینت کار میکنه و حتی موقعی که عکس ها رو نشون میده دکمه psc رو میزنم کار نمیکنه میشه یه کمکی کنید تا بتونم عکس ها رو جدا کنم و چاپشون کنم؟
مشکلتون به راحتی با یه تنظیم در Setup بایوس حل میشه.نقل قول:
با یه کیبوردی که بتونی باهاش وارد Setup بشی ابتدا این تنظیمات رو انجام بدهید.
در داخل بایوس دنبال چیزی به این دو نام بگردید:
USB Devise Support یا USB Keyboard Support
بسته به نوع مادربورد این دو گزینه متفاوت هستند.
هر کدوم رو که پیدا کردید گزینه روبروش رو تبدیل به Enable کنید.
برای ماوس هم همینطور هست.
ببینید با تعویض کارت گرافیک نبایستی تغییری در صدای سیستم شما به وجود بیاره.نقل قول:
شما یه بار هم که شده درایور صداتون رو مجدداً نصب کنید.
شما سوالتون رو در جای مناسبی نپرسیدید.نقل قول:
اینجا مکانی برای موارد سخت افزاری هست و بحثهای نرم افزاری جای دیگه قرار دارد.
به این لینک مراجعه کنید:
شاد باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=16
سلام سی دی رامم خود به خود بازمیشه سیستمم هنگ کرده ویندوزمم بالانمیاد میخوام ویندوزنصب کنم نمیشه چون تا سی دی ویندوز رو میذارم سی دی رامم باز میشه لطفا یکی جوابم رو بده:41::13:
سلام دوستان
یه سوال :
من مدتیه بعضی از دکمه های کیبوردم کند عمل می کنن یعن چند ثانیه طول می کشه تا کاراکتر اون چاپ بشه
این حروف : ث ی ف د ذ س ف غ ا ز
به نظرتون مشکل کجاست؟
ویندوز 7
مرسی:19:
شما از یه صفحه کلید دیگه استفاده کنید و ببینید آیا این مشکل رو با اون صفحه کلید هم دارید یا خیر؟نقل قول:
درایور رو دوباره نصب کردم ولی درست نشد حتی ویندوزم عوض کرم ولی فایده ای نداشتنقل قول:
در ضمن روی جعبه کارت گرافیکم نوشته hdmi 7.1 channel audio ولی من هیچ پورت hdmi نمی بینم
و وقتی هم که میرم تو windows xp)device manager )تو قسمت sound یک درایور ATI هم هست
لطفا دقیقتر راهنمایی بکنید
سلامنقل قول:
ندارم ( معمولا هر کامپیوتر یه کیبورد داره!!! :46:
حالا به نظرت چی می تونه باشه؟ ممکنه از ویندوز باشه چون 4 ماهه عوض نکردم یا چیز دیگه ای
اگه کیبورد خراب شده ( ماله 7 سال پیشه) چرا بقه دکمه ها سالمن؟
ممنون از راهنمایی...:10:
سلام خدمت اساتید گرامی
دیروز سیستمم وقتی داشتم فیلم میدیدم خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد!!!! اولش حدس زدم که از پاور باشه ولی وقتی با یه پاور دیگه امتحان کردم دیدم بازم همینجوریه،وقتی که کلید استارتا میزنم در حد کمتر از 1 ثانیه چراغ پاور روشن میشه و خاموش میشه ولی پاور یا هارد یا حتی فن سی پی یو به هیچ وجه استارت نمیشه،حتی یه بارم کابل برق و دیتا درایو های سی دی و هارد را قطع کردم و امتحان کردم بازم همینجوری بود، به نظر شما مشکل از کجاست و چرا این اتفاق افتاده ؟اگه مشکل از مین باشه چقدر هزینه واسه تعمیرش برمیداره؟
Main : ASUS m2v
Cpu : AMD socket AM2 3200 Athlon64
Graphic : G Force 7300 GS
[QUOTE=payman1991;5316425]سلام خدمت اساتید گرامی
دیروز سیستمم وقتی داشتم فیلم میدیدم خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد!!!! اولش حدس زدم که از پاور باشه ولی وقتی با یه پاور دیگه امتحان کردم دیدم بازم همینجوریه،وقتی که کلید استارتا میزنم در حد کمتر از 1 ثانیه چراغ پاور روشن میشه و خاموش میشه ولی پاور یا هارد یا حتی فن سی پی یو به هیچ وجه استارت نمیشه،حتی یه بارم کابل برق و دیتا درایو های سی دی و هارد را قطع کردم و امتحان کردم بازم همینجوری بود، به نظر شما مشکل از کجاست و چرا این اتفاق افتاده ؟اگه مشکل از مین باشه چقدر هزینه واسه تعمیرش برمیداره؟
Main : ASUS m2v
Cpu : AMD socket AM2 3200 Athlon64
Graphic : G Force 7300 GS [/QUO
هوالعلیمبا سلام ، لطفا شما کابل 4 پین پاور که بر روی مادربرد وصل است را قطع کرده و بعد سیستم را روشن کنید در صورت روشن شدن مادربرد ، مدار pwm cpu دچار اشکال است و در صورت روشن نشدن اعلام نمایید تا راهنمایی شوید و بعد از روشن شدن وضعیت مادربردتان و در صورت تمایل جهت تعمیر مادربردتان برام پیام خصوصی زده تا آدرس و شماره تماسم را جهت تعمیر مادربردتان اعلام کنم
موفق باشید
سلام...جلوی کیسم...غیر از جای usb..ت.2تادرگاه دیگه هم داره یکی برای میکروفن ..یکی برای هدست..اما کار نمیکنه میخواستم ببینم...کلا کار نمیکنه یا میشه وصلش کرد....
با درود
شاید سوالم کمی مبتدی باشه ولی راهنماییم کنید
چند روز پیش داشتم هارد به هارد میکردم که دیدم اصلا" هاردا نمیشناسه
بعد چند دقیقه ور رفتن دیدم که یکی از سیم های برق هارد در اومده و تا امودم به خودم بجونبم دیدم که سیم خورد به بدنه هارد و جرقه زد
از اون روز به بعد سیستم خیلی بد کار میکرد
تا امروز که کامپیوتر روشن میشد ولی هیچ عکس العملی صورت نمیداد نه تصویر حتی dvd رم هم درش باز نمیشد تنها فن سیپی یو روشن میشد و چراق dvdram
این مشکل از پارو میتونه باشه یا ممکنه که بقیه قطعات هم مشکل پیدا کرده باشه
سوال دمم اینه که پاور های جدید به مادربردهای قدیمی حدود 5 سال پیش میخوره یا فرق میکنه اخه میخواستم که از پاور سیستم جدیدم استفاده کنم که اونم جواب نداد
سلام.نقل قول:
بله میشه وصل کرد.
بهترین راهنما دفترچه ی مادربورد هست.
من از روی دفترچه USB های جلو Case رو به راحتی وصل کردم.
با سلام
من یه access point مارک dlink خریدم تا وصل کنم به مودم adsl و توی خونه wifi داشته باشم
حالا میخوام براش پسورد بذارم خودش میگه باید بری به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من هر کاری میکنم هیچ جور نمی تونم برم به این آدرس
چطور میتونم براش پسورد بذارم
لطفا کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز
اقا مین من m4a79t deluxe و 4 تا pci e x16 داره
حالا یه کارت --- prof 8000 خریدم و میخوام نصبش کنم رو مین
ولی این کارت درگاهش pci e x1 هست
میخوام بدونم این کارت رو مین من کار میده یا نه ؟
سلام به تمامی دوستان عزیز.
من یک لپتاب دوستم هست که ارور 691 میده برای کانت شدن به adsl البته وقتی مودم روی حالت دستیb هست ولی وقتی میزنم روی pppop/e درست هستش!!!!
ویندوزشو هم عوض کردم ولی بی فایده هست. تمامی درایور ها هم نصب و آپدیت هست.
لطفا کمک کنین
سلام به همگی من میخام لپتاپ sony vaio مدل cw26FG رو به یه TV مدل Samsung که فقط پورت های AV و component رو داره وصل کنم(win 7 - 64 bit) از طریق پورت VGA لپتاپ ولی بعد از switch کردن روی TV فقط یه تصویر رنگی در هم و کاملن نامشخص و لرزون رو نشون میده هر چی هم که resolution و rate رو عوض کردم تفاوتی نکرد روی rate - 75 HZ بهتر از بقیه بود دوستان آیا تنظیم خاصی باید انجام بدم اینم بگم که من تو هند زندگی میکنم و اینجا کابل HDMI به component پشت TV در حدود ۴۰۰۰۰ تومان هستش البته با کیفیت عالی و shield دار برای همین از پورت HDMI خروجی نخواستم بگیرم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام
کیس رو وقتی روشن میکنم بعد از 2 ثانیه خاموش میشه نه نوشته ای نه هیچی فن پاور و سی پی یو کار میکنه و خاموشی کامل پاور باز کردم کلی خاک گرد از توش خالی کردم تمیز کاری بوی سوختگی هم نمیداد اثر هم نبود در کل نمیدونم مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید
مشکل کیس دوم هم اینه که وقتی دارم باهاش کار میکنم و مثلا شعر گوش میدم و در همین حالت یه فایل 2 گیگی رو از یو اس بی به هارد انتقال میدم مونیتور تصویرش میره و سیاه میشه همه چی داره کارش رو انجام میده مثلا کپی داره صورت میگیره ولی به هیچ وجح تصویرش نمیاد مگر اینکه دگمه sleep کیبورد رو بزنم و بعد از 5 ثانیه دکمه wake up یا ... رو بزنم تا تصیورش بیاد مشکل از کجاست ؟
ممنون منتظر جوابتان هستم
مشکل کیس اول با تعویض پاور حل شد ولی مشکل کیس دوم پارجاست لطفا کمک کنید؟
با سلام به همه دوستان.
در مورد یه مشکل می خواستم لطف کنین و راهنماییم کنین.
حدودا یک ماهی میشه که سیسنم من موقع اجرای بازی ها با افت فریم چند ثانیه ای مواجه میشه ، بعد دوباره همه چیز عادیه ولی بعد از چند ثانیه دوباره افت فریم پیدا میکنه . این افت فریم همینطور چند ثانیه به چند ثانیه تکرار میشه.
این مشکل حتی تو بازی های نه چندان گرافیک بالا هم برام پیش میاد ، مثلا Driver- Parallel Lines
در حالی که من قبلا بازی هایی مثل Call Of Duty - Modern Warfare 2 رو به راحتی و با کیفیت بالا با همین سیستم انجام دادم.
خودم حدس میزنم که مشکل باید سخت افزاری باشه.
چند تا ویندوز هم مثل XP - 7 - Vista رو هم تست کردم ولی مشکل رفع نشد.
خواهش میکنم راهنماییم کنین که اگه مشکل سخت افزاریه از چه قطعه ای ممکنه باشه و چطور میشه حلش کرد.
پیشاپیش از همتون ممنونم.
مشخصات سیستم :
CPU : intel 3.0 GHz
RAM : 2 GB DDR 2
Graphic : GeForce 8600 GT 512
احتمالش هست از کارت گرافیک باشه.بنظرم اسلایدش رو تمیز کنید و دوباره تست کنید نشد باید برید دنبال عیب یابی .یعنی یه کارت گرافیک گیر بیاری امتحان کنی ببینی مشکل حل میشه یا نه.نقل قول:
سلام دوستان
یک pc هست که بعد از ری استارت پاورش همچنان کار می کنه اما اصلن تصویر نشون نمیده یعنی صفحه سیاه است. چراغ سبز مانیتور هم روشن است اما تصویر ندارم.
این مشکل از چیست ؟ هارد ؟ کارت گرافیک ؟
چه جوری تشخیص بدهم ؟
سلام خدمت عزیزان دل
من سیستمم یه چند ماهیه که بعضی وقت ها در حین بالا آمدن یعنی وقتی آرم ویندوز اکس پی داره حرکت می کنه تا بالا بیاد یا بعد از بالا آمدن سیستم یه مدت که میگزره یکدفعه ای رنگ های مونیتور به هم میریزه و بلافاصله سیستم هنگ می کنه و تا ریست نکنم درست نمیشه
تازه بعضی اوقات که سیستم رو روشن می کنم مونیتور روشن نمی شه ولی چند بار که ریست می کنم خوب می شه لطفا راهنماییم کنید:41::41::41::41::
عکس به هم ریختگی اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت عزیزان دل
من سیستمم یه چند ماهیه که بعضی وقت ها در حین بالا آمدن یعنی وقتی آرم ویندوز اکس پی داره حرکت می کنه تا بالا بیاد یا بعد از بالا آمدن سیستم یه مدت که میگزره یکدفعه ای رنگ های مونیتور به هم میریزه و بلافاصله سیستم هنگ می کنه و تا ریست نکنم درست نمیشه
تازه بعضی اوقات که سیستم رو روشن می کنم مونیتور روشن نمی شه ولی چند بار که ریست می کنم خوب می شه لطفا راهنماییم کنید:41::41::41::41::
عکس به هم ریختگی اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظر من مشکل از مانیتور نیست:نقل قول:
یا از کابل واتصال مانیتور است -یا گرافیک
اینها روچک کن
آقا جديدا كامپيوتر من وسط كار يهو خاموش ميشه !
دليلش چي ميتونه باشه ؟
در مورد سیستمتون که چه سی پی یو ای داره و رم و قطعات توضیح بدهید که چی هستند؟نقل قول:
وقتی سیستم رو روشن میکنم بدون اینکه صفحات مشکی بیاد وارد صفحه لود ویندوز xp میشه و بعد صفحه سیاه میاد و میمونه...
موقع روشن شدن هم هیچ بوقی و پیغامی نمیده، چون اون صفحه سیاه هم نمیاد نمیتونم وارد setup و ... بشم!!!
خیلی وضعیت عجیبیه لطفا کمکم کنید...
سلام دوستان..من کامپیوترمو بعد نصب ویندوز میبینم که همچنان سرعتم بشدت پایین با اینکه هیچ برنامه ای باز نیس ولی خیلی طول میکشه یه صفحه رو روش کلیک میکنم بالا بیاره (2...3) ثانیه
دمای cpu ...50
رم 256
هارد 250
cpu 1/7 amd
سیستمم با اخرین اپدیت nod32 ویروسکشی شده(فاقد ویروس )
در ضمن یه برنامهای به نام SPEEDUPMYPC نصب کردم که وضعیت سرعت کامپیوترمو افتضاح تشخیص داده ولی برای رفع مشکلش باید سریالشو بدم که ندارم
حالا نمیدونم مشکل از چیه با اینکه سیستمم کمی قدیمیه ولی قبلا خیلی وضعیت بهتر بود
فکر کنم این برنامه SPEEDUPMYPC بتونه مشکلمو حل کنه چون مشکلارو تو سیستمم تشخیص داده ولی برا ی بر طرف کردنش سریال میخواد که اونم پولیه ممنون میشم کمکم کنین
سلام.دوستان من یک لپ تاپ vaio خریدم ولی وایرلسش خیلی ضعیفه .ینی فقط تا 5 متری مودم میگیره ولی لپتاپ dell برادرم تا سر کوچه ام مودم رو پیدا میکنه .مشکل از چیه؟درایورش هم اپدیت هست !!
پیشنهاد میکنم سوالتون رو در انجمن لپتاپ بپرسید تا زودتر به پاسخ برسید.نقل قول:
اين مشكل فقط از كارت گرافيكتون ميتونه باشه و اون هم به علت نشتي و يا از كار افتادگي خازنهاي كارت گرافيك هست.نقل قول:
براي اطمينان بيشتر با يه كارت گرافيك ديگه تست كنيد.
خاموش شدن سيستم دو حالت وجود داره:نقل قول:
اول اينكه حرارت CPU از حد مجاز گذشته و شايد مشكل از فن CPU باشه.
دوم اينكه پاورتون نقص فني داره و با كمي كار كردن خاموش ميكنه.
بايوستون روي حالت Quick Boot تنظيم شده و مستقيماً به ويندوز ميرسه و شما اين وسط چيزي رو مشاهده نميكنيد. در اين حالت براي ورود به بايوس بايستي خيلي سريع عمل كنيد.نقل قول:
در مورد اينكه سيستم بالا ميآد و همونطور صفحه مانيتور سياه هست اين مشكل به درايور كارت گرافيك بر ميگرده كه به احتمال زياد دچار مشكل شده. شما از طريق Safe Mode سيستمتون رو بالا بياريد و درايور كارت گرافيكتون رو Uninstall كنيد و مجدداً درايورش رو نصب كنيد.
شما در موقعاي كه داريد كار ميكنيد Task Manager رو باز كنيد و در سربرگ Process ببينيد چه برنامهاي چقدر از رم و CPU در حال استفاده كردن هست.نقل قول:
وقتي كه برنامه رو پيدا كرديد End Process رو بزنيد و ببينيد باز هم مشكل داريد يا نه.
شاد باشيد :40: